Atallos1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Κανεις σε "μεγαλο επιπεδο" δεν πηρε ποτε Garen Συμπεραινω το αντιθετο απο το οτι ο Rene παταει W πριν φαει το silence αρα κερδιζει το trade . Η ulti του στην ουσια ειναι οτι θες vs Garen απλα δεν εχεις kill potential πανω του . Λογω passive που κατι επρεπε να βαλουν για το κακο του kit
AbRaiN Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Εννοώ σε High elo στο SoloQ , γιατί όπως είπα ο Garen είναι καλός μόνο για SoloQ . και όχι δεν θα κερδίσεις το trade τόσο έυκολα όσο το λες . Τεσπα , ο Garen μαζί με τον Trundle ίσως θεωρούνται τα μόνα strong picks απέναντι σε εναν Rene που κατα την γνώμη μου χρειάζεται άμεσα nurf . Εγώ πάντως με Garen , ποτε δεν έχασα απέναντi σε Rene
Atallos1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Κερδιζει το trade οποιος κανει πρωτος land stun/silence . Για αυτο ειναι skill matchup Το μονο καλο στον Garen ειναι το laning phase , nothing else
AbRaiN Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Ναι εκεί καταλήγουμε , οτι ο Garen είναι απο τα λίγα strong picks απέναντι σε Rene σε αυτό το meta . Γενικά, αν ο Garen βγει νικητής κατα πολύ απο το lane phase ( που είναι σχετικά εύκολο ) είναι θηρίο μετά , που βγάζει και πολύ damage για tanky top . Απλά το κακό είναι οτι για να είσαι χρήσιμος μετα το lane phase , πρέπει να είσαι αρκετά μπροστά απο το αντίπαλο top
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Παλι κοκομπλοκο ο σερβερ. Τα γνωστα. Ειχαμε 2 ατομα afk λογω disconnections, στο login ελεγε "server is busy, sorry" και δεν τους εβαζε και δεν εδωσε ουτε loss prevented Ναι εκεί καταλήγουμε , οτι ο Garen είναι απο τα λίγα strong picks απέναντι σε Rene σε αυτό το meta . Γενικά, αν ο Garen βγει νικητής κατα πολύ απο το lane phase ( που είναι σχετικά εύκολο ) είναι θηρίο μετά , που βγάζει και πολύ damage για tanky top . Απλά το κακό είναι οτι για να είσαι χρήσιμος μετα το lane phase , πρέπει να είσαι αρκετά μπροστά απο το αντίπαλο topΝαι απλα υπαρχουν ενα σωρο top champs που αν βγουν νικητες απο το lane phase ειναι 100 φορες πιο θηρια απτον garen, εκει ειναι το point. Επισης AD που εξαρταται αποκλειστικα απο το (μεγαλο) cooldown των skills του για να βγαλει dmg, meh σιγα. Ειναι απλα ενα ευκολο champ. Αυτο ειναι το πλεονεκτημα του. Αλλα επειδη ειναι ευκολο δεν δινει rewards σε εναν high skilled παιχτη, οπως συμβαινει με αλλα πιο skilled champs. Eιτε diamond elo εισαι, ειτε bronze, τα mechanics στον garen και των 2 ειναι σχεδον ιδια. Αδικειται ο καλος παιχτης, ευνοειται ο κακος. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2014 από MiDi_MiLiZ
AbRaiN Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Ναι μόνο που ο Garen έχει πολύ καλο laning phase , και για αυτό βγαίνει εύκολα νικητής απο το lane . Προφανώς και υπάρχουν champs που βγαίνουν πιο θηρία , απλα ο Garen κερδίζει εύκολα το lane σχετικά με τους άλλους και κάνει deny τον αντίπαλο. για αυτό το επισήμανα . Για τα άλλα συμφωνώ . Ποτέ δεν mainara Garen ούτε τον συμπάθησα πολύ , απλά θεωρώ ότι μπορεί να κάνει counter τον Rene αν τον παίξεις σωστά , και είναι εύκολος για αυτό τον πρότεινα στο παιδί που είναι silver elo
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Ναι μόνο που ο Garen έχει πολύ καλο laning phase , και για αυτό βγαίνει εύκολα νικητής απο το lane . Προφανώς και υπάρχουν champs που βγαίνουν πιο θηρία , απλα ο Garen κερδίζει εύκολα το lane σχετικά με τους άλλους και κάνει deny τον αντίπαλο. για αυτό το επισήμανα . Για τα άλλα συμφωνώ . Ποτέ δεν mainara Garen ούτε τον συμπάθησα πολύ , απλά θεωρώ ότι μπορεί να κάνει counter τον Rene αν τον παίξεις σωστά , και είναι εύκολος για αυτό τον πρότεινα στο παιδί που είναι silver elo Eχει ευκολο lane phase απλα επειδη εχει sustain απτην passive του+το passive του Ε. Συν οτι μπορει με το Q να το παιζει ψιλοbrutal. Αυτο δε σημανει οτι σαρωνει στο τοπ και κατεβαινει feedαρισμενος στα tf. Eπειδη ειναι πιο προβλεψιμος κι απτο τι ωρα χτυπαει το ξυπνητηρι μου για να παω δουλεια , ειναι εξισου ευκολο να μην του δωσεις ουτε μισο kill. Οσο περναει η ωρα και δεν feeda-ρεται, τοσο μηδενιζεται σαν pick. Kι αν δεν feed-αριστει καλα, ειναι πιο useless κι απο nidalee supp.
AbRaiN Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Έχει εύκολο lane phase και λόγω της passive + οτι κάνει υπεραρκετο dmg στο early-mid για ενα τανκ τοπ και οχι πιστεύω πως δεν είναι εύκολο να μην δώσεις kill στον Garen , γιατι μετα τα 6 ένα all in είναι αρκετό για να πάρεις το kill ειδικότερα απέναντι σε offtanks.
Bigi444444 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Καλά η κατάσταση με τους σέρβερ εδώ και καιρό είναι απελπιστική.Απορώ με τα κουράγια όσων παίζουν σοβαρά και μπαίνουν και σε ranked.Αλλά έτσι είναι, όταν μεγαλοπιάνεσαι, κάνεις αυτό που λένε οι αγγλοσάξονες: u dont give a fk.Όσο είσαι μικρός γλύφεις, δίνεις πόντους rp, boosts, ζητάς συγγνώμη και τα σχετικά.Τώρα ούτε καν το τελευταίο, έτσι για το τυπικό...Προσωπικά πάντως έχω να παίξω φυσιολογικό παιχνίδι από την άποψη να μην υπάρχει τεχνικό θέμα από το καλοκαίρι.Μια τα δικά μου θέματα, μια της riot, ξεχάσαμε πως είναι το φυσιολογικό.Απορώ ακόμα με τον εαυτό μου πως δεν το έχω παρατήσει και πάλι.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 H πλακα ειναι οτι δεν ασχοληθηκαν ουτε να δωσουν loss prevented σε games που ηταν 1 vs 5 ξερω γω. Και ενω τους σπαμαραν το φορουμ πολλοι για το loss prevented που δε δοθηκε σε games που ειχαν φαει dc 3-4 ατομα, το μονο για το οποιο δαπανησαν χρονο ηταν να κανουν delete τα συγκεκριμενα threads απτο φορουμ τους. Ελεγα οτι ειναι ενα free game και δεν μπορουμε να απαιτουμε rp κλπ, αλλα τουλαχιστον κανε τα τυπικα ειδικα απτη στιγμη που ξερεις οτι οι servers/isp/wtf εχουν προβλημα εδω και μηνες. Φυσικα χεστηκα για τα LP κλπ, το προβλημα ειναι ακριβως οτι ειπε ο απο πανω. Μεγαλοπιαστηκαν και δεν τους ενδιαφερει η υποστηριξη και το επιδεικνυουν σε καθε ευκαιρια.
GeorgeGK Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ αφότου χάσαμε 2 ranked games με ομάδα αφού εγώ και άλλος ένας είχαμε άπειρο lag σχεδόν όλη την ώρα και μας έβγαζε το attempting to reconnect είπα να κάνω ένα ticket! Η απάντηση που έλαβα ήταν : Γεια σου Επικαλεστή, Επειδή είμαι κι εγώ παίκτης, κατανοώ την απογοήτευσή σου όταν χάνεις άδικα έναν αγώνα. Δυστυχώς, το σύστημα δεν επιτρέπει την αφαίρεση αποχωρήσεων, ηττών ή τη μη αυτόματη επεξεργασία του Πρωταθλήματος ή των Πόντων Πρωταθλήματος σου. Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αποτρέπει τη διαφθορά δεδομένων. Γίνονται συνεχώς βελτιώσεις στο σύστημα ώστε να αντιμετωπίζονται καλύτερα τα τεχνικά θέματα που παρουσιάζονται. Σίγουρα, πολλά από αυτά τα θέματα δεν οφείλονται σε εσένα και δεν θέλουμε να σε επηρεάζουν αρνητικά. Η "Λευκή 'Ηττα" που εμφανίζεται μερικές φορές στο ιστορικό αγώνων εφαρμόζεται μόνο, σε όλον τον σέρβερ λόγω αστάθειας ή καθυστερήσεων. Δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε μεμονωμένους λογαριασμούς ούτε να εφαρμοστεί αναδρομικά. Όταν παρατηρείται αστάθεια στους σέρβερ μας, καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να μην καταγράφονται οι ήττες. Εφόσον δεν έγινε κάτι τέτοιο στην περίπτωσή σου, δεν μπορούμε να αποτρέψουμε την ήττα αναδρομικά και να εφαρμόσουμε τη "Λευκή Ήττα". Αν αντιμετωπίζεις σταθερά προβλήματα με το δίκτυό σου ή αν η λειτουργία του παιχνιδιού διακόπτεται συχνά, μην διστάσεις να με ενημερώσεις, καθώς μπορώ να σε βοηθήσω να επιλύσεις αυτά τα θέματα. Εξακολουθώ να μην έχω τη δυνατότητα να τροποποιήσω το ιστορικό σου, αλλά μπορώ να σε βοηθήσω να μειώσεις τις πιθανότητες ότι θα συμβεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον. Λυπάμαι που παρουσιάστηκε αυτό το πρόβλημα και σου εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα παιχνίδια σου στο μέλλον. "Surprise! I'm back."
GeorgeGK Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Καλά γενικά δεν περίμενα τίποτα! Ο λόγος που έστειλα ήταν το ότι ήμουν εκνευρισμένος που είχαμε χάσει το game έτσι και δεν ήταν lost prevented από την στιγμή που ήταν 3 vs 5!
MavroManitari Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Hexakill. Not even once. Με τόσο caps και reprot νόμιζα οτι έπαιζα σε wood adventures videάκι. Έπεξα 2 hexa με jinx-ουλα...snowballing was never easier... Επίσης θάνατος στον 3/11/0 Ζedd απο πίσω μου που έκανε KS Mah hexa...έχω μόλις κάνει Penta με το passive έυτασα σωμα με σωμα με Varus και τον έχω στριμοξει με τα chompers μπροστά (έιναι κάπου στο 20%HP και έχω έτοιμα R και τα W) μέσα στο δίλημμα μου λέω να κοπανήσω την R γιατί πιάνει μεγαλύτερο area... Ε στο μισο δεύτερο που κάνει να την κοπανήσει πετάγεται ο Ζedd να πάρει επιτελούς και άλλο kill ενώ βλέπω την ρουκέτα να περνάει από πάνω του ενώ πεθαίνει :3 1
dNt^ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Έπεξα 2 hexa με jinx-ουλα...snowballing was never easier... Επίσης θάνατος στον 3/11/0 Ζedd απο πίσω μου που έκανε KS Mah hexa...έχω μόλις κάνει Penta με το passive έυτασα σωμα με σωμα με Varus και τον έχω στριμοξει με τα chompers μπροστά (έιναι κάπου στο 20%HP και έχω έτοιμα R και τα W) μέσα στο δίλημμα μου λέω να κοπανήσω την R γιατί πιάνει μεγαλύτερο area... Ε στο μισο δεύτερο που κάνει να την κοπανήσει πετάγεται ο Ζedd να πάρει επιτελούς και άλλο kill ενώ βλέπω την ρουκέτα να περνάει από πάνω του ενώ πεθαίνει :3 Αν ήσουν full build κακώς έριξες ulti Κάνεις πολύ περισσότερο damage με autos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις