Atallos1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μετα απο 28 μερες στην αρχη κ μετα ανα μια βδομαδα Χανεις κ LP αλλα σε ριχνει κ κατηγορα . Τα LP που χανεις καθε φορα πανε αναλογα με το tier εισαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 δλδ δεν παίζει με τπτ να είναι μία βδομάδα, γιατί μου φάνηκε πως έχασα κάποια LP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phenomenal12 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 http://www.lolking.net/summoner/eune/24149513#matches Μην σου τυχει.. ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OhgmaAurvanium Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Ειναι κανεις για κανα custom mode σημερα??? Donger Dash, Fountain Race, HidenSeek κτλπ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MavroManitari Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kromax Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 πια δεν χρειαζεται απλα οταν ανοιγει διαλεγεις region ,εχω accounts και ευρωπη και αμερικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Τελικα ειναι πολυ καλο να εχεις εναν υπολογιστη στα χερια σου που να μην κολλαει καθως παζεις!!! Lovely dekstop is alive!! Eχει κανενας αλλος προβλημα με ψηλα ping? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Loss prevented βλεπω σε καποιους φιλους , τι παιχτηκε παλι με τον σερβερ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 εγω το εχω βαλει μοτο παντως.RIOT FIX YOUR SERVERS.Αν ειναι δυνατον να μην μπορουν να κανουν τιποτα.Πανε χρονια απο την ημερα που ολα επαιζαν κομπλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά τρέχω το lol στο macbook pro μου στα windows μέσω bootcamp, το οποίο έχει οθόνη ρετίνα με ανάλυση 2880x1800 και τα μενού (ειδικά το store με τα items) φαίνονται πολύ μικρά λόγο της υψιλής ανάλυσης. Υπάρχει τρόπος να το διορθώαω αυτό χωρίς να χαμηλώσω την ανάλυση? Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Πρωτα απο ολα γιατι παιζεις μεσω bootcamp και οχι μεσω του mac client? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MavroManitari Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί είναι πολύ λιγότερο buggy...trust me έχει mac η κοπέλα μου και έτσι αναγκάστηκα να της μάθω το bootcamp... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 επειδή παίζω κανά 2-3 χρόνια lol μέσω mac, trust me, είναι το ίδιο πια οι clients... άρα no reason για bootcamps και πράσινα άλλογα. και για την ανάλυση είτε 2880 είτε 1440 το ίδιο είναι. η retina διπλασιάζει τα pixels άρα και με 1440 μια χαρά είναι. δοκιμάστε το και θα είστε μια χάρα (με τον native launcher όχι το παλιο ilol και τις άλλες πατέντες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OhgmaAurvanium Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Καλημερα σε ολους, θα ηθελα να φερω ενα θεμα, ή να μπορεσει καποιος να μου κανει ενα recap!Θα ηθελα να βαλω καποιο replay για το LOLαλλα δεν σκαμπαζω καθολου αν θελει καποιες ρυθμισειςΜπορει καποιος να δωσει καποιο link και οδηγιες για το πως και τι?Επισης, ανεβαζοντας videakia στο youtube, ειναι ευκολη διαδικασια?Ας πουμε οτι κανω record ενα game και θελω το αποσπασμα απ το 20:12 - 21:43 χρειαζομαι καποιο ειδικο προγραμμα? Μπορει καποιος να βοηθησει?? Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά τρέχω το lol στο macbook pro μου.............Υπάρχει τρόπος να το διορθώαω αυτό χωρίς να χαμηλώσω την ανάλυση? Πάρε pc... ... and let the rage begin!!! Muahahaha Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις