Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

5 Ελληνες μαζι ειναι μια ωρολογιακη βομβα.Δεν κερδιζεις απλα. B)

Νταξ υπάρχουν και εξαιρέσεις. (Normal 5man premades, ARAM, custom με 10 Έλληνες.....)

Δημοσ.

Παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα: κάθε 10-12 δευτερόλεπτα κολλάω για 4-5 δευτερόλεπτα, τα fps πέφτουν στο 4-5 από 40~ έτσι στα ξαφνικά.

Κατέβασα όλες τις ρυθμίσεις, έκανα reinstall τον client αλλά τίποτα.

Ξέρετε γιατί στακάρει έτσι?

Windows 7 Ultimate

Laptop Intel HD3000 (OnBoard)

Pentium P6100 2/2

8GB DDR3 1066Mhz

λέτε να γίνεται αυτό λόγω θερμοκρασίας; αν και πριν λίγους μήνες το καθάρισα μέσα και έβαλα και πάστα.

Δημοσ.

Ισως ειναι λογω του τελευταιου patch...τσεκαρε οτι εχεις τους τελευταιους drivers...πιο πριν ειχες τετοια κολληματα? Eπισης μπορεις να κατεβασεις το hwmonitor αν νομιζεις οτι παιζει θεμα με τις θερμοκρασιες για να δεις αν ειναι οκ...

Δημοσ.

δεν παίζω πολυ lol

ξεκινησα λιγο τα χριστουγγενα οπου για λιγες μερες επαιζε καλα, μετα ξαφνικα χαλασε... μετα και το τελευταιο προσφατο patch (πριν 2-3 μερες) το προβλημα παραμενει.

Σιγουρα δεν φταιει το internet καθως το εχω δοκιμασει.

Directx = updated = 11

Δημοσ.

Δεν μιλαω τοσο για το directx αλλα για τους drivers της hd 3000. Aν σου συμβαινει καιρο πριν απο το τελευταιο patch σημαινει οτι κατι παιζει με το laptop σου μιας και η hd 3000 μπορει να σηκωσει 60 fps τουλαχιστον σε medium..το εχω δοκιμασει και στο δικο μου laptop.

Δημοσ.

5w-3d μέχρι στιγμής...

Το matchmaking πάντως κλασικά ότι να'ναι... Με πετάει μέσα με κάτι s3 platinum, gold και δεν συμμαζεύεται... Να υποθέσω ότι όλοι αυτοί ήτανε κατηγορία V και είχαν MMR για silver? Από το Play τους δεν νομίζω...

Δημοσ.

εγω 4 provisional επαιξα στα 3 afk και στο αλλο ενα μια ad tristana mid 1-13.

Guess unlucky,

Anyway παιδια εγω χαιρετω.Παρουσιαζομαι Σπαρτη.Καλα παιχνιδια!

• Like 6
Δημοσ.

/ff @~25 γιατί απέτυχε το πρώτο. Best jungler EU. Είχαμε έναν hecarim, στο bot ήρθε στο 15. Όταν είχαν φτάσει στο tier 3 tower

Αν μέσα σε 10 λεπτά είχανε καταφέρει να σας πάρουνε και τα 2 towers, σημαίνει ότι το lane ήταν όχι απλά χαμένο, αλλά τελειωμένο εντελώς.

Καλά έκανε και δεν ήρθε, απλά triple kill θα δίνατε. Σ' αυτήν την περίπτωση κοιτάς να snowballάρεις κανά άλλο lane και αγνοείς τους τύπους στο bot που φωνάζουν. 

Αυτά τα "Best jungler EU" με εκνευρίζουν αφάνταστα, λες και είναι δουλειά του jungler να σου κερδίσει το lane ή έφταιγε αυτός

που σας είχανε κάνει άλογα οι άλλοι κάτω.

Δημοσ.

Αν μέσα σε 10 λεπτά είχανε καταφέρει να σας πάρουνε και τα 2 towers, σημαίνει ότι το lane ήταν όχι απλά χαμένο, αλλά τελειωμένο εντελώς.

Καλά έκανε και δεν ήρθε, απλά triple kill θα δίνατε. Σ' αυτήν την περίπτωση κοιτάς να snowballάρεις κανά άλλο lane και αγνοείς τους τύπους στο bot που φωνάζουν. 

Αυτά τα "Best jungler EU" με εκνευρίζουν αφάνταστα, λες και είναι δουλειά του jungler να σου κερδίσει το lane ή έφταιγε αυτός

που σας είχανε κάνει άλογα οι άλλοι κάτω.

Στο top είχαμε riven με 0/3 στο 5. 0/3 diana στο mid στο 6. Και δεν φώναζα να έρθει στο bot. Αλλά το bot ήταν το μόνο που είχε περίπτωση για snowball.

Κοίταγα και τα άλλα lane. Όλη την ώρα push. Και να πεις ότι έκαναν και roam. Δεν έκαναν. Ενώ σε εμάς ο Draven όλη την ώρα push και ο hecarim απλά δεν ερχόταν. Κάποια στιγμή το αντίπαλο bot σταμάτησε να wardάρει κιόλας. 

Και ξέρω ότι ο jungler δεν είναι για να σου κερδίσει το lane. Αλλά πρέπει να βοηθήσει όμως. Όχι Afk farm μέχρι να πάει 18 level

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...