Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πάντως αν καταφέρεις και φτάσεις Τουλάχιστον bronze 1 θα δεις διαφορά όπως είδα και εγώ στην προηγούμενη season (πήγαινα για silver)

τώρα δεν έχω παίξει ranked ακόμα στην s4...

πάντως επειδή με άλλον acc ήμουν bronze 4..αν καταφέρεις και πας  τουλάχιστον bronze  1 τα πράγματα αν όχι πολύ πιο καλά είναι αρκετά καλύτερα.

γιατί εμένα σίγουρα σε κάθε ranked  game που έπαιζα με έβαζε με 2 silver και καποιες φορες με... 3 ( και στα Normal κάποιες φορές με gold)...και εκεί βλέπεις ότι ξέρουν να παίζουν..αν όχι όλη η ομάδα τότε  οι 3-4 θα δεις ένα πολύ καλό game να κάνουν τις περισσότερες φορές.. .

Αυτό διαπίστωσα εγώ.

τουλαχιστον προσπαθησε να ανεβεις λιγο απο εκει που εισαι.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δεν έχεις καταλάβει ένα πράγμα μου φαίνεται.. το LoL είναι  ομαδικό παιχνίδι... δεν μπορεί ένας να νικήσει ένα game μόνος του. όσο καλός και να είναι. όταν χάνεις ένα παιχνίδι ποτέ δε φταίει μόνο ένας. Αν παίζεις καλά εσύ και οι άλλοι feedaroun πως θα παρεις game? άρα το "δεν πιστευω οτι φταινε οι συμπεκτες μου.." είναι άκυρο από μόνο του. Δεύτερον το πρώτο πραγμα που κάνεις focus σε teamfight είναι το adc. έχεις αναρωτηθεί γιατί;;; δοκίμασε να παίξεις ένα παιχνίδι χωρίς adc δε θα καταλάβεις για πότε θα χάσεις! Και αν το νικήσεις τότε θα πρέπει ή η άλλη ομάδα να είναι τελείως άσχετη ή η δική σου να είναι feedarismenh. και δεν πρέπει απαραίτητα να υστερεί καποιος σε κάτι. όλα είναι θέμα feedarismatos.

δηλαδη ολοι αυτοι που ειναι diamond και challenger πως περασαν απο τα silver/bronze elo? Δεν ειχαν συμπαικτες που φινταρουν; Φιλε μου για να ξεφυγεις απο το elo hell πρεπει πρωτα να ξεφυγεις απο την νοοτροπια "φταινε οι συμπαικτες μου κ εγω τα κανω ολα σωστα". 

Δημοσ.

mphxth μιλας συνεχως για κακους συμπαικτες, feeders , trolls κλπ.

Αυτο που δεν καταλαβαινεις με τιποτα, ειναι οτι απο τους 10 παιχτες ενος game, 4 τετοιοι ερχονται στην δικη σου ομαδα και 5 πανε στην απο κει. Δηλαδη πιο πολλοι πανε στους αντιπαλους. Αν δεχθουμε οτι απτους 10, μονο 1 τρολλ/feeder υπαρχει, παλι οι πιθανοτητες ειναι πιο πολλες να κατσει στην αντιπαλη ομαδα.

Αν εσυ λοιπον εισαι καλος και κανεις outplay τον αντιπαλο laner ηδη το game ειναι 5vs4 για την ομαδα σου (αφου ο αλλος θα ειναι outplayed απο εσενα) και αν βαλουμε και τις πιθανοτητες οτι το τρολλ θα ειναι στους απο 'κει, τοτε αυτοματως εισαι στο 5vs3. Ετσι θα επρεπε να συμβαινει σε πολλα απτα παιχνιδια σου. Ακομα κι αν εσυ εισαι μετριος και οχι καλος, παλι μακροπροθεσμα στους αντιπαλους θα τυχουν παραπανω τρολς/feeders/afkers/Πολωνοι, αρα ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ τα games που θα εχεις εσυ κακιστους συμπαικτες ειναι ΛΙΓΟΤΕΡΑ απο αυτα που οι κακιστοι θα ειναι αντιπαλοι σου.

Συνεπως το win/defeat ratio κατω του 50% μετα απο 30-50-100 games σημαινει οτι κατι κανει λαθος και ο ιδιος ο παιχτης. Ειδικα οταν μιλαμε για bronze. Γενικα ομως οτι elo και να εισαι, αν μακροπροθεσμα δεν κανεις win/defeat ratio >50% σημαινει οτι ανηκεις εκει που βρισκεσαι ή και πιο κατω. Χωρις να απευθυνομαι σε σενα προσωπικα. Κι εγω περυσι σε καποια φαση ειχα 20 ηττες παραπανω. Ξερω απο πρωτο χερι οτι υπαρχουν games που δεν κουβαλιουνται με τιποτα, αλλα αυτα που κερδιζονται ευκολα ειναι πολυ περισσοτερα εφοσον εγω/εσυ παιζουμε στοιχειωδως καλα (μιλωντας για bronze elo παντα).

• Like 1
Δημοσ.

@πανηλειακος

ειχα φτασει μεχρι βρ2..και οντως εκει γινονταν ΚΑΠΩΣ πιο αξιοπρεπη παιχνιδια...γιατι ειναι πρωην σιλβεραδες ειναι και καποιοι που παιζουν σοβαρα και καλα και εχουν ξεκολλησει απο τον πατο.

αλλα μερικα σερι παιχνιδια να χασεις..οπως ειπα μια ηττα στους μηδεν ποντους σε ριχνει κατω...οποτε μετα παλευεις για τα προμο ξανα...με ο,τι αυτο συνεπαγεται.

@evilsmile

ειχαν..προφανως...αλλα θεωρεις οτι αυτοι δεν χανανε παιχνιδια?εδω βλεπω streams που feed-αρουν ακαλι και το παρατανε..φαντασου....επιπεδου diamond/challenger παιχτες...

Aπλα ειπαμε..αυτοι ειναι προ...και μπορουν να κουβαλησουν μονοι τους (και αυτο οχι παντα προφανως)...εστω 1 να νοιωθει εκτος απο αυτους..το χουν παρει το παιχνιδι.

Ή μηπως δεν παιζουν και αυτοι duo με αλλους παιχτες του επιπεδου τους?

@ατταλος

ετσι ειναι..και σε εναν φανταστικο κοσμο...το τι κανει η ομαδα σου και ποσο φινταρει τους αντιπαλους δεν επηρρεαζει ουτε στο ελαχιστο το δικο σου παιχνιδι...

Δες το σκρινσοτ που παρεθεσα σε ενα ποστ μου σημερα ...σαν ashe εκανα ο,τι καλυτερο μπορουσα...Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ..μεχρι ομως να αξιωθω να "φτιαχτω" οι αλλοι ειχανε γ-α-μ-η-θ-ε-ι.... οι αλλοι ειχαν φινταριστει...ελα κουβαλα το ειλικρινα... η lb σε καθαριζε πριν προλαβεις να ανοιγοκλεισεις το ματι....

Το ο,τι ειμαι βρ5 ειναι δικο μου φταιξιμο..οι αλλοι παιζουν γαματα..και εγω τους χαλαω το παιχνιδι..πως δεν το ειχα καταλαβει :)

mphxth μιλας συνεχως για κακους συμπαικτες, feeders , trolls κλπ.
Αυτο που δεν καταλαβαινεις με τιποτα, ειναι οτι απο τους 10 παιχτες ενος game, 4 τετοιοι ερχονται στην δικη σου ομαδα και 5 πανε στην απο κει. Δηλαδη πιο πολλοι πανε στους αντιπαλους. Αν δεχθουμε οτι απτους 10, μονο 1 τρολλ/feeder υπαρχει, παλι οι πιθανοτητες ειναι πιο πολλες να κατσει στην αντιπαλη ομαδα.

Αν εσυ λοιπον εισαι καλος και κανεις outplay τον αντιπαλο laner ηδη το game ειναι 5vs4 για την ομαδα σου (αφου ο αλλος θα ειναι outplayed απο εσενα) και αν βαλουμε και τις πιθανοτητες οτι το τρολλ θα ειναι στους απο 'κει, τοτε αυτοματως εισαι στο 5vs3.

ειλικρινα θα με αναγκασετε να κανω κανα stream , οχι για να δειτε το παιχνιδι αλλα για να δειτε τι μου τυχαινουν...

ξαναδες το σκρινσοτ στην προηγουμενη σελιδα..και μετρα ποσα deaths ειχαν οι δικοι μου... πες μου ποσους feeders βλεπεις.. 1? 2? 3?

πες μου ποσους που βγαλανε kills...

ασε την στατιστικη..προφανως δεν τυχαινουν μονο σε μενα...προφανως τυχαινουν και σε αλλους...αλλα εδω εγω μιλαω για μενα...

Δημοσ.

ειλικρινα θα με αναγκασετε να κανω κανα stream , οχι για να δειτε το παιχνιδι αλλα για να δειτε τι μου τυχαινουν...

ξαναδες το σκρινσοτ στην προηγουμενη σελιδα..και μετρα ποσα deaths ειχαν οι δικοι μου... πες μου ποσους feeders βλεπεις.. 1? 2? 3?

πες μου ποσους που βγαλανε kills...

ασε την στατιστικη..προφανως δεν τυχαινουν μονο σε μενα...προφανως τυχαινουν και σε αλλους...αλλα εδω εγω μιλαω για μενα...

Αυτα που λες τυχαινουν σε ΟΛΟΥΣ και τα ξερω. Αυτο που προσπαθω να σε κανω να καταλαβεις ειναι οτι τυχαινουν ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ στην αντιπαλη ομαδα.

Οσο αδικημενος κι αν νιωθεις απτο συστημα του παιχνιδιου και τους feeders, οι αντιπαλες σου ομαδες αδικηθηκαν (και θα αδικουνται) περισσοτερες φορες απο σενα. Τα μαθηματικα δεν κανουν λαθος, δεξου το.

Δημοσ.

Οι αντιπαλοι δεν feedαρουν ποτε

Οι δικοι σου ειναι αυτοι που feedαρουν παντα , οι αντιπαλοι ειναι bronze 4 και ειναι smurfs απο bronze 3..

Αλλος ζει σε φανταστικο κοσμο αδερφε , συνεχιζεις να αγνοεις τα facts κ λες τα δικα σου οταν 4-5 ατομα σου λενε το ιδιο πραγμα που δεν θες να καταλαβεις

Δημοσ.

καλα ενταξει , εισαι ο κλασικος bronzας που δεν αξιζει να ειναι στο division του και τα κανει ολα γαματα και οι αλλοι feedarουν. Soz my bad που το καταλαβα τωρα. 

• Like 1
Δημοσ.

καλα ενταξει , εισαι ο κλασικος bronzας που δεν αξιζει να ειναι στο division του και τα κανει ολα γαματα και οι αλλοι feedarουν. Soz my bad που το καταλαβα τωρα. 

Kι εσυ εισαι ο κλασσικος ακυρος τυπος που δεν διαβασε τι ειπε ο προηγουμενος που πεταχτηκε να πει το δικο του το οποιο δεν εχει σχεση με αυτο που λεμε

Δημοσ.

Kι εσυ εισαι ο κλασσικος ακυρος τυπος που δεν διαβασε τι ειπε ο προηγουμενος που πεταχτηκε να πει το δικο του το οποιο δεν εχει σχεση με αυτο που λεμε

μου την μπαινεις επειδη ημουν λιγο επιθετικος; Ο ρομπεν των δασων του νηματος; Το ιδιο πραγμα λεμε και με κραζεις.οκ

Δημοσ.

μου την μπαινεις επειδη ημουν λιγο επιθετικος; Ο ρομπεν των δασων του νηματος; Το ιδιο πραγμα λεμε και με κραζεις.οκ

Δεν λεμε καθολου το ιδιο πραγμα im afraid

Δημοσ.

Για να σε πετάξει bronze μετά τα 10 πρώτα παιχνίδια στα promos θέλει ταλέντο.

Aν ειχες κακο MMR s3, γινεται ευκολα.

Εγω τελειωσα silver2 το season3, αλλα οχι με καλο MMR, εκανα 7-3 στα provisionals και με εβγαλε silver4 :P

Δημοσ.

Για να σε πετάξει bronze μετά τα 10 πρώτα παιχνίδια στα promos θέλει ταλέντο.

Και για να συνεχίζεις να είσαι bronze μετά απο 200-300 παιχνίδια σημαίνει ότι κάτι κάνεις λάθος.

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι πολυ απλη εξηγηση οποτε εχεις troll/afk/feeder στη ομαδα σου το θυμασαι και το καταγραφεις σαν κατι δυσαρεστο.Οποτε εχει η αντιπαλη ομαδα τις περισσοτερες φορες περναει απαρατηρητο γιατι πολυ απλα δεν μπορεις να ξερεις τι γινεται στο αντιπαλο στρατοπεδο.Και να το καταλαβεις δεν παραπονιεσαι,νικας και τελος ενω το οταν ισχυει το αντιθετο το θυμασαι γιατι σε  "καιει" και εσενα.Προσωπικα το ποσοστο των παραπανω που συνανταω στο παιχνιδι πρεπει να ειναι 50/50 μια εμεις μια αυτοι δεν εχει σημασια και πολυ.

Οτι δεν υπαρχει επικοινωνια ειναι γνωστο εδω στα high elo δεν υπαρχει ο καθενας κοιταει την παρτυ του δεν μπορεις να τα περιμενεις ολα ροδινα δεν ειναι το solo queue σαν το lcs.

Αμα εισαι καλος θα ανεβεις πρεπει να σπαμαρεις games και λιγο δεν γινεται με 1 ranked την βδομαδα να ανεβαινεις .

Δημοσ.

Aν ειχες κακο MMR s3, γινεται ευκολα.

Εγω τελειωσα silver2 το season3, αλλα οχι με καλο MMR, εκανα 7-3 στα provisionals και με εβγαλε silver4 :P

στα λόγια μου έρχεσαι. είχες κακό μμρ και σε έβγαλε silver 4. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...