jonakos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Υπαρχει καποιος καλος για duo σημερα; Δε θελω να αποτυχω.. Τα παω αρκετα καλα το τελευταιο διαστημα και παιζω ολους τους ρολους. Που τελειωσες?gold.plat?
Powerslave013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Αν ψαχνει κανεις για duo ας μου στειλει. Silver 1 τελειωσα season 3.
Alchemist` Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Εχω ξαναρωτησει, αλλα δεν μου απαντησε κανεις... αξιζει πιστευετε να παιξει κανεις τωρα (με την εναρξη της σεζον) τα placement? Η να περιμενουμε κανα μηνα μπας και ειναι πιο σοβαρα τα game αφου η "μαζα" θα εχει ηδη καταταχθει? Απο την αλλη παλι, ισως ολοι tryhardaρουν τωρα για ενα fresh start... dunno...
Pa0ki Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Είτε τώρα είτε σε ένα μήνα, το ίδιο "σοβαρά" games θα παίξεις Κατά τη γνώμη τώρα είναι καλύτερα που όλοι ξεκίνησαν από την αρχή και tryhardάρουν να ανέβουν Edit: Να τος ο troller στο champ selection
nrkmaiden Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Εχω ξαναρωτησει, αλλα δεν μου απαντησε κανεις... αξιζει πιστευετε να παιξει κανεις τωρα (με την εναρξη της σεζον) τα placement? Η να περιμενουμε κανα μηνα μπας και ειναι πιο σοβαρα τα game αφου η "μαζα" θα εχει ηδη καταταχθει? Απο την αλλη παλι, ισως ολοι tryhardaρουν τωρα για ενα fresh start... dunno... Επαιξα 4 παιχνιδια. Μου φανηκε σα να παιζω silvers vs gold , silvers vs bronze. Μονο πλευρα 100% και easy win or lose. Και πιο μετα να παιξεις παλι λογικα οι συμπαικτες σου θα εχουν παρομοιo αριθμο ranked games στη season
Ακραίος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Placement ή όχι καρκίνοι παντού... Afk/troll σε δικό μας game και μετά αμά βρίζεις φταις εσύ λες και είναι chat και όχι παιχνίδι... Αυτός που trollαρει feedαρει κτλπ δεν παθαίνει τίποτα ενώ αυτός που βρίζει φταίει...
haris013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 και εγώ είχα afk αλλά ευτυχώς το πείραμε γρήγορα!
ssns Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Ειναι περιεργο να βλεπω καποιους που στις αρχες και κατα την διαρκεια της s3 ελεγαν για afk/troll κτλ κτλ και τωρα παλι στην αρχη της s4 να μιλανε για το ιδιο πραγμα.Get over it!!!
OhgmaAurvanium Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Θελω να παιξω ranked αλλα φοβαμαι.. Βασικα χεζομαι πανω μου!Για κανα 6-4 με κοβω, να με πεταει παλι Silver I να ξενερωσω τη ζωη μου!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μην παιξεις καθολοτ αν φοβασαι,κανε unistall.Λες και αμα δεν πας καλα στα placement μετα δεν υπαρχει χρονος να ανεβεις.Αν εισαι καλος θα φτασεις εκει που μπορεις,στα 300 wins περιποου θα καταλαβεις που ανηκεις. 5
Pa0ki Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 4/4 βρε riot μη με φρενάρεις! ranked q disabled west Στο τελευταίο game είχα συμπαίκτη αυτόν και μες στο game μόνο καρκίνους, ακόμη δεν πιστεύω ότι ήρθε victory και με surrender κιόλας
Atallos1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Kαι στον East τα ιδια κ γενικα ειχε lag απο πριν
GiannisWalker Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 no ranked for east today >.< ακόμα κάτω τα rankeds..
Προτεινόμενες αναρτήσεις