Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

θα διατηρησω τις αμφιβολιες μου...ενα ατομο δυσκολα μπορει να φαρμαρει τοσο γρηγορα οσο μπορει να feed-αρει καποιος βλακακος....

πολλες φορες εχω ξεκινησει καλα ενα παιχνιδι και ξαφνικα διαπιστωνω οτι εχουν feed-αρει τους παντες...

και να ηθελα..και να μπορουσα να κουβαλησω....πλεον το παιχνιδι εχει ξεφυγει...

Τι να σου πω..ισως λεω μαλακιες ισως εχω δει λιγα παιχνιδια στην καριερα μου..εγω αυτο πιστευω παντως....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στο Bronze 4 δεν χρειαζεται να εισαι ο Faker , χρειαζεται απλα να πατας τα κουμπια σου οταν πρεπει κ οχι με 3 δευτερολεπτα καθυστερηση

Μια χαρα μπορει να κουβαλησει ενα ατομο μονο του οσο δυσκολο κι αν φανταζει

Δεν υπαρχει λογος να παιξω ranked πριν το reset . Το πολυ να φτασω Diamond 1 και μετα το reset να με πεταξει Plat 2-3 . Μικρη διαφορα για πολυ κοπο οποτε not wurth my time

Ατταλε no offense φιλε αλλα αντι να σχολιαζεις ειρωνικα δωσε μερικα tips στο παιδι οπως εχεις κανει με μενα και με πολλους αλλους.Το να λες ΄μαλλον δεν πατας τα κουμπακια` και `κατι κανεις λαθος` δεν βοηθαει ενα ατομο που εχει κολλησει εκει.

http://eune.leagueoflegends.com/el/news/riot-games/announcements/dorean-metafores-metaxy-eyd-kai-eyva

απλα νιωθω μ@λ@κ@$ που πριν 2 εβδομαδες ξοδεψα 2600ρπ

Αν ειναι ακριβως 2 βδομαδες , δηλαδη μετα την 1η Γεναρη κ εισαι eligible για transfer θα παρεις refund αυτοματα το αργοτερο μεχρι τις 17

Edit για να μην ξαναγραφω

Δεν ειρωνευομαι καθολου , απλα λεω την αληθεια . Θελετε δεν θελετε ετσι ειναι

Οταν εισαι Bronze 4 δεν πατας τα κουμπια σου η τα πατας μετα απο 3 δευτερολεπτα

Θα χαρω να βοηθησω οταν μου ζητηθει η βοηθεια κ οταν υπαρχει το σωστο mindset . Οταν υπαρχει το σκεπτικο οτι 9/10 φταινε οι αλλοι δεν θα ανεβει καποιος κι ας κανει ταμα στη Μεγαλοχαρη

• Like 1

θα διατηρησω τις αμφιβολιες μου...ενα ατομο δυσκολα μπορει να φαρμαρει τοσο γρηγορα οσο μπορει να feed-αρει καποιος βλακακος....

πολλες φορες εχω ξεκινησει καλα ενα παιχνιδι και ξαφνικα διαπιστωνω οτι εχουν feed-αρει τους παντες...

και να ηθελα..και να μπορουσα να κουβαλησω....πλεον το παιχνιδι εχει ξεφυγει...

Τι να σου πω..ισως λεω μαλακιες ισως εχω δει λιγα παιχνιδια στην καριερα μου..εγω αυτο πιστευω παντως....

ολα αυτα που ειπα παραπανω ελπιζω να τα διαβασες.

επισης δεν ειναι καριερα.Παιχνιδι ειναι

Περιμενεις το reset , σταματας να νομιζεις οτι φταινε οι αλλοι που εισαι Bronze 4 , γινεσαι καλυτερος κ ανεβαινεις

Οταν εισαι Bronze 4 εισαι ενα βημα απο τον πατο , που σημαινει οτι για να εισαι εκει περα ε  δεν πατας τα κουμπακια σου

Οσο τυφλοι ειναι οι δικοι σου , αλλο τοσο ειναι κ οι αλλοι . Οσα afks εχεις εσυ , τοσα θα εχουν κ οι αλλοι

Δεν μιλαω κακοπροαιρετα απλα ετσι ειναι

Οταν καποιος δεν μπορει να βγει απο οποιοδηποτε elo , πρωτα κοιταει τον εαυτο του κ μετα τους αλλους . Στην περιπτωση του bronze ομως , οταν μετα απο 100/200 games εισαι ακομα εκει ε τοτε υπαρχει λογος

Συμφωνω μαζισου. Αλλα οπως ειπα στα πιο πολλα παιχνιδια παιζω καλα (Ισως επρεπε να το τονισω καλυτερα). Δεν ειπα οτι φταινε παντα οι αλλοι. Αλλα τις πιο πολλες φορες πετυχαινω ε τρολλερσ που πηγαινουν 3 mid η πανε και feedαρουν ετσι χωρις λόγο. Εκει δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Οταν σε ένα ματς τελειώνω με 14/5/7 και χανουμε ειναι δικό μου λάθος? Τα πιο πολλα (οχι όλα) Btw ετσι τα τελειώνω.

Δείτε μια φωτο απο κλασσικό troll last pick. Συμφωνω να πω supp Και να παει αυτος αδψ και λεει οχι παω top. Δεν αντεξα.

http://s16.postimg.org/q9ptdkanp/OMG.png

Συμφωνω μαζισου. Αλλα οπως ειπα στα πιο πολλα παιχνιδια παιζω καλα (Ισως επρεπε να το τονισω καλυτερα). Δεν ειπα οτι φταινε παντα οι αλλοι. Αλλα τις πιο πολλες φορες πετυχαινω ε τρολλερσ που πηγαινουν 3 mid η πανε και feedαρουν ετσι χωρις λόγο. Εκει δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Οταν σε ένα ματς τελειώνω με 14/5/7 και χανουμε ειναι δικό μου λάθος? Τα πιο πολλα (οχι όλα) Btw ετσι τα τελειώνω.

Δείτε μια φωτο απο κλασσικό troll last pick. Συμφωνω να πω supp Και να παει αυτος αδψ και λεει οχι παω top. Δεν αντεξα.

Παιξε το παιχνιδι σου κι αστους να κανουν οτι θελουν

Θελουν να πανε 3 mid?Ας πανε 3 mid . Κανε την τρελη

Το να εχεις 14 kills επειδη σκοτωνεις το ιδιο target 10 φορες οταν ειναι ηδη 0-5 δεν μου λεει κατι γιατι δεν παιρνεις gold πλεον .

Κερδισες το lane?

Πας σε αλλα lanes , κανεις gank , παιρνεις δρακο  , κανεις deny τον αντιπαλο απο buffs/cs οτιδηποτε

Τους κανεις να κανoυν surrender κ να τρωγονται μεταξυ τους . Δεν συνεχιζεις να κοπανας τον 0-5 Singed στο top που εχει 30 cs στο 17

• Like 1

Σαν support να πηγαινεις 0-9-21 και αμα εχεις annie η κατι που το γυρνας και σε ap 9-0-21 στην χειροτερη.Για yoloswag πανε 0-23-7 αμα pickαρεις thresh \leona και παρε dorans shield.Για runes δεν θα σου πω γιατι δεν εχει ουσια για εκει που εισαι.Απλα με τα παραπανω masteries βγαζεις gold και δεν μενεις πισω στο xp οπως συνηθιζοτανε παλια.

• Like 1

Στο Bronze 4 δεν χρειαζεται να εισαι ο Faker , χρειαζεται απλα να πατας τα κουμπια σου οταν πρεπει κ οχι με 3 δευτερολεπτα καθυστερηση

Μια χαρα μπορει να κουβαλησει ενα ατομο μονο του οσο δυσκολο κι αν φανταζει

Δεν υπαρχει λογος να παιξω ranked πριν το reset . Το πολυ να φτασω Diamond 1 και μετα το reset να με πεταξει Plat 2-3 . Μικρη διαφορα για πολυ κοπο οποτε not wurth my time

πλατ 1 θα μας πεταξει λογικα.Και θεωρω οτι αυτο το div ειναιθ το χειροτερο και το πιο δυσκολο div.Θυμαμαι ειχα παιξει παρα πολλα games για να ξεφυγω απο εκει,με το που πηγα diamond 5 στα καπακια πηγα diamond 1.Οχι οτι το επιπεδο ειναι καλυτερο απο τον diamond ,απλα υπαρχουν αυτοι που αξιζουν diamond 3+ και αυτοι που αξιζουν plat 5 ,και το παιχνιδι γινετε λιγο κωλος σε αυτο το div.Στον diamond 3+ ξερεις οτι οι συμπιακτες σου το νιωθουν,μπορει να φαιλαρουν αλλα το παιχνιδι το ξερουν.ΠΑντως αν tryηαρνταρεις ,ολα γινονται

Οσο για τον φιλο στο bronze 4.Αυτα τα παιχνιδια τα τελειωνεις στο 20.Δεν κανεις last hit εκει,δεν υπαρχει λογος να το κανεις.Οταν ο αντιπαλος σου δεν εχει σωστα runes ,εχει λαθος items,δεν ξερει ποτε να  κανει trade κτλ,ειναι απλα free kill.Ξεκινας επιθετικα και μεχρι το 6 εχεις παρει ενα κιλλ,Αν δεν μπορεις να το κανεις τοτε καποιο θεμα υπαρχει[εκτος αν εχεις ακαλι κτλ].Απλα μετα βοηθας τα αλλα lane ,η συνεχιζεις το pushaρισμα στο τοπ.

Δεν ειμαι υπερ του βοηθαω τα αλλα lane [μιας και παιζω τοπ],αυτη ειναι δουλεια του jungler και του mid.Να βοηθησω για καποιον δρακο ή για καποιο σιγουρο double kill στο bot ,τοτε ναι να το κανω[wards ,wards wards pink wards hue].Αλλα ειμαι υπερ του να pushαρω το τοπ οσο δεν παει,.Οταν ειμαι 5-0 τοπ και του εχω ριξει το ενα τουρετ απλα μετα μπαινω στο επομενο τουρετ στο τοπ και τον ριχνω.Θελει να ερθει βοηθεια?Ας ερθει ,ειμαι πλεον τοσο δυνατος που μπορω να κανω double ,ακομα και triple[μιας και σε εκεινα τα elo δεν το νιωθουν].Ετσι δινεις το πλεονεκτημα στην ομαδα σου να επιστρεψει στο παιχνιδι οταν παιζεις 4 εναντιον 2[3 εχουν παει πανω για βοηθεια].Βεβαια αυτο που ειπα για το push ειναι για μεγαλυτερα ελο,στο bronze απλα feedaρεσε και κανεις penta kill.

Ααα και φυσικα ,το πλεονεκτημα σου δεν ειναι στο 40+,ειναι μεχρι το 30 μαξ.Αν οι συμπιακτες σου ειναι νουμπαδες που λες,δεν το αφηνεις το παιχνιδι να παει στο 40 ,γιατι μετα και οι αλλοι θα ειναι full build ,θα σε βαλουν στοχο και απλα θα χασεις.

Οτι θες ρωτας φυσικα.Αλλα να ξερεις ,το bronze ειναι της πλακας.

• Like 1

Κάποιος ποσταρε ότι έχουν πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση στο στούντιο. Δεν ξέρω αν είναι βλακείας, αλλά υποτίθεται ότι θα είναι ξανά on το stream σε 10min.

Υ.Γ. επανήλθε το stream!!! :-D

Και φυσικά lag free είναι μόνο το youtube... Πως βλέπετε twitch δεν μπορώ να καταλάβω...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...