Erwdios Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μετά από μία βδομάδα καψίματος με Nocturne, τον αγόρασα και έχωσα και ένα δεκάρικο στην Riot για τις δωρεάν ώρες ψυχαγωγίας που μου προσφέρει (αγόρασα το frozen terror skin του Noc, gamei ) Είμαι υπερευχαριστημένος ακολουθώντας τον παρακάτω οδηγό και το αντίστοιχο build. Υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να αλλάξω, για να μην είμαι τόσο ευάλωτος στο ξύλο, στο early game? http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/taking-ganking-to-a-whole-new-level-jungling-and-lane-122299
Dakonblackblade Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Ας πούμε ότι σε off peak ώρες θα μπορείτε να παίξετε Dominion.
Erwdios Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ και σε off peak ώρες έχω πρόβλημα. Χθες μεσάνυχτα μετά τις 3 δεν μπορούσε να κάνει connect στο PvP chat και μου έλεγε να ελέγξω σύνδεση. Bord de l'eau τεχνικά το θέμα.
hd95 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 η καινουρια αξιζει;;; να ριξω σε αυτην τα ip η υπαρχει κατι καλυτερο;
Erwdios Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Τη Riven εννοεί προφανώς. Ας απαντήσει κάποιος που έχει παίξει, γιατί εγώ μόνο ως αντίπαλο τη γνωρίζω.
klainmaingr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Λογικά με το χθεσινό buff patch είναι κάτι παραπάνω απο viable. Είχε ένα up feeling όσο την δοκίμασα αλλα είχε αρκετή πλάκα να παίζεις.
Erwdios Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Παίζω Dominion. Πολύ καλό και πολύ δύσκολο. Μπέρδεμα άσχημο
Dimitris362 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 παιδες εχουν ανοιξει το dominion απο τις 4 σαν open beta! όσοι είστε ξύπνιοι μπείτε λιώστε!! τρελο πορομα μιλαμε ατελείωτες σφαγές!
flamelab Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Απιστευτα γρηγορο. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ. Δεν προλαβαινεις να παρεις ανασα. Και απειρα λεφτά για items. Στο εναν αγωνα που έπαιξα με αγνώστους χασαμε στο παρατσακ.
Bigi444444 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Χθες το βράδυ έπαιξα ένα 3v3 με ένα φίλο μου.Mundo εγώ, jax αυτός και ένας πραγματικά άθλιος teemo.Shaco, gankplank, poppy οι αντίπαλοι οι οποίο θαρρώ πως ήταν premade με voice chat.Όργωναν όλο το χάρτη, μας έπαιρναν συνέχεια δράκο, όλα μα όλα τα buff κτλ.Σε κάποια φάση τους είχαμε χάσει για μισό λεπτό περίπου (παρόλο που ο βλάκας είχε σπείρει μανιτάρια σε όλο το χάρτη...).Λέμε με το φίλο μου, δεν πάμε μία δράκο να δούμε αν είναι εκεί αλλιώς να τον ρίξουμε εμείς αν έχει βγει;Ε ανεβαίνουμε στο πάνω lane, πηγαίνουμε να μπούμε από τα πλαϊνά που έχει τα χόρτα και ενώ βρίσκομαι ακριβώς στη μέση του διαδρόμου ανάμεσα στους 2 αντίπαλους πύργους, λέω δε ρίχνω (τρέχοντας ακόμα) ένα cleaver να δω αν είναι κανένας μέσα; Με το που το ρίχνω ακούω γκαπ και βλέπω +280g και buff! ΖΝΤΟΥΠ! Εντάξει λύθηκα στο γέλιο.Ήταν από τις πιο επικά κωλόφαρδες σκηνές που μπορώ να θυμηθώ.Δεν ξέρω αν ακόμα ψάχνουν μήπως χάσανε το δράκο από κανένα bug πάντως ήθελα να δω τις μούρες τους εκείνη την ώρα.
Dimitris362 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 5 matchακια που επαιξα ηταν ΠΑΡΑ πολυ γρηγορο gameplay, η ταχύτητα παιζει τεραστιο ρολο.(βλεπε teemo,poppy που τρεχαν γυρο γυρο και περναν φλαγκς χωρις να μπλέκουν σε kills και δεν τους έφτανες). Θελει παρα πολυ στρατηγική και γρηγορη επικοινωνία οποτε δυσκολα να αντιμετωπίσεις premades με voice chat. Πολλές σφαγες που προσφερουν αδρεναλινη και μεγαλύτερο ενδιαφέρων απο το φαρμινγκ. Σε γενικες γραμμές ειναι πολυ ωραιο μαπ αλλα δεν νομίζω να αντικαταστήσει το κλασσικό, ο κοσμος θα το βαρεθεί σε κάποιο σημειο και θα παιζει περιστασιακά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις