MavroManitari Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μα δεν περίμενα για να είμαι ειλικρινής τέτοια σκατοψυχιά οπότε ήθελα να το τελιώσω με ability για ένα όμορφο ending...27/8/14 ήμουν σε 40λεπτό match με 260cs, το full build είχε χτιστεί ώρα τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Ο Garen μπορεί να κάνει πολύ εύκολα counter τον Rene στο lane phase (γιατί και το έχω δει πολλές φορές σε μεγάλα επίπεδα , αλλά και απο προσωπικές επειρίες) . Δεν μπορώ να καταλάβω απο που συμπεραίνεις το αντίθετο αμα κανεις dodge το silence του garen[οιταν κανει activate την q του ,κανεις E away ή stun],δεν εχει θεματα,μπορεις να μπεις μετα ξανα μεσα και να τον κανεις outrade Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) QQ stories:Game με μια tristana Platinum V 0 LP και 20 ηττες παραπανω, να απειλει απτο 1ο min οτι θα παει afk για random λογους-αφορμες-οτιδηποτε εβρισκε ευκαιρο. Με αυτα και με αυτα παμε με τα νερα της ολοι (το report φυσικα θα εφευγε χ4 μετα το game) και φτανουμε στο 35-40 , ειχαμε παρει objects, τα tfs τα ειχαμε δυσκολα αλλα τα ειχαμε αν δεν καναμε καποιο προφανες throw, γενικα το πηγαιναμε προς νικη, μεχρι που... ... ... ... o jungler πηρε με smite το red buff της tristana...Kαι πηγε afk Βεβαια, παρα τον εκνευρισμο η χαρα ηρθε αμεσως μετα το defeat (εξου και ο λογος του ποστ) μολις διαπιστωσα οτι η συγκεκριμενη ηττα την εριξε απο platinum V--->gold 1 εχοντας μαλιστα τοσο τραγικο MMR που δεν προκειται να ξανανεβει plat παρα μονο αν κανει 8-9 wins hot streak. Eπιτελους εφαρμοσανε αυτο το συστημα που τα V tiers δεν ειναι μαξιλαρακια ασφαλειας και ο καθενας εκανε οτι γουσταρε. Ετσι η αγαπητη tristana trollare με την ησυχια της, αλλα της ηρθε kinder-εκπληξη μετα το defeat Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2014 από MiDi_MiLiZ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 απο τον ανηψιο μου κλεψαν το account, εστειλα αιτημα στο support στη riot με τις info που ζητανε, ξερει κανεις ποσσο καιρο κανουν για να απαντησουν και αν σου επιστρεφουν το account? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 QQ stories: Game με μια tristana Platinum V 0 LP και 20 ηττες παραπανω, να απειλει απτο 1ο min οτι θα παει afk για random λογους-αφορμες-οτιδηποτε εβρισκε ευκαιρο. Με αυτα και με αυτα παμε με τα νερα της ολοι (το report φυσικα θα εφευγε χ4 μετα το game) και φτανουμε στο 35-40 , ειχαμε παρει objects, τα tfs τα ειχαμε δυσκολα αλλα τα ειχαμε αν δεν καναμε καποιο προφανες throw, γενικα το πηγαιναμε προς νικη, μεχρι που... ... ... ... o jungler πηρε με smite το red buff της tristana...Kαι πηγε afk Βεβαια, παρα τον εκνευρισμο η χαρα ηρθε αμεσως μετα το defeat (εξου και ο λογος του ποστ) μολις διαπιστωσα οτι η συγκεκριμενη ηττα την εριξε απο platinum V--->gold 1 εχοντας μαλιστα τοσο τραγικο MMR που δεν προκειται να ξανανεβει plat παρα μονο αν κανει 8-9 wins hot streak. Eπιτελους εφαρμοσανε αυτο το συστημα που τα V tiers δεν ειναι μαξιλαρακια ασφαλειας και ο καθενας εκανε οτι γουσταρε. Ετσι η αγαπητη tristana trollare με την ησυχια της, αλλα της ηρθε kinder-εκπληξη μετα το defeat χαχαχα. ελληνας kata ξεκιναει και trollαρει επειδη ενας khazix του πήρε το mid. στο 10min ειναι κάπου 20 deaths και ολα τάδινε στο mid teemo. τι κλαμα επεσε δε περιγράφεται... btw v3 LSI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Καλά tbh δε smitάρεις στο 40 red buff απο το AD σου (ιδιαίτερα απο tristana) εκτός αν είναι 0/10 και στουκάρει σε turrets. Επιτομή του bm και του δε θέλω να κερδίσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Καλά tbh δε smitάρεις στο 40 red buff απο το AD σου (ιδιαίτερα απο tristana) εκτός αν είναι 0/10 και στουκάρει σε turrets. Επιτομή του bm και του δε θέλω να κερδίσω. Ε ναι προφανως και εκανε μαλακια ο jungler , δεν ειπε κανεις το αντιθετο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OhgmaAurvanium Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Αποψεις για Sivir mid???Spell shield, πολυ καλο poke, φοβερο clear / pushUtility ult Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag10 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Αποψεις για Sivir mid??? Spell shield, πολυ καλο poke, φοβερο clear / push Utility ult εξαρτάται από το αντίπαλο mid θα έλεγα. Αν έχεις για παράδειγμα zed/kha/yasuo απέναντι δεν νομίζω ότι θα την γλυτώσεις. Εκτός βέβαια αν έχεις πάρει 2 kills pre lvl6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πανηλειακός Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 εφτιαξα account στον west. αν θελεις κανει να με κανει add: DrN4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Αποψεις για Sivir mid??? Spell shield, πολυ καλο poke, φοβερο clear / push Utility ult No escape Μικρο range Με τοσα ganks mid πλεον , nope 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 10 λεπτα ουρα για να μπεις εχει ο west. O east κομπλε μπηκε αμεσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 West Down? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Σαπιλα riottt.ΣΑΠΙΛΛΛΑΑΑΑΑΑ :cool: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ακραίος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Εμένα ένα "thereisnourflevel" χρειάστηκε και μπήκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις