sistah Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά, ανεβάζει κανείς account στο west? Μόλις έφτιαξα και βαριέμαι μόνος μου To ντωσει το ign? αν και το εχω παρατησει στο 10κατι δεν θυμαμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 IGN: Gallifrey Man Καλά και εγώ χτες το έφτιαξα το account. 3 level το πήγα νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OMGA Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 IGN: Gallifrey Man Καλά και εγώ χτες το έφτιαξα το account. 3 level το πήγα νομίζω Ενταξει, σε 150 ωριτσες θα το πας και αυτο 30 Πολυ κοπος για το τιποτα, πιστευω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 build και runes για Nasus top? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Πολλα μπορεις να βαλεις Armor Pen/Dmg στα κοκκινα Lifesteal/Armor Pen Quints ( Αν πας για dmg κοκκινα ) Omen , Visage , Trinity , Frozen Heart κλασσικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Ενταξει, σε 150 ωριτσες θα το πας και αυτο 30 Πολυ κοπος για το τιποτα, πιστευω. Σε καταστασεις uber βαρεμαρας για game χωρις να σκεφτεσαι, ειναι οκ. Μαζι με XP boosts κατι γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Σε καταστασεις uber βαρεμαρας για game χωρις να σκεφτεσαι, ειναι οκ. Μαζι με XP boosts κατι γινεται. Νομιζω ο phantomlord ανεβασε account με 50 wins xp boost ή ετσι υπολογιζε στην αρχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Eγω πηρα τα 10 Win XP Boosts με τα free RP.Close enough. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag10 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 έχω μια απορίαείχα account και στον west και στον east με το ίδιο όνομα έστειλα αυτό του west στη Ρωσία γιατί θέλω να μεταφέρω του east στον west θα μπορέσω να το κάνω ή θα πρέπει να αλλάξω όνομα? υγ. πείτε και καμιά γνώμη πιο champ να αγοράσω για mid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Eγω πηρα τα 10 Win XP Boosts με τα free RP. Close enough. Και εγώ το σκέφτομαι να τα πάρω... Btw, μην ξεχνάτε free Alistar και Tristana με subscribe στο youtube και like στο facebook αντίστοιχα. Στα link από κάτω euw.leagueoflegends.com/youtube euw.leagueoflegends.con/facebook (σας πετάει σε άλλη σελίδα. don't worry) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Ημιτελικα OGN SK T1 vs KT Bullets , προβλεπονται ματσαρες http://www.twitch.tv/ongamenet 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Ημιτελικα OGN SK T1 vs KT Bullets , προβλεπονται ματσαρες http://www.twitch.tv/ongamenet Οι sk ειχαν 10κ διαφορα και φαινοταν οτι αν εκαναν μιση βλακεια θα υπηρχε comeback. Τετοια πραγματα δε βλέπεις ΝΑ ουτε EU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Oi ΚΤ ειχαν καλυτερο teamfight χωρις να υπαρχει στο game o Kha του Kakao που δεν μου αρεσε σαν pick Αυτα που χαιρεσαι να βλεπεις ειναι τα reactions και τα αμεσα calls ( ο πρωτος Baron που δεν εχουν Gragas ult γτ το χαλασε στο blue κ επειδη ηταν bot η Sivir ) Και τωρα οι SKT πανε για γρηγορο tower pushing με Nunu/Cait . Σχεδον μηδενικο wave clear απο KT . Θα εχουν θεμα στο siege 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Attalos εσύ είσαι στην photo? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Χαχα οχι βεβαια ο Kripparian ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις