silmarien Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Κάτι με timers για mac client παίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) 4/4 Team Builder oπου εχω ή εχουν οι αντιπαλοι lvl 8/18/28 players. Και για καποιο λογο (περα απο το οτι ειναι normal) τα games ειναι κακιστα. Είπανε οτι θα είναι εντελώς νέο queue με εντελώς δικά του στατιστικά που θα σε κάνει matchmaking ανάλογα με τον champion/ρόλο που παίζεις. Αυτό σίγουρα θέλει κάποια games για feedback στην αρχή αν ξεκινάει απο το 0. Φαντάστηκα οτι για αρχή έπαιρνε το normal mmr σου αλλα ίσως και να στάθηκα τυχερός γιατί δε μου έτυχε game που να έπαιζα με/ενάντια λιγότερο απο diamond/plat. edit: Btw ty dnt με έδωσε το sista κλειδί. Το δοκίμασα σε μερικά games και tbh αν κ το dragon/baron timer είναι οκ τα άλλα είναι λίίίγο intrusive. Επίσης περιμένω addon για τα buffs που νόμιζα οτι είχε. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2014 από klainmaingr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Ναι το καταλαβα οτι ειναι εντελως νεο queue οταν ειδα οτι εχω 2 wins..Στο τελευταιο game ειχα στο team μου απο diamond 1 μεχρι lvl 28... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Eιναι ενα προγραμμα που φτιαχνεις lobbies για να μιλας με φιλους οπως το Skype κτλ κ εχει κ ενα ingame overlay που δειχνει dragon/baron timers Εχω κ εγω 10 keys , αν θελει καποιος λεει στειλε και σε μενα αν μπορεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος από το team builder: - 5/6 wins - ανύπαρκτο rage και trash talk από καμία ομάδα καθ'όλη την διάρκεια του παιχνιδιού - έπαιξα αυτό που ήθελα, όπως και όλοι οι υπόλοιποι. Ωραία παιχνίδια και τα 6 σε γενικές γραμμές. Ελπίζω να γίνει μόνιμο το mode για τα normal qeues. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Όσο για τα μικρά levels στο team builder We're aware of a bug that allows non-level-30s to be matched with 30s. This is now one of our top priorities. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bost7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Και σε εμενα ενα key αν μπορειτε αγαπητοι συμμφορουμιτεεεςςςςς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδιαφορος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Kλειδακι και απο εδω παιδες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Όσο για τα μικρά levels στο team builder We're aware of a bug that allows non-level-30s to be matched with 30s. This is now one of our top priorities. Καλα μου μυριζε bug γιατι ειναι "χαζο" και κριμα για εναν lvl28 να εχει αντιπαλο plat/dia κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) 3 Curse Voice Keys , oποιος τα παρει ας το γραψει για να ξερουμε 610e3136-9ba7-46f1-adc0-cd5fba9020f3 TAKENaffc1aee-45f8-4925-ab2e-aaca68e48be6 ΤΑΚΕΝc4d7c844-801a-4833-9627-cb5b01d11a4b ΤΑΚΕΝ Μ'αρεσει που ειπα να γραφετε αν παιρνετε key.. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2014 από Atallos1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 ρε σεις τα souls στον thresh γιατι δίνουν μονο armor? λεει bonus armor and magic resist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Armor και AP δινουν , 0,75 ανα soul Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 ap τουλάχιστον εγώ δε παίρνω μένω πάντα με τα base 39 και πρέπει να αγοράζω επιπλέον. το armor ανεβαινει κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Για κανένα λόγο όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Οταν καποιος σας δινει κατι , τουλαχιστον καντε τον κοπο να πειτε οτι το πηρατε για να ξερουμε οτι δεν ισχυει πια Αλλα στα τετοια σας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις