dNt^ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Εμένα ένα "thereisnourflevel" χρειάστηκε και μπήκε Δουλεύει ακόμα αυτό? Καιρό έχω να το δοκιμάσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 ναι κανονικά ps1: αυτό το παλτό τον stvicious γιατί δεν τον διώχνουν απο την αμερική μπας και δούνε μια άσπρη μέρα τα παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια εχει παρατηρησει κανεις εδω και μια δυο εβδομαδες fps drop στο lol?? Κατι ακουσα για τα patch οτι υπαρχει θεμα...ισχυει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Ναι τα frames Ιδιαίτερα στο aram είναι για να κλαίς. Είχανε βγεί κάποια μικροfix αλλα δε τα έχω δοκιμάσει tbh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Αν παίζεις τον Λακεδαιμόνιο ρε παιδιά και έχεις απέναντι τον morde, τι διάολο κάνεις;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Αν παίζεις τον Λακεδαιμόνιο ρε παιδιά και έχεις απέναντι τον morde, τι διάολο κάνεις;;; Pantheon vs morde? Απο τα πιο δυσκολα matchups για pantheon. Βασικα δεν κανεις pick τον panth αν εχουν morde οι αλλοι. Κι αν παρουν τον morde μετα το pick σου, τοτε ζητας swap lane με το αλλο solo lane. Αν δεχθει. Αν δεν δεχθει ζητας babysit. Αλλιως πας για outplay και το χειροτερο ειναι οτι δεν εχεις ελπιδα επιστροφης στο game με pantheon αν δεν feedarιστεις απο νωρις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackpete Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Παιδια εχει παρατηρησει κανεις εδω και μια δυο εβδομαδες fps drop στο lol?? Κατι ακουσα για τα patch οτι υπαρχει θεμα...ισχυει?? intel i5 3470 sta 3,2 8gb ram windows 8.1 64 bit (αυθεντικά) NVIDIA GeForce GTX 650 1Gb (πχ είχα παίξει το bioshock infinitive full γραφικά) και αναγκάζομαι να παίζω σε medium γραφικά στο ARAM γιατί αλλίως δεν παίζεται, και στο 5vs5 επίσης γιατί ώρες ώρες έχω fps drops χωρίς λόγο. Tο πρόβλημα είναι γενικό αν το ψάξεις. Εδώ και μερικά patch πολύς κόσμος παραπονιέται. edit: ξέχασα να σημειώσω ο σκληρός είναι ssd. Είχα το game στον hdd και τον μετέφερα στον ssd, αλλά δεν είδα καμία διαφόρα Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2014 από blackpete Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 εγώ χθες που το έβλεπα, ναι, έχει μία μείωση ( δλδ έπεζα 150-180 fps στα ultra) και τώρα είναι στα 100-110 αλλά δεν βλέπω drops. μήπως πρέπει να δείτε τπτ τους drivers σας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Όχι είναι γνωστό πρόβλημα μετά το patch. Στα 100+ frames η διαφορά είναι ανεπαίσθητη αλλα απο τα 60 κλειδωμένα στα 25+ που μου κάθεται πολλές φορές στα aram είναι άστα βράστα. (τελευταίοι drivers) Κάπου διάβαζα οτι έχει να κάνει με το outline που μπήκε στα πάντα με το στανιό απο το patch και μετά και πρέπει να απενεργοποιήσουμε απο το config. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 intel i5 3470 sta 3,2 8gb ram windows 8.1 64 bit (αυθεντικά) NVIDIA GeForce GTX 650 1Gb (πχ είχα παίξει το bioshock infinitive full γραφικά) και αναγκάζομαι να παίζω σε medium γραφικά στο ARAM γιατί αλλίως δεν παίζεται, και στο 5vs5 επίσης γιατί ώρες ώρες έχω fps drops χωρίς λόγο. Tο πρόβλημα είναι γενικό αν το ψάξεις. Εδώ και μερικά patch πολύς κόσμος παραπονιέται. Όχι είναι γνωστό πρόβλημα μετά το patch. Στα 100+ frames η διαφορά είναι ανεπαίσθητη αλλα απο τα 60 κλειδωμένα στα 25+ που μου κάθεται πολλές φορές στα aram είναι άστα βράστα. (τελευταίοι drivers) Κάπου διάβαζα οτι έχει να κάνει με το outline που μπήκε στα πάντα με το στανιό απο το patch και μετά και πρέπει να απενεργοποιήσουμε απο το config. Δεν ξερω για aram εγω το παιζω summoners rift και εχω τρελα fps drop. Πριν ολα αυτα ειχα 230-50 στην πηγη , καμια 150αρα στο lane και στο battle 100-120 αμα παιχτουν ολα ultes και τετοια... Τωρα επιασα το κοντερ σε battle να πιανω 30 fps... Υ.Γ. ειμαι oc και στην στην GTx 560 στα 965 και στον επεξεργαστη 4.0ghz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ξερω για aram εγω το παιζω summoners rift και εχω τρελα fps drop. Πριν ολα αυτα ειχα 230-50 στην πηγη , καμια 150αρα στο lane και στο battle 100-120 αμα παιχτουν ολα ultes και τετοια... Τωρα επιασα το κοντερ σε battle να πιανω 30 fps... Υ.Γ. ειμαι oc και στην στην GTx 560 στα 965 και στον επεξεργαστη 4.0ghz. http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1lwok6/fix_311_fps_drops_fixed_with_1_simple_command/ Πολύς κόσμος λέει σώθηκε με αυτό. Θα το δοκιμάσω και εγώ το απόγευμα μήπως και. Λέει 3.11 αλλα δουλεύει και για 4.2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Πρέπει να βάρυνε πολύ το παιχνίδι με τα patch. Στο aram τρέχα γύρευε τα fps πια. Νομίζω ότι έχω onboard κάρτα γραφικών. Ήμουν κλειδωμένος στα 60 fps από τα options και να έπεφτε στα 50 σε teamfights. Τώρα πάει και στα 23-25 fps. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Περίεργο. Εγώ δεν πέφτω κάτω απο 35 από τοτε που έβγαλα το antialiasing και vertical scroll. Κανονικά είμαι κοντα στα 50. Με all high, medium shadows. Θα μπορούσα να φτάσω τις 90-100 με χαμηλότερα settings αλλά δεν μου χρειάζεται. Το μόνο μου θέμα είναι το ~100 ping που είναι μόνιμο πια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 και μετά λέμε ποιοι έχουν τα wooden pc.... trolololololololol (πάω να κρυφτώ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 οταν λεω εγω θελουμε καινουργιο client bf4 60 fps με ultra lol 80-100fps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις