Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε μου,αν η ομαδα σου εδιναι σαπια δεν μπορεις να κανεις carry μετα το 30-35.Feedαρονται και οι αλλοι,σε κανουν ολοι focus ,το team σου δεν κανει τιποτα,οποτε κα χανεις.Πρεπει να μαθεις να τα τελειωνεις γρηγορα[φυσικα θα υπαρχουν και τα ματς που δεν γινονται με τιποτα carry].Καλη η kayle,αλλα  για αυτα τα ελο μαθε καποιον παικτη με stun.cc και damage,ή assassins burst[riven rene[ad] jax,fizz,akali κτλ].

Μα δεν μπορείς ρε φίλε να κάνεις κανένα objective μόνος σου... Πώς να επιταχύνεις το game? Να τρελένεσαι δλδ... Κερδίζουμε fight και τους παρακαλάω για να πάρουμε άμεσα κάποιο objective αλλά όλοι πάνε recall. Για ποιόν λόγο κέρδισες το fight στην τελική αν δεν βγάλεις κάτι από αυτό...

Sorc boots με atk speed marks σε Kayle btw , βγαζεις περισσοτερο dps

Και οχι gunblade , void staff 

Δεν ξερω επισης γιατι εχετε 3 barrier

Το gunblade situational το έχω... Το πήρα για να έχω λίγο sustain. Δεν έχω πάρει sorc boots ποτέ. Αν έχεις πάντως κανένα link με runes/masteries για kayle είμαι ευγνόμων.

Όσον αφορά τα Barrier, είμαι 2nd pick και παίρνω mid. Μετά, το last pick μας (LB) κλειδώνει lb και λέει ότι πάει Mid... Φοβήθηκα να πάω χωρίς barrier ενάντια σε wu.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν ειναι guide ακριβως , ειναι αναλυση του πως παιζει ο Overpow την Kayle αλλα φανταζομαι θα σου λυθουν καποιες αποριες

Υπαρχει κ συγκριση μεσα Sorc vs Zerk boots 

Εχεις το heal σου για sustain που ειναι αρκετο tbh στα later lvls 

Το Barrier ειναι meh κατα την γνωμη μου , μετα το 6 ποσες φορες θα εισαι σε θεση να το χρησιμοποιησεις?

Κατα τα αλλα patch day σημερα με Xerath κ Skarner reworks

Λιγα πραματα ομως γενικα 

Patch Notes εδω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

We’re making pick order more consistent in ranked play. In most cases the skill gap between players on a team is not significant enough to justify granting the top player first pick. Basing pick order on a behind-the-scenes number isn’t a great experience - not to mention there are some odd side effects for duo queue players - so we’re taking a different approach.

• All players will now have an equal (random) chance of being first pick
  • For players in a duo, if either player is chosen as first pick, the team captain will be assigned first pick and the other member of the duo will get whatever position the captain received from the randomizer

ενδιαφερον αλλαγη...

Επεξ/σία από nrkmaiden
Δημοσ.

Eγω αυτο που εχω καταλαβει στο silver ειναι οτι δεν υπαρχει κανενας σεβασμος στο support.Υπαρχουν games τα οποια τα εχω κουβαλησει παρα πολυ ασχημα με grabs απο blitz και οι αλλοι να βριζουν γιατι πολλοι απλα ειναι yolo και αν πεθανουν φταιει το support επειδη δεν εχει τασεις αυτοκτονειας.

Δημοσ.

απλώς γνώμη μου είναι ότι κάθε season και χειρότερα. s3 πχ έμπαινα diamond I main games και έβλεπες ωραία παιχνίδια, τα περισσότερα τουλάχιστον. Αυτη την στιγμή βλέπω πολλά άκυρα και εκεί. Στον αλτ gold 1 έχω χάσει το promo για plat 9 φορές . Σε σημείο που βαρέθηκα... Δεν γίνεται να είναι τόσο unskilled και flamers ο κόσμος ήθελα να πιστεύω. Πιστεύω ότι δεν θα αργήσει να έρθει το τέλος του lol. Και η κουτση μαριά είναι diamond που λέει ο κόσμος ...Και με τόσες βασικές ελλείψεις όπως σε match making που έχει το λολ 

Δημοσ.

Eγω αυτο που εχω καταλαβει στο silver ειναι οτι δεν υπαρχει κανενας σεβασμος στο support.Υπαρχουν games τα οποια τα εχω κουβαλησει παρα πολυ ασχημα με grabs απο blitz και οι αλλοι να βριζουν γιατι πολλοι απλα ειναι yolo και αν πεθανουν φταιει το support επειδη δεν εχει τασεις αυτοκτονειας.

επαιζα σημερα σε ενα παιχνιδι thresh (μονο και μονο επειδη ειχε φαει ban η  leona).Ομολογουμενως δεν τον ξερω καλα τον πρασινο τυπο.

Ξερω τι κανουν τα skills του..ξερω ποτε να κανω τι και τι πουστιες γινονται...αλλα οκ δεν νοιωθω ανετα μαζι του...

9 στις 10 φορες που εριχνα το lantern κανεις δεν το κλικαρε....ειχαμε εναν zac που σε μια φαση ειχε απο πισω του το μισο λολ να τον κυνηγαει....του ριχνω το φαναρι στα ποδια του..και αυτος συνεχισε να τρεχει !!

Ο ιδιος παλι , ειμαστε διπλα σε ενα turret , ετσι για τον χαβαλε γραπωνω εναν αντιπαλο που ηταν εκει περα..και τον τραβαω λιγο...δηλ ηταν ακομα μεσα στο range του turret.

Τον τραβηξα μπας και του ριξουμε καμμια ψιλη απο μακρυα ετσι για harass μιας και εκεινη την στιγμη σκοπος ηταν το turret που το βαραγανε τα μινιονς και μεις.

Ο zac ομως εκειιιιιι να χωθει κατω απο το turret να τον φαει.....ααααμ δε που θα τον ετρωγε....προφανως και πεθανε απο το turret και προφανως εφταιγα εγω που δεν τον εσωσα.....πως αραγε απορω...αφου το φαναρι ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΛΙΚΑΡΕ.

απλώς γνώμη μου είναι ότι κάθε season και χειρότερα. s3 πχ έμπαινα diamond I main games και έβλεπες ωραία παιχνίδια, τα περισσότερα τουλάχιστον. Αυτη την στιγμή βλέπω πολλά άκυρα και εκεί. Στον αλτ gold 1 έχω χάσει το promo για plat 9 φορές . Σε σημείο που βαρέθηκα... Δεν γίνεται να είναι τόσο unskilled και flamers ο κόσμος ήθελα να πιστεύω. Πιστεύω ότι δεν θα αργήσει να έρθει το τέλος του lol. Και η κουτση μαριά είναι diamond που λέει ο κόσμος ...Και με τόσες βασικές ελλείψεις όπως σε match making που έχει το λολ 

επαιζε ενας φιλος μου σημερα που ειναι silver 3-4 και του τυχαινανε αντιπαλοι που ηταν προφανως silver αλλα και πρωην gold με αρκετες χιλιαδες normal wins ...ενα δειγμα που πιστευω δειχνει καποια εμπειρια.

Καθησα και παρακολουθησα καναδυο παιχνιδια που επαιξε... ηταν χειροτεροι ορισμενοι και απο μενα...και δεν μιλαω απο θεμα skill , αν και μερικοι ηταν κουλοι τελειως , αλλα κυριως απο θεμα call και κινησεων που κανανε....δηλ ειναι να απορεις πως ηταν gold/silver αυτοι...στο σ3

Δημοσ.

No escapes

Μικρο attack range

Αλλος ενας champ που δεν θα παιχτει competetively

Μπορεί, αλλά σα μεγάλος φαν των Void champions θα αγοραστεί άμεσα :)

Έχω σιχαθεί τον εαυτό μου πραγματικά, τόσο άσχημα είχα πραγματικά χρόνια να παίξω. Δε μπορώ να βρω ρυθμό με τίποτα, χάνω gap closings, χάνω ulti, χάνω τα αυγά και τα πασχάλια. Δε βοηθάνε και οι συμπαίχτες συνήθως, αλλά (ντρέπομαι που το λέω) τα σκορ μου είναι πλήρως αντιπροσωπευτικά της εικόνας μου. Τις τελευταίες μέρες παίζει να έχω χάσει ΚΑΘΕ lane που έπαιξα support.

Πού θα πάει, θα στρώσει...

Δημοσ.

Μπορεί, αλλά σα μεγάλος φαν των Void champions θα αγοραστεί άμεσα :)

Έχω σιχαθεί τον εαυτό μου πραγματικά, τόσο άσχημα είχα πραγματικά χρόνια να παίξω. Δε μπορώ να βρω ρυθμό με τίποτα, χάνω gap closings, χάνω ulti, χάνω τα αυγά και τα πασχάλια. Δε βοηθάνε και οι συμπαίχτες συνήθως, αλλά (ντρέπομαι που το λέω) τα σκορ μου είναι πλήρως αντιπροσωπευτικά της εικόνας μου. Τις τελευταίες μέρες παίζει να έχω χάσει ΚΑΘΕ lane που έπαιξα support.

Πού θα πάει, θα στρώσει...

Relax ,προσπαθησε να συγκεντρωθεις παραπανω,Μην πεθαινεις [πολυ σημαντικο],και δες και κανα stream .Περασα προσφατα το ιδιο πραγμα,παιζοντας τραγικα.

Δημοσ.

πολύ καλό και κολλάς αρκετά αλλά πρέπει ν σταματήσουν ν παίζουν τα 15χρονα γιατί χαλάνε το κάθε game!

Δημοσ.

ρε σεις τον rengar jungle πως τον βλέπετε? τι βγάζετε? με randuin - spirit visage - trinity - hydra - last whisper επεφτα για πλάκα. ίσως αντι για last whisper έπρεπε ναχα βγάλει black cleaver...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...