nasos o psaras Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 γτ να το βγαλουν εμενα μια χαρα μ φαινεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Γιατι ειναι σε beta ακομα.. Ειναι το πρωτo live beta test εκτος PBE. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 ασ το αφησουν ετσι και ας ειναι σε beta αφου δεν εχει θεματα καλομαθα σημερα να παιζω αυτο που θελω 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 πολυ καλο το καινουργιο mode.σε οτι γκειμ εχω μπει με αυτο ολοι μπαινουν με πολυ θετικη διαθεση και λενε op team builder κτλπ!μακαρι να γινει και μονιμο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Εξαιρετικο, επιβαλλεται να μονιμοποιηθει ιδιαιτερα για τα normals. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Curse voice ακούω. Ντιν ντιν i would love 1 (or 2 και για το bunny) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Curse voice ακούω. Ντιν ντιν i would love 1 (or 2 και για το bunny) Άμα εννοείς ότι θες key έχω. PM όποιος θέλει btw. έχω 5-6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 ας κανει την καλη καποιος και ας στειλει ενα τοτε , εφοσον υπαρχουν σε αφθονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 ας κανει την καλη καποιος και ας στειλει ενα τοτε , εφοσον υπαρχουν σε αφθονια. Check your PM's. Btw, τελικά έχω άλλα 9. Όπως είπα και πριν, όποιος θέλει, απλά μου στέλνει ένα PM. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FreakBoy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 στειλε και απο εδω κανενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 4/4 Team Builder oπου εχω ή εχουν οι αντιπαλοι lvl 8/18/28 players.Και για καποιο λογο (περα απο το οτι ειναι normal) τα games ειναι κακιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Εγώ πάντως μόλις έπαιξα το πρώτο μου και ήταν όπως είπε και ο κλάιν πραγματικά ήρεμο παιχνίδι.Πολύ ήρεμο από πλευράς μου και με συνεννοήσιμους παίχτες.Το κερδίσαμε για πλάκα κιόλας, αλλά αυτό που μου άρεσε είναι ότι είδα επιτέλους έστω και στο ελάχιστο φυσιολογική νοοτροπία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 guys το curse voice τι ακριβως ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Eιναι ενα προγραμμα που φτιαχνεις lobbies για να μιλας με φιλους οπως το Skype κτλ κ εχει κ ενα ingame overlay που δειχνει dragon/baron timers Εχω κ εγω 10 keys , αν θελει καποιος λεει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Eιναι ενα προγραμμα που φτιαχνεις lobbies για να μιλας με φιλους οπως το Skype κτλ κ εχει κ ενα ingame overlay που δειχνει dragon/baron timers Εχω κ εγω 10 keys , αν θελει καποιος λεει Ωρει στειλτε και σε εμενα τον δυσμοιρο κανενα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις