dNt^ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Χαχα οχι βεβαια ο Kripparian ειναι Πρέπει να τον ξέρω αυτόν ή δεν πειράζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Και εγώ το σκέφτομαι να τα πάρω... Btw, μην ξεχνάτε free Alistar και Tristana με subscribe στο youtube και like στο facebook αντίστοιχα. Στα link από κάτω euw.leagueoflegends.com/youtube euw.leagueoflegends.con/facebook (σας πετάει σε άλλη σελίδα. don't worry) Για μενα, μην το σκεφτεσαι, χωρις εστω αυτα, εκει να δεις για ποτε δεν θα ανεβαινεις lvl. Πρέπει να τον ξέρω αυτόν ή δεν πειράζει? Γνωστος στο Diablo και στο Hearthstone. The one.The only. PAPARRIAN. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Attalos εσύ είσαι στην photo? Χαχα οχι βεβαια ο Kripparian ειναι σσ.αδερφος του αταλοου αλλα μοιαζουν πανω-κατω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Lvl 4 τύπος σε game στο smurf μου: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά, κοίταζα τα guides του Krepo στο lolking για Leona και Thresh, μιας και φτιάχνω support rune page, και στα runes για Leona δίνει: 3x +26 HP quints 9x +1.34 MR glyps 9x +1.41 Armor seals 9x +0.91 Armor marks και στον Thresh,: 3x +26 HP quints 9x +1.34 MR glyps 9x +1.41 Armor seals 9x +0.95 AD marks Ερώτηση: επειδή δεν πρόκειται να πάρω δύο pages για Thresh και Leona ξεχωριστά, τι είναι καλύτερο να κάνω? 9 AD, 9 Armor ή 5+4? Επίσης υπάρχει κάποια καλή εναλλακτική για τα quints? http://www.lolking.net/guides/138114 http://www.lolking.net/guides/173264 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δεν θα χρειαστεις AD Marks σε κανενα αλλο support , εκτος αν θες να παρεις καποιο ranged support κ να πρηζεις μπαλες με AA Οποτε καλυτερα να παρεις τα armor κ να παιζεις με διπλα armor runes , παροτι προσωπικα δεν μου αρεσουν Για εναλλακτικα quints δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι πλεον , τα HP ειναι η καλυτερη επιλογη Αν δεν τα εχεις μπορεις να βαλεις Movement Speed η να βαλεις Armor Quints κ να πας για κατι αλλο στα marks 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δεν θα χρειαστεις AD Marks σε κανενα αλλο support , εκτος αν θες να παρεις καποιο ranged support κ να πρηζεις μπαλες με AA Οποτε καλυτερα να παρεις τα armor κ να παιζεις με διπλα armor runes , παροτι προσωπικα δεν μου αρεσουν Για εναλλακτικα quints δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι πλεον , τα HP ειναι η καλυτερη επιλογη Αν δεν τα εχεις μπορεις να βαλεις Movement Speed η να βαλεις Armor Quints κ να πας για κατι αλλο στα marks Τότε, μήπως να βάλω 5AD + 4Armor? Από support κυρίως Thresh & Leona παίζω, κάτι άλλο θα παίξω, μόνο αν έχει pickαριστεί ο ένας και είναι banned o άλλος. ΗΡ quints δεν έχω, έχω όμως, Armor, 1. Για κάτι τέτοιο τι λες:? 2x +26 HP quints 1x +4.26 Armor quint 9x +1.34 MR glyps 9x +1.41 Armor seals 5x +0.95 AD marks 4x +0.91 Armor marks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Αν βαλεις armor quint δεν θα βαλεις κ στα κοκκινα , ειναι υπερβολη εκτος αν δεν εχεις τιποτα αλλο Τα AD Marks στην Leona σου ειναι αχρηστα γιατι δεν θα καταφερεις ποτε να κανεις AA , αντε να κανεις 2?3?Παραπανω αποκλειεται οποτε χανεις το value Το ιδανικο θα ηταν να ειχες 2 pages , αλλα αν αυτο δεν γινεται μπορεις να κανεις το setup που ειπες . Ειναι αρκετα safe ( Βαριεμαι υπερβολικα να υπολογισω αυτη τη στιγμη αν αξιζει περισσοτερο να βγαλεις τα AD marks για 1 AD Quint και να πας με armor marks αλλα πανω κατω τα ιδια ειναι ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δεν αξίζει. 5 * 0.95 = 4.75 1 AD quint = 2.25 Άρα μένω με αυτό που είπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Σε σχεση με το να βαλεις armor marks κ να εχεις μονο AD Quints εννοουσα , δεν ξερω ποσα κ αν συμφερει να εχεις Αλλα κ παλι ειναι προτιμηση κ θα πηγαινε μονο σε Thresh Με τοσα supports θες ξεχωριστο page για το καθενα tbh , επρεπε τα rune pages να τα εχουν με IP , εστω με 15/20k . Θυμαμαι οταν ειχα 3-4 που αλλαζα συνεχεια runes . Για αυτο η καλυτερη επενδυση που μπορει να κανει καποιος ειναι τα rune pages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 ? Τα εχουν ωρέ με ip. Αλλα και πάλι αν ο άλλος δεν εχει όλους τους champs είναι δύσκολο να τον βάλεις στο τριπάκι για πάνω απο 10 pages με ip. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Nvm im drunk , move along nothing to see here Μου ειχε κολλησε οτι ηταν μονο με RP για καποιο λογο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Συμφωνα με το reddit, η Season 2014 ξεκιναει σε ενα μηνα και βαλε, χωρις να υπαρχει ακριβης ημερομηνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 btw για οσους δεν ειδαν το skt vs kt χτες δειτε το βιντεακι στο spoiler http://www.youtube.com/watch?v=KCJm4E4NweI#t=27 Ξερουμε ποιες θα ειναι οι διαφορες στο παιχνιδι απο νεα season; Μονο reset θα γινει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Συμφωνα με το reddit, η Season 2014 ξεκιναει σε ενα μηνα και βαλε, χωρις να υπαρχει ακριβης ημερομηνια. Το είδα και εγώ. Είχα την εντύπωση ότι ήταν για τις 14 του Γενάρη αλλά anywayz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις