Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε αφήστε το μπλα μπλα και πάμε για κανένα game.Όλοι μέσα είστε και δεν απαντάει κανείς.Καθόμαστε και παίζουμε με τα 11χρονα πολωνάκια που έχουν διακοπές...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Αμάν.

Όταν φύγεις από ranked queue δε σου κόβει 3 LP την πρώτη φορά και 10 τη δεύτερη, σου κόβει στεγνά 10 LP την πρώτη. Δεύτερη δεν ξέρω.

Δηλαδή ρε μάστορα πρέπει να φάω τέτοια ποινή γιατί δε γουστάρω να παίξω με τον "you took mid I afk fuck u bb",που ακολουθήθηκε από τον "fuck u I afk 2 3v5" και τον "I play against you  lol"?

Αμάν.

Όταν φύγεις από ranked queue δε σου κόβει 3 LP την πρώτη φορά και 10 τη δεύτερη, σου κόβει στεγνά 10 LP την πρώτη. Δεύτερη δεν ξέρω.

Δηλαδή ρε μάστορα πρέπει να φάω τέτοια ποινή γιατί δε γουστάρω να παίξω με τον "you took mid I afk fuck u bb",που ακολουθήθηκε από τον "fuck u I afk 2 3v5" και τον "I play against you  lol"?

Εγω προσωπικα 2 φορες που εκανα leave (οχι σε συντομο χρονικο διαστημα μεταξυ τους) εχασα απο 3! 

Δεν ξερω τι εγινε στην περιπτωση σου.

Άϊ σιχτίρ πια... Δεν μπορώ άλλο... Από 99Lp στα 80 και ξανά πίσω συνέχεια... Με τα ζώα...

Avg stats με kayle έχω 9 - 3.8 - 7 σε 8 game... Καρκίνο βγάζω για να κερδίσω με τα καθηστεριμένα... Τι άλλο να κάνω δλδ?

bitmap_3.jpg

Γιατί ρε παιδιά στο low elo γουστάρουν να χάνουν το game από τα picks?

Βασικα όχι να το χάνουν 100% αλλά δίνουν ένα πλεονέκτημα στον αντίπαλο...

Δεν μπορούν να παίζουν τα "op" picks δηλαδή? Δεν εννοώ φυσικά να πέρνουν "op" champs χωρίς να ξέρουν τι κάνουν τα skills τους αλλά να τους μαθαίνουν και μετά.

Σε πολλά game λέω "το πήραμε από τα picks" ή "το χάσαμε από τα picks" και βγαίνει...

Φυσικά πέφτω και έξω αλλά τις περισσότερες φορές πέφτω μέσα.

Τι να πω..

Φιλε μου,αν η ομαδα σου εδιναι σαπια δεν μπορεις να κανεις carry μετα το 30-35.Feedαρονται και οι αλλοι,σε κανουν ολοι focus ,το team σου δεν κανει τιποτα,οποτε κα χανεις.Πρεπει να μαθεις να τα τελειωνεις γρηγορα[φυσικα θα υπαρχουν και τα ματς που δεν γινονται με τιποτα carry].Καλη η kayle,αλλα  για αυτα τα ελο μαθε καποιον παικτη με stun.cc και damage,ή assassins burst[riven rene[ad] jax,fizz,akali κτλ].

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...