aris1986 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 είμαι διατεθειμένος να δώσω μέχρι 2 ευρώ. Να σου στείλω πμ? Aφηστε τις ειρωνειες λεω εγω... Ακου 2 ευρω. Και τα σκιν να βγαλεις τα rune page, ips και κολπα θες ενα χρονο gameplay να τα βγαλεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Τι μπηκε το νεο patch?Παει ο ρενεκτον δηλαδη? RIP? μπα οχι, δεν ξερω τι εκαναν , εκανε ο client ενα update 1ος δευτερολεπτου. πατς δεν μπηκε for sure. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Mια εναλλακτικη λυση για οσους δεν δουλευει το LoLReplay Official site και download link Κανει αυτοματα replay τα games που παιζετε οταν ειναι ανοιχτο . Η γλωσσα αλλαζει στα αγγλικα απο την 3 επιλογη απο την αρχη Υποτιθεται οτι δουλευει μονο σε 64bit , αλλοι λενε οτι δουλευει κ σε 32 . Αν καποιος το δουλεψει σε 32 μας λεει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@_zerocool Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Ξέρει κανείς τι οθόνες έχουν στο ευρωπαΙκό LCS και τι PC; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Alienware x51 με ένα γρήγορο google (τα pc) Οθόνες μέχρι πρότινος benq μοντέλο ακριβώς σε λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 lb top και μετα λεμε για τον wickd(δεν το εχω δει το παιχνιδι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 re guys το googlara κιολας.αυτο με τις ραντεον τις καρτες τι στον πουτσο ειναι?παιζω bf4 κομπλε σε φουλ γραφικα κτλπ και στο λολ μ κανει κατι λαμψεις που και που..οτι και να προσπαθησα δεν...της amd ειναι το θεμα η της riot? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Της amd.Αστράφτουν στο λολ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 γαμησε τα.διαβαζα για κατι αλλους που ειχαν τις 7 series που τους αστραφτε συνεχεια.. εγω εχω τις 9 αλλα και παλι το κανει σπανια αλλα ειναι εκνευριστικοτατο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Οι γνωστές φλασιές Θέμα οδηγών νομίζω ήταν τελευταία φορά που το είχα κοιτάξει Το είχα και γω όταν πρωτοέστησα το pc το Πάσχα αλλά στη πορεία εξαφανίστηκαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 εχω περασει τα παντα..drivers catalyst κτλπ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OhgmaAurvanium Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Εκλαψα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OMGA Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Καμία εκτίμηση για το πότε θα δούμε lol 2; Είμαστε στον 5ο χρόνο. Δεν είναι καιρός για sequel σιγά σιγά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δεν υπάρχει κανείς λόγος να βγει lol 2. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Εκλαψα.. cpt?Η χειροτερη ομαδα ever.οποτε τους εχω στο team μου παντα χανω.Πραγματικα απαραδεκτοι παικτες ολοι τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις