3leven Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 ναι στα placement δινει παραπανω lp.Εκει που θα επαιρνες 25 τωρα θα παιρνεις 50. Μαρεσει που λεει ranked disables και εγω παιζω κανονικα. Ναι κι εγω μπαινω κανονικα σε queue...
OhgmaAurvanium Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Ουφφφ καλα πηγε μεχρι τωρα.. απο 0-1 ειμαι στο 3-1 so far στα placementsΚανεις για duo? Tryhradies μονο!
Luxx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Εχω παιξει 6 ranked μεχρι στιγμης. Τα 2 μου ελεγε loss prevented ( αληθεια, η αντιπαλη ομαδα που κερδιζε, επαιρνε κανονικα τη νικη; ) Και οντως στο most played, μου δειχνει οτι εχω παιξει 4 παιχνιδια. Το loss prevented ηταν ενα παιχνιδι με cait και ενα με varus. Οποτε θα επρεπε να μου ειχε 2 παιχνιδι με varus, αλλα γραφει μονο 1. Βεβαια μου λεει played 6 out 10. Τι ακριβως παιζει; Λογικα μενουν αλλα 4 παιχνιδια. Αλλα μεχρι στιγμης εχω 2-2 ή 2-4 σκορ;
Powerslave013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μεχρι στιγμης ειμαι 3/0. Στο ενα με κουβαλησανε μπορω να πω στα αλλα 2 κουβαλησα.Παροτι ειναι σκ μου ετυχαν καλα team. Στο lolking score πως γινεται με 3 συνεχομενα win να μου βγαζει 1448 lolking score? Επισης παιζει να με βγαλει gold αν κανω και αλλα win? Silver 1 τελέιωσα στο season 3.
Atallos1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Εχω παιξει 6 ranked μεχρι στιγμης. Τα 2 μου ελεγε loss prevented ( αληθεια, η αντιπαλη ομαδα που κερδιζε, επαιρνε κανονικα τη νικη; ) Και οντως στο most played, μου δειχνει οτι εχω παιξει 4 παιχνιδια. Το loss prevented ηταν ενα παιχνιδι με cait και ενα με varus. Οποτε θα επρεπε να μου ειχε 2 παιχνιδι με varus, αλλα γραφει μονο 1. Βεβαια μου λεει played 6 out 10. Τι ακριβως παιζει; Λογικα μενουν αλλα 4 παιχνιδια. Αλλα μεχρι στιγμης εχω 2-2 ή 2-4 σκορ; Τα loss prevented games δεν μετρανε ως ηττες , μετρανε απλα σαν placements Αν τελειωσεις δηλαδη κ τα υπολοιπα κ δεν εχεις αλλα loss prevented games , θα σε βαθμολογησει απο τα 8 games . 2-2 εχεις Η αντιπαλη ομαδα που κερδισε , παιρνει μισο MMR κ μισα LP Μεχρι στιγμης ειμαι 3/0. Στο ενα με κουβαλησανε μπορω να πω στα αλλα 2 κουβαλησα.Παροτι ειναι σκ μου ετυχαν καλα team. Στο lolking score πως γινεται με 3 συνεχομενα win να μου βγαζει 1448 lolking score? Επισης παιζει να με βγαλει gold αν κανω και αλλα win? Silver 1 τελέιωσα στο season 3. Το lolking score μην το λαμβανεις υποψη σου . Ειναι ενα πλασματικο νουμερο που δεν αντιστοιχει στην πραγματικοτητα Δεν εχει σημασια τι τελειωσες , αλλα τι MMR ειχες . Αν υποθεσουμε οτι μετα το reset σε πηγε Silver 3 η 4 τοτε το βλεπω πολυ δυσκολο για gold , ισως με 9/10 νικες μονο 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Επαιξα 6 σερι games ,ολα τοπ με renekton.Κερδισα 5 εχασα 1.Μια χαρα,αν ειχαμε στο τελευταιο κανα mid που να νιωθει θα το ειχα παρει και αυτο. Καλα ο αλλος ο wings of death εχει 21 νικες 16 ηττες.Πως το εκανε αυτο σε 2 μερες,πεθανε πανω στο πληκτρολογιο?
bele Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Tελειωσα τα promo μου..δεν ειμουν σε καλη μερα αλλα το πηρα πατριωτικα να τα τελειωσω σε μια μερα..τεσπα 5-5..απο gold 3 s3 πηγα gold 5. Στοχος για τη νεα season να πιασουμε καποια στιγμη πλατινα. Καλα games να εχουμε.
Luxx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Τελειωσα και εγω στον east. 4-6 με 2 ηττες οπως λεει loss prevented, με εβαλε silver 5, ενω ειχα τελειωσει silver 1.. Παλι καλα που δε με πεταξε και bronze, να γελαει και ο καθε πικραμενος.. Πλεον με τις καινουριες αλλαγες, ποιοι champions ειναι καλοι;
Atallos1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Προσωπικα θα ελεγα να παιξετε οτι ξερετε να παιζετε Καλα τα fotm picks αλλα δεν υπαρχει νοημα να προσπαθεις να παιξεις κατι που δεν ξερεις/μπορεις Αλλα εαν επρεπε να πω ενα tier για καθε lane Top : Mundo , Shyvana , Renekton , Nasus Jungle : Elise , Lee Sin ,Olaf , Vi , Kha Zix ( Παει ανετα κ mid ) Mid : Gragas , Ziggs , Yasuo , Kayle . Riven κ Leblanc δεν τα προτεινω . Γενικα mid υπαρχουν πολλες επιλογες AD : Lucian , Jinx . Cait , Sivir . Μακαρι να μπορουσα να πω Kog Maw με τοσα tanks αλλα χωρις escapes δεν κανει δουλεια Support : Annie , Thresh , Leona ισως κ Lulu. Τα υπολοιπα ειναι δευτερευοντα Οπως ειπα ομως κ παραπανω δεν εχει τοση σημασια , ειδικα σε χαμηλα elos . Ακομα κ poppy jungle να παιζεις καλα , ειναι προτιμοτερο να παιξεις αυτο που ξερεις κ εχεις confidence να παιξεις παρα κατι το οποιο δεν ξερεις βασικα πραγματα
Powerslave013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 δηλαδη atallos εισαι της αποψης να παιζουμε οτι ξερουμε καλα και οχι να πηγαινουμε συμφωνα με το λεγομενο meta ε? πχ αν εγω ξερω καλα jarvan να παιξω αυτο και ας δν τον βλεπουμε πλεον και οχι ας πουμε vi-elise που τις βλεπουμε σε καθε game ε? επισης να πω οτι πιστευω-εχω καταλαβει οτι δεν υπαρχει meta. Ολο αυτο με τα picks ειναι μοδα.Οπως ανεφερα πχ τον jarvan υπαρχει λογος να μην τον βλεπουμε πια? δεν αλλαξε κατι δραματικα οπως πχ τα masteries και βλεπουμε mundo.Aπλα σταματησαν να τον παιζουν οι προ και δεν τον παιζει κανεις πλεον.
Atallos1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Ναι 100% Παιζεις οτι ξερεις κ οτι νιωθεις ανετα να παιξεις Υπαρχουν λογοι που υπαρχει το meta Ενας απο αυτους ειναι κ η μοδα αν θες Ειναι ομως κ επισης γιατι αυτοι οι champions που παιζονται σε ενα συγκεκριμενο meta ειναι best in slot Εχουμε tank meta γιατι τα defense masteries βοηθουν σε αυτο . Επειδη συγκεκριμενοι champs με συγκεκριμενα items κανουν πολυ καλυτερο scale απο οτι κανουν αλλοι Γιατι τρωνε ολα τα tank items nerf? Γιατι φαγανε τα masteries nerf? Γιατι πλεον δεν εχουμε assassin meta οπως ειχαμε στην s3? Ε για ολα αυτα υπαρχουν απαντησεις , δεν ξυπνησαν καποιοι ενα πρωι κ ειδαν ονειρο οτι θα παιξουν Mundo η Shyvana Και για να σου απαντησω στο περι Jarvan Οταν καθε φορα αναρωτιεσαι γιατι δεν παιζεται ο Χ,Ψ champ ? Η απαντηση ειναι οτι most of the times , υπαρχει καλυτερος Γιατι να παιξω Jarvan οταν μπορω να παιξω Elise με απειρο dmg? Οταν μπορω να παιξω Vi που εχει καλυτερο clear , καλυτερα gank ? Και πιο συγκεκριμενα Ο Jarvan δεν παιζεται γιατι εχει σχετικα κακο clear , αρχισε να μην pickαρεται απο την s3 οταν του αφαιρεσαν το Armor απο το E . Προσπαθησαν να το αντισταθμισουν με το να ανεβασουν το armor του W αλλα δεν συγκρινεται . Μετα μειωσαν το collision του E-Q combo αισθητα . Οποτε ολα αυτα σε συνδυασμο με τις αλλαγες των masteries ( Εφυγε το free armor pen απο το 9 Offense ) τον κανουν τριτοδευτερη επιλογη 1
ultralisk Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 εξακολουθώ να πιστεύω πάντως ότι ο Warwick είναι από τους καλύτερους junglers αν και δεν τον προτιμούν πλέον τόσο
klainmaingr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 εξακολουθώ να πιστεύω πάντως ότι ο Warwick είναι από τους καλύτερους junglers αν και δεν τον προτιμούν πλέον τόσο O warwick έχει μηδενικό presence μέχρι το 6 σαν jungler και αυτό είναι και το μεγαλύτερο του πρόβλημα. Το πολύ να εμφανιστεί κατοπιν εορτής σε κάνα κοκομπλόκο και να πάρει αποφάγια. Πιο εύκολος jungler; Σίγουρα. Καλύτερος; Nope. 1
GiannisWalker Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 plat V μέχρι τέλος εβδομάδας το alt xD
Bigi444444 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Το μόνο σίγουρο πάντως για μένα είναι ότι από την s3 δεν έχουμε adc meta.Όλα είναι πορδές πλέον (με το μπαρδόν) δυστυχώς γι αυτούς που έχουν ρίξει τα πιο πολλά παιχνίδια τους με adc και δεν κατέχουν τόσο καλλά άλλες θέσεις.αν δεν παίζεις adc με ability διαφυγής δεν πας πουθενά πλέον κατά τη γνώμη μου. Σωκράτη εντάξει, δεν είναι τόσο δύσκολο αυτό που έκανε πια.Αν βάλεις τα παιχνίδια αυτά με ένα μισάωρο μέσο όρο διάρκειας βγαίνει γύρω στις 11 ώρες.Ε πες σου λέω εγώ ότι αφιέρωσε και 15 ώρες στις 2 ημέρες.Για τέτοιους παίχτες, πρώτη μέρα στο σχολείο κιόλας πάλι, δεν είναι και τραγικό πια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις