Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εγω εχω μπει καμια 20ρια duo queue με εναν φιλο που ειναι 2 tier πανω απο εμενα και σε ολα μα ολα με βγαζει last pick. 20 queue δεν με εχει βγαλει τιποτα αλλο. Δεν το κανανε random υποτιθεται με το τελευταιο patch?

Τον δε premade μου τον βγαζει τις πιο πολλες φορες 1st pick , καποιες αλλες 4ο (οπως γινοταν παντα με τα premade duo δηλαδη) και σπανια 2ο ή 3ο. Εμενα παντως, 5ο. Μονο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επειδή παίζω κανά 2-3 χρόνια lol μέσω mac, trust me, είναι το ίδιο πια οι clients... άρα no reason για bootcamps και πράσινα άλλογα. και για την ανάλυση είτε 2880 είτε 1440 το ίδιο είναι. η retina διπλασιάζει τα pixels άρα και με 1440 μια χαρά είναι. δοκιμάστε το και θα είστε μια χάρα (με τον native launcher όχι το παλιο ilol και τις άλλες πατέντες)

Είμαι μέσω bootcamp επειδή έχω κι άλλα games που παίζουν μόνο σε windows οπότε και όταν αρχικά δοκίμασα να το βάλω στο os x laggαρε τρελά οπότε το έβαλα στα windows.. Τώρα αυτό που λες για την ανάλυση δεν το κατάλαβα, πώς γίνεται να είναι το ίδιο 2880 με το 1440? Η ανάλυση χαμηλώνει άρα δεν θα φαίνεται τόσο καλά (ειδικά χωρίς antialisaing).

<p>Εγω εχω μπει καμια 20ρια duo queue με εναν φιλο που ειναι 2 tier πανω απο εμενα και σε ολα μα ολα με βγαζει last pick. 20 queue δεν με εχει βγαλει τιποτα αλλο. Δεν το κανανε random υποτιθεται με το τελευταιο patch?</p>

<p> </p>

<p>Τον δε premade μου τον βγαζει τις πιο πολλες φορες 1st pick , καποιες αλλες 4ο (οπως γινοταν παντα με τα premade duo δηλαδη) και σπανια 2ο ή 3ο. Εμενα παντως, 5ο. Μονο.</p>

Μονο στον ΝΑ το εκαναν random. EUW/NE ειναι οπως παλια δλδ με βαση το ΜΜR το pick order.

Sent from my iPad using Insomnia

Είμαι μέσω bootcamp επειδή έχω κι άλλα games που παίζουν μόνο σε windows οπότε και όταν αρχικά δοκίμασα να το βάλω στο os x laggαρε τρελά οπότε το έβαλα στα windows.. Τώρα αυτό που λες για την ανάλυση δεν το κατάλαβα, πώς γίνεται να είναι το ίδιο 2880 με το 1440? Η ανάλυση χαμηλώνει άρα δεν θα φαίνεται τόσο καλά (ειδικά χωρίς antialisaing).

native: 1440x900 -> retina = 2 x native = 1440x2 X 900x2 = 2880 x 1800

Μεθαύριο έρχεται το hexakill (αν και εψές μόλις πήρα πρέφα ότι και αυτό το mode θα είναι δοκιμαστικό και όχι μόνιμο).Για πέτε, τι πιστεύετε θα φορεθεί από άποψη τακτικής; ^_^

Πολλα μπορουν να γινουν..

SIEGE Team

Jayce/Nida/Karma/Ziggs/Cait και μια Leona

RESET Team

Tristana/Katarina/Khazix/MasterYi και 2 tanky DPS ας πουμε Shyvana και Trundle

WOMBOCOMBO Team Orianna/Malphite/Wukong/Leona/Ezreal ή Jinx/Yasuo + Galio :P

GLOBAL Team

GP/Karthus/Ziggs/AP Ezreal/Jinx/Ashe

ΚΟΠΑΝΑ THN Team Shen/TF/Pantheon/Leblanc/Karma/Tristana

DELETE Team Rengar/Evelynn/Leblanc/Elise/Vayne με Sword of divine και ενας Thresh

HATE Team

Teemo/Yorick/Singed/Shaco/Blitzcrank/Maokai

CC Team

Leona/Alistar/Thresh/Lulu/Kassadin/Varus

ή

Rammus/Fiddle/Blitzcrank/Nautilus/Leona/Varus

10 V 4 Team

Yorick/Shaco/Mordekaiser/Leblanc/Lucian/Thresh

DIVINE Team

Zilean/Yorick/Kayle/Morgana/Ezreal/Karma

HEALER/SIEGE Team

Soraka/Nida/Kayle/Nami/Cait/Mundo

SUPRESS AOE Team

Malz/WW/Urgot//Trynda/Ziggs/Kayle

Βασικα παιζουν τα παντα..

Εγω θα γουσταρα ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ 2ble Jungle φουλ ξυλο αναμεσα στους Junglers, Early Baron Dragon κτλπ..

Επισης κανα Troll Top Teemo & Singed ή Nunu & Nasus..

Sent from my iPhone using Insomnia

Στην wombocombo team το adc ειναι MF :P Kαι καπου πρεπει να χωρεσει και ο amumu.

Στην hate team, αντι για maokai, master yi.

Στην κοπανα την, khazix. Αντι του panth λογικα.

Στην wombocombo team το adc ειναι MF :P Kαι καπου πρεπει να χωρεσει και ο amumu.

Στην hate team, αντι για maokai, master yi.

Στην κοπανα την, khazix. Αντι του panth λογικα.

Φιλε ο Panth την κοπαναει στο μισο χαρτη.. τι να κλασει το leap :D

Φιλε ο Panth την κοπαναει στο μισο χαρτη.. τι να κλασει το leap :D

Εαν ειναι σε tf, οχι, δεν την κοπαναει, δεν εχει escape. Με τετοιο cast time κανεις δεν εκανε καριερα στο escaping. Ασε που οταν μιλαμε για ulti μιλαμε για cd, ασε οτι αν κραταει την ulti του για escape τοτε εχει θεμα.

Ο kha με 100hp λεει bye bye στην παρεα :) Και οχι μονο με την ulti.

Aντικειμενικα ο kha εχει πολυ καλυτερο escape potential απο εναν pantheon.

Όλοι όσοι κάνετε boosting, δίνετε το λογαριασμό σας σε boosters, ή συμμετέχετε σε αγοραπωλησίες λογαριασμών όπου ο αγοραστής απέχει σε elo από τον πωλητή, δείτε το κακό που κάνετε στο community

http://www.lolking.net/summoner/eune/19843434#matches

Δηλαδή αυτό το άτομο, πήρε στο λαιμό του 4 άτομα diamond II - I 10 φορές ή όσες ήττες έχει σε ranked, ενώ παράλληλα κάνει τα wins για τους άλλους πιο εύκολα άρα ρίχνει τον ανταγωνισμό και κρατάει πίσω το παιχνίδι. Προφανώς όποιος αξίζει να ανέβει θα ανέβει έτσι κι αλλιώς αλλά αυτό δεν αναιρεί αυτά που είπα παραπάνω.

Μήνυμα σε όλους εσάς λοιπόν: είστε φύρα, καλά ξεκουμπίδια!

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...