Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ποιος άλλος jungler ταιριάζει περισσότερο στο στυλ του lee sin?

ο lee ειναι μοναδικος , αν και η Elise εχει εξισου πολλα plays , early focused jungler, god-like duelist , objective-controll junlger οποτε ειναι παρομοιου gameplay... Αλλα τι να τους κανεις του αλλους αν ξερεις καλο lee ^^

Δημοσ.

Τι με νοιαζει ρε φιλε ποσα κιλλ εκανες?jungler εισαι,αυτο ειναι το λιγεοτερο που σε νοιαζει,ουτε τον ρολο που εχεις δεν ξερεις.Μπορει να εχεις και 10 death 3 κιλλς per game και να κερδιζεις με εναν champ γιατι δινεις παρα πολλα στην ομαδα σου.Και στο ξαναλεω,δεν την παλευειες με vi,δεξου το η κατσε να χανεις.Εγω πχ εχω δεχτει οτι και 200 games να παιξω με malpth ,δεν θα κερδισω .

Δεν χρειαζετε να δω πολλα games για να σου πω οτι εισαι κακος παικτης και δεν απεχεις ουτε 2 div απο τους αντιπαλλους σου.Δηλαδη bronze 5 εισαι,τι σκορ να κοιταξω,αν δεν μπορεις να κανεις carry αυτα τα ελο ,απλα εισαι κακος παικτης.Δεξου το,και δες stream και μαθε να παιζεις ,η θα συνεχισεις να παιζεις σε εκεινα τα ελο,γιατι παντα τετοιος παικτες θα βρισκεις.

μιλησα για kills + assists... και προφανως το τι προσφερω περα απο αυτα στην ομαδα..δεν μπορεις να το ξερεις για να βγαλεις αποψη

οκ μας την ειπες οτι ειμαι κακος παιχτης...εισαι γαματος...κανεις carry τα παντα ολα...σε κοβω για toxic player in-game..οπως ενας αλλος συμφορουμιτης εδω περα...

Δημοσ.

ο lee ειναι μοναδικος , αν και η Elise εχει εξισου πολλα plays , early focused jungler, god-like duelist , objective-controll junlger οποτε ειναι παρομοιου gameplay... Αλλα τι να τους κανεις του αλλους αν ξερεις καλο lee ^^

τον χρειάζομαι για όταν μου παίρνει τον lee ο αντίπαλος :(

Δημοσ.

Καταλαβαινω που θες να καταληξεις αλλα το σκορ δεν λεει παντα την αληθεια 

Προφανέστατα, το έχουμε συζητήσει τόσες φορές. Μπορεί ακόμα ακόμα να εισαι χώμα όλο το παιχνίδι και εκεί που πρέπει να πιάσεις ΕΝΑ combo και να γυρίσει. Απλά επειδή η συζήτηση πήγε, και πάει, στο "κάνω carry και κάνω τέτοια KDA", ήθελα να θυμίσω πως αν έχεις 10/10/0 ή 5/7/10 ε, δεν τους έχεις πάρει ακριβώς στην πλάτη σου αλλά μάλλον έχεις περάσει 6 - 7 λεπτά εκτός παιχνιδιού συν το περπάτημα χωρίς να βοηθάς ιδιαίτερα. Δεν είναι και λίγο. Αν το KDA δείχνει κάτι είναι η επίδραση και η συμμετοχή στις μάχες.

Δημοσ.

μιλησα για kills + assists... και προφανως το τι προσφερω περα απο αυτα στην ομαδα..δεν μπορεις να το ξερεις για να βγαλεις αποψη

οκ μας την ειπες οτι ειμαι κακος παιχτης...εισαι γαματος...κανεις carry τα παντα ολα...σε κοβω για toxic player in-game..οπως ενας αλλος συμφορουμιτης εδω περα...

οχι εισαι καλος,bronze 5

Τωρα μας κανεις πλακα?Δεν μπορουμε να βγαλουμε αποψη αν εισαι καλος η οχι οταν εισαι bronze 5?Ok.

Δημοσ.

Το kda δεν δειχνει carry ability. Ισως να δειχνει skill σε ενα συγκεκριμενο champ, ισως να δειχνει και carry ability, αλλα οχι απαραιτητα.

- Eχω κανει hypercarry games με kda τυπου 3/6/1. Πώς? splitpush λεγοντας παραλληλα στο team μου τι να κανει (γιατι ελαχιστα teams νιωθουν πως να κανουν coop με εναν καλο splitpusher).

- Eχω δει kennen mid με σκορ 5/8/18 να μας ξεσκιζει. Κακο kda, αλλα το πηρε σχεδον μονος του.

- Ενα καλο engage στο late game απο εναν κακο nasus μεχρι εκεινη τη στιγμη, ή αντιστοιχα ενα ηλιθιο death ενος adc που μεχρι εκεινη τη στιγμη εχει 20/4/3 και την ειδε greedy γ@μ@ω και πηγε καπου σολο χωρις λογο-object , κρινουν παιχνιδια. To adc θα εχει τελειωσει με 20/5/3, αλλα θα ειναι και αυτο που θα εχει κανει το throw.

- Carry κανεις επισης, αν βγαζεις outplay-outfarm εναν αντιπαλο, χωρις να γραφεις kda απαραιτητα. Πχ αν κανεις outplay εναν renekton early game, ειναι big deal για τη συνεχεια του παιχνιδιου.

Επισης, σε ολη τη διαρκεια του παιχνιδιου απτο 1ο ως το τελευταιο λεπτο υπαρχουν 10δες πραγματα που μπορεις να κανεις για να οδηγησεις ενα παιχνιδι ως τη νικη (ή την ηττα), χωρις αυτα να προσμετρωνται σε καποια στατιστικη κατηγορια.

Για να ενισχύσω αυτό. Σήμερα έπαιξα ένα game με Aatrox στο top ενάντια σε Riven η οποία είναι πολύ δυνατή στο early. Aatrox ζήτημα αν έχω παίξει 5 φορές συνολικά.

Οι premade μου μου είπαν ότι είναι diamond 4 και ότι θα τον πιω (επειδή είμαι Gold 4)

Ε λοιπόν, με αυτή τη γνώση έπαιζα πιο επιθετικά και τον έκανα outplay. Συνολικά ήμουν 8-0 στο 15 και κάθε φορά που ερχόταν στο lane η Riven ή έφευγε με λίγο hp ή χωρίς καθόλου. Το χάσαμε αλλά και πάλι.

Αν δεν παίξεις επιθετικά μέχρι να μάθεις τα όρια του champion που παίζεις, δεν θα γίνεις καλύτερος. 

Δεν θέλει πολλά για να φύγεις από το υποτιθέμενο ''elo hell''. Και εγώ αυτά πίστευα παλιά. Αλλά έκατσα και το σκέφτηκα και είπα: Δεν γίνεται να φταίνε πάντα οι άλλοι, κανείς δεν είναι αλάνθαστος και σίγουρα δεν είμαι εγώ ο τέλειος γαμάουα παίκτης"

Από τότε που το είπα αυτό και επικεντρώθηκα στο τι κάνω εγώ, ανέβηκα πολύ πιο γρήγορα από οτι πίστευα.

@Σωκράτης: Για Riven vs Aatrox πώς παίζεις το matchup? Λογικά θα σου έχει τύχει με τόσα game που έχεις παίξει με Riven

Δημοσ.

Για να ενισχύσω αυτό. Σήμερα έπαιξα ένα game με Aatrox στο top ενάντια σε Riven η οποία είναι πολύ δυνατή στο early. Aatrox ζήτημα αν έχω παίξει 5 φορές συνολικά.

Οι premade μου μου είπαν ότι είναι diamond 4 και ότι θα τον πιω (επειδή είμαι Gold 4)

Ε λοιπόν, με αυτή τη γνώση έπαιζα πιο επιθετικά και τον έκανα outplay. Συνολικά ήμουν 8-0 στο 15 και κάθε φορά που ερχόταν στο lane η Riven ή έφευγε με λίγο hp ή χωρίς καθόλου. Το χάσαμε αλλά και πάλι.

Αν δεν παίξεις επιθετικά μέχρι να μάθεις τα όρια του champion που παίζεις, δεν θα γίνεις καλύτερος. 

Δεν θέλει πολλά για να φύγεις από το υποτιθέμενο ''elo hell''. Και εγώ αυτά πίστευα παλιά. Αλλά έκατσα και το σκέφτηκα και είπα: Δεν γίνεται να φταίνε πάντα οι άλλοι, κανείς δεν είναι αλάνθαστος και σίγουρα δεν είμαι εγώ ο τέλειος γαμάουα παίκτης"

Από τότε που το είπα αυτό και επικεντρώθηκα στο τι κάνω εγώ, ανέβηκα πολύ πιο γρήγορα από οτι πίστευα.

@Σωκράτης: Για Riven vs Aatrox πώς παίζεις το matchup? Λογικά θα σου έχει τύχει με τόσα game που έχεις παίξει με Riven

Πλεον η riven δεν ειναι τοσο viable στο τοπ.ενας καλος aatrox μπορει να δημιουργησει προβληματα σε ριβεν.Κλασικα παντως θα ξεκιναγα με dorans shield,brutalizer ,tiamas.περιμενεις lvl 3 για all in ,αν δεις οτι χανεις τα trades[αν δεν την σκοτωσεις στα καπακια θα σε κανει outsustain]περιμενεις lvl 6 για σιγουρο κιλλ[baitαρεις το gap close της και την χωνεις],

Atm top beast ειναι ρεκεντον ,shyvana,nasus,jax για εμενα.και wuk panth βεβαια καλη ειναι.

Δημοσ.
Ο φίλος mphxths προφανώς για να είναι Bronze 5 δεν είναι καλός παίχτης και κάπου σίγουρα

θα πάσχει, αυτό όμως δεν σημαίνει και ότι κάποια πράγματα που λέει δεν ισχύουν ή ότι πρέπει να τον

αντιμετωπίζουμε σαν σκουπίδι.

Καταρχάς ας θυμηθούμε ότι μιλάμε για ένα γαμημένο παιχνίδι, κάτι που εξαρχής θα έπρεπε να είναι αδιάφορο το λιγότερο αν όχι χαλαρωτικό, οπότε θα πρέπει να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα.

Για κάποιον λόγο, όποιος είναι πάνω από Bronze θεωρεί ότι μπορεί να επιτίθεται λεκτικά στους 

Bronze παίκτες, μόνο την οικογένεια δεν είδα ακόμα να του βρίζετε εδώ μέσα επειδή δεν είναι καλός

σε ένα γαμοπαίχνιδο.

Ένα αυτό. Από 'κει και πέρα, είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι υπάρχουν 2 κατηγορίες Bronze παικτών.

Υπάρχει ο εντελώς, μα παντελώς άσχετος που δεν έχει διαβάσει ένα guide στην ζωή του, δεν έχει δει ένα σωστό build, δεν έχει παρακολουθήσει ποτέ ένα stream και που στην πρώτη ευκαιρία abuseάρει τους συμπαίκτες του, κάνει leave, troll pick, whatever. Ο παίκτης που για τα πάντα του φταίνε οι άλλοι και ποτέ ο ίδιος και που δεν έχει διάθεση να βελτιωθεί. Είναι αυτοί οι παίκτες που βλέπεις και λες δεν είναι δυνατόν να είναι τόσο κακός, πρέπει να είναι καθυστερημένος. Παίκτες που μετά από 500 και 1000 παιχνίδια παίζουν AP Riven και AD Veigar ή πεθαίνουν στα Wolves στο Jungle.

Υπάρχουν όμως και φιλότιμοι παίκτες που μπορεί να πάσχουν στα mechanics τους π.χ. ή να μην έχουν την δυνατότητα να παίζουν 10 παιχνίδια κάθε μέρα ώστε να αποκτήσουν εμπειρία, παίκτες που έχουν 1-2 φανερές αδυναμίες που τους κοστίζουν ακριβά, μπορεί να μην ξέρουν π.χ. να παίζουν όταν είναι πίσω ή να έχουν πολύ κακό Objective control, decision making, ο,τιδήποτε.

Ο Mphxths, για να μιλήσουμε συγκεκριμένα, πέρα από το ότι λέει και 2 σωστά πράγματα, προφανώς και έχει κοιτάξει και κανά guide, έχει ασχοληθεί και έχει φτιάξει (αρκετά) rune pages της προκοπής και όσο κράξιμο και να 'φαγε, το ότι έχει πολύ θετικό kda με κάποιους champs είναι σημαντικό.

Έχει διαφορά αυτός ο παίκτης με κάποιον Bronze 5 που σε κάθε μα κάθε ΜΑ ΚΑΘΕ παιχνίδι θα δώσει First Blood και μετά θα πεθαίνει κάθε 40" με αποτέλεσμα να είναι 0/14/0 στο 20λεπτο. Υπάρχουν άπειροι τέτοιοι παίκτες.

Εδώ μέσα όλοι οι pros (και το αστείο είναι και πολύ Silverάδες!) λένε για hard carry και ότι για πλάκα κουβαλιούνται τέτοια παιχνίδια κτλ. Ακόμα και έτσι να 'ναι, ο Bronze 2 ή 1 παίκτης, δεν μπορεί να τα κάνει εύκολα carry αυτά τα παιχνίδια ή μάλλον καθόλου. Δεν νομίζω ότι ο mphxths λέει ότι πιστεύει ότι είναι Platinum ή Diamond και τον κρατάνε οι άλλοι πίσω. Ακόμα και το να ξεφύγει όμως κάποιος από τον βούρκο του Bronze 5 είναι τεράστια υπόθεση για αυτόν και βλέποντας αυτά τα πράγματα που γίνονται εκεί απογοητεύεσαι. Μπορεί σε αρκετά παιχνίδια να καταφέρει τελικά να βγει αν όντως το αξίζει, αλλά ο αγώνας για να βγεις από 'κει μέσα αν είσαι μόνο Bronze 1 π.χ. είναι τεράστιος και σου δημιουργεί τρελό εκνευρισμό.

Για μένα από αυτά που λέει το συγκεκριμένο παιδί αξίζει σεβασμό και βοήθεια, όχι κράξιμο.

Πολλές απαντήσεις είναι καθαρά κόμπλεξ Silverάδων (ή Goldάδων 5 που τους κουβάλησαν άλλοι και μας τα 'χουν πρήξει *γκουχ γκουχ*) και απλά "απαντάμε το αντίθετο στον Bronze 5 τύπο γιατί στάνταρ μαλακίες θα λέει".

Θα αναφέρω τυχαία τον Socratis που δεν αμφιβάλλω φυσικά ότι είναι καλύτερος παίκτης από τον Mphxths, αλλά δεν το πίστευα όταν είδα το σχόλιο για την Vi και την Ashe ή Sivir ή όποια ήταν.

Επειδή είναι 48-50 με την Vi θα πρέπει να σταματήσει να την παίζει (ενώ όπως λέει το παιδί και όπως φαίνεται κιόλας τα πάει πολύ καλά με αυτήν και ναι, το kda καλώς ή κακώς ΕΙΝΑΙ ένα δείκτης για τον αν νιώθεις τον champ), ενώ θα πρέπει να ξεκινήσει να παίζει Σίβιρ επειδή έκανε ένα 2-0.

Όντως, είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Πώς να μην συμφωνήσω μετά με τον άνθρωπο;

Αν κάνει 12/1/15 με την Vi και χάνει, προφανώς αλλού είναι το πρόβλημα του και όχι ο champion.

Και γιατί να τον ξεφτιλίζουμε έτσι; Τεράστια εμπειρία με Bronzeάδες δεν έχω, αλλά απ' ό,τι έχω δει τα παλικάρια παίζουν άλλο παιχνίδι. Είναι κυριολεκτικά αλλού, δεν ξέρουν καν π.χ. τι είναι ο δράκος και που πέφτει ή τι είναι ward, όχι να ασχοληθούν να τον σκοτώσουν κιόλας. Δεν ασχολούνται με masteries, runes και μαλακίες, ένα τσουβάλι random tier 1 & 2 runes είναι καλά για όλους. Δεν ξέρουν καν ότι κάποιοι champions πάνε κάπου συγκεκριμένα. Πηγαίνετε δείτε τι rune/masteries pages έχει το 90% από αυτούς

ή τι builds κάνει. Απίστευτα πράγματα. Μόνο αυτό βλέποντας, εγώ λέω ο Mphxths δεν θα 'πρεπε να ναι Bronze 5.

Σκεφτείτε ακόμα ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για να είναι κάποιος κολλημένος εκεί. Εγώ π.χ. έχω ΣΚΑΤΑ mechanics (λόγω ηλικίας, γεράματα), αν πάω mid παίζει να χάσω το lane από Wood 8, για αυτό και είπα θα παίζω jungle/support ranked. Κάποιος μπορεί να μην το έχει καταλάβει ακόμα και να επιμένει να παίζει Lee Sin και Draven αλλά 5 βασικά πραγματάκια να τα ξέρει για το παιχνίδι.

Ξαναλέω: Υπάρχουν 2 κατηγορίες Bronzeάδων. Οι παντελώς άσχετοι και οι φιλότιμοι που πασχίζουν να βγουν από κει μέσα. Τους πρώτους δεν μπορεί κανείς να τους βοηθήσει, οι 2οι αν θέλουν να κάνουν και κανά qq που και που, ε αφήστε τους...

Πάλι σεντόνι, συγχαρητήρια σε όποιον το διάβασε όλο και πραγματικά no offence meant για κανέναν.

• Like 2
Δημοσ.

Για ποια βοηθεια μιλας?Εχουμε γραψει 10 φορες τι να διορθωσει,του εχουθμε πει να δωσει κανα βιντεακι,να δοκιμασει αλλους παικτες κτλ και το μονο που απανταει[καθε εβδομαδα ]ειναι οτι ειναι οι noobaδες που τον κρατανε πισω.Και αν παιζει σαν βρονζε 1 και για αυτο δεν κανει carry,ποιος τον εμποδιζει στο να γινει καλυτερος[να παιζεις σαν σιλβερ][και να κανει το bronze 5 carry?Κανεις δεν τα εχει με το παιδι,απλα το να εισαι στο τελευταιο tier και να λες οτι οι αλλοι ειναι noobαδες και με κρατανε εκει ,οταν αποδεδειγμενα ενα σωρο ατομα του λενε οτι ειναι λαθος και επιμενει σε αυτο ποιυ λεει ,εε κατι παιζει.

• Like 1
Δημοσ.

@Arcanaloth

Wall of text με possibly οτινανικη σειρα

Πρωτα απ'ολα για να βελτιωθεις πρεπει να αποδεχτεις καποια πραγματα , αν δεν τα αποδεχτεις κ συνεχιζεις πεισματικα να αρνεισαι αυτο που σου λενε 4-5 ανθρωποι ε τοτε δεν θα βελτιωθεις ποτε

Το παιχνιδι ειναι πραγματικα ευκολο , ειδικα στον EUNE , ειδικα στο solo queue

Δυσκολο το κανουμε μονοι μας 

Δεν εβρισε κανεις κανεναν , την λεκτικη επιθεση δεν ξερω που την ειδες

Δεν ξερω αν υπαρχουν 2 η 32 κατηγοριες Bronze/Silver/Gold παιχτων , το αποτελεσμα ειναι το ιδιο

Οταν λοιπον θες να ανεβεις , κανεις την απλη ερωτηση στον εαυτο σου " Γιατι εχω κολλησει στο Χ division/tier κ δεν ανεβαινω ? " . Πρεπει τοτε λοιπον να δεις τι κανεις λαθος κ σιγα σιγα οσο μπορεις να το διορθωσεις , να εισαι πρωτα απ'ολα δεκτικος σε συμβουλες , να θες να μαθεις καινουρια πραγματα κ να εχεις υπομονη να το κανεις γιατι ειναι σαν να μαθαινεις ενα παιχνιδι που εχεις παιξει τοσο καιρο απο την αρχη στην ουσια και να εχεις κ λιγο ανεκτικοτητα σε οτι σου πει ο καθε εξυπνακιας Αταλλος στο Χ/Ψ forum . Δεν αρχισαν ολοι Diamond . Οποτε καποιοι καταλαβαινουν . Προσωπικα αρχες s3 ημουν Gold 5 ευνοημενος απο το reset που δεν κατεληξα silver . Μεχρι το τελος καλοκαιριου εφτασα D2 με μια μεγαααααλη σταση στο Gold 1 που επαιρνα +0 γιατι ειχα κακο MMR κ το clamping ηταν απειρο . Χεστηκε η φοραδα στο αλωνι θα μου πει καποιος κ συμφωνω , Το point μου ειναι οτι εβαλα τον κωλο μου κατω κ ειπα οτι θα ανεβω . Ειδα streams , διαβασα , δοκιμασα , failara κ ανεβηκα 

Παμε παρακατω

Το solo queue ειναι εντελως καθυστερημενο σε οποιο tier παιζεις # fact

Ειτε παιζεις σε Challenger games ειτε παιζεις σε Bronze θα δεις καθυστερημενα πραγματα , απλα θα τα δεις συμβαινουν σε διαφορετικη συχνοτητα . Δεν μπορεις να περιμενεις να σε κουβαλησει κανεις . Σταματας να εξαρτιεσαι απο τον οποιονδηποτε κ θεωρεις οτι πρωτο σου μελημα για αρχη ειναι να πας εσυ καλα στο πως παιζεις . Οταν τα πας εσυ καλα αυξανονται οι πιθανοτητες να κερδισεις . 

Παμε τωρα κ σε πιο συγκεκριμενα πραγματα 

Χωρις να δικαιολογω κανεναν , ο Σωκρατης του την ειπε για την Vi γιατι προφανως παιζει λαθος . 

Με μια μικρη ματια στο lolking απο θεματα itemisation που ειναι κ το μονο που μπορεις να δεις ετσι παρολο που δεν ειναι αντιπροσωπευτικο . Απλα μπορεις να καταλαβεις το επιπεδο καποιου

Δεν μπορεις να παιρνεις Trinity force πριν το jungle item που σου δινει gold , ειτε σου βγηκε ειτε οχι ειναι λαθος κ ειναι τραγικο . Δεν γινεται να βγαζεις κομματια απο items , να μην ολοκληρωνεις ενα full item κ μετα να πηγαινεις για επομενο . 

Αν ειχε δει λοιπον 2 ωρες Nightblue να παιζει Vi , δεν θα τα εκανε ποτε αυτα οποτε ας μην κανουμε assume πραγματα που στο τελος ειναι λαθος .

Δεν γινεται να παιρνεις Spirit Visage πριν ολοκληρωσεις το gold item ως Thresh

Mε ποια λογικη λοιπον δεν θα επρεπε να ειναι Bronze?

Και θα το πω για 35η φορα 

Ενα replay ρε παιδια και καταλαβαινεις πως παιζει ο αλλος  , δεν χρειαζεται παραπανω . Βλεπεις αν ξερει βασικα πραγματα . Που το παιχνιδι αυτο ειναι . Βασικα πραγματα κανεις κ πας platinum 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...