Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιζω Lol εδω και ενα χρονο πια..

μπορω ν πω οτι τ εχω ερωτευτει ειναι πολι ωραιο....

και αφου παιζω μ ολη τν παρεα μου ολα πανε καλα και

περναμε κορυφαια...:P

In Game Name: BlesSeDemonNN

Παιδια θα μου πει κανεις τελικα πως παιζεται πιο αποτελεσματικά ο Εζρεαλ; AP,AD η Hybrid;

Ο Ez ειναι φταιγμενος για AD...

MY Build : Manamune + Trinity + Banseals + Blood + Madreds=Victory...Tωρα για Boots οτι θες... απο Bersk μεχρι Ionian

Και btw παιζω λολ 1+ year 1700+ wins :P

Δημοσ.

MY Build : Manamune + Trinity + Banseals + Blood + Madreds=Victory...Tωρα για Boots οτι θες... απο Bersk μεχρι Ionian

Εγώ πάλι, μεχρι τώρα ειχα δοκιμάσει διάφορα hybrid build και μπορώ να πω πως έκανα πολύ καλή ζημιά. Θα δοκιμάσω βέβαια και ad build σαν το δικό σου για να δω ποιο θα είναι πιο αοτελεσματικό. Ευχαριστώ για την συμβουλή.

Δημοσ.

Επειδή είμαι εντελώς ανενημέρωτος, τι παίχτηκε στη ΔΕΘ; Είχαμε insomniaκή εκπροσώπηση;

Ναι ήμουν εκεί και τις 2 μέρες τον finals. Όπως είπα παραπάνω είχαν τεχνικά πάρα πολλά προβλήματα αλλα overall ήταν μια χαρά διοργάνωση για αρχή.

Κύριο πρόβλημα η έλλειψη αξιοπρεπούς σχολιασμού χωρίς κραυγές που απευθύνονται σε 10 χρονά και πάνω απο όλα η έλλειψη του tournament client και του spectator mode. Είπαν οτι χρειάζονταν 3 βδομάδες για να μπορέσουν να πάρουν τον client πράγμα το οποίο δεν πολυπιστεύω tbh.

Γενικά είχε κάποια απο τα top ονόματα του ελληνικού lol (rankwise τουλάχιστον) και έγιναν πολύ ωραία games καθ'όλη τη διάρκεια του τουρνουά. Απο τα online brackets μέχρι τα finals χθές και σήμερα έγιναν και πανηγύρια αλλα και παιχνίδια που κρίθηκαν στη λεπτομέρεια.

Flawless winners του tournament οι Wannabees που μόλις συγκροτήθηκαν σαν ομάδα και είχαν ελάχιστα παιχνίδια στην "πλάτη" τους σαν σύνολο αλλα απο ότι φάνηκε "έκλεψαν όντως εκκλησία" όπως δήλωσαν στην φόρμα εγγραφής. 0 defeats λοιπόν με solo top leader τον NsmnCcc που ήταν και εμφανισιακά το highlight της ομάδας με το πλατινέ μαλλί και το όλο στύλ, με support απο άλλο πλανήτη τον FullMetalAlchem, Ap τον draenar με τα άχαστα q στον brand, jungler τον pouts@ fae και κυρίως με διαπλανητικό AD τον DonJuan10 με το ξεσηκωτικό pentakill με την Caitlyn του απέναντι στους Ownage του GodlikekillerX.

Φυσικά είμαι προκατειλημμένος γιατί κάποιοι απο τους παραπάνω είναι καλοί rl friends που παίζουμε μαζί now and then αλλα γενικά δεν γίνεται να πώ και κάτι αρνητικό όταν μιλάμε για 0 ήττες σε ολόκληρο τουρνουά. Πολύ ενδιαφέρον είχαν και τα taunts και το αμφίδρομο trollάρισμα απο και προς όλες τις ομάδες.

Μακάρι να διοργανώνονται πιο συχνά αντίστοιχου βεληνεκούς τουρνουά και να έχουμε αντίστοιχα ονόματα και περισσότερες συμμετοχές.

Το έπαθλο για τον πρώτο ήταν 1000 ευρώ και το tree απο τα finals είναι στο παρακάτω link

http://www.esl.eu/gr/lol/5on5/tiflan_lol_finals/rankings/

Αυτά τα λίγα.

Κατα τα άλλα έτρεχαν και tournaments pes και cs τα οποία παρακολουθούσα κυρίως στα διαλείμματα οπότε δεν μπορώ να έχω πλήρη άποψη.

Δημοσ.

Ποια η διαφορά μεταξύ blind pick και draft pick στα normal games?

Στο blind pick δεν υπάρχουν bans και η κάθε ομάδα διαλέγει ότι και όπως θέλει. Μπορείς να έχεις δλδ 2 annie σε αντίπαλες ομάδες. Επίσης στο blind pick δεν έχει ιδέα τι pickάρει η αντίπαλη ομάδα και το βλέπεις μόνο όταν έρθει η ώρα του loading screen.

Στο draft pick στην αρχή ορίζεις τα bans όπου ο "αρχηγός" της κάθε ομάδας αφαιρεί τη δυνατότητα να επιλεγεί κάποιος χαρακτήρας. Δηλαδή αν είμαι leader και banάρω udyr και gangaplank, αυτοί δεν θα είναι δυνατόν να επιλεγούν απο οποιαδήποτε απο τις δύο ομάδες. Κάθε ομάδα έχει απο 2 bans. Οπότε στο σύνολο 4 champions αποκλείονται απο το παιχνίδι.

Μετά ακολουθούν τα picks όπου οι 2 ομάδες επιλέγουν (σχεδόν) εναλλάξ champions. Στα ranked games leader μπαίνει αυτόματα αυτός με το μεγαλύτερο elo. Τώρα στα normals που το άνοιξαν μάλλον θα μπαίνει αυτός με το καλύτερο win/lose ratio ή κάτι τέτοιο.

Το draft pick έχει νόημα αν και μόνο αν οι ομάδες έχουν κάποια βασική ιδέα ώστε να "στήσουν" την ομάδα στα μέτρα της αντίπαλης κτλ. Πάς δηλαδή σε μια λογική bans/picks/counterpicks κτλ η οποία καλό είναι να υπάρχει γενικά αλλα πολύ δύσκολα βρίσκεται στις ημέρες μας. Πόσο μάλλον αν είσαι ακόμα σε σχετικά χαμηλό level που ακόμα υπάρχουν άτομα που παίζουν μόνο 1 χαρακτήρα ας πούμε και αυτόν με το ζόρι.

In other words το draft pick είναι απλά χρονοβόρο για χαμηλά level. To μόνο που γλυτώνεις πρακτικά είναι τα mirror match.

Δημοσ.

ο ezreal παιζει και AP μια χαρά και όλα του τα spells κάνουν scalling με AP βέβαια μετά το nerf που δέν κάνει το δεύτερο heal σε όλους ρίξανε λίγο το AP αλλά και πάλι κόβει άγρια AP.

για AD το manamune γενικά άχρηστο item τσάμπα λευτά και μένεις πίσω στα υπόλοιπα item, το banshee ανάλογα την περίπτωση, και το bloodrazor και αυτό ανάλογα άν οι αντίπαλοι έχουν ανεβάσει πολύ hp.

Δημοσ.

Θα δοκιμασω και με ad να δω αν ειναι καλυτερο αλλα μέχρι στιγμης νομιζω πιο αποτελεσματικο θα ηταν hybrid build, να εχει δλδ 250 περιπου ad αλλα και πανω απο 100 ap για να δυναμωνουν το W και η ulti.

Δημοσ.

Θα δοκιμασω και με ad να δω αν ειναι καλυτερο αλλα μέχρι στιγμης νομιζω πιο αποτελεσματικο θα ηταν hybrid build, να εχει δλδ 250 περιπου ad αλλα και πανω απο 100 ap για να δυναμωνουν το W και η ulti.

Τα skill στον ezreal κανουν scale και με AP k AD οπότε δεν έχει νόημα να παίξεις hybrid για να δυναμώσεις δεύτερο και ulti, επίσης όταν παιζεις hybrid δεν ξέρεις τι penetration να βάλεις και εγώ ποτέ δεν παίζω hybrid, βλέπω τα picks του team αν χρειάζεται carry παίζω AD αν χρειάζεται dps παίζω AD.

Δημοσ.

Τα skill στον ezreal κανουν scale και με AP k AD οπότε δεν έχει νόημα να παίξεις hybrid για να δυναμώσεις δεύτερο και ulti, επίσης όταν παιζεις hybrid δεν ξέρεις τι penetration να βάλεις και εγώ ποτέ δεν παίζω hybrid, βλέπω τα picks του team αν χρειάζεται carry παίζω AD αν χρειάζεται dps παίζω AD.

Οχι, scale και με τα 2 κάνει μόνο το 1ο(με 20% ap που ειναι παρα πολυ χαμηλό) και η ulti. Οπότε αξίζιε να πας hybrid γιατί θα σκάει σε 3ο ρανκ η ulti χιλιάρες, και το 2ο σκιλλ που κάνει μόνο με ap 8α ειναι πολύ δυνατοτερο. Τώρα με τα penetration δεν κάνει μεγάλι διαφορα τι θα παρεις σε runes.

Δημοσ.

Σήμερα πέτυχα τον καλύτερο Udyr που έχω δει ποτέ.

Στο τρίλεπτο πέθανε μέσα στη ζούγκλα από τέρας.

Στο εξάλεπτο (εγώ solo στο πάνω lane με Cho Gath εναντίον Jax και Gangplank, όχι ό,τι καλύτερο δηλαδή στα levels 1-6) κρύβεται στους θάμνους, μου κάνει ping για gank και μου γράφει κάτι. Του γράφω "όχι", επειδή οι αντίπαλοι ήταν και οι δύο στα 3/4 health με αρκετό mana και τόσο νωρίς ήταν πολύ αμφίβολο το kill (συν το ότι εγώ κράταγα μια χαρά μέχρι τότε). Με γράφει, κάνει ντου σε 1v2 και πεθαίνει.

Στο 10λεπτο έγραψε τρίτο death στο κάτω lane, επίσης σε αποτυχημένο gank.

Τέλειωσε το παιχνίδι με 0/9/1. Σε ανάλογα επίπεδα κυμάνθηκαν ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι συμπαίχτες, σε ματς που έληξε κάτι σαν 4 - 32. Ένας δικός μας αρχιγλείφτης είχε καταφέρει να ταϊσει τον αντίπαλο Shen με 4 kills στο laning και στο τέλος του παιχνιδιού του έλεγε "well played, να σε κάνω add?"

Εγώ μετά από ένα σημείο απλά έκανα respawn και έτρεχα στο αντίπαλο nexus, και μέσα σε αυτό το παιχνίδι μου φαινόταν απόλυτα ορθολογική συμπεριφορά.

Δημοσ.

Μπήκα σε ένα smurf account που είχα κάνει κάποτε στο τέξας και είδα στο match history αυτό

trolololi.png

Η πρώτη και η τελευταία φορά που έπαιξα master yi :P

Notice 0 assists. Team player.

Revive teleport btw.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...