silmarien Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Γιατί να κάνεις AP build? Δεν μπορώ να φανταστώ 1 item το οποίο να χρειάζεται στον Thresh και να δίνει AP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 μαζί με το team builder πρέπει οπωσδήποτε να βάλουν και ένα kick-vote system για τα άλλα modes πάντως... Δε γίνεται 1 άτομο να trollάρει άλλα 4, και να πρέπει κάποιος άλλος δύσμοιρος να κάνει dodge και να χάσει points. Α και φυσικά αυτόματο ban για όποιον διαλέγει teemo σε ranked game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Btw ο teemo εχει απτα υψηλοτερα win ratio σε rankeds στον eune http://www.lolking.net/charts?region=eune&type=champion-winrate&range=monthly&map=sr&queue=1x1 Οσον αφορα το θεμα kick οχι, γιατι ενας μπορει να παιζει καταπληκτικη nida supp, αλλα επειδη ειναι out of meta να τον κικαρουν οι αλλοι 4. Οπως out of meta ηταν και ο pantheon jungle μεχρι πριν 1 μηνα και αν εκανες τετοιο pick θα σε βριζανε και θα λεγανε omg report this troll. Να μην πω για κατι champs τυπου master yi που θα φανε autodelete απτο game. Γενικα θα πεφτει απειρο abuse θα κικαρουν οτιδηποτε δεν ταιριαζει με το meta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδιαφορος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 ^^ H αληθεια ειναι βεβαια οτι οταν βλεπεις talon top και yi jungle καταλαβενεις πως θα παει το game..οκ μπορει να σου κατσει και να νικησεις, αλλα θα πρεπει να μαλακισουν οι αντιπαλοι. Αμα δεν εχεις ενα βαρυ initiator δεν μπορεις να πας με οτι ναναι picks, γιατι πολυ απλα αν δεν εχεις καποιον να βουτηξει στο adcarry να φαει το ξυλο, τα δικα σου dps heroes δεν θα μπορουν να βγαλουν dmg στα teamfight. Eγω παντως αμα δεν εχω tanky top και τιγκα tank ζουγκλα ειμαι 50/50 να dodgaro. Οπως επισης και αμα δω brutalizer rush απο τον jungler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μια χαρα ειναι το brutaliser rush σε Vi , Lee κ λοιπους bruisers στο jungle Εξαιρετικο δευτερο item μετα το SoteL Προσωπικα οταν παιζω jungle δεν παω ποτε tanky , ειδικα οταν θελω early game pressure Δεν υπαρχει νοημα να παω tanky οταν εχω παραπανω gold απο τον αλλο Οσο παιζω Morg support τοσο μου αρεσει περισσοτερο , ειδικα vs Leona/Thresh Ανοιγεις με gold item γιατι στο lane παιζεις reactively κ απλα αντιδρας στις δικες τους κινησεις Hybrid marks Armor κιτρινα CDR glyphs κ Quints Με 9/21 masteries κ το coin φτανεις 37,5 % CDR που σημαινει οτι ανα 5,5 sec εχεις ενα bind που κραταει 3 sec στο max rank και ανα 7,5 ασπιδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδιαφορος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Ρε φιλε, αμα ειναι να κανει καποιος bruta ας κανει το top lane. Οταν ερθει για ganks αμα ειστε με τα brutalizer ποιος θα βουτηξει turret? Ειδικα το VI με το ultimate, θελει το armor νωρις κατα την αποψη μου. Οn another note, τι παιζει τελευταια με τα ranked games? Το ενα χειροτερο απο το αλλο πραγματικα. Τωρα μου κατσε ενα elise jungle, κανει 2 ganks top δινει 2 deaths (το ενα first blood) και 2 double buff στον renekton, τον εκανε fedekton. Και μετα μου γραφει και gg trundle fed rene. Ε σαλτα και.... Εδω και 2 βδομαδες εχω παρατηρησει οτι παρολο που ανεβαινω division τα game εχουν γινει εκθεση ηλιθιοτητας. Ο λιγοτερο στοκος κερδιζει. Τι διαολο. ps1. Κατι ασχετο. Οταν εχεις φαει decay δεν πεφτει το mmr σου σωστα? Επειδη ειχα account στο west diamond 1 το οποιο εφτασε gold η silver απο decay, και μετα τα placement με 7/3 με εβαλε gold . Αρα decay = mmr loss? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Γιατι πρεπει να κανει το top lane κ οχι ο jungler? Απλα ετσι το εχεις εσυ στο μυαλο σου , δεν παει απαραιτητα ετσι ομως . Οταν ενα item με ευνοει κ μου κανει boost το dmg αρκετα γιατι να μην το παρω? Γιατι να μην παω στην ζουγκλα του αλλου οταν εχω brutaliser εγω κ εκεινος εχει chain armor ? Και δεν χρειαζεται να κανεις dive για να παρεις kill , αλλα ακομα κι αν το κανεις δεν θα το κανεις οταν ο αλλος ειναι full hp η εχει summoners up Οσο για τα ranked , παντα καθυστερημενα ηταν ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδιαφορος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Γιατι πρεπει να κανει το top lane κ οχι ο jungler? Απλα ετσι το εχεις εσυ στο μυαλο σου , δεν παει απαραιτητα ετσι ομως . Οταν ενα item με ευνοει κ μου κανει boost το dmg αρκετα γιατι να μην το παρω? Γιατι να μην παω στην ζουγκλα του αλλου οταν εχω brutaliser εγω κ εκεινος εχει chain armor ? Και δεν χρειαζεται να κανεις dive για να παρεις kill , αλλα ακομα κι αν το κανεις δεν θα το κανεις οταν ο αλλος ειναι full hp η εχει summoners up Οσο για τα ranked , παντα καθυστερημενα ηταν ^^ Γιατι οπως εχω ξαναπει, ο jungler ειναι γενικα που βουταει τα turret οταν και αμα χρειαστει να βουτηξει, πχ. bot / mid gank. Δεν λεω αμα εχεις παρει βαρυ προβαδισμα (first blood και ετσι) τοτε ειναι καλο, αλλα να βγαλεις bruta φαρμαροντας ειναι αστειο και κατα 99% παει για πεταμα το game απλα και μονο απο αυτο. Eπισης καλο ειναι να βγαλει το top bruta γιατι πολυ απλα τα kills ΠΡΕΠΕΙ να τα αφηνεις στο lane σου και οχι να τα παιρνεις εσυ. Αμα παεις για gank και το lane χαλασει flash και ignite και δεν παρει και kill, τοτε απλα την εχει γαμησει. Στο λεω γιατι παιζω μονο solo lanes και την εχω παθει πολλες φορες. Χαλαω το ulti το flash και το ignite μου, δεν παιρνω εγω το kill και τελικα καταληγω να ειμαι πισω αντι για μπροστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Πρακτικα κ μονο δεν γινεται αυτο που λες Τα kills ειτε τα παρεις εσυ ειτε ο jungler ειναι kill αρα gold κ exp Ταυτογχρονα ο αλλος χανει cs γιατι ψοφαει , για αυτο λοιπον οταν καποιος ψοφαει ΠΑΝΤΑ κανεις push το lane , να φτασουν ολα τα minions στο tower του για να κανει reset το lane κ να φτασει παλι στη μεση Αρα εισαι μπροστα κ σε exp κ σε λεφτα , δεν ξερω πως εσυ μενεις πισω Για το brutaliser εισαι λαθος Κ για τα kills , εξαρταται τι champs εχεις . Αν εχω Lee jungle θα επιδιωξω να παρω το early kill σε ολες τις περιπτωσεις Αν εχω Nautilus η κατι παρομοιο ναι τοτε δν εχει νοημα να το παρω εγω γιατι δεν θα μου δωσει καποιο ιδιαιτερο πλεονεκτημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsokk Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Γιατι οπως εχω ξαναπει, ο jungler ειναι γενικα που βουταει τα turret οταν και αμα χρειαστει να βουτηξει, πχ. bot / mid gank. Δεν λεω αμα εχεις παρει βαρυ προβαδισμα (first blood και ετσι) τοτε ειναι καλο, αλλα να βγαλεις bruta φαρμαροντας ειναι αστειο και κατα 99% παει για πεταμα το game απλα και μονο απο αυτο. Eπισης καλο ειναι να βγαλει το top bruta γιατι πολυ απλα τα kills ΠΡΕΠΕΙ να τα αφηνεις στο lane σου και οχι να τα παιρνεις εσυ. Αμα παεις για gank και το lane χαλασει flash και ignite και δεν παρει και kill, τοτε απλα την εχει γαμησει. Στο λεω γιατι παιζω μονο solo lanes και την εχω παθει πολλες φορες. Χαλαω το ulti το flash και το ignite μου, δεν παιρνω εγω το kill και τελικα καταληγω να ειμαι πισω αντι για μπροστα Δεν ξερεις τι λες. Δεν υπαρχει καθεστως αυτος κανει dive ή αυτος κανει tank το tower. Και απο ποτε πρεπει να αφηνεις τα kill παντα στο lane? Αμα εχω Riven, Jax top τοτε ισως αμα ειναι 100% kill. Αλλα απο κει και περα δεν προκειται να προσπαθησω να αφησω το kill μονο κ μονο επειδη ειμαι ο jungler. Το προβαδισμα πως θα το παρεις σε Lee Sin, Vi, Pantheon, Khazix, Elise (τα καλυτερα picks atm) αμα αφηνεις ολα τα kills? Οταν πεθαινει το αντιπαλο top, το top μου θα φαρμαρει τα μινιονς, ο αντιπαλος θα χασει xp και ισως και tower. To assist/kill ειναι ενα επιπλεον bonus απο το gank, oχι ολη η ουσια. Αμα χαλας flash/ignite και δεν περνετε kill, guess what? φταις και εσυ που δεν μπορουσες να κρινεις αμα μπορειτε ή οχι να τον σκοτωσετε. Αμα τον σκοτωσετε και παρεις assist οπως ειπα θα παρεις μεγαλο πλενοκτημα σε lane ετσι κ αλλιως. Αμα δε μπορεις να νικησεις το lane μετα απο τοσο πλεονεκτικη θεση, προβλημα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Eγω παντως αμα δεν εχω tanky top και τιγκα tank ζουγκλα ειμαι 50/50 να dodgaro. Οπως επισης και αμα δω brutalizer rush απο τον jungler Λαθος σου. Mainαρω trynda top και τα παω πολυ καλυτερα απ´οσο φανταζεσαι με το συγκεκριμενο pick. Tank μπορει να παει και το jungle και το supp. Οπως και khazix yasuo top ειναι οκ picks για soloq. Μην ψαρωνετε με το meta τοσο πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδιαφορος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Tα 300 gold που θα παρεις απτα cs και το assist δεν αναπληρωνουν την απωλεια του flash / ignite. Και προφανως τα turret θα τα βουτηξει ο jungler. Με ενα janna / vayne bot ας πουμε, στα 3 hit ειναι και τα 2 ψοφια Λαθος σου. Mainαρω trynda top και τα παω πολυ καλυτερα απ´οσο φανταζεσαι με το συγκεκριμενο pick. Tank μπορει να παει και το jungle και το supp. Σε τι division mainaris trynda top και τα πας καλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Tα 300 gold που θα παρεις απτα cs και το assist δεν αναπληρωνουν την απωλεια του flash / ignite. Και προφανως τα turret θα τα βουτηξει ο jungler. Με ενα janna / vayne bot ας πουμε, στα 3 hit ειναι και τα 2 ψοφια Σε τι division mainaris trynda top και τα πας καλα? Πηγα απο silver4 gold4 atm με καμια 80 games μονο trynda. Trynda or dodge δηλαδη Αν δεν ειχα ξεσκιστει να χανω promo series θα ηταν λιγοτερα τα games. Τα πιο πολλα απο αυτα με premade supp thresh. Mε βαζει με gold2 εως plat4 αντιπαλους λογω mmr.Εχω αμα θες players που mainaroun trynda top se challenger-diamond NA με εκνευριστικα καλο win rate. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Τα 300 gold ειναι ενα kill Και το exp σε solo lanes ειναι αυτο που μετραει περισσοτερο κι απο το gold Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 γράφτε άκυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις