Bigi444444 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Pantheon vs morde? Απο τα πιο δυσκολα matchups για pantheon. Βασικα δεν κανεις pick τον panth αν εχουν morde οι αλλοι. Κι αν παρουν τον morde μετα το pick σου, τοτε ζητας swap lane με το αλλο solo lane. Αν δεχθει. Αν δεν δεχθει ζητας babysit. Αλλιως πας για outplay και το χειροτερο ειναι οτι δεν εχεις ελπιδα επιστροφης στο game με pantheon αν δεν feedarιστεις απο νωρις.. Normal ήταν το παιχνίδι, δεν ήξερα τι με περίμενε.Και το αστείο είναι ότι είδα kha zix απέναντι κ λέω οκ, θα είμαστε φυσιολογικά.Και βλέπω το άλλο το κτήνος απέναντι.Και λέω ή κάνω κάτι τόσο λάθος που απλά βλέπω να με βιάζει και να μου παίρνει 2ο πύργο στο τέταρτο επάνω ή είναι όντως φυσιολογικό.Απλά δεν ασχολήθηκα άλλο και άρχισα να πετάω το χαρταετός μου και το παιχνίδι από μόνος μου γιατί και swap lane ζήτησα με τον ziggs και βοήθεια από τον ζουγκλέρ μας.Η οποία βέβαια στο δεκαπενάλεπτο ήρθε άπαξ (και μάλιστα πήρα και kill + shutdown παρόλο που ήδη ήταν απείρως μπροστά).Εντάξει, παράλογες απαιτήσεις δεν έχω γιατί ο άνθρωπος είχε 120 νίκες, αλλά τέσπα.Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ενώ γενικά σαν ομάδα στην αρχή είχαμε φοβερό πρόβλημα (μιλάμε για ένα σκορ του τύπου 4-22 ) αρχίσαμε σιγά σιγά να επανερχόμαστε κάπως.Βέβαια εγώ επειδή του έλουζα σκοπίμως για να τελειώσουμε δε μπορούσα να παρακολουθήσω.Εάν απλώς ακολουθούσα θα το παίρναμε πιστεύω.Συμπέρασμα εν παρόδω, ποτέ μην παρατάτε ένα παιχνίδι εαν θέλετε να το κερδίσετε.Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Πρέπει να αισθάνομαι τυχερός που δεν έχω θέμα με τα fps;Μάλλον έχω πολύ μουγκρί pc ε;
Alchemist` Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Από τα αγαπημένα μου παιχνίδια της 6ης εβδομάδας με "δραματικό" τέλος: http://www.youtube.com/watch?v=_fTAq7gerpc
sistah Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 edit: ξέχασα να σημειώσω ο σκληρός είναι ssd. Είχα το game στον hdd και τον μετέφερα στον ssd, αλλά δεν είδα καμία διαφόρα Το μονο που κερδιζεις στα games με τον ssd ειναι η ταχυτητα του loading files και τιποτα περισσοτερο. Εγω απενεργοποιησα τα shadows γιατι στα fights ωρες ωρες επεφτα στα 30fps και σαν να εγινε κατι. Εκανα και αυτο που λεει στο post του klain και αντε να δουμε.
aris1986 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Εγω το εκανα αυτο με το περιγραμμα στους παιχτες. Στο αραμ μαλλον κερδισα 5-10fps τιποτα το τρομερο. Παντως μαρεσει πιο πολυ ετσι.
πανηλειακός Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 εχω ακουσει οτι στα Placements τα 5 πρωτα παιχνιδια σε ανεβαζουν πολυ αν τα κερδισεις.. ισχυει αυτο?
nasos o psaras Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 δεν νομιζω να παιρνεις και απο τα 10 το ιδιο γτ τοτε δεν θα υπηρχαν διαφορες στο τι θα σε εβγαζε στα 5/5 πχ που σε βγαζει τωρα
Atallos1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Οι διαφορες ειναι στα streaks κ στο τι ειναι οι αλλοι κυριως αλλα κ τα 10 placements το ιδιο βαρος εχουν
Bigi444444 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Συν το ότι δεν είχαν όλοι το ίδιο elo πέρισυ ακόμα και αν ήταν στο ίδιο tier.Ξεχνιέσαι άταλλε...
Bigi444444 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Φφφφφφφφ, με κουράζεις πρωινιάτικα! Για να βγει το της s4 elo δεν συνυπολογίζεται και το της s3;
Atallos1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Ναι αλλα τι σχεση εχει αυτο με τα placements κ αν δινουν ολα τα ιδια LP?
Bigi444444 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Φφφφφφφ, με ξανακουράζεις! Έχει με το ότι έχοντας τις ίδιες νίκες δε βγαίνεις στο ίδιο tier μετά τα placement.
Atallos1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Ειτε ειναι πρωι κ δεν λειτουργω ειτε κατι δεν βγαζει νοημα Προφανως κ δεν θα βγεις στο ιδιο tier μετα το reset αλλα εξακολουθω να μην καταλαβαινω την σχεση των LP που παιρνεις στα placement με το elo που εχεις/ειχες
Προτεινόμενες αναρτήσεις