Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετα απο 28 μερες στην αρχη κ μετα ανα μια βδομαδα

Χανεις κ LP αλλα σε ριχνει κ κατηγορα . Τα LP που χανεις καθε φορα πανε αναλογα με το tier εισαι

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τελικα ειναι πολυ καλο να εχεις εναν υπολογιστη στα χερια σου που να μην κολλαει καθως παζεις!!!

Lovely dekstop is alive!!

Eχει κανενας αλλος προβλημα με ψηλα ping?

εγω το εχω βαλει μοτο παντως.RIOT FIX YOUR SERVERS.Αν ειναι δυνατον να μην μπορουν να κανουν τιποτα.Πανε χρονια απο την ημερα που ολα επαιζαν κομπλε.

Παιδιά τρέχω το lol στο macbook pro μου στα windows μέσω bootcamp, το οποίο έχει οθόνη ρετίνα με ανάλυση 2880x1800 και τα μενού (ειδικά το store με τα items) φαίνονται πολύ μικρά λόγο της υψιλής ανάλυσης. Υπάρχει τρόπος να το διορθώαω αυτό χωρίς να χαμηλώσω την ανάλυση?

Sent from my iPhone using Insomnia

επειδή παίζω κανά 2-3 χρόνια lol μέσω mac, trust me, είναι το ίδιο πια οι clients... άρα no reason για bootcamps και πράσινα άλλογα. και για την ανάλυση είτε 2880 είτε 1440 το ίδιο είναι. η retina διπλασιάζει τα pixels άρα και με 1440 μια χαρά είναι. δοκιμάστε το και θα είστε μια χάρα (με τον native launcher όχι το παλιο ilol και τις άλλες πατέντες)

Καλημερα σε ολους, θα ηθελα να φερω ενα θεμα, ή να μπορεσει καποιος να μου κανει ενα recap!

Θα ηθελα να βαλω καποιο replay για το LOL
αλλα δεν σκαμπαζω καθολου αν θελει καποιες ρυθμισεις

Μπορει καποιος να δωσει καποιο link και οδηγιες για το πως και τι?
Επισης, ανεβαζοντας videakia στο youtube, ειναι ευκολη διαδικασια?
Ας πουμε οτι κανω record ενα game και θελω το αποσπασμα απ το 20:12 - 21:43 χρειαζομαι καποιο ειδικο προγραμμα? 

Μπορει καποιος να βοηθησει?? Thanks!

Παιδιά τρέχω το lol στο macbook pro μου.............Υπάρχει τρόπος να το διορθώαω αυτό χωρίς να χαμηλώσω την ανάλυση?

Πάρε pc...

... and let the rage begin!!! Muahahaha

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...