SOCRATIS1000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μετα το πατς του νεου ηρωα ,καθε φορα που παω να πιαξω παιχνιδι ,μετα την επιλογη χαρατκηρα με πεταει λεγοντας οτι υπαρχει προβλημα με το c++.Εψαξα στο νετ και ειδα οτι το εχουν αρκετοι το προβλημα μετατο νεο πατς και δινουν καποιες λυσεις αλλα δεν δουλευουν σε εμενα.Ξερετε τι συμβαινει>?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Τι εγινε,μονο εγω το εχω το προβλημα και δεν μπορω να παιξω?
Erwdios Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Προφανώς ναι. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, παίζω νερό.
aris1986 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μετα το πατς του νεου ηρωα ,καθε φορα που παω να πιαξω παιχνιδι ,μετα την επιλογη χαρατκηρα με πεταει λεγοντας οτι υπαρχει προβλημα με το c++.Εψαξα στο νετ και ειδα οτι το εχουν αρκετοι το προβλημα μετατο νεο πατς και δινουν καποιες λυσεις αλλα δεν δουλευουν σε εμενα.Ξερετε τι συμβαινει>? ξανα-INSTALL
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Πειραιάς. Από 50 πως πας; Eιμαι ο μονος που ειδε το spotlight του Xerath και νομιζει πως είναι πολύ OP; Όχι. Όλοι οι Έλληνες νομίζουν πως ότι τους δυσκολεύει, έστω και λίγο, είναι "O.P". Βλ. Ο Gankplank είναι OP, ο LuBu είναι OP, ο εγκεφαλικός φόρος είναι OP, ο νέος γκόμενος της συζύγου μου είναι OP κλπ κλπ.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 ξανα-INSTALL Δεν νομιζω ρε παιδια.Εχει βουηξει ο κοσμος.Δειτε http://eune.leagueoflegends.com/board/forumdisplay.php?f=8 Ενας πανικος.Το προβλημα μου δεν λυνεται με install παλι Μπορειτε μνα μου πειτε εσεις που δεν εχετε προβλημα με τι windows τρεχετε?Γιατι οι περισσοτεροι μου εχουν πει οτι το προβλημα ειναι με windows 7 64 bit.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Και γω με windows 7 64 bit ειμαι! Τι να πω δεν ξερω.ΤΟ εβγαλα και το ξαναεβαλα το ιδιο.Το εχουν και αλλοι παντως το προβλημα..Περιμενουμε λοιπον πατς..
Pankar95 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Τι να πω δεν ξερω.ΤΟ εβγαλα και το ξαναεβαλα το ιδιο.Το εχουν και αλλοι παντως το προβλημα..Περιμενουμε λοιπον πατς.. Ειχε πιάσει το μάτι μου στο φόρουμ του ΛοΛ κάτι θρεντ με κάποιους που είχαν αυτό το πρόβλημα. Μα καλά πιστεύεις ότι εδώ έχεις πιο πολλες πιθανότητες να βρεις λύση παρά στο φόρουμ; Γιατί δεν έψαξες εκεί. Τώρα βέβαια δεν θα τα βρείς τα θρεντ στις πρώτες σελίδες, αλλα με ένα google "C++" κάτι μάλλον θα βρείς.
klainmaingr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Υπάρχει ένας χρυσός κανόνας στο παιχνίδι οπου λέει οτι αν έχεις ένα σερί 2-3 ήττες.. σταμάτα να παίζεις για εκείνη την ημέρα. Πραγματικά χρυσός. Χθές/σήμερα πραγματικά πρέπει να έπαιξα τα χειρότερα παιχνίδια απο τότε που ξεκίνησα το lol. 80% των παιχνιδιών είχαν disconnects και παίζαμε 3-4v5 και στα υπόλοιπα το matchmaking με έβαλε με άτομα με 80-100 παιχνίδια ενώ οι αντίπαλοι είχαν 700+. Δεν ξέρω τι διάολο γίνεται anyway απλά σας το προτείνω και εγώ ανεπιφύλακτα.. Αν μια μέρα σας πάει στραβά.. απλά σταματήστε.. Θα σώσει τα νεύρα σας και αν τυχόν παίζετε ranked το elo σας.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Υπάρχει ένας χρυσός κανόνας στο παιχνίδι οπου λέει οτι αν έχεις ένα σερί 2-3 ήττες.. σταμάτα να παίζεις για εκείνη την ημέρα. Πραγματικά χρυσός. Χθές/σήμερα πραγματικά πρέπει να έπαιξα τα χειρότερα παιχνίδια απο τότε που ξεκίνησα το lol. 80% των παιχνιδιών είχαν disconnects και παίζαμε 3-4v5 και στα υπόλοιπα το matchmaking με έβαλε με άτομα με 80-100 παιχνίδια ενώ οι αντίπαλοι είχαν 700+. Δεν ξέρω τι διάολο γίνεται anyway απλά σας το προτείνω και εγώ ανεπιφύλακτα.. Αν μια μέρα σας πάει στραβά.. απλά σταματήστε.. Θα σώσει τα νεύρα σας και αν τυχόν παίζετε ranked το elo σας. Μετα το πατς γινεται της τρελης στα disconnect.Εγω πχ δεν μπορω να παιξω καθοολου.Οποτε καλυτερα υπομονη ..
klainmaingr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Ναι το έχω καταλάβει αν και εγώ δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα. Η πραγματική γκαντεμιά είναι οτι στα 7-8 παιχνίδια που πέτυχα dc's χθές, ΟΛΟΙ ήταν απο το δικό μου team. Ποτέ στους αντιπάλους. Oh well.. My usual luck. Θα το αφήσω μερικές μέρες μέχρι να στρώσει γιατί δεν θα αντέξω άλλο 4v5.
stathakis21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Ναι το έχω καταλάβει αν και εγώ δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα. Η πραγματική γκαντεμιά είναι οτι στα 7-8 παιχνίδια που πέτυχα dc's χθές, ΟΛΟΙ ήταν απο το δικό μου team. Ποτέ στους αντιπάλους. Oh well.. My usual luck. Θα το αφήσω μερικές μέρες μέχρι να στρώσει γιατί δεν θα αντέξω άλλο 4v5. άσε κι εγώ το ίδιο...άσχετο,έχω 6500 πόντους και σκέφτομαι να πάρω την riven...έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο?
klainmaingr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Ναι οτιδήποτε άλλο εκτός απο τη riven Ένα stun, ένα gap closer ένα αδιάφορο wave για ult και ένα καταπληκτικά τυχαίο και unreliable q. Βγάζει αρκετό damage η αλήθεια είναι αλλα το playstyle της είναι αρκετά τυχαίο για "σοβαρό" παιχνίδι.
Pankar95 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Υπάρχει ένας χρυσός κανόνας στο παιχνίδι οπου λέει οτι αν έχεις ένα σερί 2-3 ήττες.. σταμάτα να παίζεις για εκείνη την ημέρα. Πραγματικά χρυσός. Χθές/σήμερα πραγματικά πρέπει να έπαιξα τα χειρότερα παιχνίδια απο τότε που ξεκίνησα το lol. 80% των παιχνιδιών είχαν disconnects και παίζαμε 3-4v5 και στα υπόλοιπα το matchmaking με έβαλε με άτομα με 80-100 παιχνίδια ενώ οι αντίπαλοι είχαν 700+. Δεν ξέρω τι διάολο γίνεται anyway απλά σας το προτείνω και εγώ ανεπιφύλακτα.. Αν μια μέρα σας πάει στραβά.. απλά σταματήστε.. Θα σώσει τα νεύρα σας και αν τυχόν παίζετε ranked το elo σας. Σοβαρά; Γιατι εγώ που σήμερα το πρωί έκανα σερί 5 αθλια παιχνιδια/ήττες, και απ το ξενερωμα που έφαγα αν δεν κάνω νίκη στα επόμενα 2-3 παιχνίδια με βλέπω να σταματάω για καμια βδομάδα και να κάνω γιόγκες να ελαφρώσουν τα νεύρα μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις