Bigi444444 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μα παναθεμά σε, θα με σκάσεις!Μα δε συσχετίζω το s3 elo/mmr, όπως θες πες το, με το πόσους πόντους παίρνεις από το κάθε placement match.Γιατί κολλάς εκεί;Λέω όμως ότι το elo/mmr που είχε κάποιος πέρισυ παίζει και αυτό ρόλο στο που θα βγει στην s4 έχοντας ένα συγκεκριμένο win rate στα placement.Τα streak,το mmr των αντιπάλων και το περσινό του καθενός παίζουν ρόλο.Αυτό το απλό λέω.
Atallos1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Βρε ναι σιγουρα εννοειται αυτο , απλα με σκαλωσες κ ειναι κ πρωι
blackpete Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Το μονο που κερδιζεις στα games με τον ssd ειναι η ταχυτητα του loading files και τιποτα περισσοτερο. Εγω απενεργοποιησα τα shadows γιατι στα fights ωρες ωρες επεφτα στα 30fps και σαν να εγινε κατι. Εκανα και αυτο που λεει στο post του klain και αντε να δουμε. I know αλλά στην απελπισία δοκιμάζεις τα πάντα... το έκανα αυτό με τα περιγράμματα και μου φαίνεται ότι έπιασε. Αν και έχω παίξει μόνο 2-3 παιχνίδια, δεν είχα κανένα πρόβλημα πλέον. Και συμφωνώ με aris1986, ότι έτσι αν κάνεις φουλ ζοομ φαίνεται πιο ωραία. επίσης αυτό που λέτε με τα placement match ότι όλα πιάνουν το ίδιο. Απλά πχ αν νικήσεις τα 5 πρώτα πρώτα μπορεί να σε βάλει να παίξεις στο 6 με Platinum οπότε αν νικήσεις να κερδίσεις περισσότερα, ενώ αν τα χάσεις το 6 game να ειναι με bronze (τα platinum - bronze τυχαία χάριν παραδείγματος), οπότε αν κερδίσεις να κερδίσεις λιγότερα. Δηλαδή το ίδιο θα κερδίσεις, αν κερδίσεις/χάσεις ένα match vs bronze or vs diamond? Στην προηγούμενη season ήμουν gold V και έπαιζα με platinum κυρίως και ελάχιστους gold ψηλά κ diamond χαμηλά. Και κέρδιζα 25-26 lp και έχανα 12 περίπου. Εκεί στηρίζω την παραπάνω απορία μου. (είχα πάει αήττητος από silver 2 μέση σε gold V promos και τα έχασα 2 φορές και μετά το παράτησα αφού είχα κερδίσει τα rewards)
Atallos1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Υποθετικα ναι , αλλα τα placements ειναι ετσι φτιαγμενα ωστε να σου δινουν πολλους ποντους οποτε φανταζομαι ακομα κ αν γινοταν κατι τετοιι , δηλαδη να παιξεις με bronze/diamond , η διαφορα στα LP νομιζω πως δεν θα ηταν μεγαλη Δεν ξερω ποσοι ειδατε το curse voice , βρηκα ενα key κ το δοκιμασα σημερα Ειναι το προγραμμα που εβγαλε το Curse , που εκτος απο voip προγραμμα ( σαν το TS, Ventrilo ) εχει κ overlay με διαφορα timers πχ baron/dragon αλλα και τα ult cd των allies . Τιποτα το τρομερο παρολο που δεν δοκιμασα ακομα την ποιοτητα του ηχου . Για οσους βαριουνται να γραψουν timers i guess θα βοηθησει
πανηλειακός Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 7-3 στα placements και απο bronze 1 silver v..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μια χαρα εισαι! Εμενα με 7-3 placements με πηγε απο silver2--->silver4. Ειχα βεβαια μετριο προς κακο MMR season3 (50% win ratio) και πολυ κακο streak (γυρω στις 7-8 defeats σερι). Και μαλλον αυτο το τελευταιο μετρησε πολυ. 1
πανηλειακός Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 μαλλον θα ειχα μεσαιο προς καλο mmr... παντως το περιμενα οτι θα με βγαλει ακριβως εκει... afk στο πρωτο game απο την αρχη ειχαμε.. αν παιζαμε 5 vs 5 θα πηγαινε 8-2 (θα ημουν λιγο παραπανω).. τεσπα χαρα ειναι και εδω.. τουλαχιστον φυγαμε απο το Bronze
dNt^ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Υποθετικα ναι , αλλα τα placements ειναι ετσι φτιαγμενα ωστε να σου δινουν πολλους ποντους οποτε φανταζομαι ακομα κ αν γινοταν κατι τετοιι , δηλαδη να παιξεις με bronze/diamond , η διαφορα στα LP νομιζω πως δεν θα ηταν μεγαλη Δεν ξερω ποσοι ειδατε το curse voice , βρηκα ενα key κ το δοκιμασα σημερα Ειναι το προγραμμα που εβγαλε το Curse , που εκτος απο voip προγραμμα ( σαν το TS, Ventrilo ) εχει κ overlay με διαφορα timers πχ baron/dragon αλλα και τα ult cd των allies . Τιποτα το τρομερο παρολο που δεν δοκιμασα ακομα την ποιοτητα του ηχου . Για οσους βαριουνται να γραψουν timers i guess θα βοηθησει Εγώ για την ώρα έχω το LSI για τα timers (αν τύχει και παίξω jungler). Δεν το έχω δει το άλλο αλλά με βολεύει για την ώρα
Atallos1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 4,3 Patch Notes http://na.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/patch/patch-43-notes?ref=rss&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
Pa0ki Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Είμαι μεγάλο fanboy Από την άλλη η τελευταία πρόταση της παραγράφου μεγάλη αλήθεια Ο γαμημένος ο xPeke φταίει που τον έκανε μόδα
Andy Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) ρε guys εβαλα το lsi αλλα οταν παταω το f7 για να το κανω toggle μου βγαζει απλα ενα κοκκινο περιγραμμα!τι κανω λαθος?ενω οταν το βαζω εκτος του game και παταω f7 μου δειχνει τα ταιμερς κανονικα Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2014 από Andy
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Dorans shield εφαγε καμποσο nerf (thanks god, επιτελους το harassing στο top σε κατι αηδιες τυπου nasus 0/30/0+dorans shield, γινεται possible). Nerf σε gragas, kassadin, yasuo, teemo (στα mushrooms του, φωναξτε τον mphxth να το γλεντησουμε μαζι ). Για τον kha πολλοι θα πουν οτι ειναι nerf, αλλα πιο πολυ για buff βλεπω το total outcome των αλλαγων. instaban or instapick-lock θα ειναι σε αυτο το patch. YΓ. Το lolking τις τελευταιες μερες πολλα προβληματα, wtf
Atallos1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Το Dorans Shield ηταν αρκετα σπαστικο , στα supports ακομα θα το βλεπουμε σε AA heavy lanes αλλα θα βλεπουμε κ περισσοτερα gold starting items . Στο top θα ξαναδουμε αρκετο cloth 5 . Μιλωντας για gold items η αλλαγη κ το slow στο AP support item ειναι αρκετα ενδιαφερουσα . Βαλανε κ το CDR που ελειπε . Παρολα αυτα το GPM θα ειναι still λιγοτερο απο το Talisman κ με το 20% CDR + το initiation θα ειναι ακομα το κυριαρχο gold item στα supports . Η αλλαγη στο targons ψιλοαδιαφορη . Το Ruby Crystal πηε στα 400 αλλα δεν το βλεπω ως starting item , λιγοτερo all in potential νομιζω αλλα το sighstone rush ισως κ να αξιζει Κατα τα αλλα ΟΛΑ τα nerfs ηταν κομπλε εδω κ πολυ καιρο Also , RIP Mobis . Δεν υπαρχει λογος πλεον να αγοραζει κανεις Mobis Στα supports βλεπω απο CDR boots μεχρι κ Swiftness 1
ultralisk Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 πραγματικα τα Mobis πλέον ΠΑΝΤΕΛΩΣ άχρηστα kudos στα nerfs στα champions, έγιναν εκεί που έπρεπε δεν συμφωνώ καθόλου όμως με το nerf στα spirit stone items
Προτεινόμενες αναρτήσεις