ssns Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Ξανα στα golden halls απο silver 4 που με ειχε πεταξει!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 μου στείλανε από ([email protected]) το παρακάτω email χωρίς να έχω ζητήσει εγώ αλλαγή "A request for a new password for your PvP.net account vag10 has been received. Please follow the link below to set a new password. The link above is valid for a single use and will expire in 24 hours. If the link does not work, please resubmit your password request." ξέρει κανείς τι παίζει? μλκιες και γω πήρα τέτοιο email Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 1)Avatar: Kripparian 2)Location: Athens 3)????? 4)Heard it here first! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 καλημερα και καλη σαρακοστη ναχουμε! το hexakill mode γιατι το εβγαλαν; αυτο ηταν; δεν θα το ξαναβαλουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Αυτα τα modes συνηθως δοκιμαστικα τα βαζουν για λιγες μερες. Αδιαφορο το hexakill παντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 κριμα,ειχε φαση ρε..6v6 γινοταν κολαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μια μικρη αλλα καλη προσθηκη στον PBE, οπου σου δειχνει το aggro απο τα minion/monster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μια μικρη αλλα καλη προσθηκη στον PBE, οπου σου δειχνει το aggro απο τα minion/monster. ποιος ειναι ο τυπας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 το νέο skin του varus... και τα creeps κάνουν όπως οι guards στο mgs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Loving team builder. Πραγματικά δε νομίζω να έχω παίξει πιο relaxed games. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 μακάρι να το έβαζαν και σε ranked...χωρίς επιλογή champion βέβαια αλλά έστω με επιλογή θέσης να λείψουν κάτι mid or feed, top or troll etc etc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι επειδη ειναι αλλο queue , εχει κ διαφορετικο matchmaking κ κανα δυο games που επαιξα ηταν απαλεφτα Παρολα αυτα χρειαζοταν εδω κ καιρο , αφαιρει τον καρκινο του champ select Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Πώς το δοκιμάσατε;Το έχουν βάλει ήδη ή είστε και στον pbe; Και καλά, στον άταλλο το στείλανε από τα κεντρικά κεντρικά της riot σε επιχρυσωμένο φάκελο με κουφέτο, οι υπόλοιποι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 μέχρι την παρασκευη νομιζω θαναι στον eune Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Ναι το εχουν βαλει και θα ειναι οn 4 με 6 Μαρτιου στον ΕUNE.Εαν ενδιαφερεται κανεις για curse voice beta keys ας το πει γιατι μου στειλανε 10 keys. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις