Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μα δεν περίμενα για να είμαι ειλικρινής τέτοια σκατοψυχιά οπότε ήθελα να το τελιώσω με ability για ένα όμορφο ending...27/8/14 ήμουν σε 40λεπτό match με 260cs, το full build είχε χτιστεί ώρα τώρα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ο Garen μπορεί να κάνει πολύ εύκολα counter τον Rene στο lane phase (γιατί και το έχω δει πολλές φορές σε μεγάλα επίπεδα , αλλά και απο προσωπικές επειρίες) . Δεν μπορώ να καταλάβω απο που συμπεραίνεις το αντίθετο

αμα κανεις dodge το silence του garen[οιταν κανει activate την q του ,κανεις E away ή stun],δεν εχει θεματα,μπορεις να μπεις μετα ξανα μεσα και να τον κανεις outrade

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

QQ stories:
Game με μια tristana Platinum V 0 LP και 20 ηττες παραπανω, να απειλει απτο 1ο min οτι θα παει afk για random λογους-αφορμες-οτιδηποτε εβρισκε ευκαιρο. Με αυτα και με αυτα παμε με τα νερα της ολοι (το report φυσικα θα εφευγε χ4 μετα το game) και φτανουμε στο 35-40 , ειχαμε παρει objects, τα tfs τα ειχαμε δυσκολα αλλα τα ειχαμε αν δεν καναμε καποιο προφανες throw, γενικα το πηγαιναμε προς νικη, μεχρι που...

...

...

... o jungler πηρε με smite το red buff της tristana...Kαι πηγε afk :P

Βεβαια, παρα τον εκνευρισμο η χαρα ηρθε αμεσως μετα το defeat (εξου και ο λογος του ποστ) μολις διαπιστωσα οτι η συγκεκριμενη ηττα την εριξε απο platinum V--->gold 1 εχοντας μαλιστα τοσο τραγικο MMR που δεν προκειται να ξανανεβει plat παρα μονο αν κανει 8-9 wins hot streak. Eπιτελους εφαρμοσανε αυτο το συστημα που τα V tiers δεν ειναι μαξιλαρακια ασφαλειας και ο καθενας εκανε οτι γουσταρε. Ετσι η αγαπητη tristana trollare με την ησυχια της, αλλα της ηρθε kinder-εκπληξη μετα το defeat :devil:

Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ
  • Like 1

απο τον ανηψιο μου κλεψαν το account, εστειλα αιτημα στο support στη riot με τις info που ζητανε, ξερει κανεις ποσσο καιρο κανουν για να απαντησουν και αν σου επιστρεφουν το account?

QQ stories:

Game με μια tristana Platinum V 0 LP και 20 ηττες παραπανω, να απειλει απτο 1ο min οτι θα παει afk για random λογους-αφορμες-οτιδηποτε εβρισκε ευκαιρο. Με αυτα και με αυτα παμε με τα νερα της ολοι (το report φυσικα θα εφευγε χ4 μετα το game) και φτανουμε στο 35-40 , ειχαμε παρει objects, τα tfs τα ειχαμε δυσκολα αλλα τα ειχαμε αν δεν καναμε καποιο προφανες throw, γενικα το πηγαιναμε προς νικη, μεχρι που...

...

...

... o jungler πηρε με smite το red buff της tristana...Kαι πηγε afk :P

Βεβαια, παρα τον εκνευρισμο η χαρα ηρθε αμεσως μετα το defeat (εξου και ο λογος του ποστ) μολις διαπιστωσα οτι η συγκεκριμενη ηττα την εριξε απο platinum V--->gold 1 εχοντας μαλιστα τοσο τραγικο MMR που δεν προκειται να ξανανεβει plat παρα μονο αν κανει 8-9 wins hot streak. Eπιτελους εφαρμοσανε αυτο το συστημα που τα V tiers δεν ειναι μαξιλαρακια ασφαλειας και ο καθενας εκανε οτι γουσταρε. Ετσι η αγαπητη tristana trollare με την ησυχια της, αλλα της ηρθε kinder-εκπληξη μετα το defeat :devil:

χαχαχα. ελληνας kata ξεκιναει και trollαρει επειδη ενας khazix του πήρε το mid. στο 10min  ειναι κάπου 20 deaths και ολα τάδινε στο mid teemo. τι κλαμα επεσε δε περιγράφεται...

btw v3 LSI

Καλά tbh δε smitάρεις στο 40 red buff απο το AD σου (ιδιαίτερα απο tristana) εκτός αν είναι 0/10 και στουκάρει σε turrets.

Επιτομή του bm και του δε θέλω να κερδίσω.

• Like 1

Καλά tbh δε smitάρεις στο 40 red buff απο το AD σου (ιδιαίτερα απο tristana) εκτός αν είναι 0/10 και στουκάρει σε turrets.

Επιτομή του bm και του δε θέλω να κερδίσω.

Ε ναι προφανως και εκανε μαλακια ο jungler , δεν ειπε κανεις το αντιθετο.

Αποψεις για Sivir mid???

Spell shield, πολυ καλο poke, φοβερο clear / push

Utility ult

εξαρτάται από το αντίπαλο mid θα έλεγα. Αν έχεις για παράδειγμα zed/kha/yasuo απέναντι δεν νομίζω ότι θα την γλυτώσεις. Εκτός βέβαια αν έχεις πάρει 2 kills pre lvl6

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...