Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καναδυο ερωτησουλες.

Τα recommended items πρεπει να παιρνω ειδικα τωρα στην αρχη που δεν εχω ιδεα τι γινεται?

Ποιος ειναι ο πιο "ευκολος" ρολος και χαρακτηρας για να μην ειμαι βαρος στην ομαδα μου?

Το παιχνιδι με βαζει σε games με παιχτες περιπου στο lvl μου?

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καναδυο ερωτησουλες.

Τα recommended items πρεπει να παιρνω ειδικα τωρα στην αρχη που δεν εχω ιδεα τι γινεται?

Ποιος ειναι ο πιο "ευκολος" ρολος και χαρακτηρας για να μην ειμαι βαρος στην ομαδα μου?

Το παιχνιδι με βαζει σε games με παιχτες περιπου στο lvl μου?

1) Είναι απλά recommended

2) Support. Και να αποτύχεις Klein

3) Με την ίδια ικανότητα.

Δημοσ.

Xin Zhao, Jax, Master Yi, Tryndamere, Katarina, Mordekaiser.

Όλη η καλή σαβούρα ευ κευ ευ Noob Friendlies.

Δημοσ.

Xin Zhao, Jax, Master Yi, Tryndamere, Katarina, Mordekaiser.

Όλη η καλή σαβούρα ευ κευ ευ Noob Friendlies.

Παντως οι περισσοτεροι noob friendly ειναι και πολυ διασκεδαστικοι χαρακτηρες...Θα εβαζα και shaco μεσα και malzahar annie

Δημοσ.

Annie είναι εύκολη όπως και ο malz αλλά αν αποτύχεις χάνει πολλά το team.

Επίσης ο warwick αφού όλα κιόλα έχει 2 attack spells - 1 passive - 1 εργοποιήται σε αυτόν.

sona και κάνε συνέχεια heal!

Δημοσ.

Παντως οι περισσοτεροι noob friendly ειναι και πολυ διασκεδαστικοι χαρακτηρες...Θα εβαζα και shaco μεσα και malzahar annie

Ο Shaco noob-friendly; Εδώ βλέπω στα ~1000 Games που τύποι τα χάνουν με το micro του..

Η Annie είναι easy, δεν είναι όμως και rclick champ. Το ίδιο και ο malzahar.

Ο Warwick ΠΡΕΠΕΙ να αναλάβει ζούγκλα, warding και Ganks.. πράγματα που είναι καιρό άγνωστα για newbie. WW is out.

Τον Garen τον ξέχασα, ισχύει.

Άρα ότι είπαμε παραπάνω, μαζί με Garen τελευταίο. Θεωρώ πως όλοι αυτοί -πέρα από Tryndamere που θέλει λίγη ενέργεια στα έμπειρα Games- είναι party bloopers.. κοινώς απόλυτες βαρεμάρες. Μόνο Morde banάρω, άρα klein.

Δημοσ.

Και Pantheon θα έλεγε. Έχει πολύ απλό και ξεκάθαρο combo, πολύ δυνατό early game και πλέον έχει και sustainability. Από tanks, αν ενδιαφέρεται, ο Rammus είναι καλή περίπτωση ή ένας απλός Taric.

Δημοσ.

Summoner profile -> Champions -> Recommended

Θα δοκίμαζα επίσης όλους αυτούς που πρότεινε το κορίτσι αλλά θα επέμενα περισσότερο στην Ashe (AD carry), την Soraka (support) και τον Ramus (tank). Eκτός από newbie friendly είναι, στα χέρια ενός ικανού summoner, εξαιρετικά ισχυροί και χρήσιμοι στην ομάδα. Έχουν ρόλο και θέση από το summoner lvl 1 μέχρι το 30, τα ranked games και τα turnaments.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις προτασεις σας.

Μου φαινεται οτι μεχρι να παω καμια 10αρια lvl θα παιζω με bot για να μαθω λιγο τους champions και τα items χωρις να εχω τον καθε καφρο να σχολιαζει ingame.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις προτασεις σας.

Μου φαινεται οτι μεχρι να παω καμια 10αρια lvl θα παιζω με bot για να μαθω λιγο τους champions και τα items χωρις να εχω τον καθε καφρο να σχολιαζει ingame.

Οι summoners σε αυτά τα level είναι πιο εύκολοι απο τα intermediate bot εκτός απο κάτι smurf accounts που δεν έχουν καταλάβει που βρίσκονται και κράζουν όσους καημένους ξεκινάνε τώρα το παιχνίδι. Απλά πάτα ignore και παίξε το παιχνίδι σου. Δυστυχώς το rage κτλ είναι μεγάλο μέρος του παιχνιδιού και δεν είναι κακή ιδέα να κάνεις practice στην αντιμετώπιση του καθώς ανεβαίνεις.

Btw θα κάνουν πάλι reset στα premade με το season 2. Το κέρατο τους το τράγιο έχω να πώ.

Δημοσ.

Ρε παιδια εμενα δυο φορες με πεταξε εξω απο το παιχνιδι με σφαλμα και την τριτη μου εκανε restart τι σεγινε?πρωτη φορα μου το κανει αυτο και εχω παιξει γυρω στα 90-100 παιχνίδια

Δημοσ.

Και Nocturne θα μπορούσε να παίξει, δεν είναι δύακολος.

Πρέπει να είσαι κορυφή με αυτόν τον champ για να το λες αυτό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...