Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

+1 για Voyboy, Oddone και Nightblue απο τους καλυτερους streamers για jungle αν και αντιπαθω τον oddone :P

o Dyrus σπανια εξηγει το τι κανει. 

Σωστός για Dyrus απλά επειδή είναι από τους καλύτερους top laners είπα να τον βάλω και αυτόν :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Πολυ φοβαμαι οτι ειναι καμποσοι που δεν ξερουν αγγλικα :P

Απο Ελληνες καποτε υπηρχε ο tyl_gaara που εβγαζε καλα streams και εξηγουσε. Τωρα εχει σταματησει και δυστυχως δεν εχω βρει καποιον αξιολογο σαν streamer.

Αν παλι καποιος ξερει αγγλικα τοτε ναι υπαρχουν ενα σωρο καλοι εκει εξω. Δεν ειναι απαραιτητο να εξηγουν ολοι, και μονο spec τα mechanics τους να κανεις ή το πώς παιζουν τα matchups στο lane, ειναι μια καλη αρχη για να βελτιωθει καποιος.

Εμενα απο τους αγαπημενους μου ειναι ο hao.

πως σας φάνηκε το hexakill??? το λάτρεψα απλά!!!!

Απο τα πιο αδιαφορα modes που εχουν βαλει γιατι δεν αλλαζει κατι στην ουσια , απλα γινεται πιο χαζο το παιχνιδι

Κι οπως ειπε κ ο Qtpie , εχεις ηδη 4 ζωντοβολα , δεν χρειαζεσαι 5ο :P

Oσον αφορα τα εκπαιδευτικα streams δεν υπαρχουν πολλα κ σιγουρα δεν ειναι απο τα top καποια

Πχ του Impakt για support μαζευει 250 viewers

Εμένα μου άρεσε να βλέπω Froggen και Krepo. Νομίζω με βοήθησε αρκετά ο Krepo. Επίσης υπάρχουν 2-3 Support στο youtube που ανεβάζουν τα παιχνίδια τους και σχολιάζουν/αναλύουν τις κινήσεις τους.

Εννοείται βλέπω dyrus για το βλέμμα αγελάδας και την απάθεια που δείχνει. Και o Oddone θεωρώ ότι υπεραναλύει πολύ καλά το jungling.

πως σας φάνηκε το hexakill??? το λάτρεψα απλά!!!

Δεν μου αρεσε.. το περιμενα πιο ενδιαφερον..

Ισως αν το κανανε στο ΤΤ να ειχε πιο πολυ πλακα και πραγματικο ξυλο.. στο αχανες Rift.. απλα μια απ τα ιδια..

Πηγα και εγω να παιξω Katarina και επεσα σε Soraka + Blitz + Riven + Talon... Νευραααα!

Κι εγώ το περίμενα καλύτερο.2 παιχνίδια έπαιξα και με κούρασε αφάνταστα.Ίσως επειδή ήταν και πολύ χαμηλού επιπέδου παιχνίδια.Ίσως είναι επειδή ακόμα δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα για το πως πρέπει να παιχτεί, πάντως έβγαλα σπυράκια.Μακριά.

Δεν μου αρεσε.. το περιμενα πιο ενδιαφερον..

Ισως αν το κανανε στο ΤΤ να ειχε πιο πολυ πλακα και πραγματικο ξυλο.. στο αχανες Rift.. απλα μια απ τα ιδια..

Πηγα και εγω να παιξω Katarina και επεσα σε Soraka + Blitz + Riven + Talon... Νευραααα!

εγώ έπαιξα με ashe... απλά τους ξέσκισα! :P

στο δεύτερο πάλι που έπαιξα με lux, απλά με ξέσκισαν! χαχαχα

Για ποιο λογο δε κρατανε ολα τα Modes που εχουν βγαλει μεσα στο παιχνιδι;;

Γιατι ολα αυτα ειναι tests i guess

Ισως αυτο που παιχτηκε πιο πολυ να γινει ενα νεο queue καποια στιγμη

Ο μονος λογος για να παιξεις hexakill ειναι για wombo combos που σε 5v5 δεν ειναι possible 

Για παραδειγμα

blade στο τελευταιο παιχνιδι που παιξαμε με τους insomnia εσυ δεν ησουν που αναρωτιοσουνα αν ενας απο εμας ηταν to account καποιου που boostαρες η οχι?

Είσαι πολύ αφελής για να με κατηγορείς για κάτι για το οποίο δεν είσαι σίγουρος δημοσίως. Η απάντηση είναι όχι

Είσαι πολύ αφελής για να με κατηγορείς για κάτι για το οποίο δεν είσαι σίγουρος δημοσίως. Η απάντηση είναι όχι

δεν απεδωσα καμια κατηγορια μια ερωτηση εκανα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...