Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εαν βάλεις as runes και πάρεις κάποιο αντικείμενο με as bonus αυτό θα υπολογιστεί επί της βασικής τιμής του ήρωα στο lvl1 ή επ' αυτής μαζί με το επιπλέον των runes;

Αποστολή από το Insomnia App εξετελέσθη!

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παίζω και εγώ league of legends ,είμαι platinum στον EUNE και πρόσφατα έκανα smurf για την φάση φίλο μου και τον πήγα σε 3-4  μέρες απο bronze 4 σε silver 1 promo και πολύ πιθανό να τον φτάσω gold 5. Νέα χρονιά θα δοκιμάσω να πάω diamond το δικό μου account που δεν μου φαίνεται δύσκολο απλά θα χρειαστούν αρκετά παιχνίδια. Οι θέσεις μου είναι support,jungler αλλά παίζω ικανοποιητικά και τις υπόλοιπες.

Δημοσ.

Παω να παιξω 3vs3 με 2 φιλους μου ( silver 3 , bronze 5 , bronze 4 , team = bronze 3 ) .....και με τι μας κληρωνει ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?

με 3 παλικαρια που ηταν platinum 5 , silver 2 , silver 1 και team = platinum 1 ....GG RIOT , γαμησες στο matchmaking...

εννοειται οτι μας ξεφτιλισανε αλλα ξηγηθηκανε surrender λιγο πριν φανε το nexus....εντιμα παλικαρια....

Δημοσ.

ναι για αυτο ειπα οτι και η ομαδα τους ηταν platinum 1 ...αλλα και σαν single players..ηταν....επιπεδου....

πως μπηκε μια ομαδα bronze να παιξει με platinum..δεν το θεωρω λογικο matchmaking.

Δημοσ.

Και εγω μπηκα προχθες με εναν φιλο μου που ειναι gold 5 και εγω silver 5 ενα ranked και μας πεταξε με plat 5  και τεσσερις silver 2 και 3.και εμεις ειχαμε μονο σιλβεραδες 4-5 εκτος απο τν φιλο μου..τι να πεις..

Δημοσ.

ποιον champ προτείνετε να αρχίσω να μαθαινω που μπορει να κανει carry και γιατι? mid/top. riven, kata, fiora, nasus, akali?

συνήθως απο αυτους τον πινω αγρια :P

παιζω καλα ziggs στο mid, adc και jungle ικανοποιητικό. top ομως δε ξερω να παιζω. 

Δημοσ.

ποιον champ προτείνετε να αρχίσω να μαθαινω που μπορει να κανει carry και γιατι? mid/top. riven, kata, fiora, nasus, akali?

παιζω καλα ziggs στο mid, adc και jungle ικανοποιητικό. top ομως δε ξερω να παιζω. 

katarina ναι ...αν και θελει εξοικιωση με τα "πηδηματα" της... να πηδας δεξια και αριστερα...και κυριως σαν τροπο διαφυγης...

Αν feed-αριστει..απλα σπερνει τρομο....

Fiora ειναι κατ'εμε πιο απλη στο παιξιμο...και αυτη σπερνει τρομο...

Nasus αν κατεχεις το last hit..απλα θα σε βλεπουν και θα στριβουν...(Επαιξα χτες ενα παιχνιδι και ειχε παρει ενας nasus....το παλικαρι δεν ηξερε τι εστι Q και stacks...αφου αρχισαμε να τον κραζουμε , τελειωσε το παιχνιδι με καμμια 50αρια stacks....τι να πεις....Εχω παιξει αλλο παιχνιδι που ο nasus ειχε μαζεψει 800 stacks!! το Q του δηλ εσκαγε πανω απο 1000 dmg....εκει ναι...τον βαζεις μπροστα και αρχιζει να κοβει κεφαλια)

akali ειναι και αυτη φονιας απο τις λιγες...αλλα θελει εξοικιωση με τα combo της .Στο last-game ειναι faceroll....οταν δηλ εχεις 500-600 ability και ανω σκας απλα το ulti και συνεχιζεις στο επομενο θυμα....αντε και ενα Ε αν το θυμα σκεφτηκε να επιζησει :)

Για μενα  akali , nasus , fiora , jax , katarina , akali , vayne , master yi , warwick (ulti και kill) , draven , fizz και ισως και αλλοι που μου διαφευγουν.... αν feed-αριστουν...απλα γινονται καταιγιστικοι στο late-game...

Δημοσ.

top=jax/nasus/trynda/renekton
Δημοσ.

Πάντως βλέπω ότι όταν κάποιος χάνει κατευθείαν έρχεται εδώ και αρχίζει να κλέγεται με τα γνωστά " μαλακα εγώ είχα 10/0 αλλά ο άλλος ο ..." και πάει λέγοντας. Ελάχιστες φορές κάποιος παραδέχτηκε ότι έκανε μαλακιες και δεν έπαιξε καλά. Έφταιγε και αυτός δηλαδή και όχι μόνο " ο μαλακας ο jax που είχε 1/12"... Γενικά όλη την μαμημενη ώρα κλεγεσται για το κάθε τι που συναντάτε στο παιχνίδι και δεν σας αρέσει...

• Like 1
Δημοσ.

Global ban ειναι του Rengar γιατι ειναι bugged as fuck

@Stra77 Sunfire , Visage κ welcome to season 4 . Παιρνεις κι ενα botrk κ κερδιζεις

Preseason 4.Και τα δυο αυτα item θα νερφαριστουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...