Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρέπει να είσαι κορυφή με αυτόν τον champ για να το λες αυτό.

Κορυφή μόνος σου δεν μπορείς να είσαι, αν δεν έχεις και καλή ομάδα. Επειδή τον έχω jungler, μπορώ να πω ότι 2 στις 10 πετυχαίνω συμπαίκτες που αναμεσά τους κάποιος μπορεί να κρατήσει top solo μόνος του.

Αν τα καταφέρει, στο end game είναι απόλαυση.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Kοιτα, η αληθεια ειναι οτι ο Nocturne ειναι σχετικα ευκολος ηρωας να τον παιξεις. Ακομα και τα ganks απο το level 6 και μετα το μονο που απαιτουν ειναι να πατησεις ολα τα κουμπια σου.

Αυτο φυσικα δε σημαινει οτι με το που τον αγορασεις εισαι gosu, oυτε οτι θα καταφερεις να τον παιξεις 100%. Μαλλον εννοοει οτι αν παρεις ενα Noct θα εχεις μεγαλυτερη επιτυχια

σε σχεση με το αν παρεις πχ εναν Alistar η στην ιδια κατηγορια με τον Noct, ενα Lee Sin. Kαι αυτο το εχω δει με τα ματια μου γιατι εχω ΠΟΛΛΟΥΣ φιλους π εχουν ξεκινησει LoL μετα απο μενα και τους εμαθα εγω.

Τελος μη ξεχναμε οτι απλα προτεινουμε ηρωες σε καποιον καινουριο. Δεν εχει σημασια οταν παρει Warwick να wardαρει και να κανει εμπειρογνωμικα ganks και warding. Μπορει απλα να βαραει creep μεχρι το lv6

στη ζουγκλα (cant fail with WW) και μετα να βγαινει στο Lane και να παταει R. Voila ενα gank!

Δημοσ.

Talon FTW

OP

Ρε παδες δεν υπαρχει το παλικαρι.>Αν ξες βεβαια να κανεις καλο build.ΤΗν ουλτι του για να πιασει max πρεπει να την κανεις ετσι

E-R-Q και μετα αν ζησει W.

Δημοσ.

Πω πω τι χανω κ εκνευριζομαι. Δεν πηρα λαπτοπ ακομα εδω, αλλα φανταζομαι οτι και το lag θα ειναι ενας ακομα παραγοντας μαζι με το timezone...

android.png

Δημοσ.

Αμα χρησιμοποιουνε το συστημα ELO και εχασες απο καποιον με μικροτερο ELO λογικο δεν ειναι?Τουλαχιστον οταν επαιζα LotR TCG ετσι ηταν.

Μπά το είδα. Οι τύποι είχαν περισσότερα games απο εμάς και το elo range τους δεν ήταν πολύ διαφορετικό. Στην τελική αν είχε τόση διαφορά τότε το matchmaking είναι για τα πανηγύρια μιας και υποτίθεται σε βάζει με ισάξιους αντιπάλους κάθε φορά. Όπως και να χει η 2χ διαφορά στο gain/loss ΔΕΝ δικαιολογείται. Καραγκιοζιές. Έχεις ένα streak και πρέπει ντε και καλά να στο γ@μήσει με κάθε τρόπο.

Πω πω τι χανω κ εκνευριζομαι. Δεν πηρα λαπτοπ ακομα εδω, αλλα φανταζομαι οτι και το lag θα ειναι ενας ακομα παραγοντας μαζι με το timezone...android.png

Ε ναι θα παίζεις όπως όταν παίζαμε με redirect στον αμερικάνικο. Playable δλδ κάπως αλλα θα έχεις σίγουρα αρκετο μειονέκτημα. Άντε καλή αρχή λοιπόν εκεί στα ξένα :D

Δημοσ.

στο dominion πολύ καλός είναι και ο fiddlesticks...με αυτόν συνήθως βγαίνω πρώτος στην ομάδα...(βέβαια δεν έχω και καμία τρομερή εμπειρία,ενάμιση μήνα παίζω)

Δημοσ.

Επαιξα ενα game ,μιλαμε τρελο comeback.Απλα να πω οτι ειχαμε 2 trollers στην ομαδα ,και καπου στα μισα ειχαμε χασει inhibitor και χαναμε για 32 κιλλς.Μετα απο 10 λεπτα τους καναμε συνεχεια ace,χωρις full build 3vs 5 καθως οι αλλοι 2 ηταν trollers[2-19 τελειωσε το game,απλα πηγαινε μονος του και πεθαινε]

Καλο οποτε ιεναι να παιζεις τα παιχνιδια σου μεχρι τελος αν εχεις φαει μερικα τουρετ και εχεις καλους late champs οσο και αν χανεις.Για το αντιθετο[αυτοι που εχουν τα kills]Καλο θα ειναι να κανετε συνεχως επιθεεις να τελειωσετε το παιχνιδι γρηγορα ,αλλιως μετα απο ωρα μπορει να το χασετε.Τρελη μαγεια το παιχνιδι αυτο που επαιξα,ευχαριστηθηκα lol.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...