Atallos1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά όσο ανεβαίνω στο rank τόσο πιο δύσκολους αντίπαλους μου βγάζει στο ARAM (που μου αρέσει πολύ) με αποτέλεσμα να χάνω συνέχεια. Αυτό με έχει οδηγήσει στο να σκέφτομαι να πέσω επίτηδες πίσω σε bronze 1, ώστε να μπορώ να παίζω με «φυσιολογικούς» αντίπαλους στο ARAM. Όσο ήμουν bronze κέρδισα πάντα στο ARAM. Παμε παλι Δεν εχει ΚΑΜΙΑ σημασια τι εισαι στο ranked solo queue . Το Aram κ καθε queue εχει δικο του ξεχωριστο MMR με βαση τις νικες/ηττες που εχεις στο συγκεκριμενο mode Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OMGA Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Παμε παλι Δεν εχει ΚΑΜΙΑ σημασια τι εισαι στο ranked solo queue . Το Aram κ καθε queue εχει δικο του ξεχωριστο MMR με βαση τις νικες/ηττες που εχεις στο συγκεκριμενο mode Μα ρε φιλε ειχα νικες στο 90% και τωρα εχω στο 10%. Τι εγινε; Μολις πηγα silver αρχισα να χανω συνεχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Την μια μερα μπορει να κερδιζεις συνεχεια , την αλλη να χανεις Απλα τυχαινει Δεν εχει καμια σχεση ομως με το solo queue 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 να παιζω καθε 2 μερες τοτε. εγω παρατηρησα οτι μολις ανεβω tier με δικαζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hashashin Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Ο Mundo σε αυτο το patch ειναι godlike.Δεν ειναι καν δυσκολος.Λιγη προσοχη early και απλα φαρμαρεις,παιρνεις και ενα teleport για να κανει καποια plays και αργοτερα ειναι τερας.Κουβαλαει μονος.Σε καποια φαση με βαραγανε και οι 5 ριχνοντας ολα τα ulti και skills που ειχαν πανω μου και ακομα ζουσα.... . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OMGA Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 να παιζω καθε 2 μερες τοτε. εγω παρατηρησα οτι μολις ανεβω tier με δικαζει. Μάλλον υπάρχει εκ προγραμματισμού τέτοιος μηχανισμός / αυτοματισμός... Σου λέει : «Πως την είδες ρε φιλαράκι; Τόλμησες να ανέβεις; Ε , πάρε να 'χεις!» Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μάλλον υπάρχει εκ προγραμματισμού τέτοιος μηχανισμός / αυτοματισμός... Σου λέει : «Πως την είδες ρε φιλαράκι; Τόλμησες να ανέβεις; Ε , πάρε να 'χεις!» Οτι ειπε ο Αταλος. Κατα τ'αλλα επρεπε να χαιρεστε που σας βαζει με υψηλοτερα elo στα normal games. Μακαρι απο lvl 1 να με εβαζε με diamonds στα normal μου Εξαλλου αν δε σας εβαζε με high elo θα σας εβαζε low δηλαδη: noobades, trolls, afkers, κουλους, κουτσους, τυφλους, 5χρονους κλπ οποτε παλι κατι θα εφταιγε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OMGA Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Οτι ειπε ο Αταλος. Κατα τ'αλλα επρεπε να χαιρεστε που σας βαζει με υψηλοτερα elo στα normal games. Μακαρι απο lvl 1 να με εβαζε με diamonds στα normal μου Εξαλλου αν δε σας εβαζε με high elo θα σας εβαζε low δηλαδη: noobades, trolls, afkers, κουλους, κουτσους, τυφλους, 5χρονους κλπ οποτε παλι κατι θα εφταιγε Ω, Θεέ μου! Εντάξει, πρέπει να αρχίσω να χαίρομαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonakos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μολις μπηκα σε game vayne με katarina masteries γιατι κοιταζα τα post σας...Κωλοπαιδα Τι κανω τωρα?πρωτη φορα μ ετυχε αυτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locko Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Προσευχή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OMGA Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Ρε σεις, έκανα 5 σερί νίκες στο ΑΡΑΜ! Με ξέχασε πάλι! Σου λέει: «Εντάξει, πολύ τον μαμήσαμε αυτόν! Άστον να κερδίσει και λίγο, μην πάει και κάνει και κανά ανιστάλ!» Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) ρε σταματηστε να κανετε throw στα 10 games εχω 5/10 και τα 5 που εχασα ειναι throw μ ερχετε να παρω το pc και να το πεταξω απο το μπαλκονι Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2013 από nasos o psaras 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OMGA Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 ρε σταματιστε να κανετε throw στα 10 games εχω 5/10 και τα 5 που εχασα ειναι throw μ ερχετε να παρω το pc και να το πεταξω απο το μπαλκονι Τι ειναι το throw; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 και μετά προσπαθείς να παίξεις... 27 λεπτά que 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OMGA Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 και μετά προσπαθείς να παίξεις... 27 λεπτά que Και μένα μισή ωρίτσα, να πούμε… Θα το αφήσω ανοιχτό από περιέργεια για να δω αν θα μπει μετά από μισή ώρα... Υγ: Τι είναι το gue; Aναμονή εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις