nasos o psaras Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 το οτι μπορει να γραφει ο καθενας οτι του κατεβει δεν παιζει? τα σολο lane των eg δεν βλεπονται ο αλλος που το ειδε το ονειρο και πηρε lee για τοπ χωρις να εχουν pickarei οι αλλοι τοπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 το οτι μπορει να γραφει ο καθενας οτι του κατεβει δεν παιζει? τα σολο lane των eg δεν βλεπονται ο αλλος που το ειδε το ονειρο και πηρε lee για τοπ χωρις να εχουν pickarei οι αλλοι τοπ Είδε το όνειρο αχααχχααχχαχααχ. Αν και γενικά έχω μεγάλη συμπάθεια προς τους EG λόγω krepo δεν του βλέπω πολύ καλά αν συνεχίσουν έτσι. Ο pobelter είναι για να κλαίς και ο innox αν και καλός παίκτης παίζει assasinoπαίκτες στην εποχή των 5k life. (btw ήταν και τρομερά άτυχοι στο τελευταίο game, ο bjergsen έφυγε τουλάχιστον 4 φορές με 30hp.) Κατα τα άλλα για τα rating εγώ λέω τι βλέπω απο list μου ξέροντας πάνω κάτω τι ήταν last season. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Τώρα βλέπω μερικούς απο list που έχουν τελειώσει placement d1 6/4 -> Gold 2 q.q d1 ??? -> Plat V p1 5/5 -> Plat 2 d5 6/4 ->Silver 1 MMR Chaos ^^ Ο d5 ειναι κουβαλημενος και το MMR του πρεπει να ηταν για κλαματα. Η φορμουλα τελικα δεν ηταν YourMMR+1200/2 αλλα πιο "complex". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Καλυτερα που γινεται ετσι.. Οσοι πληρωναν αλλους να τους ανεβασουν tier, αλλα μετα χαλουσαν το mmr τους, τωρα την πατησαν. Αμα θελουν ας ξαναπληρωσουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 και να πεθαινε την δουλεια του με τον zed την ειχε κανει ειχε σκοτωσει την cait η την αφηνε χαμηλα και την σκοτωνε ο darius o krepo btw επαιξε γαματα και τους κρατουσε στο game αλλα με lee top ε δεν απλα οπ ο hotshotgg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Γιωργακης Γεωργαλιδης Φιλος απο παλια , old school matchup στο mid . Nid vs Scarras Kat 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 θα πηγαινα για υπνο αλλα τον ειδα και καθομαι να το δω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Ο d5 ειναι κουβαλημενος και το MMR του πρεπει να ηταν για κλαματα. Η φορμουλα τελικα δεν ηταν YourMMR+1200/2 αλλα πιο "complex". Φαντάζομαι το πιο complex απλά έπαιρνε υπ όψη αν πήγες εκεί με 100 ή με 1000 games. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Οτι ξερεις, ξερω.Δεν ειπε περισσοτερα ο Rioter που το εγραψε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Γιωργακης Γεωργαλιδης Φιλος απο παλια , old school matchup στο mid . Nid vs Scarras Kat o πρωτος forgiven . flamer ελληνας και η λατρεια της εποχης για τα 15αχρονα που παιζουν λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Οσον αφορα τα ranked κ τα placements Οταν βγει το FAQ θα το postαρω , παντως λεει οτι δεν υπαρχει κατι παραξενο στο που καταληγουν οι παιχτες We wanted to give some extra clarification on placement matches for the start of the 2014 season. There’s been some discussion from players who seeded lower than they expected, so I thought I’d talk about that a bit. First – there was a ‘soft reset’ in ranked but it was not as strong as in previous seasons. What that means in practical terms is that the system does take account your performance in previous seasons but the playing field has been leveled slightly. Your initial seeding is based on your performance in the previous season coupled with performance in your promotional games. Second – most players will find they are placed close to where they were in the previous season, but there are some who’ll be placed lower or higher than in the previous season based on their game history. For example a player who was division V and lost a lot of games at 0 LP last season would see those losses reflected in their placement in the current season. If a player is placed into a league below their skill level due to a string of losses in their placements, they’ll see accelerated gains / division skipping as they continue to win games that will quickly push them to their correct league position Third (and finally) – I’ll be adding a placement match section to the 2014 season ranked FAQ to clarify questions here where possible (This FAQ should be up soon). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ακραίος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Πανε στο προφιλ σου και σου λεει ποσα παιχνιδια εχεις παιξει. Εγω εκανα 4-6 και με εβαλε bronze 3, απο bronze 1 που ημουν. Λογικο το βρισκω.. Αυτα στον west. Στον east ειμαι silver 1 και θα παιξω με duo τα placements. Δε θελω να την πατησω ξανα.. Τελικά το πρωί με έβγαλε Silver IV μετά από 5/5 και Silver I s3... Είχε γίνει πουστι@ s3 όταν από West Bronze 1 πήγα East Plat 5 και όταν ξαναγύρισα West με έβαλε Bronze 1 πάλι... Το ανέβασα μέχρι Silver 1 γρήγορα αλλά τελειώσε η season μετά και δεν πρόλαβα άλλο. Εντάξει δεν έχω παράπονο έπαιξα άθλια σχεδόν και στα 10 games, δεν ξέρω γιατί και με κουβάλησαν όσο δεν πάει οπότε np. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) το τρίτο μου ματσ. εγω με cait 4o Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2014 από andreapaog328 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) 4 στις 10 νικες... απο bronze 4 ...ω τι θαυμα κατεληξα bronze 5 φιλος μου με τις ιδιες νικες απο silver 3....κατεληξε bronze 3 Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2014 από mphxths Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AbRaiN Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 andrea τις φώτο δηλαδή γιατί μας τις δείχνεις ? Για να μας πεις οτι σου φταίει το Elo Hell που δεν ανεβαίνεις ? Χωρίς παρεξήγηση πολύ κακο σκορ έχεις και στα 2 ματς και δεν φταίει το τεαμ σου για αυτό . Έχω χάσει άπειρα match στα οποία είχα σκορ της τάξης 12-3 , 15-3 στα οποία δεν βγήκα και κατηγόρησα την ομάδα μου , αλλά είπα μέσα μου πως θα μπορούσα να παίξω ακόμα καλύτερα και να τους κουβαλήσω . Κοιτάξτε πρώτα τα δικά σας ελαττώματα και μην κλαίγεστε για το τεαμ σας.Επίσης Ακραίος , είναι πρακτικά αδύνατο να σε πήγε απο EUW Bronze 1 σε EUNE Plat 5 . Πραγματικά δεν γίνεται . Στις περισσότερες περιπτώσεις όταν κάνεις transfer σε οποιοδήποτε server σε ρίχνει division . Εμένα ένα φιλαράκι που ήταν Silver 3 EUW τον πέταξε Bronze 1 ΕUNE . Δεν υπάρχει περίπτωση να έγινε αυτό που λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις