Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να είσαι κορυφή με αυτόν τον champ για να το λες αυτό.

Δε μπορούσα να μη το σχολιάσω. Θεωρείς τον Tryndamere εύκολο και τον Nocturne δύσκολο?

Για να ξεδιαλύνω λίγο τον θέμα με τον Tryndamere. Όσο χειρότερος παίχτης είσαι τόσο πιο OP σου φαίνεται ο Trynda. Όσο καλύτερος παίχτης είσαι , τόσο πιο εύκολο είναι να τον αντιμετωπίσεις. Το λέο αυτό γιατί έχω πολύ μεγάλη πείρα με τον Tryndamere και ποτέ δεν ένιωσα ότι είναι OP για την ακρίβεια θεωρώ πως είναι UP (το ulti θα έπρεπε να δίνει και 50 tenacity τουλάχιστον , μα την παναγία). Ο Nocturne από την άλλη είναι ο πιο επικίνδυνος ganker στο παιχνίδι και ένα από τα πιο εύκολα jungle στον πλανήτη

Επεξ/σία από Dakonblackblade
  • Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ο πιο απλός τρόπος να αντιμετωπίσεις τον Tryndamere είναι όταν δεις "Endless Rage" ή να τον κάνεις stun/ knockback ή να αρχίσεις να τρέχεις. Αν μείνει μια ομάδα ολόκληρη και τον βαράει είναι υποψήφιοι για ψόφο λόγω lifesteal και attack speed. Αν παραμερίσουν λίγο ή/ και αφήσουν το tank να ασχοληθεί μαζί του τότε δε μπορεί να κάνει και πολλά. Just my two pennies.

Δημοσ.

Δε μπορούσα να μη το σχολιάσω. Θεωρείς τον Tryndamere εύκολο και τον Nocturne δύσκολο?

Για να ξεδιαλύνω λίγο τον θέμα με τον Tryndamere. Όσο χειρότερος παίχτης είσαι τόσο πιο OP σου φαίνεται ο Trynda. Όσο καλύτερος παίχτης είσαι , τόσο πιο εύκολο είναι να τον αντιμετωπίσεις. Το λέο αυτό γιατί έχω πολύ μεγάλη πείρα με τον Tryndamere και ποτέ δεν ένιωσα ότι είναι OP για την ακρίβεια θεωρώ πως είναι UP (το ulti θα έπρεπε να δίνει και 50 tenacity τουλάχιστον , μα την παναγία). Ο Nocturne από την άλλη είναι ο πιο επικίνδυνος ganker στο παιχνίδι και ένα από τα πιο εύκολα jungle στον πλανήτη

Γι'αυτό και δεν παίζεται στα high elo games. Trashchamp τον είπα, εύκολο τον είπα, pubstomper τον είπα.. OP δεν τον είπα ποτέ.. και αν το είπα θα είχα πιείς κρητικό χασίς.

Την λέξη OP έχω δώσει όρκο ότι δεν θα την ξανααναφέρω στη ζωή μου, διότι μόνο δάκρυα προκαλεί και τα κλαψομουνιάσματα μόνο νίκες δε σου φέρνουν. Για εμένα στην Gaming "καριέρα" μου ότι ΔΕΝ είναι Alpha/Beta δεν μπορεί να περιέχει OP στοιχείο, πάει και τέλειωσε.

Άρα σε λάθος άτομο τα λες..

Δώσε Nocturne απ'την άλλη σε έναν newbie ο οποίος πρέπει να έχει Jungle μέσα σε 3μισι λεπτά και 2 Successful Ganks μέχρι το δράκο του, και με 30 Kills να παραμένει στο Late κολόπετσα του κερατά (σε αντίθεση με τον Trynd).. και μετά δώστου και Trynd και περίμενε αποτελέσματα.

O Noc είναι από τους ήρωες που έχει ανάγκη το καλό Placement και το map awareness όσο λίγοι άλλοι. Μια λάθος κίνηση = 2 Buffs στον αντίπαλο, μένει πίσω ένας semi-cary και οι αντίπαλοι Ranged DPS μένουν να γλεντάνε τις κωλάρες της ομάδας σου.

Δημοσ.

Ένιγουέι, αλλαγή σκηνικού.

Μου ήρθε μια περίεργη επιθυμία να μάθω το Gragas. Έριξα λοιπόν μια ματιά σε builds κλπ και είδα ότι τον παίζουν κυρίως AP και όχι τόσο tank όσο θα φανταζόμουν, μα έχουν μια τάση στο AD. Πρώτη μου σκέψη ήταν ένα AP/tank hybrid με Rod of Ages/ Force of Nature / Frozen Heart + ΑP stuff για να αντέχει το ντου, αλλά θα ήθελα να ακούσω μερικές γνώμες.

Πόσο αξίζει full AP και πόσο sustainable είναι σε σοβαρά ματς?

Πόσο αξίζει σαν tank?

Πόσο αξίζει σαν AD?

Δημοσ.

H αληθεια ειναι οτι στο επιπεδο ενος νεου παικτη ο Nocturne ειναι απειρα πιο ευκολος απο αλλους ηρωες (Ναι ακομα κ απο τον Trynda).

Oλοι οι junglers εχουν ως απαιτηση το καλο placement και το καλο map awareness. Ο Nocturne λιγοτερο λογω του ulti.

Περισσοτερα αποτελεσματα θα εχω αν δωσω nocturne σε ενα noobο παρα αν του δωσω karthus, alistar, lee sin, ezreal, trynda (μπορω να συνεχισω για ωρα)

Tελος, αν το ΟP δεν υπηρχε τοτε δεν θα υπηρχε λογος να nerfαρουν ηρωες. Αρα μαλλον υπαρχουν OP ηρωες. Το θεμα ειναι το πως εκλαμβανει κανεις το OP.

Πχ. εγω το βλεπω ως ενα μικρο, αλλα αδικο, πλεονεκτημα στο powerlevel. Πολλοι το χρησιμοποιουν συνεχεια επειδη δν ξερουν πως να αντιμετωπισουν συγκεκριμμενους ηρωες.

Για τον Gragas, διαδεδομενο ειναι το build του Reginald (OMG PENTAKILL) που τον παιζει glass cannon αλλα του δινει απιστευτο burst.

3 Dorans, Sorcerer's, Rabaddon και Voidstaff

Δημοσ.
Tελος, αν το ΟP δεν υπηρχε τοτε δεν θα υπηρχε λογος να nerfαρουν ηρωες. Αρα μαλλον υπαρχουν OP ηρωες. Το θεμα ειναι το πως εκλαμβανει κανεις το OP.

Πχ. εγω το βλεπω ως ενα μικρο, αλλα αδικο, πλεονεκτημα στο powerlevel. Πολλοι το χρησιμοποιουν συνεχεια επειδη δν ξερουν πως να αντιμετωπισουν συγκεκριμμενους ηρωες.

Δεν είναι πλεονέκτιμα το οποίο είναι αρκετό για να κάνει έναν καλό-ύτερο Gamer να χάσει. Κάνε χάρη στον εαυτό σου και ξέχνα αυτή τη λέξη, θα δεις ότι η ζωή θα γίνει αμέσως καλύτερη και πιο ξέγνοιαστη.

Δημοσ.

Ένιγουέι, αλλαγή σκηνικού.

Μου ήρθε μια περίεργη επιθυμία να μάθω το Gragas. Έριξα λοιπόν μια ματιά σε builds κλπ και είδα ότι τον παίζουν κυρίως AP και όχι τόσο tank όσο θα φανταζόμουν, μα έχουν μια τάση στο AD. Πρώτη μου σκέψη ήταν ένα AP/tank hybrid με Rod of Ages/ Force of Nature / Frozen Heart + ΑP stuff για να αντέχει το ντου, αλλά θα ήθελα να ακούσω μερικές γνώμες.

Πόσο αξίζει full AP και πόσο sustainable είναι σε σοβαρά ματς?

Πόσο αξίζει σαν tank?

Πόσο αξίζει σαν AD?

Παιζεται μονο σαν AP Caster. Προσωπικα, πιστευω πως ειναι ο καλυτερος poking champ στο παιχνιδι με απιστευτο damage επισης. Full AP Gragas ειναι η μονη οδος και ευτυχως δηλαδη γιατι ειναι απιστευτα διασκεδαστικος μαγος.

Δημοσ.

Ειναι αρκετο οταν δινει το πλεονεκτημα σε 2 ισους gamers. Επισης οταν ενας ηρωας κανει τα παντα καλυτερα απο τους υπολοιπους αντιστοιχους, πως τον αποκαλεις;

Και δε μιλαω σε στυλ: "ΟΜG, insert-name-here is SO OP, NEEERF". Πιο πολυ της αποψης οτι τον σεβομαι περισσοτερο σαν ηρωα και ειμαι πιο προσεκτικος οταν τον αντιμετωπιζω

Δημοσ.

Το πώς υπάρχουν άτομα με 700-1000 νίκες που δεν έχουν την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ιδέα απο το game είναι beyond me.

Πραγματικά την παραμικρή όμως.Κάθομαι χαζεύω καμια φορά μετά απο κάνα πολύ κακό game τα stats και με τρομάζει η τόση αναπηρία.

Με λέει ο άλλος ο autoattacker στο lane.. don't steal my creeps. OH RLY. There's no css if you last hit retard.

Αχ τα μυαλά μας πονάνε.

Btw: Hot to kill with CV.

http://www.youtube.com/watch?v=r0bXLcAu8Q4

Δημοσ.
Με λέει ο άλλος ο autoattacker στο lane..

Ή σου έχει περισσέψει ένα "ο", ή είσαι Βούλγαρος.

Γιατί ασχολείσαι ρε μαν, anyway;

Δημοσ.

Το πώς υπάρχουν άτομα με 700-1000 νίκες που δεν έχουν την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ιδέα απο το game είναι beyond me.

Πραγματικά την παραμικρή όμως.Κάθομαι χαζεύω καμια φορά μετά απο κάνα πολύ κακό game τα stats και με τρομάζει η τόση αναπηρία.

Με λέει ο άλλος ο autoattacker στο lane.. don't steal my creeps. OH RLY. There's no css if you last hit retard.

Αχ τα μυαλά μας πονάνε.

Auto-attacking minios στο lane μπορεί κατά περίπτωση να είναι χρήσιμο, πχ για lvl advantage ή για να καθαρίσεις τον δρόμο για μια γρήγορη επίθεση χωρίς τα enemy minions στην πλάτη σου. Last hits πρέπει να παίρνει κυρίως ο carry και λιγότερο ο support, τόσο για lane dominance όσο και για late game damage output.

Δημοσ.

http://www.solomid.net/guides.php?g=5067

Βασικός οδηγός Nocturne

και βίντεο για κατανόηση

καλιτερα να δείτε 3 βίντεο παρά να παίξετε 1 παιχνίδι παραπάνω

http://www.youtube.com/user/stonewall008#p/search/2/ehvpuVkDYtY

http://www.youtube.com/user/stonewall008#p/search/1/8oH2ou4fTrc

http://www.youtube.com/user/stonewall008#p/search/0/EXER6tGpI7w

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να έχει πάρει το μάτι μου στην τύχη κάνα-δυο "Guide". Αν έχεις δει πολλούς.. στο campaign μου για να πείσω τους δικούς μου να μεταφερθούμε στον Europe για λίγους Πηρεώτες, Ερετριανούς και τον KLANEIMAINgr (!) ελπίζω να πετύχω για να δούμε την διαφορά.

Επεξ/σία από Koritsi_Gia_PC
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...