mphxths Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 χαχαχα. παιζω support μια cait (ελληνας). ξεκιναμε στο lane και μου λεει αν παρεις minion πηγα afk. του παίρνω ένα και σηκώνεται και φεύγει. 4x report και gg Πάντως έχω καταλαβει τη λερα του bronze απ τα duo που παιζω με ενα gold 5 φιλαρακι. τα silver που τυχαινουνε οι περισσοτεροι παιζουνε σωστα. και λέω σωστά. όχι καλά. εδω τις προαλλες περνουσα απο mid...και μου πινγκαριζε ο αλλος να φυγω γιατι φοβοταν μην του φαω μινιον...εεε μετα απο 2 δευτερα ζητουσε βοηθεια γιατι του την πεφτανε... τι να λεμε τωρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 το κορυφαιο ειναι οταν σου pingαρουνε απ το nexus. λες και θα τα προλαβουνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Το ψήνετε για κανένα custom σήμερα ή κανένα νορμαλ; Αποστολή από το Insomnia App εξετελέσθη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Από εχθές μου βγάζει error "UPdate failed, Unspesified Error Occured. Please check logs..." Στον West. Κατά την διάρκεια του repair πάλι τα ίδια. Άν όμως από την ίδια εγκατάσταση το γυρίσω στον EAST μια χαρά μπαίνω και παίζω. Τι γίνεται, φταίει ο server? To αντιμετωπίζει κανείς άλλος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 West είμαι τώρα και είναι όλα οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 άρα τι στο καλό γίνεται? Μόλις loggαρα από την ίδια εγκατάσταση στον East, στον West γτ δεν θέλει να μπει..? Repair δεν βγάζει - πετάει το ίδιο error που ανέφερα και παραπάνω. στον East περνάει το repair, μόλις το γυρίσω πάλι West πετάει error... περίεργα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ακραίος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Από εχθές μου βγάζει error "UPdate failed, Unspesified Error Occured. Please check logs..." Στον West. Κατά την διάρκεια του repair πάλι τα ίδια. Άν όμως από την ίδια εγκατάσταση το γυρίσω στον EAST μια χαρά μπαίνω και παίζω. Τι γίνεται, φταίει ο server? To αντιμετωπίζει κανείς άλλος? Και ένας φίλος είχε το ίδιο πρόβλημα. Στον East όλα ok ενώ στον West του έβγαζε error. Έσβησε λέει ένα φάκελο από τα RADS και τον ξαναέβαλε και όλα οκ. Δεν ξέρω ακριβώς τι άμα θέλεις ψάξε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 <p>άρα τι στο καλό γίνεται? Μόλις loggαρα από την ίδια εγκατάσταση στον East, στον West γτ δεν θέλει να μπει..? Repair δεν βγάζει - πετάει το ίδιο error που ανέφερα και παραπάνω. </p> <p>στον East περνάει το repair, μόλις το γυρίσω πάλι West πετάει error... περίεργα πράγματα. </p> Tο έχουν αρκετοί κ κολλαει στο 33% η στο 99% Δοκίμασε να σβησεις τον φακελο solutions απο τα rads . Αν δεν δουλέψει ψαξε Google. Έχει πολλά threads, ίσως βρεις λύση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 In other news, πήρα 1 ήττα και 3 νίκες ακόμη και ξεκόλησα από τα +5LP per win... Πήγα τώρα στο +7... Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω :| Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 ap shyvana op Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Καλα κλαιν , απλα για την ulti Αφου χασανε πανηγυρικα οι Vulcun/XDG/Whatever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 ναι μωρε ενταξει πλακα κανω και εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Οπως ειπαν κ στο Twitter , επρεπε να παρει Zhonyas κ να το κανει mid air 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 ww ειναι κρυφη δυναμη στο τοπ εχει και fnatic σημερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πανηλειακός Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 παιδια ξερει κανεις στους 10 πρωτους ranked αγωνες με 5 νικες σε ποια κατηγορια πας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις