Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο swain πόσο εκνευριστικός μπορεί να γίνει σε συνδυασμό με κανέναν Tryndamere? Και slow και aoe stun? Τα νεύρα μου σμπαράλια χθες :mad:

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδια γιατι θεωρηται ο Lee Sin OP; Εχω παιξει αρκετα παιχνιδια με αυτον και ειδα οτι δεν εχει πολυ δυνατο burst damage και αφου τα skills του δυναμωνουν με το bonus ad δεν εχει και το καλυτερο δυνατο ξεκινημα. Η Orianna παλι εχει υπερνερφαριστει και στο επομενο πατσ θα την ****σουν ακομα περισσοτερο.

Δημοσ.

O Lee Sin αυτη τη στιγμη ειναι ο πιο δυνατος ηρωας στο jungle. Εχει υψηλο sustain, που σημαινει οτι θα ειναι συνεχεια γεματος οταν junglarei, μεγαλο mobility, gap closer(s), αρκετα μεγαλο

burst και χωρις items στα πρωτα levels. Δεν θεωρειται op επειδη εχει πολυ μεγαλο dmg αλλα επειδη κανει τα παντα, πεθαινει δυσκολα ΚΑΙ εχει και dmg.

Η Οριαννα παλι συνεχιζει να εχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ laning. Πολυ λιγοι ηρωες μπορουν να τη κοντραρουν στα ισα. Και γι αυτο θα nerfαριστει

Δημοσ.

Έπαιξα το πρώτο μου vs AI με τον Talon και αμέσως μετά τον αγόρασα :-D :-D :-D

δοκίμασα ένα συνδυασμό Boots of swiftness + Cloak and Dagger, αφήνοντας στην άκρη τις αγαπημένες μου mercury boots. Σαν αποτέλεσμα έδινε μεγάλη ταχύτητα και + στο crit και στο attack speed χωρίς να χάνω το tenacity αλλά 1) η extra item slot δε μου φάνηκε να αναπληρώνει 2) δεν είχα extra damage νωρίς. Μου φαίνεται ΠΟΛΥ ενδιαφέρων συνδυασμός για το Xin μου πάντως, που έχει πάρει άδεια ανευ αποδοχών εδώ και καιρό. Θα δοκιμάσω κάποιο build με brutalizer ή ArPen αντικείμενο και μετά crit (inf edge πχ) σε συνδυασμό με frozen mallet, blood, razor's και το επίσης αγαπημένο μου force of nature. Πρόβλημα είχα στην αρχή με τα ΠΟΛΥ χαμηλά HP, ενώ το W σε συνδυασμό με το E μου έβδαζε πολύ χαμηλό damage (πολύ πιθανό λόγω build). To W το ερωτεύτηκα με τη μία ενώ λειτουργεί πολύ όμορφα και με τα υπόλοιπα abilities και σε team fights, ενώ το ulti του θέλει εξάσκηση, έχει πολλές χρήσεις.

Πρώτες εντυπώσεις θετικότατες και πολύ ενδιαφέρων χαρακτήρας, με abilities που λειτουργούν και αυτόνομα και σε συνδυασμό! Όποιος έχει να προτείνει builds, αντικείμενα και ιδέες παρακαλώ πολύ να βοηθήσει!

Δημοσ.

Κι εγώ έπαιξα σήμερα τα πρώτα 2 παιχνίδια με Talon, και, αν και noob, πήρα γύρω στα 20 kills και στα δύο. Μάλλον έκατσε καλά και από τύχη, αλλά τον βλέπω να τρώει ένα καλό nerf στο μέλλον.

Δημοσ.

μπαίνω στο κατάστημα Intersport Περιστερίου, ζητάω ένα ζευγάρι νάικις και μου λένε δεν έχουμε.

τα παπουτσια πες τα οπως θες κοπελια,

με τα αυτοκινητα προσεχε λιγο μη πεταξεις κανενα "μπι εμ νταμπλγιου" και αναγκαστεις να γυρισεις σπιτι με τα ποδια :lol:

Δημοσ.

Εγω παλι σε οσα παιχνιδια με Οριαννα επαιξα εναντιων με Xin η καποιον με παρομοιο gap closer ειχα μεγαλο προβλημα, και μεχρι να παρει 2 αντικειμενα με ΑΠ το damage της απο skills δεν ειναι καλο. Καθε Q-W combo δεν κανει και τρομερη ζημια και πρεπει να ειναι ο αλλοσ βλακας για να μεινει σε range που να μπορει να του ξανακανει το ιδιο κομπο. Δεν νομιζω οτι μπορει να παλεψει 1v1 οποιονδειποτε καλο fighter. Ο Lee Sin παλι ειναι ευκολο να του πάρεις το φαρμαρισμα στο lane και να τον harassaρεις, ενω μπορει ομως πραγματι να junglαρει πολυ καλα. Αν παλι ο αντιπαλοσ μεινει αναμεσα σε μινιονσ, εχει προστασια απο ganks απο το Q του.

Δημοσ.

O Lee Sin αυτη τη στιγμη ειναι ο πιο δυνατος ηρωας στο jungle. Εχει υψηλο sustain, που σημαινει οτι θα ειναι συνεχεια γεματος οταν junglarei, μεγαλο mobility, gap closer(s), αρκετα μεγαλο

burst και χωρις items στα πρωτα levels. Δεν θεωρειται op επειδη εχει πολυ μεγαλο dmg αλλα επειδη κανει τα παντα, πεθαινει δυσκολα ΚΑΙ εχει και dmg.

Η Οριαννα παλι συνεχιζει να εχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ laning. Πολυ λιγοι ηρωες μπορουν να τη κοντραρουν στα ισα. Και γι αυτο θα nerfαριστει

Παιδια γιατι θεωρηται ο Lee Sin OP; Εχω παιξει αρκετα παιχνιδια με αυτον και ειδα οτι δεν εχει πολυ δυνατο burst damage και αφου τα skills του δυναμωνουν με το bonus ad δεν εχει και το καλυτερο δυνατο ξεκινημα. Η Orianna παλι εχει υπερνερφαριστει και στο επομενο πατσ θα την ****σουν ακομα περισσοτερο.

Op Στο lol ειναι ο καθε champ που βγενει πρωτη φορα, μετα πεφτει nerf και δεν ειναι op.

Το op που εννοεις, ειναι ο καθε champ που εχει πανω απο 10 kill και σας τρωει διχιτους στο 20 πχ ενα teemo με hut και lich bane κλπ κλπ κλπ (Φυσικα εκτος απο σορακα, εχω δοκιμασει AD + trynity, AP + lich bane, full crit, full ad, full ap, απλα δεν παιρνει kill )

ΥΓ: Ενας ειναι IMBA (ουτε καν op) MordekaiserSquare.png ειναι ο μονος που μπορει να παιξει τανκ, να μπει στο team fight, να σου παρει το carry, και να σας ισοπεδωσει

Δημοσ.

Op Στο lol ειναι ο καθε champ που βγενει πρωτη φορα, μετα πεφτει nerf και δεν ειναι op.

Το op που εννοεις, ειναι ο καθε champ που εχει πανω απο 10 kill και σας τρωει διχιτους στο 20 πχ ενα teemo με hut και lich bane κλπ κλπ κλπ (Φυσικα εκτος απο σορακα, εχω δοκιμασει AD + trynity, AP + lich bane, full crit, full ad, full ap, απλα δεν παιρνει kill )

ΥΓ: Ενας ειναι IMBA (ουτε καν op) MordekaiserSquare.png ειναι ο μονος που μπορει να παιξει τανκ, να μπει στο team fight, να σου παρει το carry, και να σας ισοπεδωσει

Oχι. Οχι. Και οχι.

Εννοω αυτο που εγραψα και δε διαβασες.

Και ο Morde αυτη τη στιγμη ειναι δυνατος. Τελος. Και θα πεθανει απο αυριο μεθαυριο γιατι τρωει nerf.

Δημοσ.

Oχι. Οχι. Και οχι.

Και ο Morde αυτη τη στιγμη ειναι δυνατος. Τελος. Και θα πεθανει απο αυριο μεθαυριο γιατι τρωει nerf.

Οτι να΄ναι... το quete πηγαινε για τον πανκαρ grin.png κανω εδιτ

Δημοσ.

Oχι. Οχι. Και οχι.

Τρωει nerf ο μορντε?Επιτελους....

Δημοσ.

ο talon θα φαει ποτε nerf? τουλαχιστον ας κανουν την ulti του ap, σκαει πολυ damage.... τον πηρα και επαιξα λιγο, ειναι κοροιδια σκετη, πολυ imbaριο..

Δημοσ.

Παιδια εχω αρχισει να παιζω Εζρεαλ γιατι μου αρέσει αφάνταστα το gameplay αυτου του παιχτη, αλλα δεν ξερω αν ειναι καλυτερο να τον ντησω AD, AP η hybrid AP/AD. Πιστευω πως καλυτερα θα λειτουργούσε ενα hybrid build με Manamune και ίσως Archangels Staff, γιατί θα έδινε αρκετη δύνμαη στις βασικές επιθέσεις και πολυ περισσότερη ζημια στα σκιλλς, αλλα δεν έχω προλάβει αν δοκιμάσω πολλά στην πράξη. Η δικιά σας γνώμη ποια είναι για το ποιο ντήσιμο ειναι καλύτερο;

Δημοσ.

Το reset ήταν υπέροχο. Τα πράγματα στα ranked έχουν γίνει πλέον ΧΑΟΤΙΚΑ. Ακόμα περισσότερο απο πρίν.

Τόλμησα και έπαιξα 2 παιχνίδια και κατάφεραν να μου γυρίσουν τα ζλιάκατα. Premade μάλιστα με φίλο που pro-reset ήταν platinum. Αυτά τα παιχνίδια απλά ΔΕΝ τα κερδίζεις. Δεν. Με τίποτα. Κι αυτός έχει παίξει 20 games απο χθές και είναι στο ίδιο ακριβώς elo που έπεσε με το reset (1360 περίπου).

Speechless πραγματικά. Speechless.

Btw αν είναι κανείς αύριο στο τουρνουά της έκθεσης θα είμαστε εκεί για τα finals. Αξίζει τον κόπο να κάνετε μια βόλτα. Μέχρι τώρα στα προκριματικά έχουν γίνει μερικά γ@μάτα games και φαντάζομαι πως αύριο θα γίνουν όργια. Go go go.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...