Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ο αρχηγος σταματησε να στριμαρει?

Οχι

Btw με τετοιο ερωτημα ετοιμασου για irony attack, εδω περα ειμαστε των τεχνων και των γραμματων :D

Δημοσ.

Κολαει σε κανεναν αλλον ο firefox στο twitch.tv απο εχθες ή μονο σε εμενα συμβαινει? Οι αλλοι browsers παιζουν κανονικα παντως.

Δημοσ.

Για μενα τελος το lol, τουλαχιστον για καμποσο διαστημα. Δυστυχως δεν μπορω να βλεπω παιχνιδια στα οποια να εχω στο lane 5-0 και τα αλλα lanes να ειναι 1-4 στο 12min..δεν ειμαι σε θεση να βρισκομαι σε 3 lanes και να τρωω εγω τον καρκινο για να κουβαλισω το καθε αναπηρο με gangs, αυτο ειναι μαζοχισμος. Δεν το ευχαριστιεμαι πλεον το game, και ενα μεγαλο μπραβο σε αυτους που εχουν τα κοτσια και κουβαλανε τετοια παιχνιδια, δεν νομιζω να το καταφερω ποτε...μαλλον δεν με βοηθαει αλλο και το μυαλο μου. Αυτα απο μενα, καλο κουραγιο και καλα games!

• Like 3
Δημοσ.

Cu in a week.

Δυστυχώς είναι μαζοχισμός. Ένα διάστημα που το είχα ελλατώσει ήμουν πολύ πιο ήρεμος ψυχοσωματικά.

Τώρα ναι μεν το έχω γυρίσει σε aram eune που τουλάχιστον είναι πιο fun και αδιάφορα, αλλα επειδή ακόμα φαρμάρω 1-2 rune pages/champs στο euw, τρώω την πίκρα εκεί -.-

Δημοσ.

http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/200vaw/madlife_and_faker_korean_solo_queue/

Δειτε το βιντεο εχει ωραιες μαχες.Δεν εβαλα κατευθειαν το λινκ για youtube γιατι στο reddit δειχνει και ποιοι παιχτες παιζουν.

Ανακοινωθηκαν και οι λεπτομερειες για το All-star.Με λιγα λογια εκτος απο το περσινο οπου θα υπαρχουν mixed teams θα παιξουν και οι καλυτερες ομαδες απο καθε region .Λολ θα ειναι σαν το Worlds με λιγα λογια.

Δημοσ.

καλησπέρα , κάποια σελίδα να δω τι tier/division ήμουν στο προηγούμενο season?

btw ποιος είναι αυτός ο αρχηγός που κάνει stream? :)

Δημοσ.

καλησπέρα , κάποια σελίδα να δω τι tier/division ήμουν στο προηγούμενο season?

btw ποιος είναι αυτός ο αρχηγός που κάνει stream? :)

Για division δεν νομιζω οτι μπορεις να το δεις καπως

Για tier , βλεπεις το border που εχεις

• Like 1
Δημοσ.

Για μενα τελος το lol, τουλαχιστον για καμποσο διαστημα. Δυστυχως δεν μπορω να βλεπω παιχνιδια στα οποια να εχω στο lane 5-0 και τα αλλα lanes να ειναι 1-4 στο 12min..δεν ειμαι σε θεση να βρισκομαι σε 3 lanes και να τρωω εγω τον καρκινο για να κουβαλισω το καθε αναπηρο με gangs, αυτο ειναι μαζοχισμος. Δεν το ευχαριστιεμαι πλεον το game, και ενα μεγαλο μπραβο σε αυτους που εχουν τα κοτσια και κουβαλανε τετοια παιχνιδια, δεν νομιζω να το καταφερω ποτε...μαλλον δεν με βοηθαει αλλο και το μυαλο μου. Αυτα απο μενα, καλο κουραγιο και καλα games!

Με αφορμη αυτο το μηνυμα.Το Lol το ειχα σταματησει και εγω και μαλιστα το εκανα unistall απο το pc μου. Ο λογος ολα αυτα που λεει ο φιλος παραπανω. Α και ενα lose streak 8-0 που ηταν η αφορμη γιατι καιρο το σκεφτομουν. Ειχα αγανακτησει μεχρι και που στο last game εκανα και leave που απο το 2012 που παιζω δεν ειχα κανει ουτε 1!!! Μετα απο διαφορες "πιεσεις" διαφορων που μου ελεγαν να μπω να παιξω, και επειδη δεν εβρισκα κατι αλλο να παιξω που να μου κρατησει το ενδιαφερον,περα του HS που παιζω,το ξαναξεκινησα. Οταν το σταματησα ειχα 70-80 win-lose. Παιζω 3 μερες και εχω ενα win streak 10-0 μεχρι τωρα και απο 0 lp στο gold 5 σημερα πηγα gold 4 και συνεπως εφτιαξα λιγο και το αθλιο mmr μου. Συμπερασμα απο ολο αυτο. Ενα διαλειμμα δεν χρειαζεται..Ειναι απαραιτητο!!! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...