Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν δεν κανω λαθος ειναι Ελληνας κ πρεπει να ειναι σε team με τον Avatar που τον ξερω απο solo queue

Εχει παιξει πολυ Pantheon , που εχει main ο Avatar οποτε ισως τον ανεβασε αυτος , thats my guess

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

blade στο τελευταιο παιχνιδι που παιξαμε με τους insomnia εσυ δεν ησουν που αναρωτιοσουνα αν ενας απο εμας ηταν to account καποιου που boostαρες η οχι?

Ειχατε disconnect σημερα καθολου στο game? Εμενα καθε ενα λεπτο περιπου με πεταγε για καμια 10αρια δευτερολεπτα κ μετα με ξαναεβαζε. Παντως δεν ηταν προβλημα τις συνδεσης μου γιατι δεν με πεταγε το ιντερνετ μου.Ηταν του σερβερ?

2 ranked με ομάδα χάσαμε έτσι γιατί εγώ και άλλος ένας είχαμε αυτό το πράγμα!Αν 2 λεπτά δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα!18 lp αφαίρεσε σε κάθε ήττα!

Τελευταια παιζω στα τελευταια επιπεδα του elo-hell ....αλλα πλεον δεν πολυσκοτιζομαι απλα κοιταω να παιζω καλα εγω...και ο,τι γινει...

Παραθετω μια εικονα που ειναι 1000 λεξεις....παιχνιδι που απλα δεν κουβαλιεται....απολαυστε...

ez1h.png

Προσπαθησα να φαρμαρω οσο καλυτερα γινοταν , μιας και το last hit δεν το εχω ιδιαιτερα..να βγαλω οσα περισσοτερα kills μου το επετρεπαν οι συνθηκες..να μην feed-αρω...

Αλλα δυστυχως.....

Παρατηρειστε και τα picks..ειχα akali στο bot μαζι μου και κλαιγοταν οτι της επαιρνα τα kills !! :)

ΥΓ : πηρα τα ευσημα απο τους αντιπαλους αν και δεν δωσανε honor...αλλα κατι ηταν και αυτο....

ΥΓ2 : δεν ειναι κλαμα ή οτιδηποτε..οπως ειπα πλεον δεν πολυασχολουμαι απλα κοιταω να παιζω καλα.απλα ηθελα να μοιραστω τετοιες οπτασιες :)

Εχω φιλο σιλβερα αρκετα καλο..και μπορω να βγω αν παιξουμε duo ..ΑΛΛΑ δεν θεωρω οτι αξιζει η φαση...ισως εν μερει δηλ για ξεκολλημα απο τον πατο..

Προτιμω δηλαδη solo q για να δω πως αποδιδω χωρις να με κουβαλανε....

ο lee sin πρεπει να ηταν απο τους κορυφαιους αμπαλους....προς το τελος (= οταν ειχανε μπει ηδη στην πολη δηλ) παιρνει zhonyas και γραφει "i have zhonyas , now we can win" !!! φαντασου σε τι φανταστικο κοσμο ζουσε.

Το χρησιμοποιησε 3 φορες..σε τελειως ακυρες στιγμες...δηλ του ριχνε μια ο ΕΖ , και εσκαγε zhonyas διπλα στο nexus...να σωθει....αν ειναι δυνατον...ασε που δεν ειναι και δοκιμο το zhonyas στον lee.....αλλα τεσπα....

Tι να πεις...αν feed-αρουν πιο γρηγορα απο οτι μπορεις να ανεβεις εσυ...δεν υπαρχει σωτηρια....

με adc αν έχεις support Akali ή άλλα κατεστραμμένα picks δεν μπορείς να κάνεις carry εύκολα...παίξε jungle ή κανα top σε στυλ Jax και κατέβα να βοηθήσεις τα άλλα lanes σχετικά νωρίς

Συνηθως παιζω jungle ή αν δω ευκολο αντιπαλο mid (ευκολο για heimer) παιζω κεντρο heimer μιας και τον παιζω σχετικα καλα...και push-αρω turrets πολυ γρηγορα ετσι ωστε να ξελαφρωνω αλλα lanes απο την πιεση

Ενιοτε παιζω support και adc αν ξεμεινει ....οπως στο παιχνιδι του σκρινσοτ.

Στο συγκεκριμενο μαλακιστηκανε οπως ειναι φανερο στα picks...θελανε ολοι mid...εξου και το nidalee-zed-akali..σε μια φαση ηρθε η nidalee κατω και ο zed πηγε top...μετα βριζοντουσαν δεν εδινα και πολυ σημασια τι κανανε..και κατεβηκε η akali κατω...που ουτε να φαρμαρει μπορουσε , ουτε kill να βγαλει...ουτε harass αποδοτικο να κανει.οποτε δεν ασχολιομουν με τιποτα αλλο παρα με το φαρμινγκ και να βγαλω κανα kill οταν μου την πεφτανε (και μου την ειχανε πεσει αρκετες φορες χωρις επιτυχια απο οτι φαινεται στο σκορ μου).

Συνηθως παιζω vi - jungle ή leona - supp (με vi εχω ηδη 100 παιχνιδια ranked) και εχω κανει απιστευτα σκορ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ...

Με λεονα αν νοιωθει το adc εχω κανει απιστευτα παιχνιδια με 20+ assists...

Συμπερασμα αν λειτουργει η ομαδα σπανια χανω παιχνιδι (εκτος και αν παει late game και γινει κανα λαθος call ή παιχτει καποια μαλακια και χαθει το game).

Aλλα οταν βλεπεις παιχνιδι που απο τα picks αρχιζουν οι παναγιες και μεσα στο παιχνιδι αποδεικνυονται αμπαλοι ή βλαμμενοι...νταξ....αν εισαι προ κατι θα γινει...αν οχι ...χεσε μεσα πολυχρονη :)

καλά τα ranked είναι πονεμένη ιστορία... εγώ παίζω πολύ καλά με Ashe και γενικά με adc είναι το main lane μου. και προχθές έπαιξα 2 ranked. στο ένα νίκησα φυσικά γιατί έπαιξα με mf στο άλλο επειδή ήμουν last pick δεν με αφησαν να παίξω με πήγε το πρώτο pick με jinx..... και καλά pick order. να το χέσω το pick order... φυσικά χάσαμε δε συμμετείχε ποτέ σε teamfight... βλαμενα υποκείμενα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...