AbRaiN Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Ειναι πολυ απλη εξηγηση οποτε εχεις troll/afk/feeder στη ομαδα σου το θυμασαι και το καταγραφεις σαν κατι δυσαρεστο.Οποτε εχει η αντιπαλη ομαδα τις περισσοτερες φορες περναει απαρατηρητο γιατι πολυ απλα δεν μπορεις να ξερεις τι γινεται στο αντιπαλο στρατοπεδο.Και να το καταλαβεις δεν παραπονιεσαι,νικας και τελος ενω το οταν ισχυει το αντιθετο το θυμασαι γιατι σε "καιει" και εσενα.Προσωπικα το ποσοστο των παραπανω που συνανταω στο παιχνιδι πρεπει να ειναι 50/50 μια εμεις μια αυτοι δεν εχει σημασια και πολυ. Οτι δεν υπαρχει επικοινωνια ειναι γνωστο εδω στα high elo δεν υπαρχει ο καθενας κοιταει την παρτυ του δεν μπορεις να τα περιμενεις ολα ροδινα δεν ειναι το solo queue σαν το lcs. Αμα εισαι καλος θα ανεβεις πρεπει να σπαμαρεις games και λιγο δεν γινεται με 1 ranked την βδομαδα να ανεβαινεις . Πραγματικά τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι . Επίσης , συγγνώμη αλλά ο Mphxths απ οτι βλέπω είναι Bronze5 0 lp (!!) και έχει παίξει πάνω απο 200 ranked games (!!) δηλαδή τι άλλο χρειάζεται ως απόδειξη οτι είναι ΚΑΚΟΣ παίχτης ?? Πραγματικα αυτα που λέει ο Atallos απο πάνω μου είναι πάρα πολυ σωστά . Πιστεύω πως δεν αξίζει να σπαταληθεί άλλος χρόνος σε τέτοιες συζητήσεις γιατί λέγονται συνεχώς τα ίδια πράγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 @Arcanaloth. Silveras ειμαι και πηρα account γνωστου στο bronze3 με 15 ηττες παραπανω και σε 30games το πηγα silver με θετικο win ratio. Ειδικα bronze3 ειχα ξεκινησει με 6LP και πηρα πανευκολα insta-promo με 6 wins hot streak. Μετα απο κανα 2μηνο πηραμε ενα unranked account μαζι με αλλο φιλο silvera και του καναμε 9-1 στα provisionals και το πηγαμε gold4 απευθειας. Παλι ευκολα. Πριν 7-8 μηνες επαιζα κι εγω με bronzies V και μολις εκατσα και το εψαξα λιγο για το τι lane να παιζω, τι hypercarry να παιρνω, τι ειναι τα objects κλπ, εμαθα 1-2 hypercarries και ανεβηκα παλι ευκολα. Σε αυτα τα elo δεν χρειαζονται πολλα πραγματα imho. Οπως ειπα υπαρχουν παιχνιδια που δεν κουβαλιουνται ουτε απο challengers σε αυτα τα elo, αλλα τα games που κουβαλιουνται απο εναν μετριο παιχτη ειναι πολυ περισσοτερα απο τα ακουβαλητα. Δε το παιζω pro, ουτε κανα κομπλεξ εχω, στον μπηχτη αυτα που του λεω, τα λεω για το καλο του και χωρις καμια διαθεση ειρωνειας. Οπως του χω πει και στο παρελθον, με supp που mainare δεν προκειται να βγει απο τον πατο γιατι θα κρεμεται απτα @@ των ζωων και δε θα κουβαλησει ποτε του. Συνεχιζει και mainαρει supp στο bronze 5-nuff said. Με Vi παλι ειναι δυσκολο να κουβαλησει οχι επειδη η Vi δεν ειναι καλη, ουτε επειδη ο ιδιος δεν ειναι καλος με Vi, αλλα επειδη το jungle ειναι κι αυτο ενα role που εχει χαμηλες πιθανοτητες κουβαληματος σε elos που δεν νιωθει κανεις πως να κανει coop με τον jungler του, ακομα κι αν ο jungler ειναι καλος. Τελος, το μονιμο και σταθερο point μου οτι οι ασχετοι του 0/15 σε 20 λεπτα στατιστικα τυχαινουν πιο πολλες φορες αντιπαλοι του, ειναι για να δει πιο θετικα την κακη του την τυχη, που ισως να μην ειναι τοσο κακη οσο πιστευει. Και για να το εκμεταλλευτει φυσικα. Προσπαθω με λιγα λογια να του δωσω να καταλαβει οτι ειναι σε λαθος δρομο η προσπαθεια του να βγει απτο elohell. Δεν βγαινεις με Leona, ουτε με jungle, oυτε με το να ασχολεισαι συνεχως με τα feed-αρισματα των αλλων (που θα τα βρισκει μεχρι και το diamond). Bγαινεις με μονιμο abuse σε solo lane (mid/top), αρκει να τα παιζεις καλα. Eπισης, σημαντικο σε αυτα τα elo, να γραφεις εξ'ολοκληρου στα @@ σου οτιδηποτε σου λενε οι αλλοι και να εισαι εσυ ο ιδιος σιγουρος για αυτα που κανεις. Πηγαινα solo drake οταν ημουν overfed και οι teammates μου ζητουσαν report οτι πηγαινα solo και δεν πηγαινα για fight στο mid. Κανανε enage 4vs5 ψοφαγανε και εφταιγα εγω που τους επαιρνα το drake πχ. Εκανα splitpush top ως το inhib και οι teammates μου θελαν να με κανουν report επειδη δεν ακουγα τα spam pings τους για να παω για ανουσιο fight στο mid. Πρεπει να ξερεις τι κανεις και απλα να εχεις γραμενα τα calls και το chat τους, οπου το 95% ειναι λαθος. Παρεπιπτοντως, μιλας για εριστικους και ειρωνικους silverades που κανουν τους pro προς εναν bronza, οταν απευθυνεσαι με τον ιδιο ακριβως τροπο στους silverades. wtf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OhgmaAurvanium Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Γιατι δεν κανεις carry hard Bronze με jungler???? Malphite = σε αυτα τα ελο farm farm και απλα καλα ultis στα tf ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟΣ γενικα Wukong = σε αυτα τα ελο μια απ τα ιδια με πολυ καλυτερο assasinate potential ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟΣ γενικα Και το καμαρι μου, η Βασιλισσα του low elo, Evelynn = δεν βαζουν ουτε καν green wards, ποσο μαλλον pink, και ολοι κανουν κατι squishy picks και overextend, αρα βγαζεις Rylais + DFG και απλα κοβεις βολτες σκοτωνοντας. Θελει λιγο καιρο να τη μαθεις (βδομαδα??) Εγω προσωπικα την δοκιμασα σε νορμαλς περυσι 5 φορες, κατ ευθειαν ranked και με πηγε σε μια βδομαδα απο Silver 3 -> Gold. Αν θελει ο mphxths με κανει add για να του δειξω και κανα δυο πραγματα να διευκολυνθει. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 ΘΕΜΑ 4 ELO HELL υπαρχει η οχι και γιατι? (200-300 λεξεις) αυτο μου θυμισατε btw η vi ειναι πολυ καλη για να κανει carry αλλα πρεπει να μαθεις να κανεις counter jungle. σε αυτα τα ελo ειναι πολυ ευκολο να κανεις γτ κανεις δεν κραταει time για τα buff η wardαρει πχ στο 7.15 θα εχουν βγει σιγουρα και τα δυο buff του αντιπαλου αν τον δεις να κανει gank εκει κοντα μπορεις να του παρεις το ενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Οταν εισαι παικτης επιπεδου bronze δεν θα κανεις ευκολα carry απτο jungle με τη λογικη οτι το 1 lane θα feedαρει ειτε τους βοηθησεις ειτε οχι, ο αλλος που θα νικαει το lane θα το πουσαρει απτα AA's απτο 1ο min γιατι δεν ξερει να το freezarei , τα wards θα ειναι 0, αρα και το map-object control για εναν jungler μηδαμινο, οποτε ο jungler καταληγει και παλι να ειναι ενα toon μεσα στα ανουσια mid teamfights απο το 10ο min. Αν εισαι gold και πας να παιξεις jungler στο bronze προφανως θα κουβαλησεις γιατι θα κανεις ευκολα counterjungle, counterganks, θα ξερεις τα routes του αλλου jungler, θα κρατας timers, θα παιρνεις τα objects, θα εχεις στοιχειωδες map awarness κλπ, αλλα ενας παιχτης που ειναι bronze αμφιβαλλω αν μπορει να κανει κατι απο τα παραπανω σωστα. Εδω δε μπορω να τα κανω εγω που ειμαι silver (αν και δεν παιζω συχνα jungle). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Btw h Vi δεν είναι easy ήρωας για να την παίξει κανείς καλά. Βασίζεται σε hit and move και στο να ακυρώνεις animations όπως ο udyr ας πούμε ώστε να είναι effective. Το οτι έχει ένα Q που ανάθεμα αν χρησιμοποιείται σωστά και ένα ulti που είναι αδύνατο να το χάσεις (άσχετα αμα ψοφοκοπάς μετά γιατί μπήκες λάθος) δε σημαίνει οτι είναι viable και μπορεί να κουβαλήσει games. Και ναί όταν στο bronze v είσαι με ένα ήρωα 5/5/χ και δε κερδίζεις πάνω απο 50% των games σου, σημαίνει οτι κάτι δε σου βγαίνει και θα πρέπει να εξερευνήσεις και άλλες επιλογές. Δοκίμασε κάτι που είναι απο τη μάνα του tanky όπως volibear ας πούμε με golem/visage ή randuins και θα δείς καλύτερα αποτελέσματα. Και αυτός θέλει ΑΑ αλλα βασίζεται περισσότερο στο πλιάτσικο και δεν έχει πολλά πράγματα να κάνεις λάθος. Α ναι. Και afaic αν κρίνω απο το rage εδω πέρα δε θέλω να φανταστώ τι γίνεται ingame. Τα περισσότερα παιχνίδια χάνονται απο συμπεριφορά. Και δωράκι tips. Είναι αρκετά για riven αλλα και άλλα για τη γενικότερη ιδέα του παιχνιδιού. http://pastebin.com/LAQBxrXb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Εμένα πάντως μου φταίνε οι afkers της αντίπαλης ομάδας!Ε δε μπορεί ρε φίλε να παίζουν 20 λεπτά με 4 κι εγώ να μην το έχω καταλάβει και να το παίρνω γραμμή μόνο όταν το δω στο chat από τους δικούς μου...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 ειπα εγω οτι ειναι ευκολη? οτι κανει καλο carry ειπα και ειναι απο τα κλτερα carry στο jungle αυτην την στιγμη και για μενα κλτερα να μαθει vi να δει και 5-6 guide 5-6 stream απο το να μαθει ww γτ ειναι ευκολος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δεν αναφερόμουν σε σένα. Γενικά για τα bronze tactics και το γεγονός οτι κάποιος που είναι εκει κάτω δεν έχει σίγουρα προς το παρόν τις απαραίτητες γνώσεις/ικανότητες για να την μάθει/παίξει σε σχέση με έναν πιο mindless ήρωα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 in other news παιδια θα σας πω κατι που θα σας στεναχωρησει πολυ νερφαρετε ο τιμο .... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 in other news παιδια θα σας πω κατι που θα σας στεναχωρησει πολυ νερφαρετε ο τιμο .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OhgmaAurvanium Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Απλα χαιρομαι που οι Fnatic φτανουν στα ταρταρα..Δεν τους εκανε ο παιχταρας ο Puszu που στο τελευταιο game στα Worlds απεναντι στον Uzi τους εκανε ολους hardcarry με 15 kills..Και που εκανε τα R της Αshe να μοιαζουν τηλεκατευθυνομενα στα finals του summer split..Toν εδιωξαν για να παρουν τον παιχταρα Reckless...Θεια δικη..Παρατηρηση, στο 6-0 και στο 7-0 των Fnatic, δειτε ποσο ειχαν strugglaρει να κερδισουν (vs ROCCAT & CW). Το χα δει, μπαμ εκανε απο τοτε η κατηφορα.. Οποιος δει/θυμηθει τα games θα καταλαβει τι εννοω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Schismsna Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Αναμενομενο μου φαινεται που αρχισαν να πεφτουν. Γενικοτερα δεν ειναι ομαδα που μενει σταθερη σε μια καλη ή κακη πορεια, οπως φαινεται κ απο το περσινο lcs. Ο Rekkles μια χαρα ειναι, ο Puszu και αυτος μια χαρα φαινοταν αλλα επαιζε ultility ad carries οπως Varus, Ashe που εχουν φυγει απο το metagame. Ανεξαρτητα ποιο ad και αν ειχαν ομως δεν πιστευω οτι θα πηγεναν καλυτερα. Οσο για τα bronze debates για μενα οποιοσδηποτε ειναι κατω απο Silver 1 με πανω απο 150 (και πολλα λεω) games οπου κανει tryhard απλα δεν εχει μαθει να σκεφτεται οσο παιζει. Το παιχνιδι ειναι τοσο απλο που με ελαχιστα mechanics μπορεις να φτασεις και gold θα λεγα με το να ξερεις ποτε και γατι να κανεις την οποιαδηποτε κινηση. Αυτο ειτε θα το καταφερεις με την εμπειρια πολλων games στα οποια θα πρεπει να κρινεις μονο τον εαυτο σου και το τι εσυ μπορεις να κανεις καλυτερα, ασχετα αν η ομαδα σου εχει σκοπο να feedarei ολη την Αφρικη, ειτε βλεπωντας streams τυπων που ειναι σε καλυτερα division και μαθενωντας απο αυτα. Για μενα ο scarra πχ ειναι απο τους καλυτερους streamers, δε σταματαει ποτε να μιλαει και να εξηγει τι κανει και γιατι το κανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Αναμενομενο μου φαινεται που αρχισαν να πεφτουν. Γενικοτερα δεν ειναι ομαδα που μενει σταθερη σε μια καλη ή κακη πορεια, οπως φαινεται κ απο το περσινο lcs. Ο Rekkles μια χαρα ειναι, ο Puszu και αυτος μια χαρα φαινοταν αλλα επαιζε ultility ad carries οπως Varus, Ashe που εχουν φυγει απο το metagame. Ανεξαρτητα ποιο ad και αν ειχαν ομως δεν πιστευω οτι θα πηγεναν καλυτερα. Οσο για τα bronze debates για μενα οποιοσδηποτε ειναι κατω απο Silver 1 με πανω απο 150 (και πολλα λεω) games οπου κανει tryhard απλα δεν εχει μαθει να σκεφτεται οσο παιζει. Το παιχνιδι ειναι τοσο απλο που με ελαχιστα mechanics μπορεις να φτασεις και gold θα λεγα με το να ξερεις ποτε και γατι να κανεις την οποιαδηποτε κινηση. Αυτο ειτε θα το καταφερεις με την εμπειρια πολλων games στα οποια θα πρεπει να κρινεις μονο τον εαυτο σου και το τι εσυ μπορεις να κανεις καλυτερα, ασχετα αν η ομαδα σου εχει σκοπο να feedarei ολη την Αφρικη, ειτε βλεπωντας streams τυπων που ειναι σε καλυτερα division και μαθενωντας απο αυτα. Για μενα ο scarra πχ ειναι απο τους καλυτερους streamers, δε σταματαει ποτε να μιλαει και να εξηγει τι κανει και γιατι το κανει. Scarra Voyboy (απλά εξηγεί τα ΠΑΝΤΑ) Trick2g (κυρίως σε subwars και όταν κάνει spectate κάποιον) Oddone Dyrus Krepo Αυτοί είναι οι top streamers για μένα όσον αφορά το πώς και γιατί κάνουν κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Schismsna Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 +1 για Voyboy, Oddone και Nightblue απο τους καλυτερους streamers για jungle αν και αντιπαθω τον oddone o Dyrus σπανια εξηγει το τι κανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις