Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ακούσει πολλά παράπονα απο χρήστες για χαμηλότερα fps απο 10 μέχρι 20. Έχουμε κανα πληγέντα ? :P

Καλα στα ranked γίνεται ενα μπουρδέλο..

Και στουυς us μια απο τα ίδια..

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι, έχω την εντύπωση ότι βρέθηκα ξαφνικά με 1500-2000 IP παραπάνω. Βασικά είμαι αρκετά σίγουρος γιατί τα κοίταζα πριν κανά-δυο ώρες πριν παίξω τα τελευταία παιχνίδια.

Πως μπορεί να έχει γίνει κάτι τέτοιο?

Δημοσ.

Η Riot έχει κέφια...όσοι "αγόρασαν" την Kayle αφού βγήκε το announcement για το skin δώρο σε όσους παίξαν 10 ranked games, παίρνουν refund. Λογικά κάναν κάποιο λάθος κ έδωσαν 2000 αντί για 450 που είναι η Kayle?

Δημοσ.

Οι ranked queues είναι κάτω για το σαββατοκύριακο. Εξηγήσεις από τη Riot στο ακόλουθο λινκ, όπου εξηγούν τους λόγους που έγινε το μπάχαλο στα ranked games και τι θα κάνουν για να το διορθώσουν. Προχειροδουλειά για μια ακόμα φορά...

http://eune.leagueoflegends.com/news/rank-queues-temporarily-disabled

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι, έχω την εντύπωση ότι βρέθηκα ξαφνικά με 1500-2000 IP παραπάνω. Βασικά είμαι αρκετά σίγουρος γιατί τα κοίταζα πριν κανά-δυο ώρες πριν παίξω τα τελευταία παιχνίδια.

Πως μπορεί να έχει γίνει κάτι τέτοιο?

Μια απο τα ίδια 4800 χθες το βράδυ 6800 τώρα που λόγγαρα :D

Δημοσ.

λοιπον, ξεκινησα χτες κι εγω να παιζω και ειμαι τωρα 7 lvl... παιζουν και καποιοι φιλοι μου (30 lvl Και οι δυο) και με βοηθουν!

ως παικτη παιρνω τον talon και τον εχω μαθει απ'εξω και τον κανω pro!

αλλα θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να ανεβω πιο γρηγορα lvl...

Δημοσ.

Αγόρασε κάποιο XP boost απο το shop ή κάνε περισσότερες νίκες. Το τι level είσαι δε σημαίνει απολύτως τίποτα πάντως για το πόσο καλός είσαι.

Σε άλλα νέα, για τον Talon έχετε να προτείνετε κάτι για early game πέρα από το Doran's lade - Mercury Boots - Last Whisper? Τα builds μου πηγαίνουν γενικά προς AD + λίγο AS (Bloodrazor, Cleaver, Bloodthirster, άντε κανένα frozen mallet + force of nature ή Atmog's αν σφίξουν πολύ τα πράγματα) και λιγότερο προς critical (infinity, youmou's, phantom dancer) γιατί δεν το εμπιστεύομαι. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος που έχει ασχοληθεί και με τα δύο?

Δημοσ.

λοιπον, ξεκινησα χτες κι εγω να παιζω και ειμαι τωρα 7 lvl... παιζουν και καποιοι φιλοι μου (30 lvl Και οι δυο) και με βοηθουν!

ως παικτη παιρνω τον talon και τον εχω μαθει απ'εξω και τον κανω pro!

αλλα θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να ανεβω πιο γρηγορα lvl...

Τι τον κανεις?? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Αν θες να ανεβεις xp ,πρεπει να απρεις ενα bundle το οποιο σου δινει χ200 επιπλεον xp[το αγοραζεις ]..

Δημοσ.

Τι τον κανεις?? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Αν θες να ανεβεις xp ,πρεπει να απρεις ενα bundle το οποιο σου δινει χ200 επιπλεον xp[το αγοραζεις ]..

τι εννοεις "τι τον κανω";

και αυτο το πραγμα ποσο κοστιζει;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...