Atallos1 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Χμμ , ισως να εχει patchαριστει το θεμα του Smite η ισως να ηταν παντα στη φαντασια μου Παντωα τα abilities ειναι half damage
klainmaingr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Ίσως έχει να κάνει που είναι true damage. Τα abilities y είναι απο πάντα αλλα το smite απο ότι φαίνεται όχι
Atallos1 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Αυτο σκεφτηκα αλλα κ παλι κανονικα επρεπε να ειναι half Θα μου πεις τοτε η αντιπαλη ομαδα παιζει να ειχε πλεονεκτημα αν ο ενας εκανε tank . Dunnoz
Locko Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Εγώ πιστεύω ότι απλά μας trollάρεις..! Άσε που μου κατέστρεψες τον κόσμο μου γιατί όλο το απόγευμα σκεφτόμουν πόσο καλός jungler είμαι που 9/10 κάνω outsmite τους αντιπάλους με μισό dmg :E
Atallos1 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Οχι φιλος Απλα σου εδωσα την εμπιστοσυνη που σου ελειπε για να παιξεις jungle Σου ανοιξα τον δρομο να πας Challenger με την σοφια που σου μεταλαμπαδευσα αλλα αντι να πεις ευχαριστω μας τη λες κιολας Τσοπανη τελευταιε JK τελειωνε μπες θελω duo για τα placements Ασχετο Εχει EU LCS αλλα meh games 1
Locko Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μετά από 2 μήνες, και τώρα που τελειώνει η μπλέμπα των αρχικών placements, λέω να μπω να παίξω να δω και τις αλλαγές στην πράξη.
Bigi444444 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 blah blah blah Έλα ρε φίλε, μας έχεις ψοφήσει στην παραφιλολογία εδώ μέσα να πούμε!Τη μία έτσι, την άλλη ανάποδα!Βάλε αβατάρ τον παράγοντα του Εδεσσαϊκού τουλάχιστον να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε. Ψήνεται κανένας για insomniac aram αργότερα;Για κάποιο λόγο τελευταία το ξαναγάπησα πολύ.
Alchemist` Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Morde mid, panth jungle, morgana mid... Ενδιαφέροντα game imho... (δεν είδα τα προηγούμενα). Οι roccat μου αρέσουν όλο και περισσότερο πάντως.
SOADNICK Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Ο Viktor γιατί τόσο Underplayed? Τον είδα τώρα τελευταία σε 2 games και θυμήθηκα ότι υπήρχε αυτός ο champion.
vag10 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 ρε μάγκες στο true damage που κάνει το smite δεν ισχύει αυτό που λέτε. "True damage ignores armor and magic resistance, as well as other forms of damage reduction" http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/True_damage
nasos o psaras Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Έλα ρε φίλε, μας έχεις ψοφήσει στην παραφιλολογία εδώ μέσα να πούμε!Τη μία έτσι, την άλλη ανάποδα!Βάλε αβατάρ τον παράγοντα του Εδεσσαϊκού τουλάχιστον να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε. Ψήνεται κανένας για insomniac aram αργότερα;Για κάποιο λόγο τελευταία το ξαναγάπησα πολύ. μετα την ver 1 ολο bug βγαζει
klainmaingr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Και proof. (δε θέλω παράπονα για την ποιότητα θα έκανε 4329 ώρες upload)
OMGA Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Ψήνεται κανένας για insomniac aram αργότερα;Για κάποιο λόγο τελευταία το ξαναγάπησα πολύ. Μόνο ΑRΑΜ παίζω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις