Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει καποιος καλος για duo σημερα; Δε θελω να αποτυχω.. Τα παω αρκετα καλα το τελευταιο διαστημα και παιζω ολους τους ρολους.

Που τελειωσες?gold.plat?

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εχω ξαναρωτησει, αλλα δεν μου απαντησε κανεις... αξιζει πιστευετε να παιξει κανεις τωρα (με την εναρξη της σεζον) τα placement? Η να περιμενουμε κανα μηνα μπας και ειναι πιο σοβαρα τα game αφου η "μαζα" θα εχει ηδη καταταχθει? Απο την αλλη παλι, ισως ολοι tryhardaρουν τωρα για ενα fresh start... dunno...

Δημοσ.

Είτε τώρα είτε σε ένα μήνα, το ίδιο "σοβαρά" games θα παίξεις

Κατά τη γνώμη τώρα είναι καλύτερα που όλοι ξεκίνησαν από την αρχή και tryhardάρουν να ανέβουν

Edit: Να τος ο troller στο champ selection :P

Δημοσ.

Εχω ξαναρωτησει, αλλα δεν μου απαντησε κανεις... αξιζει πιστευετε να παιξει κανεις τωρα (με την εναρξη της σεζον) τα placement? Η να περιμενουμε κανα μηνα μπας και ειναι πιο σοβαρα τα game αφου η "μαζα" θα εχει ηδη καταταχθει? Απο την αλλη παλι, ισως ολοι tryhardaρουν τωρα για ενα fresh start... dunno...

Επαιξα 4 παιχνιδια. Μου φανηκε σα να παιζω silvers vs gold , silvers vs bronze. Μονο πλευρα 100% και easy win or lose.

Και πιο μετα να παιξεις παλι λογικα οι συμπαικτες σου θα εχουν παρομοιo αριθμο ranked games στη  season 

Δημοσ.

Placement ή όχι καρκίνοι παντού...

Afk/troll σε δικό μας game και μετά αμά βρίζεις φταις εσύ λες και είναι chat και όχι παιχνίδι...

Αυτός που trollαρει feedαρει κτλπ δεν παθαίνει τίποτα ενώ αυτός που βρίζει φταίει...

Δημοσ.

Ειναι περιεργο να βλεπω καποιους που στις αρχες και κατα την διαρκεια της s3 ελεγαν για afk/troll κτλ κτλ και τωρα παλι στην αρχη της s4 να μιλανε για το ιδιο πραγμα.Get over it!!!

Δημοσ.

Μην παιξεις καθολοτ αν φοβασαι,κανε unistall.Λες και αμα δεν πας καλα στα placement μετα δεν υπαρχει χρονος να ανεβεις.Αν εισαι καλος θα φτασεις εκει που μπορεις,στα 300 wins περιποου θα καταλαβεις που ανηκεις.

• Like 5
Δημοσ.

4/4 βρε riot μη με φρενάρεις!

ranked q disabled west

Στο τελευταίο game είχα συμπαίκτη αυτόν

trololo.png

και μες στο game μόνο καρκίνους, ακόμη δεν πιστεύω ότι ήρθε victory και με surrender κιόλας :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...