Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αν δεις streams...δεν μιλανε καν...εφαρμοζουν το pick order....και ο καθενας παιρνει ο,τι γουσταρει απο τα διαθεσιμα...

ΑΛΛΑ ο 1ος ban-αρει σαν ανθρωπος οχι σαν ζωον....

στα 9 απο τα 10 παιχνιδια ολοι μπαινουν θελοντας να παιξουν κατι συγκεκριμενο....ακομα και ο 1ος παιρνει role που γινεται ευκολα counter (π.χ. top/mid/adc) και οχι μονο αυτο αλλα ουτε ban-αρει τους counters/hard matchup αν θελετε πειτε το ...

Αρχιζει μετα το σπαμαρισμα και το κλαμμα..γιατι οπως ειπα ολοι θελουν να παιξουν κατι συγκεκριμενο χωρις να λογαριαζουν τα απεναντι picks ή το τι πηρε η ομαδα κλπ....

Ετυχε σε παιχνιδι καποιος να ηθελε να παιξει ντε και καλα veigar...ηταν τελευταιο pick...και ο εγωισμος του εκει...δεν τον αφηνε να παρει κατι αλλο....ειχε μεινει μονο η θεση του support ελευθερη....εεεε και φανταστειτε... πηγε support με ....veigar :)

Fail-αρε περιτρανα προφανως..γιατι δεν επαιζε με νοοτροπια support....ηταν και λιγο αμπαλος..δεν ηθελε πολυ να γαμηθει η δουλεια.

καλά τα ranked είναι πονεμένη ιστορία... εγώ παίζω πολύ καλά με Ashe και γενικά με adc είναι το main lane μου. και προχθές έπαιξα 2 ranked. στο ένα νίκησα φυσικά γιατί έπαιξα με mf στο άλλο επειδή ήμουν last pick δεν με αφησαν να παίξω με πήγε το πρώτο pick με jinx..... και καλά pick order. να το χέσω το pick order... φυσικά χάσαμε δε συμμετείχε ποτέ σε teamfight... βλαμενα υποκείμενα!

ολοι εχουν δικαιωμα να παιξουν ο,τι θελουν στα πλαισια του pick order..αρκει να εξασφαλισουν τις ιδανικοτερες συνθηκες για το lane τους μπαναροντας "δυνατους" αντιπαλους για τον champion που θα παιξουν...ή στην τελικη ας μπαναρουν ο,τι support μπορουν , να γαμησουν το απεναντι bot :)

Επισης καλη φαση θα ηταν να τσεκαρουν τι "συνεργαζεται" καλα με τα υπολοιπα picks της ομαδας...

Eσυ γραφεις λες και με σενα adc ειναι 10000% εγγυημενη νικη....αραξε λιγο :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

δεν είπα ότι είναι σίγουρη η νίκη! αν είναι δυνατόν αν δεν έχω καλό support δεν θα μπορώ να παίξω. εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι δεν συνεργάζονται και ο καθένας κάνει το δικό του. δεν θα με πείραζει να παίξω κάτι άλλο άσχετα που στη συγκεκριμένη περίπτωση πήρα support και δεν τρόλλαρα, όσο το ότι δεν υποστηρίζουν τη θέση που επιλέγουν. χωρις adc σε teamfight to game είναι χαμένο......

Για ολους οσους πιστευουν οτι βρισκονται εκει που ειναι εξαιτιας του elo hell:

Εγω ειμαι Silver και παρόλο που χω κλλησει εκει για αρκετο καιρο, δεν πιστευω οτι φταινε οι συμπεκτες μου..

Αν παιζεις συνεχως καλα τοτε θα νικας.. Και οσον αφορα το οτι χωρις adc δεν νικας tf ειναι οτι πιο γελοιο εχω ακουσει : παρε leblanc , zed, το σκοτωνεις και γυρνας πισω με φουλ ζωη... Απλως εχετε προβλημα να παραδεχτειτε οτι σε ορισμενους τομεις υστερουμε εμεις οι low elo guyz

• Like 1

Για ολους οσους πιστευουν οτι βρισκονται εκει που ειναι εξαιτιας του elo hell:

Εγω ειμαι Silver και παρόλο που χω κλλησει εκει για αρκετο καιρο, δεν πιστευω οτι φταινε οι συμπεκτες μου..

Αν παιζεις συνεχως καλα τοτε θα νικας.. Και οσον αφορα το οτι χωρις adc δεν νικας tf ειναι οτι πιο γελοιο εχω ακουσει : παρε leblanc , zed, το σκοτωνεις και γυρνας πισω με φουλ ζωη... Απλως εχετε προβλημα να παραδεχτειτε οτι σε ορισμενους τομεις υστερουμε εμεις οι low elo guyz

δεν έχεις καταλάβει ένα πράγμα μου φαίνεται.. το LoL είναι  ομαδικό παιχνίδι... δεν μπορεί ένας να νικήσει ένα game μόνος του. όσο καλός και να είναι. όταν χάνεις ένα παιχνίδι ποτέ δε φταίει μόνο ένας. Αν παίζεις καλά εσύ και οι άλλοι feedaroun πως θα παρεις game? άρα το "δεν πιστευω οτι φταινε οι συμπεκτες μου.." είναι άκυρο από μόνο του. Δεύτερον το πρώτο πραγμα που κάνεις focus σε teamfight είναι το adc. έχεις αναρωτηθεί γιατί;;; δοκίμασε να παίξεις ένα παιχνίδι χωρίς adc δε θα καταλάβεις για πότε θα χάσεις! Και αν το νικήσεις τότε θα πρέπει ή η άλλη ομάδα να είναι τελείως άσχετη ή η δική σου να είναι feedarismenh. και δεν πρέπει απαραίτητα να υστερεί καποιος σε κάτι. όλα είναι θέμα feedarismatos.

δεν έχεις καταλάβει ένα πράγμα μου φαίνεται.. το LoL είναι  ομαδικό παιχνίδι... δεν μπορεί ένας να νικήσει ένα game μόνος του. όσο καλός και να είναι. όταν χάνεις ένα παιχνίδι ποτέ δε φταίει μόνο ένας. Αν παίζεις καλά εσύ και οι άλλοι feedaroun πως θα παρεις game? άρα το "δεν πιστευω οτι φταινε οι συμπεκτες μου.." είναι άκυρο από μόνο του. Δεύτερον το πρώτο πραγμα που κάνεις focus σε teamfight είναι το adc. έχεις αναρωτηθεί γιατί;;; δοκίμασε να παίξεις ένα παιχνίδι χωρίς adc δε θα καταλάβεις για πότε θα χάσεις! Και αν το νικήσεις τότε θα πρέπει ή η άλλη ομάδα να είναι τελείως άσχετη ή η δική σου να είναι feedarismenh. και δεν πρέπει απαραίτητα να υστερεί καποιος σε κάτι. όλα είναι θέμα feedarismatos.

Το θέμα όμως είναι πως δεν ξεκινάς το game feedαρισμένος. Το snowball γίνεται σιγά-σιγά. Και αν θες να κερδίσεις teamfight, ναι, ένας στόχος είναι να σκοτώσεις το αντίπαλο adc γιατί παρέχει στην ομάδα του σταθερό dps αλλά δεν είναι και το πιο σημαντικό.

Ακόμα και να μην πεθάνει κανείς στο teamfight, ένα κερδισμένο objective είναι πολύ καλύτερο από το να σκοτώσεις και τους 5 και να μην κάνεις τίποτα με αυτό. 

Τα objectives κερδίζουν τα παιχνίδια. Όχι τα kill

Μια χαρα κουβαλαει καποιος μονος του οταν ξερει πως

Κερδιζεις το lane , κανεις roam κ κανεις snowball κ τα υπολοιπα lanes 

Το πιο σημαντικο πραγμα πλεον στο game ειναι το roaming , για αυτο ΟΛΑ τα picks πλεον στο mid εχουν mobility κ συνεπως κ escapes 

Δεν υπαρχει τιποτα standard , κανεις focus οτι μπορεις να κανεις focus αναλογα πως παει το παιχνιδι

@BladeInCrimson Τελικα αυτος που ποσταρες χθες ειναι ο ιδιος ο αβαταρ , καλα το μυριστηκα με τον Pantheon . Δεν ξερω ποιος παιζει οταν χανει παντως ειναι δικο του account

δεν έχεις καταλάβει ένα πράγμα μου φαίνεται.. το LoL είναι  ομαδικό παιχνίδι... δεν μπορεί ένας να νικήσει ένα game μόνος του. όσο καλός και να είναι.

Ενας καλος, ναι μπορει να κουβαλησει 4 αχρηστους. Διοτι πολυ απλα στην αντιπαλη ομαδα και οι 5 ειναι αχρηστοι-αντιστοιχου επιπεδου με τους 4 συμπαικτες σου, αρα αν εσυ εισαι σημαντικα καλυτερος παιχτης απο αυτους που "σου χαλανε το game" θα κανεις την διαφορα. Αυτος ειναι και ο λογος που αυτοι που smurfaroun πανε απο bronze--->πλατινα/diamond σε μονοψηφιο αριθμο ημερων. Ουτε cheaters ειναι, ουτε aimbot εχουν.

Σιγουρα καποια games δεν κουβαλιουνται με τιποτα αλλα αν το win/defeat ratio ειναι κατω απο 50% σε βαθος χρονου, τοτε σιγουρα δεν ειναι οι συμπαικτες το προβλημα.

Ενας καλος, ναι μπορει να κουβαλησει 4 αχρηστους. Διοτι πολυ απλα EΦΟΣΟΝ στην αντιπαλη ομαδα και οι 5 ειναι αχρηστοι-αντιστοιχου επιπεδου με τους 4 συμπαικτες σου, αρα αν εσυ εισαι σημαντικα καλυτερος παιχτης απο αυτους που "σου χαλανε το game" θα κανεις την διαφορα. Αυτος ειναι και ο λογος που αυτοι που smurfaroun πανε απο bronze--->πλατινα/diamond σε μονοψηφιο αριθμο ημερων. Ουτε cheaters ειναι, ουτε aimbot εχουν.

Σιγουρα καποια games δεν κουβαλιουνται με τιποτα αλλα αν το win/defeat ratio ειναι κατω απο 50% σε βαθος χρονου, τοτε σιγουρα δεν ειναι οι συμπαικτες το προβλημα.

fixed.

Το "παιχνιδι κουβαλιεται απο εναν αν ξερει πως" το ακουω βερεσε.

Αν μεσα στα πρωτα 15 λεπτα οι δικοι σου εχουν μαζεψει απο 10 deaths Ο ΚΑΘΕΝΑΣ..δεν κουβαλιεται ουτε με god mode.

Αν το παιχνιδι παει late game που 9 στα 10 fights θαναι teamfights...οσο feed-αρισμενος και νασαι..δεν εχει ελπιδες...

Ολα αυτα που λετε περι snowballing , roaming και αλλα ρομαντικα υφιστανται και δουλευουν με 2 προυποθεσεις

1.οι αντιπαλοι ειναι χανοι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ απο τους δικους σου χανους.

2.ολα γινουν το πολυ μεχρι mid game...δηλ. στα 30-35 λεπτα να βαρας τα τελευταια turrets του nexus...

Γιατι λιγο να νοιωθουν οι αντιπαλοι και το παιχνιδι παει late game...ολες οι θεωριες για το πως "το παιχνιδι κουβαλιεται απο εναν αν ξερει πως" πανε περιπατο κατ'εμε.

Δηλαδη στο Bronze 4 που εισαι για παραδειγμα οι δικοι σου δεν ξερουν να παιζουν , ενω οι αλλοι ξερουν να φανταστω

Θα πρεπει να κανεις assume πως σε τετοια επιπεδα ΚΑΝΕΙΣ δεν ξερει να παιζει , ειτε το θεωρεις χαζο ειτε οχι ετσι ειναι 

Και οταν μιλαμε για snowball τοτε το παιχνιδι τελειωνει max στο 25-30 , δεν παει late game γιατι δεν το αφηνεις να παει late game μετατρεποντας το πλεονεκτημα που εχεις σε objectives και δεν τραβας το game κυνηγωντας ανουσια kills που δεν εχουν κανενα νοημα οταν ο αλλος ειναι 1-5

• Like 1

Αν μεσα στα πρωτα 15 λεπτα οι δικοι σου εχουν μαζεψει απο 10 deaths Ο ΚΑΘΕΝΑΣ..δεν κουβαλιεται ουτε με god mode.

Καταλαβαινεις οτι αυτο που περιγραφεις ειναι στατιστικα πιο πιθανο να συμβει στην αντιπαλη ομαδα αποτι σε εσενα, αν εσυ εισαι οκ παιχτης?

Διοτι πολυ απλα απτους 9 ασχετους/trolls/afkers οι 5 θα πανε στην απο 'κει ομαδα και 4 θα ερθουν στη δικια σου. Εσυ δηλαδη, εισαι αυτος που δινει πλεονεκτημα στη μια εκ των 2 ομαδων εφοσον εισαι καλος.

Αρα ακριβως ετσι επαληθευεται αυτο που λεω οτι για κατω απο 50% win/defeat ratio δεν φταινε οι συμπαικτες. Η στατιστικη το λεει βασικα και οχι εγω.

Συνηθως παιζω jungle ή αν δω ευκολο αντιπαλο mid (ευκολο για heimer) παιζω κεντρο heimer μιας και τον παιζω σχετικα καλα...και push-αρω turrets πολυ γρηγορα ετσι ωστε να ξελαφρωνω αλλα lanes απο την πιεση

Ενιοτε παιζω support και adc αν ξεμεινει ....οπως στο παιχνιδι του σκρινσοτ.

Στο συγκεκριμενο μαλακιστηκανε οπως ειναι φανερο στα picks...θελανε ολοι mid...εξου και το nidalee-zed-akali..σε μια φαση ηρθε η nidalee κατω και ο zed πηγε top...μετα βριζοντουσαν δεν εδινα και πολυ σημασια τι κανανε..και κατεβηκε η akali κατω...που ουτε να φαρμαρει μπορουσε , ουτε kill να βγαλει...ουτε harass αποδοτικο να κανει.οποτε δεν ασχολιομουν με τιποτα αλλο παρα με το φαρμινγκ και να βγαλω κανα kill οταν μου την πεφτανε (και μου την ειχανε πεσει αρκετες φορες χωρις επιτυχια απο οτι φαινεται στο σκορ μου).

Συνηθως παιζω vi - jungle ή leona - supp (με vi εχω ηδη 100 παιχνιδια ranked) και εχω κανει απιστευτα σκορ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ...

Με λεονα αν νοιωθει το adc εχω κανει απιστευτα παιχνιδια με 20+ assists...

Συμπερασμα αν λειτουργει η ομαδα σπανια χανω παιχνιδι (εκτος και αν παει late game και γινει κανα λαθος call ή παιχτει καποια μαλακια και χαθει το game).

Aλλα οταν βλεπεις παιχνιδι που απο τα picks αρχιζουν οι παναγιες και μεσα στο παιχνιδι αποδεικνυονται αμπαλοι ή βλαμμενοι...νταξ....αν εισαι προ κατι θα γινει...αν οχι ...χεσε μεσα πολυχρονη :)

Χαιρω πολυ.Αμα περιμενεις παντα να λειτουργει η ομαδα[ουτε 20% πιθανοτετες να γνει αυτο]δεν χρειαζετε καν να προσπαθησεις ρε φιλε.Αν οιλοι οι συμπαικτες σου παιζουν καλα δψεν χρειαζετε να κανεις και τιποτα.Το θεμα ειναι οταν δεν παιζουν καλα [να τους κανεις carry].

Οπως σου λενε και αλλα παιδια,δεν φταινε οι συμπαικτες σου αν εχεις μεινει εκει .Bronze 5 εισαι,τι περιμενεις,να εχεις καλους συμπαικτες?

Δηλαδη στο Bronze 4 που εισαι για παραδειγμα οι δικοι σου δεν ξερουν να παιζουν , ενω οι αλλοι ξερουν να φανταστω

Θα πρεπει να κανεις assume πως σε τετοια επιπεδα ΚΑΝΕΙΣ δεν ξερει να παιζει , ειτε το θεωρεις χαζο ειτε οχι ετσι ειναι 

Και οταν μιλαμε για snowball τοτε το παιχνιδι τελειωνει max στο 25-30 , δεν παει late game γιατι δεν το αφηνεις να παει late game μετατρεποντας το πλεονεκτημα που εχεις σε objectives και δεν τραβας το game κυνηγωντας ανουσια kills που δεν εχουν κανενα νοημα οταν ο αλλος ειναι 1-5

λογικο assume , αλλα δεν ισχυει παντα.

1.περιπτωση καποιος να smurf-αρει (μην μου πειτε οτι μπορει να τυχει και στην δικη μου ομαδα..προφανως ναι...στα τοσα παιχνιδια που χω παιξει...αντε να χω πετυχει 1-2 smurfs στην δικη μου ομαδα..που να παρουν το παιχνιδι πανω τους τελειως δηλ.)

2.duo οπου ο ενας να boost-αρει...τυχαινει συχνα

3.οι δικοι σου ναναι πιο αμπαλοι απο τους απεναντι (συχνο φαινομενο)

μολις επαιξα ακομα ενα εεεεεπικο παιχνιδι...pantheon support..teemo vs jax στο τοπ.... ryze vs diana στο κεντρο

Ο ryze τον ηπιε περιτρανα..καπου στο 10ο death αρχισε να του φταιει ο jungler...

pantheon και teeemo αλλαξανε lanes γιατι δεν τραβαγε ουτε ο ενας σαν supp ουτε ο αλλος στο τοπ...

χασαμε πανηγυρικα ....

Χαιρω πολυ.Αμα περιμενεις παντα να λειτουργει η ομαδα[ουτε 20% πιθανοτετες να γνει αυτο]δεν χρειαζετε καν να προσπαθησεις ρε φιλε.Αν οιλοι οι συμπαικτες σου παιζουν καλα δψεν χρειαζετε να κανεις και τιποτα.Το θεμα ειναι οταν δεν παιζουν καλα [να τους κανεις carry].

Οπως σου λενε και αλλα παιδια,δεν φταινε οι συμπαικτες σου αν εχεις μεινει εκει .Bronze 5 εισαι,τι περιμενεις,να εχεις καλους συμπαικτες?

δεν ειπα να γαμανε και να δερνουν ολοι...ειπα να λειτουργει...η ομαδα... να κρατανε τα lanes τους αξιοπρεπως...αν οχι να τα push-αρουν.

Οταν αρχιζει το παιχνιδι με 0-5 / 0-6 στα πρωτα 5 λεπτα...τι διαφορα να κανεις ΟΣΟ καλος και να εισαι ? οι αλλοι ηδη εχουν βγαλει 2-3 αντικειμενα παραπανω τουλαχιστον.

9 στις 10 φορες που παιζω jungle..αρχιζουν το κλαμμα απο νωρις... gank bot..gank top....δεν τραβανε ...δεν το χουν και τους φταιει ο jungler που δεν μπορει να γκανκαρει τρια lanes ταυτοχρονα...

πεθαινουν...και μετα μου λενε (ενω ειναι νεκροι ή ψωνιζουν) να γκανκαρω..τι να γκανκαρω? ετσι να παω σολο να κανω ενα ντου και ο,τι βγει...δεν γινονται αυτα...

Ξαναλεω..αξιοπρεπες παιξιμο...δεν ειπα να με κουβαλησει κανεις...αν τους πιγκαρω οτι ερχομαι...οτι βουταω και αυτοι τρεχουν προς τα πισω..εεε χεσε με...

@midi

Αυτο με τα στατιστικα δεν με πειθει..εχω κανει σερι νικες με καλες ομαδες...και σερι ηττες με σκατα ομαδες...δεν ξερω πως δουλευει το matchmaking ...

Αλλα οταν εισαι σε ενα division και οι σερι ηττες σε πανε στο μηδεν..τοτε με μια ηττα σε ριχνει...αρα δεν εχει να λεει και τοσο ΠΟΣΕΣ νικες εκανες τι ομαδες σου τυχαν και λοιπα...εγω θα δεχτω οτι ειναι 50-50 να σου κατσει η καλη ομαδα...αν υπαρχει εκει κατω που βρισκομαι δηλ.... μπορεις πολυ ευκολα απο ενα παιχνιδι που γαμηθηκε να πεσεις division και να παλευεις με τα promo ξανα....

Τελος να πω οτι δεν κλαιγομαι εχω αποδεχτει την κατασταση...και προφανως το χω πει πολλακις δεν ειμαι τελειος παιχτης..αλλα αρνουμαι να δεχτω οτι ΦΤΑΙΩ μονο εγω για την θεση που ειμαι...

Εχω παιξει με τον φιλο μου τον σιλβερα παιχνιδια που λογω αυξημενου mmr που εχει μας βγαζει με silver v , br1/2 και κανω γαμω τα παιχνιδια..οχι γαμηστερα..αλλα ΝΟΡΜΑΛ...εκει τι σκατα?εμαθα να παιζω?και δεν μιλαω να με κουβαλανε αλλα να συνεισφερω και γω στο παιχνιδι...

και ξαφνικα οταν παιζω με βρ5 να φταιω εγω για το παιχνιδι ? ας ειμαστε σοβαροι...ομαδικο παιχνιδι ειναι....αν χωλενει η ομαδα...δεν κουβαλας ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.

λογικο assume , αλλα δεν ισχυει παντα.

1.περιπτωση καποιος να smurf-αρει (μην μου πειτε οτι μπορει να τυχει και στην δικη μου ομαδα..προφανως ναι...στα τοσα παιχνιδια που χω παιξει...αντε να χω πετυχει 1-2 smurfs στην δικη μου ομαδα..που να παρουν το παιχνιδι πανω τους τελειως δηλ.)

2.duo οπου ο ενας να boost-αρει...τυχαινει συχνα

3.οι δικοι σου ναναι πιο αμπαλοι απο τους απεναντι (συχνο φαινομενο)

Noμιζω πως εχεις λαθος αντιληψη για τα tiers γενικα

Facts στο Bronze κ ειδικα στο Bronze 4/5

1) Δεν εχει ΚΑΝΕΙΣ ιδεα για το πως να παιξει το παχνιδι . Την παραμικρη .

2) Κανεις δεν smurfαρε ποτε στο Bronze 4 . Ever

3)Αν boostαρε καποιος καποιον δεν θα ηταν στο δικο σου παιχνιδι γιατι πολυ απλα θα ειχαν περισσοτερο MMR αρα θα ηταν σε game με μεγαλυτερα division

4)Οι δικοι σου ειναι τοσο αμπαλοι οσο ειναι κ οι αλλοι

Θες δεν θες τα παραπανω ειναι facts .

Δεν υπαρχει ομαδα στο solo queue . Σε κανενα tier . Την ξεχνας την ομαδα κ σταματας να εξαρτιεσαι απο τον οποιονδηποτε

Παιζεις για την παρτη σου

Δεν θα κρατησει κανεις το lane του γιατι δεν ξερει πως να παιξει το lane

Μην περιμενεις απο κανεναν να παιξει αξιοπρεπως .  Δεν θα σου κατσει καλη ομαδα 

Δεν ειναι θεμα αν εισαι τελειος παιχτης η αν εχεις κακια ομαδα . Εισαι κακος παιχτης κ βρισκεσαι στο Bronze 4/5 . Δεν το λεω με καμια εμπαθεια ειλικρινα . Απλα οταν δειτε τα facts υπαρχει περιπτωση να "ξυπνησετε"

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...