sistah Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Να προστεθει οτι αυτο ισχυει εως το Platinum 1.
Ακραίος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 http://el.twitch.tv/hkesports Κάνει stream o Toyz s2 world champion. Αν θέλει κάποιος να δει το ποστάρω γιατί τον βλέπω μετά από πολύ καιρό...
Tobajara Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 5 - 5 στα placement, Silver 4 από Silver 2 s3 και με MMR +10 . Θα μπορούσε να είναι χειρότερα, έχω ανέβει πολλές φορές από Silver 4 οπότε απλά θα σπαμάρω παιχνίδια.
MeSiaSs Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Ένα φιλαράκι(που σταμάτησε να παίζει) πουλάει το account του,έχει σχεδόν όλους τους ήρωες και περίπου 54 skins,αν ενδιαφέρετε κάποιος ας στείλει ένα pm για περισσότερες πληροφορίες.
vag10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Ένα φιλαράκι(που σταμάτησε να παίζει) πουλάει το account του,έχει σχεδόν όλους τους ήρωες και περίπου 54 skins,αν ενδιαφέρετε κάποιος ας στείλει ένα pm για περισσότερες πληροφορίες. είμαι διατεθειμένος να δώσω μέχρι 2 ευρώ. Να σου στείλω πμ?
silmarien Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 είμαι διατεθειμένος να δώσω μέχρι 2 ευρώ. Να σου στείλω πμ? Ανεβάζω στα 4 μόνο αν είναι και η Victorious Janna στο πακέτο.
nrkmaiden Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Ένα φιλαράκι(που σταμάτησε να παίζει) πουλάει το account του,έχει σχεδόν όλους τους ήρωες και περίπου 54 skins,αν ενδιαφέρετε κάποιος ας στείλει ένα pm για περισσότερες πληροφορίες. Ειμαι largeeee δινω 7,99
andreapaog328 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 ranked πετυχαινω 4 ελληνες. γραφω στο chat χαμενο game. λενε οχι τοχουμε χαλαρα premade 2 και παει λεγοντας. surrender 20
aris1986 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Πρεπει να μπει οριο στα zonhyans και στα GA. Αλλιως παει πατο game...
paularas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 αφού μετά τα 2-3 πρώτα αντικείμενα δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο...
Bigi444444 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Τι διάολο;Έκανε reset τα options με το τελευταίο patch;
klainmaingr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Άλλαξε το font του launcher πάντως. Τα options όχι δε νομίζω.
paularas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 εμένα δεν μου έβγαλε καν ότι έκανε update, κόλλησε το σύμπαν και απλά πήρε μετά μπρος και με είπε να πατήσω accept εάν αποδέχομαι κτλ κτλ κτλ (και έγινε και σε pc και στο mac το ίδιο)
Bigi444444 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Άλλαξε το font του launcher πάντως. Τα options όχι δε νομίζω. Όλα ρημαδιό τα βρήκα.Sound options/hotkeys κλπ.Δε μπορώ να καταλάβω γιατί. εμένα δεν μου έβγαλε καν ότι έκανε update, κόλλησε το σύμπαν και απλά πήρε μετά μπρος και με είπε να πατήσω accept εάν αποδέχομαι κτλ κτλ κτλ (και έγινε και σε pc και στο mac το ίδιο) Κι εμένα το ίδιο έκανε.Αρχικά νόμιζα πως είχα πάλι πρόβλημα με τον launcher και είπα να ξεκινήσω να σβήνω τα γνωστά αρχεία, αλλά τελικά βαστήχτηκα και γλίτωσα άδικο κόπο. Πάντως δεν ξέρω τι μου συμβαίνει, πραγματικά παίζω σα bronzάς τελειωμένος (sic) 2 μέρες τώρα.Ξέμαθα, δεν ξέρω, τι να πω.Πάντως από εκεί που έφτασα από -12 σε +14 στο aram, με 1/11 κερδισμένα παιχνίδια 2 μέρες τώρα πήγα πάλι στο όριο.Κλάιν μάινα αυτό βέβαια, απλά δεν ξέρω για ποιό λόγο, δε μπορώ να αποδώσω! Μιλάμε να ψάχνω τον κέρσορα μες το χαμό για να δω που θα σημαδέψω, να με χτυπάνε και να μην τους έχω παρατηρήσει, να βαράω flash μόνος μου κατα λάθος και να failάρω άτσαλα τα εκούσια κλπ κλπ.Γενικά έχω τραγικά σκορ και από εκεί που κουβαλούσα, δε μπορώ ούτε να με κουβαλήσουν. Μου γύρισε το μυαλό τώρα και λέω θα παίξω ένα τώρα μεσημεριάτικα, να στρώσω.Πάρε s3 challenger ahri απέναντι. ololololooooo
SOCRATIS1000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Τι μπηκε το νεο patch?Παει ο ρενεκτον δηλαδη? RIP?
Προτεινόμενες αναρτήσεις