sprake Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 ησουν silver 5,οποτε δεν ξερουμε αν ειχες καλο μμρ.ΖΕπειδη δεν μπορουσες να πεσεις παιζει το mmr σου να ηταν για bronze και κανονικα να εισαι bronze 4 .Οποτε μην παραξενευτεις αμα γινει κατι τετοιο. ωχ. στο lolking μου εχει 1210 βαθμους, δε ξερω αν παιζει ρολο αυτο. και με καθε νικη επαιρνα 25lp περιπου. αν ειναι ετσι δε με βλεπω να παιζω ranked.
GiannisWalker Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 gold Iv -> Gold I στο alt απο χτές το βράδυ μέχρι τώρα, καλά πάμε xD άντε να δούμε και το alt diamond
Ακραίος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Γιατί ρε παιδιά δεν παίζουν τους OP champs... Βλέπω κάτι naut jungle που πας ρε φίλε... Παίξτε τους champ που είπε ο attalos προυηγουμένος και αφήστε τους άλλους... Παίζεις op champs,βγάζεις σωστά items και GG... Βαρέθηκα να βλέπω troll picks και λάθος items... Πως γίνεται να μην χάνω ποτέ το lane από δικο μου λάθος τουλάχιστον και να μην σταυρώνω game? Ξέρω πότε να pushαρω πότε να κάνω recall,itemization,warding πότε να πω στον jungler να έρθει ή πότε και που να παω gank όταν είμαι jungler... Πότε πρέπει να πάμε baron ή για inhib πχ... Αν είναι κανείς plat/diamond West να με βοηθήσει με spectate ή κάπως δεν γίνεται άλλο αυτή η κατάσταση... Είμαι νευρικός από φύση μου και θα φάω perma όπως πάω και θα το αξίζω κιόλας αλλά όταν βλέπω να πετάνε ή να χάνουνε games έτσι τρελένομαι δεν μπορώ... Μα ούτε τα βασικά? Στο East κουβαλούσα μέχρι high gold-low plat...
Atallos1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Ειπα να μπω κ εγω ενα ranked , να δω με τι θα με βγαλει απο περιεργεια Diamonds κυριως με εναν plat Επαιξα εναν τιμιο Ezreal παρολο που δεν παιζω ποτε AD Ειχαν παρει Yorick top , αποτελεσμα φυσικα ο δικος μας Lee να κανει πανηγυρι κ να εχει 9-0 . Νικη με συνοπτικες διαδικασιες 1
mphxths Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Παντως εχω παρατηρησει οτι αν τραβαει η ομαδα...γενικοτερα παιζεις και συ (2ο προσωπο αοριστο ) καλα.. π.χ. επαιξα σημερα πριν κατι ωρες vi jungle...τραβουσε η ομας οποτε εβγαζα ωραια ganks... τελειωσα με 9/0/x εχω τυχει σε παιχνιδια με τον ιδιο ρολο...να μαλακιζονται ολοι...και να με "παρασερνουν" σε μαλακισμενες κινησεις να σωσω τα ασωστα...και φυσικα "report noob jungler"... δεν ειμαι τελειος φυσικα...ουτε καν καλος...αλλα εχω παρατηρησει οτι αποδιδω καλα..οταν ολοι αποδιδουν καλα...και να το πω πιο σωστα..οταν ολοι παιζουν σωστα..ανεξαρτητου εκβασης...
alexhs gk Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Παντως εχω παρατηρησει οτι αν τραβαει η ομαδα...γενικοτερα παιζεις και συ (2ο προσωπο αοριστο ) καλα.. π.χ. επαιξα σημερα πριν κατι ωρες vi jungle...τραβουσε η ομας οποτε εβγαζα ωραια ganks... τελειωσα με 9/0/x εχω τυχει σε παιχνιδια με τον ιδιο ρολο...να μαλακιζονται ολοι...και να με "παρασερνουν" σε μαλακισμενες κινησεις να σωσω τα ασωστα...και φυσικα "report noob jungler"... δεν ειμαι τελειος φυσικα...ουτε καν καλος...αλλα εχω παρατηρησει οτι αποδιδω καλα..οταν ολοι αποδιδουν καλα...και να το πω πιο σωστα..οταν ολοι παιζουν σωστα..ανεξαρτητου εκβασης... Report the Jungler.
OhgmaAurvanium Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μετα απο το κακο ξεκινημα και το 0/1 σε game που εκανα τρομερο carry και μεχρι το 20 ημασταν πολυ μπροστα και εγω ειχα score 10-2...Ηρθε η δικαιωση!Σερι 9-0 μαζι με dNt, με απειρο carrying σε ολα τα παιχνιδια και 4 quadrakills, συνολο 9-1 και απο Gold V με εβαλε Gold II !!!Αν δεν ειχα χασει και το πρωτο ισως να μουν Platinum τωρα.. ποιος ξερει..
dNt^ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μετα απο το κακο ξεκινημα και το 0/1 σε game που εκανα τρομερο carry και μεχρι το 20 ημασταν πολυ μπροστα και εγω ειχα score 10-2... Ηρθε η δικαιωση! Σερι 9-0 μαζι με dNt, με απειρο carrying σε ολα τα παιχνιδια και 4 quadrakills, συνολο 9-1 και απο Gold V με εβαλε Gold II !!! Αν δεν ειχα χασει και το πρωτο ισως να μουν Platinum τωρα.. ποιος ξερει.. Όχι και τα 9 game μαζί (έτσι όπως το λες φαίνεται σαν να κάναμε duo και τα 9), αλλά και τα 3 που παίξαμε πήγαν πολύ καλά. Katarina carries games!
MavroManitari Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Θέλω λίγο να ακούσω απόψεις περί KS. Ενώ φυσικά στα "reports" δεν υπάρχει ως κατηγορία, καθως δεν μπορεί να θεωρηθεί ως "breaching the summoners code" μέσα στο game to κλαψούρισμα πέφτει σύννεφο. Συνήθως παίζω Jinx-Ziggs και καταρέμενο Teemo ...όπως καταλαβαίνετε με τις R των δύο πρώτων και με μανιταρόσουπες καλοστημένες στην εχθρική ζούγκλα το KS από μένα πάει στον θεό. Το 90% δεν το κάνω εσκεμμένα απλά ο σύμμαχος πολύ απλά δεν θα φτάσει ποτέ τον εχθρό οπότε καταλήγω είτε να λιώνω πρόσωπα με την ζιγκζόβομβα είτε να "snip-άρω" με τιτανορουκέτα της jinx. Το ζήτημα μου είναι πως ο τρόπος που παίζω και συμπεριφέρομαι μου δίνει την ευκαιρία να παίρνω honors με το κιλό τον τελευταίο καιρό (1.6 honors ανα νικημένο παιχνίδι) οπότε έχω αρχίσει και γλυκοσκεύτομαι την ιδέα για ribbon. Παίζει τα reports να μου απαγορέψουν το δικαίωμα του να έχω ένα ribbon award?
Atallos1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μονο αν φας ban Σε warning δεν νομιζω οτι χανεις τα honor , αν κ δεν εχουν καμια σημασια τα ribbons Δεν υπαρχει ορος ks . End of story 2
Choco Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Γιατι σε νοιαζουν τοσο πολι τα honor? αμα σταματησεις να παιρνεις για καποια games σου φευγει το ribbon. Το KS δεν ισχυει καν παντως, τοσα kills ξεφευγουν επειδη καποιος σταματαει να χτυπαει για να το παρει το ad carry. Το μονο ενοχλητικο ειναι οταν το carry εχει 0 kills με 5-6 assist αλλα και παλι δεν αξιζει να το ρισκαρεις.
mphxths Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Το ks ορισμενες φορες...υπαρχει. Δηλαδη οταν εγω εχω τον αντιπαλο και τον κοπαναω αλυπητα και θελει 1-2 ακομα να πεθανει ..και σκανε ολοι σαν τις κουραδες για να παρουν το kill..ε ναι εκει ειναι ks. Δεν υπηρχε περιπτωση δηλ ουτε να πεθαινα ουτε να μου ξεφευγε. Επισης οταν ο supp δεν μπορει να συγκρατηθει και να ΜΗΝ ριξει το τελευταιο hit...τοτε ναι ειναι ks. Σαν λεονα πολλες φορες πιανω τον εαυτο μου συνειδητα να κλικαρω ΜΑΚΡΥΑ απο τον στοχο οταν πλεον ειναι ετοιμος να πεθανει..πολυ απλα για να μην παρω το κιλλ απο κανα ακυρο hit. Bεβαια εχω φαει αντιπαλο με το w και το r της λεονα απλα επειδη δεν μπορουσα να ελεγξω ποτε θα σκασει και ποσο dmg θα εχει φαει απο τους δικους μου ο αντιπαλος... Τελος να πω οτι θεωρω το ks σαν εννοια ...εχει υποσταση στο early game...που καποιοι "ρολοι" πρεπει να ταιστουν ιδιαιτερα... στο late game...δεν εχει καν σημασια...το θεμα ειναι να πεθανει ο αντιπαλος...με οποιον τροπο ειναι δυνατον.. Γινεται να περασει διπλα απο θαμνο και να γρατζουνιστει μεχρι θανατου...μου κανει
klainmaingr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Ta honor φεύγουν ακόμα και με τυχαίο report (δε μιλάμε για warning, απλά report). Been there felt that. Κατα τα άλλα όχι δεν υπάρχει ks και όποιος θεωρεί το αντίθετο κάτι δεν έχει καταλάβει καλά για το παιχνίδι... 1
sistah Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Το ks δεν υπαρχει σε κανενα χαρτη.Υπαρχει ομως το kill secured -hue-Σαν support εχω κλεψει πολλα που δεν επρεπε κυριως καταλαθοςαλλα δεν θα ντραπω πολυ γιατι εχω αφησει one hit kills να τα παρει το adc και δεν τα παιρνει ποτε. 2
Pa0ki Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 E πώς αλλιώς θα έσπαγε το 5/0 σερί......με μένα adc γαμώ Έτσι κι αλλιώς θα χάναμε βέβαια, είχανε πολύ δυνατότερο teamγαμημένε nasus
Προτεινόμενες αναρτήσεις