Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@Evilsmile + Atsallos v69

λέτε το ίδιο απλά δε χρησιμοποιείτε quotes.

Κατα τα άλλα έχουμε δείξει άπειρες φορές οτι κάποιος με ΕΛΑΧΙΣΤΗ ιδέα απο το παιχνίδι παίρνει bronze acc και το πάει gold σε μερικές μέρες (αν όχι ώρες).

Τώρα περιπτώσεις bronze adventures τύπου mphxths βλέπουμε κάθε μέρα και απορώ τι κάθεστε και προσπαθείτε να εξηγήσετε.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

@πανηλειακος

ειχα φτασει μεχρι βρ2..και οντως εκει γινονταν ΚΑΠΩΣ πιο αξιοπρεπη παιχνιδια...γιατι ειναι πρωην σιλβεραδες ειναι και καποιοι που παιζουν σοβαρα και καλα και εχουν ξεκολλησει απο τον πατο.

αλλα μερικα σερι παιχνιδια να χασεις..οπως ειπα μια ηττα στους μηδεν ποντους σε ριχνει κατω...οποτε μετα παλευεις για τα προμο ξανα...με ο,τι αυτο συνεπαγεται.

@evilsmile

ειχαν..προφανως...αλλα θεωρεις οτι αυτοι δεν χανανε παιχνιδια?εδω βλεπω streams που feed-αρουν ακαλι και το παρατανε..φαντασου....επιπεδου diamond/challenger παιχτες...

Aπλα ειπαμε..αυτοι ειναι προ...και μπορουν να κουβαλησουν μονοι τους (και αυτο οχι παντα προφανως)...εστω 1 να νοιωθει εκτος απο αυτους..το χουν παρει το παιχνιδι.

Ή μηπως δεν παιζουν και αυτοι duo με αλλους παιχτες του επιπεδου τους?

@ατταλος

ετσι ειναι..και σε εναν φανταστικο κοσμο...το τι κανει η ομαδα σου και ποσο φινταρει τους αντιπαλους δεν επηρρεαζει ουτε στο ελαχιστο το δικο σου παιχνιδι...

Δες το σκρινσοτ που παρεθεσα σε ενα ποστ μου σημερα ...σαν ashe εκανα ο,τι καλυτερο μπορουσα...Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ..μεχρι ομως να αξιωθω να "φτιαχτω" οι αλλοι ειχανε γ-α-μ-η-θ-ε-ι.... οι αλλοι ειχαν φινταριστει...ελα κουβαλα το ειλικρινα... η lb σε καθαριζε πριν προλαβεις να ανοιγοκλεισεις το ματι....

Το ο,τι ειμαι βρ5 ειναι δικο μου φταιξιμο..οι αλλοι παιζουν γαματα..και εγω τους χαλαω το παιχνιδι..πως δεν το ειχα καταλαβει :)

ειλικρινα θα με αναγκασετε να κανω κανα stream , οχι για να δειτε το παιχνιδι αλλα για να δειτε τι μου τυχαινουν...

ξαναδες το σκρινσοτ στην προηγουμενη σελιδα..και μετρα ποσα deaths ειχαν οι δικοι μου... πες μου ποσους feeders βλεπεις.. 1? 2? 3?

πες μου ποσους που βγαλανε kills...

ασε την στατιστικη..προφανως δεν τυχαινουν μονο σε μενα...προφανως τυχαινουν και σε αλλους...αλλα εδω εγω μιλαω για μενα...

Αντε ανεβασε stream , να δουμε .Οχι μονο λογια.

Κια μην περιμενεις να σε περιμενουβν οι συμπαικτες σου να feeνταριστεις.Παιξε κανα πιο early champ απο την ashe ..Γιατι εχουν αυτοι 5-0 στο 5 λεπτο και οχι εσυ?Γιατι δυσκολευεσαι να κανεις outplay τον αντιπαλο σου,οποτε σημαινει οτι δεν εισαι για πολυ παραπανω απο το ελο σου.

δες το acount σου

http://www.lolking.net/summoner/eune/28472831#ranked-stats

Εχεις με vi αρνητικο score και πολλα παιχνιδια.Γιατι συνεχιζεις και την παιζχεις?Αφου δεν την κατεχεις,σταματα,το ιδιο και με τον heimer και την λεονα.Βλεπω σορακα 4-0,βλεπω σιβιρ 2-0 ,γιατι δεν παιζιες αυτους τους champ παραπανω?Γιατι δεν δοκιμαζεις καποιον καινουργιο champ με καλο cc[ rene jax]?Με λιγα λογια γιατι δεν δοκιμαζεις νεα πραγματα .Δες κανα stream [οχι απο προ,περισσοτερο κοιτα απο ατομα που smurfαρουν,να παρεις μια ιδεα ].

Επειδη πιστευει οτι οι περισσοτερες ηττες που εχει με Vi δεν ειναι δικο του θεμα, αλλα των συμπαικτων του. Αυτο που προσπαθουμε να του εξηγησουμε εδω και ωρες οτι ειναι λαθος και το αρνειται.

Επισης τι rene και jax του λες? Εχει πανω απο 800games σε summoners rift και λεει οτι δεν τα παει καλα με το last hiting σε minions. Ειδικα jax χωρις items να τον κανει τι?

Αντε ανεβασε stream , να δουμε .Οχι μονο λογια.

Κια μην περιμενεις να σε περιμενουβν οι συμπαικτες σου να feeνταριστεις.Παιξε κανα πιο early champ απο την ashe ..Γιατι εχουν αυτοι 5-0 στο 5 λεπτο και οχι εσυ?Γιατι δυσκολευεσαι να κανεις outplay τον αντιπαλο σου,οποτε σημαινει οτι δεν εισαι για πολυ παραπανω απο το ελο σου.

δες το acount σου

http://www.lolking.net/summoner/eune/28472831#ranked-stats

Εχεις με vi αρνητικο score και πολλα παιχνιδια.Γιατι συνεχιζεις και την παιζχεις?Αφου δεν την κατεχεις,σταματα,το ιδιο και με τον heimer και την λεονα.Βλεπω σορακα 4-0,βλεπω σιβιρ 2-0 ,γιατι δεν παιζιες αυτους τους champ παραπανω?Γιατι δεν δοκιμαζεις καποιον καινουργιο champ με καλο cc[ rene jax]?Με λιγα λογια γιατι δεν δοκιμαζεις νεα πραγματα .Δες κανα stream [οχι απο προ,περισσοτερο κοιτα απο ατομα που smurfαρουν,να παρεις μια ιδεα ].

δεν το κατεχω το stream...δηλ τι λογισμικο..τι απαιτησεις δικτυου κλπ..δεν εχω και καμμια vdsl...

παμε στα ακυρα που εγραψες...

γιατι δεν κανω outplay τον αντιπαλο μου ? μιλας γενικα ? ή μιλας στο συγκεκριμενο παιχνιδι με την ashe ?

ενα μικρο hint : ΔΕΝ ΕΙΧΑ SUPPORT...την συγκεκριμενη ακαλι που ηρθε να το παιξει supp...δεν την θεωρω καν αξια λογου.

γενικοτερα παιζω support και jungle και αντιθετα με ο,τι πιστευεις παιζω πολυ καλυτερα σε αυτους τους ρολους.

παμε τωρα στις γαματες διαπιστωσεις σου που εκανες βλεποντας τα τελευταια 10 παιχνιδια

vi :

4/9/10 ηττα

6/6/13 ηττα

10/5/14 ηττα

6/3/16  νικη

7/5/3 ηττα

2/6/3 ηττα

4/3/6 νικη

10/3/10 ηττα

και με αυτα τα στατς εβγαλες το συμπερασμα οτι δεν ξερω να παιζω vi ? for real ?εχοντας στα 5 απο τα 7 παιχνιδια που παρεθεσα αθροισμα kills+assists > 15+ ?

και επειδη επαιξα ενα καλο παιχνιδι με ashe θεωρεις οτι πρεπει να παιζω ashe ?

ειναι αυτα σοβαρα συμπερασματα τωρα?

Ειδικα με vi εχω κανει παιχνιδια με σκορ του στυλ χχ/0(ολογραφως ΜΗΔΕΝ)/yy , οπου χχ , yy διφηψια νουμερα..και οχι μονο μια φορα...

με λεονα 8 στα 10 παιχνιδια εχω assists πανω απο 20...

με heimer καποτε ειχα σερι διφηψιων αριθμων νικων.... τι σκατα συμπερασματα βγαζεις σοβαρα τωρα?

@midi_miliz

δεν θεωρω οτι οι περισσοτερες ηττες μου με vi ή με οποιον champ τελοσπαντων παιζω δεν ειναι δικο μου θεμα...οπως εγω πει επανειλλημενως εχω κανει τραγικες μαλακιες και συνεχιζω να κανω...Αλλα ποτε μου δεν εχω feed-αρει με 10-15-20 deaths...αυτο προσπαθω να εξηγησω...

Οποτε μαζευω πολλα deaths (~10) ειναι οταν εχουν γαμηθει ολοι και προσπαθω να βοηθησω σε μαχες μαλακισμενες...

Παιζω τους συγκεκριμενους champs γιατι θεωρω οτι τους παιζω πολυ καλυτερα απο αλλους ...επισης ειναι προτιμοτεροι.

Προτιμω tanky champs οσο μπορω...αν δεν γινεται  ενταξει παιζω κατι αλλο.

Οσο για το last hitting δεν το παιζω προ...δεν το χω ιδιαιτερα..νταξ εχω βελτιωθει μεχρι ενος σημειου..αλλα δεν παιζω και πολυ ρολους σε lanes οποτε δεν το εξασκω και παρα πολυ...

Γνωμη μου ειναι οτι για μια ηττα φταινε ολοι...και περισσοτερο αυτοι που τρολλιαζουν , φινταρουν , βγαινουν αφκ κλπ κλπ...απλα γαμανε το παιχνιδι.

Οταν δεν υπαρχουν τετοια φαινομενα..θεωρω οτι ολοι φταινε ως εναν βαθμο.

Αν υπαρξει καποιος που θα κουβαλησει μονος του...ειναι αλλο καπελο....σε τετοια επιπεδα δυσκολα θα γινει..δυσκολα θα υπαρξει αυτοςο ενας ..οποτε αν δεν δουλεψει ολη η ομαδα ...δυσκολα τα πραματα...

Παω να δοκιμασω την τυχη μου ξανα :)

Θα μπορουσαμε να μιλαμε ωρες γιατι δεν υπαρχει elo hell, ευτυχως ομως, ο gbay99 το κανει συνοπτικα.

Ειτε καταλαβαινουμε οτι ειμαστε εκει που αξιζουμε είτε θα μεινουμε εκει που ειμαστε για παντα

• Like 1

o trick2g όταν κάνει spectate σε divisions είναι αρκετά βοηθητικό. 

δεν πάει και κάνει climbing σαν κάτι άλλους και λέει ότι είναι εύκολο και μαλακίες

απλά παρακολουθεί και τα αναλύει τους παίχτες που ανήκουν στην κάθε κατηγορία

Δυο ερωτησεις.

1.Οταν εισαι σε tier3 με αρκετα καλο mmr (σε στυλ να σε βαζει με αντιπαλους 3-4 tiers μεγαλυτερους), υπαρχει περιπτωση να σε παει απευθειας στο tier1 του division σου? Πχ gold3--->gold1. Ξερω οτι σε παει απο gold5-->3, ξερω οτι σε παει απο gold4-->2 , δεν ξερω ομως αν σε βαζει τοσο ευκολα και στο gold1.

2.Ειχα διαβασει οτι αν εχεις πολυ καλο mmr σε ανεβαζει tier χωρις να παιξεις promo. Ειναι κατι που ΘΑ γινει ή εχει τεθει σε ισχυ ηδη?

Για ολα τα tiers ισχυει , αλλα πρεπει να εχεις αρκετα υψηλο MMR πχ να εισαι Plat 1 κ να παιζει με Diamond 1-2

Το ειχανε βαλει μαζι με καποιο patch , μετα το κανανε disable για 1 βδομαδα αν δεν κανω λαθος . Δεν ξερω αν ειναι up atm

To λεω διοτι ημουν silver3 με +11 νικες σε 43 games συνολο (26/15), με εβαζε με τουλαχιστον 3 gold αντιπαλους (αρκετες φορες οχι με gold V αλλα με ανωτερα tiers εως και gold2), αλλα το promo ηταν σε silver2. Και μου εκανε εντυπωση.

Φανταζομαι οτι δεν παιζει καποιο αρνητικο ρολο το γεγονος πως μπαινω duo σε ολα μου σχεδον τα games (με summoner που ηταν silver1 με ελαφρως χειροτερο MMR απτο δικο μου).

Μια προσωπική άποψη για το τι σημαίνει "κάνω carry" όταν μιλάμε για ατομικό σκορ. Κοινώς, κάπως έτσι μετράω την απόδοσή μου. Ακολουθούν αναλογίες  Κ / D / A, με x σημειώνω σχετικά αδιάφορα νούμερα.

Support: x / 1 / 4

ADC : 3/1/1 ή 1/1/4 αν υπάρχει assassin/ bruiser και έχει πάρει τα kills. Προτιμώ να μετράω το πρώτο πάντως και να πιστεύω πως όταν συμβαίνει το δεύτερο δεν κάνω κάτι σωστά σαν carry (τροφή για κουβέντα: ο ρόλος του adc έχει αλλάξει στην τέταρτη σαιζόν πολύ προς το peeling παρά το να καθαρίζει τους μισοπεθαμένους ή μου φαίνεται?)

Top: 1/1/3, με την ανάλογη επισήμανση για το carry.

Jungle: 1.5 / 1 / 2 ή x / 1 / 4 αν παίζει κανείς κανένα tanky πράμα με πολύ cc σαν το Maokai.

Mid: 3/1/1 στεγνά, για να μην πω 4/1 .

Οτιδήποτε χειρότερο από αυτά δεν είναι carrying για μένα. Είναι μια απλά αξιοπρεπής απόδοση που τουλάχιστον δεν τάισα. Σκορ τύπου 1/1/1.5 ή 1/1/2 με AP ή ΑD carry είναι πολύ χαμηλά για να μην πω απαράδεκτα, δεν κάνεις τη δουλειά σου σωστά στα teamfights και είσαι συνήθως τέζα.

Μια προσωπική άποψη για το τι σημαίνει "κάνω carry" όταν μιλάμε για ατομικό σκορ. Κοινώς, κάπως έτσι μετράω την απόδοσή μου. Ακολουθούν αναλογίες  Κ / D / A, με x σημειώνω σχετικά αδιάφορα νούμερα.

Support: x / 1 / 4

ADC : 3/1/1 ή 1/1/4 αν υπάρχει assassin/ bruiser και έχει πάρει τα kills. Προτιμώ να μετράω το πρώτο πάντως και να πιστεύω πως όταν συμβαίνει το δεύτερο δεν κάνω κάτι σωστά σαν carry (τροφή για κουβέντα: ο ρόλος του adc έχει αλλάξει στην τέταρτη σαιζόν πολύ προς το peeling παρά το να καθαρίζει τους μισοπεθαμένους ή μου φαίνεται?)

Top: 1/1/3, με την ανάλογη επισήμανση για το carry.

Jungle: 1.5 / 1 / 2 ή x / 1 / 4 αν παίζει κανείς κανένα tanky πράμα με πολύ cc σαν το Maokai.

Mid: 3/1/1 στεγνά, για να μην πω 4/1 .

Οτιδήποτε χειρότερο από αυτά δεν είναι carrying για μένα. Είναι μια απλά αξιοπρεπής απόδοση που τουλάχιστον δεν τάισα. Σκορ τύπου 1/1/1.5 ή 1/1/2 με AP ή ΑD carry είναι πολύ χαμηλά για να μην πω απαράδεκτα, δεν κάνεις τη δουλειά σου σωστά στα teamfights και είσαι συνήθως τέζα.

Καταλαβαινω που θες να καταληξεις αλλα το σκορ δεν λεει παντα την αληθεια 

Μπορει καποιος να κουβαλαει με τον τροπο που παιζει , υπαρχουν αρκετοι τροποι να κουβαλησεις

Παιζω καποια games με φιλους κ δεν εχουν ιδεα τι να κανουν στο game , ποιος ειναι ο σκοπος τους . Πρεπει να κατσεις να αναλυσεις να τους πεις ακριβως ποιο lane να κανουν push , να τους πεις να πανε στο ανοιχτο inhib στο top κ οχι στο σπαμενο inhib στο mid που δεν εχεις τι να κανεις . Η να τους μαθεις πως γινεται το spltpush κ πως να μην κανουν fight 4v5 οταν ο αλλος ειναι top

Μπορει ως support να κανεις carry με το να κανεις zone , εστω χωρις kills

Κανεις deny τον αλλο , δινεις στο AD σου την ευκαιρια να παρει cs χωρις φοβο . Κερδιζεις το lane μονο απο αυτο aka κουβαλας

Εισαι jungle , κανεις counter jungle τον αντιπαλο jungler γιατι πηρες 1 kill early . Του παιρνεις τα buffs 

Τον αφηνεις 2 lvls πισω κ πας κ κανεις dragons/barons με προβαδισμα smite/lvls κ ολα τα συναφη . Aka κουβαλας

Δεν χρειαζεται να κανεις 7/0 στο lane . Σιγουρα ειναι ο πιο "ευκολος" τροπος

Χρειαζεται ομως κ να ξερεις τι πρεπει να κανεις ανα πασα στιγμη στο game

• Like 3

Το kda δεν δειχνει carry ability. Ισως να δειχνει skill σε ενα συγκεκριμενο champ, ισως να δειχνει και carry ability, αλλα οχι απαραιτητα.

- Eχω κανει hypercarry games με kda τυπου 3/6/1. Πώς? splitpush λεγοντας παραλληλα στο team μου τι να κανει (γιατι ελαχιστα teams νιωθουν πως να κανουν coop με εναν καλο splitpusher).

- Eχω δει kennen mid με σκορ 5/8/18 να μας ξεσκιζει. Κακο kda, αλλα το πηρε σχεδον μονος του.

- Ενα καλο engage στο late game απο εναν κακο nasus μεχρι εκεινη τη στιγμη, ή αντιστοιχα ενα ηλιθιο death ενος adc που μεχρι εκεινη τη στιγμη εχει 20/4/3 και την ειδε greedy γ@μ@ω και πηγε καπου σολο χωρις λογο-object , κρινουν παιχνιδια. To adc θα εχει τελειωσει με 20/5/3, αλλα θα ειναι και αυτο που θα εχει κανει το throw.

- Carry κανεις επισης, αν βγαζεις outplay-outfarm εναν αντιπαλο, χωρις να γραφεις kda απαραιτητα. Πχ αν κανεις outplay εναν renekton early game, ειναι big deal για τη συνεχεια του παιχνιδιου.

Επισης, σε ολη τη διαρκεια του παιχνιδιου απτο 1ο ως το τελευταιο λεπτο υπαρχουν 10δες πραγματα που μπορεις να κανεις για να οδηγησεις ενα παιχνιδι ως τη νικη (ή την ηττα), χωρις αυτα να προσμετρωνται σε καποια στατιστικη κατηγορια.

δεν το κατεχω το stream...δηλ τι λογισμικο..τι απαιτησεις δικτυου κλπ..δεν εχω και καμμια vdsl...

παμε στα ακυρα που εγραψες...

γιατι δεν κανω outplay τον αντιπαλο μου ? μιλας γενικα ? ή μιλας στο συγκεκριμενο παιχνιδι με την ashe ?

ενα μικρο hint : ΔΕΝ ΕΙΧΑ SUPPORT...την συγκεκριμενη ακαλι που ηρθε να το παιξει supp...δεν την θεωρω καν αξια λογου.

γενικοτερα παιζω support και jungle και αντιθετα με ο,τι πιστευεις παιζω πολυ καλυτερα σε αυτους τους ρολους.

παμε τωρα στις γαματες διαπιστωσεις σου που εκανες βλεποντας τα τελευταια 10 παιχνιδια

vi :

4/9/10 ηττα

6/6/13 ηττα

10/5/14 ηττα

6/3/16  νικη

7/5/3 ηττα

2/6/3 ηττα

4/3/6 νικη

10/3/10 ηττα

και με αυτα τα στατς εβγαλες το συμπερασμα οτι δεν ξερω να παιζω vi ? for real ?εχοντας στα 5 απο τα 7 παιχνιδια που παρεθεσα αθροισμα kills+assists > 15+ ?

και επειδη επαιξα ενα καλο παιχνιδι με ashe θεωρεις οτι πρεπει να παιζω ashe ?

ειναι αυτα σοβαρα συμπερασματα τωρα?

Ειδικα με vi εχω κανει παιχνιδια με σκορ του στυλ χχ/0(ολογραφως ΜΗΔΕΝ)/yy , οπου χχ , yy διφηψια νουμερα..και οχι μονο μια φορα...

με λεονα 8 στα 10 παιχνιδια εχω assists πανω απο 20...

με heimer καποτε ειχα σερι διφηψιων αριθμων νικων.... τι σκατα συμπερασματα βγαζεις σοβαρα τωρα?

@midi_miliz

δεν θεωρω οτι οι περισσοτερες ηττες μου με vi ή με οποιον champ τελοσπαντων παιζω δεν ειναι δικο μου θεμα...οπως εγω πει επανειλλημενως εχω κανει τραγικες μαλακιες και συνεχιζω να κανω...Αλλα ποτε μου δεν εχω feed-αρει με 10-15-20 deaths...αυτο προσπαθω να εξηγησω...

Οποτε μαζευω πολλα deaths (~10) ειναι οταν εχουν γαμηθει ολοι και προσπαθω να βοηθησω σε μαχες μαλακισμενες...

Παιζω τους συγκεκριμενους champs γιατι θεωρω οτι τους παιζω πολυ καλυτερα απο αλλους ...επισης ειναι προτιμοτεροι.

Προτιμω tanky champs οσο μπορω...αν δεν γινεται  ενταξει παιζω κατι αλλο.

Οσο για το last hitting δεν το παιζω προ...δεν το χω ιδιαιτερα..νταξ εχω βελτιωθει μεχρι ενος σημειου..αλλα δεν παιζω και πολυ ρολους σε lanes οποτε δεν το εξασκω και παρα πολυ...

Γνωμη μου ειναι οτι για μια ηττα φταινε ολοι...και περισσοτερο αυτοι που τρολλιαζουν , φινταρουν , βγαινουν αφκ κλπ κλπ...απλα γαμανε το παιχνιδι.

Οταν δεν υπαρχουν τετοια φαινομενα..θεωρω οτι ολοι φταινε ως εναν βαθμο.

Αν υπαρξει καποιος που θα κουβαλησει μονος του...ειναι αλλο καπελο....σε τετοια επιπεδα δυσκολα θα γινει..δυσκολα θα υπαρξει αυτοςο ενας ..οποτε αν δεν δουλεψει ολη η ομαδα ...δυσκολα τα πραματα...

Παω να δοκιμασω την τυχη μου ξανα :)

Τι με νοιαζει ρε φιλε ποσα κιλλ εκανες?jungler εισαι,αυτο ειναι το λιγεοτερο που σε νοιαζει,ουτε τον ρολο που εχεις δεν ξερεις.Μπορει να εχεις και 10 death 3 κιλλς per game και να κερδιζεις με εναν champ γιατι δινεις παρα πολλα στην ομαδα σου.Και στο ξαναλεω,δεν την παλευειες με vi,δεξου το η κατσε να χανεις.Εγω πχ εχω δεχτει οτι και 200 games να παιξω με malpth ,δεν θα κερδισω .

Δεν χρειαζετε να δω πολλα games για να σου πω οτι εισαι κακος παικτης και δεν απεχεις ουτε 2 div απο τους αντιπαλλους σου.Δηλαδη bronze 5 εισαι,τι σκορ να κοιταξω,αν δεν μπορεις να κανεις carry αυτα τα ελο ,απλα εισαι κακος παικτης.Δεξου το,και δες stream και μαθε να παιζεις ,η θα συνεχισεις να παιζεις σε εκεινα τα ελο,γιατι παντα τετοιος παικτες θα βρισκεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...