Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ντάξει ks στο lol κι εγώ δε θεωρώ ότι υπάρχει ακριβώς.Έλα όμως που είναι λιγουλάκι επικίνδυνο να φορτώνεται με όλα τα kills ένας παίχτης και ας είναι και καλός.Έχω χάσει/κερδίσει πολλά τέτοια παιχνίδια που, οκ δεν τρέχει τίποτα, οκ δεν τρέχει τίποτα, ας τον 8-0 έχει, focus όλοι στον 8-0 και τα @@ μου μετά οι λοιποί οι άντυτοι στο tf που έχουν 0-0-8...

Εγώ τσινάω μόνο σε περιπτώσεις που σκάει μύτη ο άλλος και σου πέρνει το κιλλ ενώ δεν το χρειάζεται και το χρειάζεσαι εσύ.

Δημοσ.

Καλα για εμενα οταν ειμαι τοπ ,χιλιες φορες ο jungler μου να μην ερθει ποτε να με βοηθησει αν μου παρει το κιλλ και ο αντιπαλος εχει pushαρει το lane.Γιατι υπαρχει μεγαλη περιπτωση να πεθανω ή να μεινω με πολυ λιγο health,να μην παρω το κιλλ ,να χρειαστει να παω b και να χασω ολο το xp και το φαρμ,με αποτελεσμα το μονο που θα εχει καταφερει ο jungler Μου ειναι να μου pushαρει το lane και να με παει ακομα πιο πισω.

Δημοσ.

ΚS δεν υπάρχει πουθενά και για κανένα λόγο, σε τελική ανάλυση αν μπορείς να πάρεις το kill πάρτο στα ίσα και μην περιμένεις να στο δώσουν.

Πάντως με το Honour κάτι πρέπει να κάνουν, ήταν ωραία πρωτοβουλία και κρίμα που θάφτηκε. Είχα χάσει τις δυο μου κορδελίτσες λόγω decay και δεν τις ξαναπήρα ποτέ...

Δημοσ.

Με έβγαλε bronze 4 και είχα 5 νίκες, 5 ήττες και τα υπόλοιπα στατιστικά μου ήταν 3,6/6,8/9,9. Πριν ήμουν bronze 3.

Τα 7 παιχνίδια τα έπαιξα με Garen και κέρδισα τα 3, ενώ με την Caitlyn έπαιξα 3 παιχνίδια και κέρδισα τα 2.  

Δημοσ.

Γνωμες και build για Kayle mid lane?

Εξαρετικο pick , ειδικα που πλεον τα games τραβανε περισσοτερο

Ως Kayle θες items , αν φτασεις lategame κ βγαλεις 3-4 items μπορεις να κανεις απειρο dmg

Την βοηθησανε αρκετα τα masteries μιας κ τα κανει proc ολα 

Δεν εχει ιδιαιτερα κακα matchups στο mid κ ειναι extremely usefull vs meta picks οπως Gragas η Vi 

Also , το damage που βγαζει η Kayle ειναι mixed αρα harder to itemise against . Plus , το passive της που κανει shred 

Οσο για build

Nashors και Sorc Boots ειναι τα items που πρεπει να κανεις rush οπωσδηποτε

Lich Bane

Dcap/Void Staff ( αναλογα τι θες πρωτα )

Zhonyas αν θες το armor , Liandrys αν θες το extra dmg στα tanks , DFG για 1shot καταστασεις . Δεν ξερω αν χωραει το Morellos αν εισαι vs Mundo , προσωπικα μου αρεσει αλλα το βλεπω δυσκολο 

Pretty much standard items

Αν εχεις ορεξη για λιγο διαβασμα

Building Solo Lane Kayle

Αναλυση στα παιχνιδια του Overpow με Kayle

Δημοσ.

Ποιoτικών παιχνιδιών συνέχεια...

bitmap_3.jpg

----------------------------------------------------------------------------------

Και, συνεχίζοντας την αιώνια και ατέρμονη συζήτηση περί ELO HELL, κάτι που πέτυχα σήμερα, και έχει ενδιαφέρον...

Δεν έχει καμία σχέση με το καθεαυτό παιχνίδι ούτε ήρθα να κλαφτώ για κάτι... Απλά θυμήθηκα τα λόγια μερικών εδώ μέσα που λέγανε πως ακόμη και αν παίρνανε ένα silver/bronze acc θα νικούσανε το lane τους με 20-0-40 και θα κάνανε carry το παιχνίδι. Για δεστε λοιπόν τι κάνανε μερικά παλικάρια μόλις βρεθήκανε στο silver από platinum με την αρχή της S4:

bitmap_2.jpg

Φυσικά ΔΕΝ αναφέρομαι στο ατομικό skill κανενός. Επίσης πιθανότατα με το χρόνο θα ξανανέβουν στο platinum, αλλά θα ζοριστούν αρκετά... Αυτό το ζόρισμα και το frustration είναι το elo hell που λέμε λοιπόν...

Δημοσ.

Το οτι καποιος ηταν Platinum/Diamond δεν εχει να λεει τιποτα

Αυτο που εχει να λεει ειναι οτι τους πεταξε Silver 4 και 3 . Αρα καταλαβαινεις μονο απο αυτο τι ειδους Platinum ηταν

• Like 1
Δημοσ.

Το οτι καποιος ηταν Platinum/Diamond δεν εχει να λεει τιποτα

Αυτο που εχει να λεει ειναι οτι τους πεταξε Silver 4 και 3 . Αρα καταλαβαινεις μονο απο αυτο τι ειδους Platinum ηταν

Το ότι πήγαν plat σημαίνει κάτι πάντως... εκτός πια και αν ευθυγραμμίστηκε το σύμπαν και πέτυχα στο ίδιο game 3 άτομα που αγόρασαν το account τους και ήταν plat V με MMR για silver..Γενικώς πάντως πετυχαίνω πολύ τέτοιο κόσμο στα παιχνίδια μου... Το 50% του population στο plat δλδ έφτασε για πλάκα εκεί? Dunno...

Πέρα από αυτό, δύσκολο το έχεις να είχανε μερικά άτυχα παιχνίδια στα placement? 10 game είναι... Δες π.χ. το δικό μου screenshot πιο πάνω, τι άλλο να έκανα?

Δημοσ.

Actually δεν σημαινει τιποτα

Γιατι νομιζεις οτι εβγαλαν το μαξιλαρι του V division?

ΑΠΕΙΡΟΙ ειχαν παει Platinum και Diamond V και αραζαν στα tiers αυτα . Ειτε κουβαληθηκαν , ειτε αγορασαν account , ειτε ηταν γκομενες κ τους πηγε καποιος αλλος εκει .

Για αυτο λεμε κ ξαναλεμε οτι ετσι οπως ειχε γινει το συστημα περυσι δεν ειχε καμια αξια το τι tier εισαι 

Το elo boost πηγε συννεφο

Παρε για παραδειγμα τον Maokai 

Σε 12 games εχει 10(!) deaths per game . 10 deaths 

Οποιοσδηποτε για να ειναι στο δικο σου MMR κ ηταν Platinum ειτε ειχε MMR για κλαμματα ειτε στα placements εκανε 1-9 η κατι παρομοιο . Δεν γινεται αλλιως

Δημοσ.

οι SKT με τους Ozone πότε παίζουνε?

btw ο maokai έχει και 21 assist που σημαίνει ότι είναι main support, οπότε μπορεί να έπεφτε για να σώσει τα carries. άρα τα deaths του δεν λένε και πολλά.

+ έχει παίξει μόνο 12 παιχνίδια. μπορεί να στάθηκε άτυχος στα placements. εγώ πιστεύω αυτός θα ξανά ανέβει platinum, αλλά θα του πάρει περισσότερο χρόνο από ότι στο s3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...