silmarien Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Εγω δεν εχω κανενα προβλημα με το macbook μου. Τα παίζω όλα στο Very High εκτός από σκιες που είναι στο medium. Δεν πέφτω κάτω απο 40-50 frames. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 το συστημα στα ranked ειναι ηλιθιο στα 9 τελευταια παιχνιδια 4 και 5 pick με βγαζει ελεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Εγω εχω μπει καμια 20ρια duo queue με εναν φιλο που ειναι 2 tier πανω απο εμενα και σε ολα μα ολα με βγαζει last pick. 20 queue δεν με εχει βγαλει τιποτα αλλο. Δεν το κανανε random υποτιθεται με το τελευταιο patch? Τον δε premade μου τον βγαζει τις πιο πολλες φορες 1st pick , καποιες αλλες 4ο (οπως γινοταν παντα με τα premade duo δηλαδη) και σπανια 2ο ή 3ο. Εμενα παντως, 5ο. Μονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 επειδή παίζω κανά 2-3 χρόνια lol μέσω mac, trust me, είναι το ίδιο πια οι clients... άρα no reason για bootcamps και πράσινα άλλογα. και για την ανάλυση είτε 2880 είτε 1440 το ίδιο είναι. η retina διπλασιάζει τα pixels άρα και με 1440 μια χαρά είναι. δοκιμάστε το και θα είστε μια χάρα (με τον native launcher όχι το παλιο ilol και τις άλλες πατέντες) Είμαι μέσω bootcamp επειδή έχω κι άλλα games που παίζουν μόνο σε windows οπότε και όταν αρχικά δοκίμασα να το βάλω στο os x laggαρε τρελά οπότε το έβαλα στα windows.. Τώρα αυτό που λες για την ανάλυση δεν το κατάλαβα, πώς γίνεται να είναι το ίδιο 2880 με το 1440? Η ανάλυση χαμηλώνει άρα δεν θα φαίνεται τόσο καλά (ειδικά χωρίς antialisaing). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pipiris Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 <p>Εγω εχω μπει καμια 20ρια duo queue με εναν φιλο που ειναι 2 tier πανω απο εμενα και σε ολα μα ολα με βγαζει last pick. 20 queue δεν με εχει βγαλει τιποτα αλλο. Δεν το κανανε random υποτιθεται με το τελευταιο patch?</p> <p> </p> <p>Τον δε premade μου τον βγαζει τις πιο πολλες φορες 1st pick , καποιες αλλες 4ο (οπως γινοταν παντα με τα premade duo δηλαδη) και σπανια 2ο ή 3ο. Εμενα παντως, 5ο. Μονο.</p> Μονο στον ΝΑ το εκαναν random. EUW/NE ειναι οπως παλια δλδ με βαση το ΜΜR το pick order. Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Είμαι μέσω bootcamp επειδή έχω κι άλλα games που παίζουν μόνο σε windows οπότε και όταν αρχικά δοκίμασα να το βάλω στο os x laggαρε τρελά οπότε το έβαλα στα windows.. Τώρα αυτό που λες για την ανάλυση δεν το κατάλαβα, πώς γίνεται να είναι το ίδιο 2880 με το 1440? Η ανάλυση χαμηλώνει άρα δεν θα φαίνεται τόσο καλά (ειδικά χωρίς antialisaing). native: 1440x900 -> retina = 2 x native = 1440x2 X 900x2 = 2880 x 1800 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Μεθαύριο έρχεται το hexakill (αν και εψές μόλις πήρα πρέφα ότι και αυτό το mode θα είναι δοκιμαστικό και όχι μόνιμο).Για πέτε, τι πιστεύετε θα φορεθεί από άποψη τακτικής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Duo top/mid πιστεύω και μακελειό στα champ selections και ingame για το ποιος θα πάει σόλο 2 άτομα στη ζούγκλα θα μείνουν πολύ πίσω σε gold/xp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OhgmaAurvanium Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Πολλα μπορουν να γινουν.. SIEGE Team Jayce/Nida/Karma/Ziggs/Cait και μια Leona RESET Team Tristana/Katarina/Khazix/MasterYi και 2 tanky DPS ας πουμε Shyvana και Trundle WOMBOCOMBO Team Orianna/Malphite/Wukong/Leona/Ezreal ή Jinx/Yasuo + Galio GLOBAL Team GP/Karthus/Ziggs/AP Ezreal/Jinx/Ashe ΚΟΠΑΝΑ THN Team Shen/TF/Pantheon/Leblanc/Karma/Tristana DELETE Team Rengar/Evelynn/Leblanc/Elise/Vayne με Sword of divine και ενας Thresh HATE Team Teemo/Yorick/Singed/Shaco/Blitzcrank/Maokai CC Team Leona/Alistar/Thresh/Lulu/Kassadin/Varus ή Rammus/Fiddle/Blitzcrank/Nautilus/Leona/Varus 10 V 4 Team Yorick/Shaco/Mordekaiser/Leblanc/Lucian/Thresh DIVINE Team Zilean/Yorick/Kayle/Morgana/Ezreal/Karma HEALER/SIEGE Team Soraka/Nida/Kayle/Nami/Cait/Mundo SUPRESS AOE Team Malz/WW/Urgot//Trynda/Ziggs/Kayle Βασικα παιζουν τα παντα.. Εγω θα γουσταρα ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ 2ble Jungle φουλ ξυλο αναμεσα στους Junglers, Early Baron Dragon κτλπ.. Επισης κανα Troll Top Teemo & Singed ή Nunu & Nasus.. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Στην wombocombo team το adc ειναι MF Kαι καπου πρεπει να χωρεσει και ο amumu. Στην hate team, αντι για maokai, master yi. Στην κοπανα την, khazix. Αντι του panth λογικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OhgmaAurvanium Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Στην wombocombo team το adc ειναι MF Kαι καπου πρεπει να χωρεσει και ο amumu. Στην hate team, αντι για maokai, master yi. Στην κοπανα την, khazix. Αντι του panth λογικα. Φιλε ο Panth την κοπαναει στο μισο χαρτη.. τι να κλασει το leap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Φιλε ο Panth την κοπαναει στο μισο χαρτη.. τι να κλασει το leap Εαν ειναι σε tf, οχι, δεν την κοπαναει, δεν εχει escape. Με τετοιο cast time κανεις δεν εκανε καριερα στο escaping. Ασε που οταν μιλαμε για ulti μιλαμε για cd, ασε οτι αν κραταει την ulti του για escape τοτε εχει θεμα. Ο kha με 100hp λεει bye bye στην παρεα Και οχι μονο με την ulti. Aντικειμενικα ο kha εχει πολυ καλυτερο escape potential απο εναν pantheon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OhgmaAurvanium Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Παντως περα απ την πλακα, μολις μπει το Hexa να μπουμε 6αδα premade ινσομνιακς να κλαψουμε λιγο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BladeInCrimson Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Όλοι όσοι κάνετε boosting, δίνετε το λογαριασμό σας σε boosters, ή συμμετέχετε σε αγοραπωλησίες λογαριασμών όπου ο αγοραστής απέχει σε elo από τον πωλητή, δείτε το κακό που κάνετε στο communityhttp://www.lolking.net/summoner/eune/19843434#matchesΔηλαδή αυτό το άτομο, πήρε στο λαιμό του 4 άτομα diamond II - I 10 φορές ή όσες ήττες έχει σε ranked, ενώ παράλληλα κάνει τα wins για τους άλλους πιο εύκολα άρα ρίχνει τον ανταγωνισμό και κρατάει πίσω το παιχνίδι. Προφανώς όποιος αξίζει να ανέβει θα ανέβει έτσι κι αλλιώς αλλά αυτό δεν αναιρεί αυτά που είπα παραπάνω.Μήνυμα σε όλους εσάς λοιπόν: είστε φύρα, καλά ξεκουμπίδια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις