Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Pantheon vs morde? Απο τα πιο δυσκολα matchups για pantheon. Βασικα δεν κανεις pick τον panth αν εχουν morde οι αλλοι. Κι αν παρουν τον morde μετα το pick σου, τοτε ζητας swap lane με το αλλο solo lane. Αν δεχθει. Αν δεν δεχθει ζητας babysit. Αλλιως πας για outplay και το χειροτερο ειναι οτι δεν εχεις ελπιδα επιστροφης στο game με pantheon αν δεν feedarιστεις απο νωρις..

Normal ήταν το παιχνίδι, δεν ήξερα τι με περίμενε.Και το αστείο είναι ότι είδα kha zix απέναντι κ λέω οκ, θα είμαστε φυσιολογικά.Και βλέπω το άλλο το κτήνος απέναντι.Και λέω ή κάνω κάτι τόσο λάθος που απλά βλέπω να με βιάζει και να μου παίρνει 2ο πύργο στο τέταρτο επάνω ή είναι όντως φυσιολογικό.Απλά δεν ασχολήθηκα άλλο και άρχισα να πετάω το χαρταετός μου και το παιχνίδι από μόνος μου γιατί και swap lane ζήτησα με τον ziggs και βοήθεια από τον ζουγκλέρ μας.Η οποία βέβαια στο δεκαπενάλεπτο ήρθε άπαξ (και μάλιστα πήρα και kill + shutdown παρόλο που ήδη ήταν απείρως μπροστά).Εντάξει, παράλογες απαιτήσεις δεν έχω γιατί ο άνθρωπος είχε 120 νίκες, αλλά τέσπα.Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ενώ γενικά σαν ομάδα στην αρχή είχαμε φοβερό πρόβλημα (μιλάμε για ένα σκορ του τύπου 4-22

) αρχίσαμε σιγά σιγά να επανερχόμαστε κάπως.Βέβαια εγώ επειδή του έλουζα σκοπίμως για να τελειώσουμε δε μπορούσα να παρακολουθήσω.Εάν απλώς ακολουθούσα θα το παίρναμε πιστεύω.Συμπέρασμα εν παρόδω, ποτέ μην παρατάτε ένα παιχνίδι εαν θέλετε να το κερδίσετε.Τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Πρέπει να αισθάνομαι τυχερός που δεν έχω θέμα με τα fps;Μάλλον έχω πολύ μουγκρί pc ε; :P

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

edit: ξέχασα να σημειώσω ο σκληρός είναι ssd. Είχα το game στον hdd και τον μετέφερα στον ssd, αλλά δεν είδα καμία διαφόρα

Το μονο που κερδιζεις στα games με τον ssd ειναι η ταχυτητα του loading files και τιποτα περισσοτερο.

Εγω απενεργοποιησα τα shadows γιατι στα fights ωρες ωρες επεφτα στα 30fps και σαν να εγινε κατι.

Εκανα και αυτο που λεει στο post του klain και αντε να δουμε.

Δημοσ.

Εγω το εκανα αυτο με το περιγραμμα στους παιχτες.

Στο αραμ μαλλον κερδισα 5-10fps τιποτα το τρομερο.

Παντως μαρεσει πιο πολυ ετσι.

Δημοσ.

Ειτε ειναι πρωι κ δεν λειτουργω ειτε κατι δεν βγαζει νοημα

Προφανως κ δεν θα βγεις στο ιδιο tier μετα το reset αλλα εξακολουθω να μην καταλαβαινω την σχεση των LP που παιρνεις στα placement με το elo που εχεις/ειχες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...