MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Τεσπα...μου φαινεται θα αρχισω να πληρωνω κανεναν να με βγαλει απο αυτον τον βουρκο..ημαρτον δηλ....Δεν θα πετυχεις κατι με αυτο εκτος απο το να λες "ειμαι silver" αντι Bronze. Ιng nick? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos112 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 18 minutes que, WTF!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μια χαρα δουλευουν τα ranked ασχετα τι λεει το παιχνιδι... Ανεβασαμε σημερα την 3vs3 ομαδα μας...κανονικα.... (bronze 2 για την ιστορια ) EDIT : Αν η ομαδα δεν τραβαει εξαρχης...το αποδεχεσαι σχετικα ευκολα....αν βλεπεις οτι η αντιπαλη ομαδα ειναι ισαξια σου και γινεται αμφιρροπο παιχνιδι και χασεις..και παλι χωνευεται......αλλα να ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ..και να χανεις γιατι ειναι ζωα εεε δεν παλευεται με τιποτα.. Ειχαμε ολα τα 1vs1...ειχαμε ολα τα teamfights...ο,τι βρισκαμε το σκοτωναμε...και ξαφνικα 2 αρχισαν να βριζονται...οχι εισαι feeder..οχι εσυ εισαι...αρχισανε και τα γαλλικα μετα...εεεε καταφεραμε και χασαμε!! Μην πεταχτει παλι ο συμφορουμιτης που λεει οτι ολο κλαιγομαστε..ναι θα κλαιγομαι οταν βλεπω τετοια !! Εκανα καποιες μαλακιες στο εν λογω παιχνιδι αλλα δεν εκρινα την εκβαση του...ισα ισα...που επαιζα support και ειχα δωσει πολλα kills κυριως στον adc...αλλα αυτοι οι 2 με την σταση τους....το γαμησανε τελειως...και ολους εμας μαζι του.... Τεσπα...μου φαινεται θα αρχισω να πληρωνω κανεναν να με βγαλει απο αυτον τον βουρκο..ημαρτον δηλ.... τα περισσοτερα games πουχω χάσει (βγαζω απεξω αυτά που εχουμε feedάρει τον αδοξαστο μέχρι το 10) τάχω χάσει έτσι. το άλλο επικό είναι το baron -> recall και ας είναι και όλοι full hp. επαιξα ένα σήμερα. teamfight στο 30, ace δικό μας, και μένουμε 3. εχει μένει μονο το τελευταιο turret πριν το inhibitor. να ξεκωλιάζομαι στο ping να παμε να τα πάρουμε και οι δυο τυποι κανουνε recall. προλαβα και πήραμε μονο το turret. αν είμασταν 3 θαχαμε παρει και το inhibitor. το παιχνίδι θαπρεπε να σε επιβραβευει με βάση α) την νίκη/ήττα β) την προσωπική επιδοση. δε μπορει γω πουχω 10/6 να χάνω τους ίδιους πόντους με τον άλλονε πουχει 1/11. θα μου πεις θα παει το ks, συννεφο. ας είναι...τουλάχιστον θα κρατανε χαμηλα τα deaths. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BladeInCrimson Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Ο συμφορουμιτης χΔΔΔ. Εγώ στο riven vs mundo match up που συζητήθηκε, ψηφίζω riven soloQ, και mundo για professional games. Pre 6 o mundo ή θα πεθάνει ή θα είναι 20-25 cs πίσω. Η riven είναι απείρως πιο versatile, με καλό early game dmg ενώ ο mundo προβλέψιμος χωρίς cc. Σε high elo γενικότερα το pre 6 του mundo είναι πολύ δύσκολο γιατί χάνει τα melee trades από τους περισσότερους. Σε pro game είμαι υπέρ του mundo γιατί η riven δεν έχει τις ίδιες ευκαιρίες να πάρει το προβάδισμα που χρειάζεται. Το αποδεικνύουν άλλωστε και τα pick rates σ' αυτά τα games. Το tankiness του mundo εκεί μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαφώς καλύτερα. All this imho. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 https://www.youtube.com/watch?v=7iJQdi6koH4 Καλή χρονιά σε όλους τους κατακαημένους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Ο συμφορουμιτης χΔΔΔ. Εγώ στο riven vs mundo match up που συζητήθηκε, ψηφίζω riven soloQ, και mundo για professional games. Pre 6 o mundo ή θα πεθάνει ή θα είναι 20-25 cs πίσω. Η riven είναι απείρως πιο versatile, με καλό early game dmg ενώ ο mundo προβλέψιμος χωρίς cc. Σε high elo γενικότερα το pre 6 του mundo είναι πολύ δύσκολο γιατί χάνει τα melee trades από τους περισσότερους. Σε pro game είμαι υπέρ του mundo γιατί η riven δεν έχει τις ίδιες ευκαιρίες να πάρει το προβάδισμα που χρειάζεται. Το αποδεικνύουν άλλωστε και τα pick rates σ' αυτά τα games. Το tankiness του mundo εκεί μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαφώς καλύτερα. All this imho. Ετσι πες τα .Οχι τιποτα αλλο αλλα με εχεις δει με ριβεν τοπ,fb easy.Χαχαχ Καλη Χρονια παιδια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δεν θα πετυχεις κατι με αυτο εκτος απο το να λες "ειμαι silver" αντι Bronze. Ιng nick? δεν θελω να πετυχω να λεω οτι ειμαι ταδε tier κλπ...χεστηκα και ας μεινω και στο bronze v μια ζωη....απλα θελω να παιζω ΣΩΣΤΑ παιχνιδια..οσο το δυνατον δηλ.Τα παιχνιδια που κερδιζονται...να κερδιζονται...αν δεν ειμαστε καλοι..ας χανουμε...απλα να ξερω οτι παιξαμε οσο το δυνατον καλυτερα. Ποσες φορες να γραφω "i can tank turret lets go" (σαν τανκ λεονα) και να κανουν recall. Ποσες φορες να τους λεω "dont go solo , wait for me at mid to push" (παλι σαν λεονα) και αυτοι να απλωνονται σαν τραχανας δεξια και αριστερα και να μενω εγω τωρα να κραταω αμυνα μεχρι να ξαναβγουν , να του λεω του αλλου "παιχτε λιγο αμυνα και περιμενε να κανω το stun και μετα μπειτε" (σαν warwick σε gank)....τιιιιιιποτα εκει να χωθουν εκτος χρονου. Ποσες φορες εχω πινγκαρει οτι τρεχω απο την ταδε κατευθυνση , ωστε ο καημενος που τρεχει να σωθει να στριψει στο συγκεκριμενο σημειο για να με συναντησει...και αυτος εκειιιιιι να τρεχει σαν το κουνελι οπου ναναι!!! Και ενα αλλο σωρο καταστασεις.... Θελω να πιστευω οτι τα πραγματα και οι παιχτες σοβαρευουν απο silver και ανω....για αυτο εγραψα ο,τι εγραψα στο προηγουμενο ποστ...γιατι δεν πιστευω οτι στο bronze θα βρω ποτε σοβαροτητα... ΥΓ : mphxths eune Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Θελω να πιστευω οτι τα πραγματα και οι παιχτες σοβαρευουν απο silver και ανω....για αυτο εγραψα ο,τι εγραψα στο προηγουμενο ποστ...γιατι δεν πιστευω οτι στο bronze θα βρω ποτε σοβαροτητα...Θελε Γιαυτο σου ειπα οτι δε θα πετυχεις και τιποτα. Νταξει μπορει να μην ειναι το τραγικο χαλι που επικρατει bronze που ειναι ο πατος των πατων του eune, αλλα χαλια ειναι και στο silver tier οι περισσοτεροι, τα ιδια ακριβως πραγματα θα σε εκνευριζουν κι εκει. Οποτε το ηθικο διδαγμα ειναι να ασχολεισαι πιο πολυ με εσενα, παρα με τους υπολοιπους, ασχετως που παντα υπαρχει καποιος να σου γυρναει τα μυαλα. Kαι αυτο θα το καταφερεις αν περασεις τη διαδικασια-ψησιμο του να βγεις απο το bronze και να πας silver μονος σου! YΓ. Παιζεις πολυ-παρα πολυ supp. Θα δυσκολευτεις να βγεις απο bronze ετσι. Βλεποντας τα stats σου σε αλλα roles πλην supp, το πρωτο πραγμα που θα μπορουσα να σε συμβουλεψω ειναι να ασχοληθεις πολυ με το farming , τα cs kills σου ειναι ασχημα, πρεπει να βελτιωθεις αμεσα. Δεν εχει νοημα να πας/σε πανε silver και να εχεις <140cs kills με adc και <100 με apc, παλι με bronze players θα μπαινεις λογω mmr. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Γαμησετα , το farming δεν το χω καθολου...εχω γνωθι σαυτον πιστεψε με... Σκεψου οτι χτες επαιζα ενα normal μονος μου...ειχαν παιχτει τραγικα disconnects και οι περισσοτεροι ηταν εκτος..και προσπαθουσα να κανω ενα καλο farming μιας και δεν ειχα κανεναν αντιπαλο...εεε πατος..τραγικος πατος.... Yπαρχουν αλλες στιγμες και μερες που βγαζω καποιο αξιολογο farming...θα μου πεις ρε μαλακα τοσο δυσκολο το last hit ? Ε ξερωγω...καθε champ ξεκιναει με αλλο attk speed και dmg...αλλοτε το μινιον το βαρανε 100 δικα σου αλλοτε ενα δικο σου..οποτε χανει ζωη με διαφορετικο ρυθμο...αλλοτε εχεις απεναντι harrass αλλοτε οχι...αλλοτε ερχεται ο jungler σου οποτε πρεπει να χωθεις και συ .... Δικαιολογιες της φουτσας ξερω.... Σιγουρα ξερω οτι θελω δουλεια σε αυτο το θεμα....να γινω πιο optimized.... Απο κει και περα...ειτε ειμαι πρωτο pick (σπανιες περιπτωσεις) , ειτε τελευταιο pick (99% των περιπτωσεων) αναγκαζομαι και παιρνω supp ή jungler... Oταν ειμαι 1ο pick για countering purposes , οταν ειμαι τελευταιο pick γιατι ειναι το μονο που χει απομεινει. Στην τελικη δεν ειμαι τοσο γαμαουα που θα πω (σαν 1ο pick) ...θα παρω top/mid/adc και θα κανω carry γιατι ειμαι προ....οποτε αφηνω καλως ή κακως τον ρολο σε αλλον.... Θελω να τελειοποιησω το farming και το position awareness (ξερεις να κινουμαι εγκαιρα και γρηγορα στο action) πριν πω οτι ναι παιζω καλα ο,τι και να γινει. Οσο για bronze , silver κλπ...ισως εχεις δικιο..αλλα οσο ναναι απο silver και ανω στανταρ θα χει λιγοτερες μαλακιες απο ολους...μου αρκει..... ΥΓ1: χτες για πρωτη φορα στην ζωη μου μπορεσα να πω οτι το πηρα το παιχνιδι πανω μου. Χασαμε μεν , γιατι η ομαδα γενικοτερα δεν τραβουσε...εδινε ευκολα kills αλλα οι αντιπαλοι με βλεπανε και στριβανε ...κερδιζα ολα τα 1vs1 και στα teamfights στανταρ ετρωγα 1-2....επαιζα warwick jungler.Μαζεψα 17 kills το παιχνιδι πηγε late-game...ε εκει οπως ξερετε μια μαλακια αρκει να το ληξει.... YΓ2 : απο τοτε που ψιλοεμαθα leona το supp εχει γινει ουσιαστικο Αν το παιχνιδι παει lategame μιλαμε για 20-25+ και ανω assists...αλλα επειδη ειναι τεχνικο το παιξιμο της..θελει και team που να νοιωθει ποτε να χωθουν κλπ....αλλιως παει η δουλεια σκατα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Γαμησετα , το farming δεν το χω καθολου...εχω γνωθι σαυτον πιστεψε με... Για το farming, δοκίμασε να παίξεις κανά custom game, και να κάνεις μόνο last hit. Μη χτυπάς καθόλου τα minions μέχρι αυτά να πέσουν σε επίπεδο HP που να τα έχεις με το επόμενο AutoAttack. Έτσι σιγά-σιγά θα συνηθίσεις το last hitting και κατ επέκταση θα βελτιώσεις το farming σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Για το farming, δοκίμασε να παίξεις κανά custom game, και να κάνεις μόνο last hit. Μη χτυπάς καθόλου τα minions μέχρι αυτά να πέσουν σε επίπεδο HP που να τα έχεις με το επόμενο AutoAttack. Έτσι σιγά-σιγά θα συνηθίσεις το last hitting και κατ επέκταση θα βελτιώσεις το farming σου. στο custom δεν εχεις αντιπαλους ή αντε στην καλυτερη εχεις ενα bot που ειναι ολιγον αμπαλο.. σε "κανονικες" συνθηκες δεν ειναι παντα ροδινα τα πραγματα... εχεις και αντιπαλο που συνηθως ειναι σε αποσταση αναπνοης που φαρμαρει και αυτος.,..supp που σε παρενοχλει ή ακομα και ο ιδιος ο adc (αν παιζεις bot) ...jungler που στην πεφτει...κανα σκηνικο που πρεπει να πας να βοηθησεις...κλπ κλπ κλπ... Οπως ειπα ...δικαιολογιες της φουτσας...πρεπει να βελτιωθω σιγουρα....βλεπω κατι στριμινγκς που οι τυποι παιζουν μπατσες και βαρανε και τα μινιονς στο ενδιαμενο του teamfight....wtf δηλ Τους εχει γινει κτημα στο μυαλο τους..οπου βλεπεις minion ...last hit it ο,τι και να συμβαινει γυρω σου....ε εμενα δεν εχει γινει κτημα μου ακομα...που θα μου παει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OMGA Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Χρονια πολλα!Καλη χρονια και καλο λολ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 τι farm ρε μαγκες. στο 10 αντε στο 15 εχουνε πεσει τα πρώτα turrets. all mid και σε παρατάνε στο lane. τι να φαρμαρεις μετα.ο πρώτος απ την άλλη ομάδα που σεχει δει σουχουνε ερθει 5v1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Ε καλα εδω στα silver1-2 tiers που δεν ειναι και τιποτα θεοι οι παιχτες, εχουν μεσο ορο τουλαχιστον 180 minions, ενω σε games που διαρκουν πανω απο 40min , χτυπανε 250+ που και παλι λιγα ειναι. Το farm ειναι critical για το τι θα κανεις στο lane και ειναι απτα πιο βασικα πραγματα που πρεπει να μαθεις για να εχεις αξιωσεις να βγεις απο το bronze με την αξια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 στο custom δεν εχεις αντιπαλους ή αντε στην καλυτερη εχεις ενα bot που ειναι ολιγον αμπαλο.. σε "κανονικες" συνθηκες δεν ειναι παντα ροδινα τα πραγματα... εχεις και αντιπαλο που συνηθως ειναι σε αποσταση αναπνοης που φαρμαρει και αυτος.,..supp που σε παρενοχλει ή ακομα και ο ιδιος ο adc (αν παιζεις bot) ...jungler που στην πεφτει...κανα σκηνικο που πρεπει να πας να βοηθησεις...κλπ κλπ κλπ... Οπως ειπα ...δικαιολογιες της φουτσας...πρεπει να βελτιωθω σιγουρα....βλεπω κατι στριμινγκς που οι τυποι παιζουν μπατσες και βαρανε και τα μινιονς στο ενδιαμενο του teamfight....wtf δηλ Τους εχει γινει κτημα στο μυαλο τους..οπου βλεπεις minion ...last hit it ο,τι και να συμβαινει γυρω σου....ε εμενα δεν εχει γινει κτημα μου ακομα...που θα μου παει.... Έστω και χωρίς αντίπαλο, μαθαίνεις πότε να χτυπήσεις, κάτι που σίγουρα θα σε βοηθήσει όταν θα παίζεις pvp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις