Pa0ki Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Για τον ακραίο λάθος κατάλαβες Ήταν bronze 1 west, έκανε transfer σε eune, ανέβηκε plat 5(δεν τον πέταξε το σύστημα) και όταν ξαναγύρισε west τον πέταξε πάλι bronze 1 Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2014 από Pa0ki
Atallos1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Προσωπικα το συστημα μου μοιαζει broken atm Οπως κ να εχει δεν με βλεπω να ακουμπαω ranked συντομα Αν ειμαστε αρκετα ατομα online σημερα μπορει γινει κανα custom , για αυτους που θελουν πανε για ranked ωστε να κανουν practice η απλα for fun Αν δεν βγαινουμε για custom θα παμε normalz Lemme know ποιοι θα ειστε μεσα 1
haris013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Προσωπικα το συστημα μου μοιαζει broken atm Οπως κ να εχει δεν με βλεπω να ακουμπαω ranked συντομα Αν ειμαστε αρκετα ατομα online σημερα μπορει γινει κανα custom , για αυτους που θελουν πανε για ranked ωστε να κανουν practice η απλα for fun Αν δεν βγαινουμε για custom θα παμε normalz Lemme know ποιοι θα ειστε μεσα αν είναι το βραδάκι count me in... euw είμαι όμως...
SOADNICK Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Προσωπικα το συστημα μου μοιαζει broken atm Οπως κ να εχει δεν με βλεπω να ακουμπαω ranked συντομα Αν ειμαστε αρκετα ατομα online σημερα μπορει γινει κανα custom , για αυτους που θελουν πανε για ranked ωστε να κανουν practice η απλα for fun Αν δεν βγαινουμε για custom θα παμε normalz Lemme know ποιοι θα ειστε μεσα Count me in! Κατά πάσα πιθανότητα όλη μέρα μέσα θα είμαι, οπότε στείλε PM στο LoL ή άφησε post εδώ και λογικά θα μπω
AbRaiN Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Είμαι και γω μέσα για κανα γκειμ στον east . Απλά ενημερώστε .
andreapaog328 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 andrea τις φώτο δηλαδή γιατί μας τις δείχνεις ? Για να μας πεις οτι σου φταίει το Elo Hell που δεν ανεβαίνεις ? Χωρίς παρεξήγηση πολύ κακο σκορ έχεις και στα 2 ματς και δεν φταίει το τεαμ σου για αυτό . Έχω χάσει άπειρα match στα οποία είχα σκορ της τάξης 12-3 , 15-3 στα οποία δεν βγήκα και κατηγόρησα την ομάδα μου , αλλά είπα μέσα μου πως θα μπορούσα να παίξω ακόμα καλύτερα και να τους κουβαλήσω . Κοιτάξτε πρώτα τα δικά σας ελαττώματα και μην κλαίγεστε για το τεαμ σας. Επίσης Ακραίος , είναι πρακτικά αδύνατο να σε πήγε απο EUW Bronze 1 σε EUNE Plat 5 . Πραγματικά δεν γίνεται . Στις περισσότερες περιπτώσεις όταν κάνεις transfer σε οποιοδήποτε server σε ρίχνει division . Εμένα ένα φιλαράκι που ήταν Silver 3 EUW τον πέταξε Bronze 1 ΕUNE . Δεν υπάρχει περίπτωση να έγινε αυτό που λες. θες να μου πεις δηλαδή ότι για τα 17 deaths του pantheon και τα 13 του xin φταίω γω?
dNt^ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Προσωπικα το συστημα μου μοιαζει broken atm Οπως κ να εχει δεν με βλεπω να ακουμπαω ranked συντομα Αν ειμαστε αρκετα ατομα online σημερα μπορει γινει κανα custom , για αυτους που θελουν πανε για ranked ωστε να κανουν practice η απλα for fun Αν δεν βγαινουμε για custom θα παμε normalz Lemme know ποιοι θα ειστε μεσα Μέσα θα είμαι λογικά. Εκτός αν λιώνω στο tichu
kuzko21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 btw δεν χρειαζεται να σβηνεις τα Summoner names των αλλων , αν ηθελε καποιος να τα δει θα τα εβρισκε απο το lolking σου. κατατά , οντως γιατι τα ανεβαζεις?
AbRaiN Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Τι σε νοιάζει εσένα τι κάνει ο Xin και ο Pantheon εφόσον εσύ έχεις failarei το bot και έχεις κάνει την αντίπαλο Jinx λουκούμι ?Επίσης γιατί δεν ανεβάζεις το 2ο σου placement στο οποίο είχες 2-6 πάλι ή και το 1ο με 8-6 στο mid ? Με λίγα λόγια σε κανένα απο τα placements σου δεν έπαιξες καλά , οπότε δεν αξίζει να ανεβείς . Είσαι και Silver 5 στο οποίο λίγο αν το νοιώσεις ανεβαίνεις άνετα , και αρχίζεις να παραπονιέσαι για τους άλλους . Τι να πω ...Προς Andreas
nasos o psaras Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 καντε ενα buff στο botrk(shyv ban) ρε riot το τοπ εχει καταντησει τελιως βαρετο
andreapaog328 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Τι σε νοιάζει εσένα τι κάνει ο Xin και ο Pantheon εφόσον εσύ έχεις failarei το bot και έχεις κάνει την αντίπαλο Jinx λουκούμι ? Επίσης γιατί δεν ανεβάζεις το 2ο σου placement στο οποίο είχες 2-6 πάλι ή και το 1ο με 8-6 στο mid ? Με λίγα λόγια σε κανένα απο τα placements σου δεν έπαιξες καλά , οπότε δεν αξίζει να ανεβείς . Είσαι και Silver 5 στο οποίο λίγο αν το νοιώσεις ανεβαίνεις άνετα , και αρχίζεις να παραπονιέσαι για τους άλλους . Τι να πω ... Προς Andreas στο 2-6 troll και afk lucian. στο 8-6 προσεξε το σκορ της ομάδας
AbRaiN Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Ε σε όλα σου φταίει κάτι ρε πασά μου . Τι να σε κάνουμε , χαραμίζεσαι εκεί που είσαι . Λολ έτσι όπως πας δεν θα μάθεις ποτέ . Πίστεψε με . δεν έχει νόημα να συζητάω μαζί σου όπως φαίνεται γιατί είσαι ο κλασικός Silveras . Πάντα στο Silver θα είσαι , ΑΝ καταφέρεις και φτάσεις το S5 μετά τα placements σου
andreapaog328 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 χαχαχα σιγα ρε προ. θα μας κανεις και την τιμη να συζητας μαζι μας
Προτεινόμενες αναρτήσεις