Pankar95 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια θα μου πει κανεις τελικα πως παιζεται πιο αποτελεσματικά ο Εζρεαλ; AP,AD η Hybrid;
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Hybrid all the way. Αργότερα μόλις τον νιώσεις θα παίξεις ανάλογα με το playstyle σου.
Gilmaru Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μια απο τα ίδια 4800 χθες το βράδυ 6800 τώρα που λόγγαρα Δεν μας χάλασε!
klainmaingr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 @@ πήρα. Ίδια ip έχω In other news αύριο ο τελικός κατα τις 11 στη ΔΕΘ. Streamάρεται νομίζω απο το cowboy.tv, ευτυχώς χωρίς σχολιασμό γιατί οι τύποι είναι για άπειρες μάπες. Χειρότερος e-sports caster πεθαίνεις. Πολύ ωραία διοργάνωση αν και λείπουν βασικά πράγματα όπως το spectator mode (είχαν βάλει μια κάμερα να παίρνει την οθόνη του jungler και να την δείχνει στον projector ffs) και φυσικά ο σχολιασμός (που αν είναι σαν αυτόν που κάνουν στο counter να μην σώσουν να βγάλουν κουβέντα). Έπαιζε semifinal lol και οι τύποι γκάριζαν ραντομιές για το cs με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η συνεννόηση μέσω skype/teamspeak. Γενικά ο τύπος που ήταν εκεί ελπίζω να πάθει πολύ σοβαρή μορφή λαρυγγίτιδας αύριο. Απογοητεύτηκα λίγο απο αυτό γιατί είναι ντεμέκ σπονσοραρισμένο κτλ esl event και περίμενα κάτι πιο σοβαρό. Κατα τα άλλα go go go WB.
A7X. Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 @@ πήρα. Ίδια ip έχω In other news αύριο ο τελικός κατα τις 11 στη ΔΕΘ. Streamάρεται νομίζω απο το cowboy.tv, ευτυχώς χωρίς σχολιασμό γιατί οι τύποι είναι για άπειρες μάπες. Χειρότερος e-sports caster πεθαίνεις. Πολύ ωραία διοργάνωση αν και λείπουν βασικά πράγματα όπως το spectator mode (είχαν βάλει μια κάμερα να παίρνει την οθόνη του jungler και να την δείχνει στον projector ffs) και φυσικά ο σχολιασμός (που αν είναι σαν αυτόν που κάνουν στο counter να μην σώσουν να βγάλουν κουβέντα). Έπαιζε semifinal lol και οι τύποι γκάριζαν ραντομιές για το cs με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η συνεννόηση μέσω skype/teamspeak. Γενικά ο τύπος που ήταν εκεί ελπίζω να πάθει πολύ σοβαρή μορφή λαρυγγίτιδας αύριο. Απογοητεύτηκα λίγο απο αυτό γιατί είναι ντεμέκ σπονσοραρισμένο κτλ esl event και περίμενα κάτι πιο σοβαρό. Κατα τα άλλα go go go WB. cowboy? Αυτός που κάνει comment και στα starcraft2 games? καλός ήταν εκεί. btw έπαιζα λίγο με την Κάρμα και την βρήκα πολύ χρήσιμο και βολικό χαρακτήρα. και σπάνια έβλεπα άλλον να την επιλέγει.
klainmaingr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν ξέρω αν ήταν ο ίδιος πάντως αυτός που ήταν εκεί δεν είχε ιδέα απο lol. Την παραμικρή. Η karma κατα τα άλλα ναι είναι ήρωας με high skill high gain και δεν παίζεται συχνά. Btw σήμερα o fullmetalalchem έπαιξε μια leona support διαπλανητική. Ελπίζω πως κάπου υπάρχει το replay.
A7X. Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν ξέρω αν ήταν ο ίδιος πάντως αυτός που ήταν εκεί δεν είχε ιδέα απο lol. Την παραμικρή. Η karma κατα τα άλλα ναι είναι ήρωας με high skill high gain και δεν παίζεται συχνά. Btw σήμερα o fullmetalalchem έπαιξε μια leona support διαπλανητική. Ελπίζω πως κάπου υπάρχει το replay. skill?? και εγώ πως τα κατάφερα;;; χαχαχα. Πάντως αρχίζω και παίρνω μυρωδιά τουλάχιστον σε ranged ήρωες. Αλλά έχω βαρέθει συμπαίκτες που δεν ξέρουν το παραμικρό. κάνω με την Ashe 27-3 ρεκόρ και καταφέρνουμε να χάσουμε στο 30...
klainmaingr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Ε κοίτα στα lvl σου και η annie ad νικάει υπο συνθήκες. Πάντα έχουμε ώς σημείο αναφοράς οτι πάνω κάτω έχουν και οι 10 players μια ιδέα απο το παιχνίδι (αν και αυτό βέβαια δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ). Ούτε στα 30 ούτε στα low-mid elo.
A7X. Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτό που με τσατίζει περισσότερο απο όλα είναι ότι δεν μπορώ να παίξω με την βασική στρατηγική. Αν φτι'άξω τον Char πχ για jungling και πω πως πάω για jungle ξαφνικά αυτός από τη μέση θα νομίζει ότι δεν παίζω και θα αφήσει την μέση κενή για να με "καλύψει" ξέρω εγώ lol
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Απλά βρες 4 άτομα να παίζεις, και όλα τα προβλήματά σου θα λυθούν. Διαφορετικά υπομονή μέχρι να φύγεις από τον πάτο. (Ή απλά έρχεσαι America που και ο πάτος έχει μια λογική κομμάτι πιο ανεπτυγμένη..)
A7X. Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Απλά βρες 4 άτομα να παίζεις, και όλα τα προβλήματά σου θα λυθούν. Διαφορετικά υπομονή μέχρι να φύγεις από τον πάτο. (Ή απλά έρχεσαι America που και ο πάτος έχει μια λογική κομμάτι πιο ανεπτυγμένη..) http://www.youtube.com/watch?v=tvjUdT7qRtc βαριέμαι τώρα ξανά από την αρχή που να φτάσω πάλι τα επικά 10 μου lvl χαχα. Υπομονή it is.
Pankar95 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μιας που μιλάμε για lvl, εγω χτες εφτασα τα 30 και μολις τα εφτασα ειχα 205 νικες. Ειναι καλο αυτο το σκορ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις