Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει 0 cc ομως ρε συ,δεν νομιζω να μπορει να αντεπεξελθει στο τοπ.Περισσοτερο σαν mid assassin θα τον δουμε./

Q whirlwind cc + ulti ακομη μεγαλυτερο cc

Τον εχω δει να βιαζει "top laners"

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση nerf για το yasuo. Για buff είναι. Όσο high skillcap και να χει είναι πολύ weak. Ωραία ίδεα το combo ulti επίσης, αλλά πρακτικά είναι αστείο. 3 q hits αν προλάβεις να τα κάνεις, αν χτυπήσει κάποιον ο ανεμοστρόβιλος και αν αξίζει τον κόπο να πηδήξεις σε αυτόν. 35% winrate δεν είχε κανένας :P Αρκετά κακό early game επίσης για να αντέξει top.

Δημοσ.

Σε ένα ranked game δεν έγινε ban o yasuo. Πήρε 2 Pentakill και το κέρδισε μόνος του. Μιά χαρά... Δώσε RP κόσμε!!!

Δεν υπάρχει περίπτωση nerf για το yasuo. Για buff είναι. Όσο high skillcap και να χει είναι πολύ weak. Ωραία ίδεα το combo ulti επίσης, αλλά πρακτικά είναι αστείο. 3 q hits αν προλάβεις να τα κάνεις, αν χτυπήσει κάποιον ο ανεμοστρόβιλος και αν αξίζει τον κόπο να πηδήξεις σε αυτόν. 35% winrate δεν είχε κανένας :P Αρκετά κακό early game επίσης για να αντέξει top.

Ότι πεις φίλε. Disrupt όλο το team χωρίς Items + infinite gap closer.

Υ.Γ. ειληκρινά δλδ, 3 χρόνια παίζω lol και δεν το έχω ξαναδεί αυτό... Champ να πηγαίνει 1v5, να παίρνει penta και να φεύγει με 3/4hp. Και μιλάμε τώρα σε παιχνίδι που είμασταν 20 kill μπροστά.

Δημοσ.

Nταξει υπερβολικο το παραπανω, ισως συνεβη επειδη ακομα πολλοι δεν ξερουν πως να αντιμετωπισουν τον yasuo.

Αλλα κι εγω ενα game που επαιξα και τον ειχα αντιπαλο τον αφανισα απο το top lane (3-1 εγω 0-3 αυτος και ειχε μεινει πανω απο 50 minions πισω στο 25') και ξαφνικα μπηκαμε στα tf's και αυτος που φαινοταν πιο snowball-αρισμενος απτο top ηταν πιο πολυ ο yasuo παρα εγω (tryndamere ειχα). Χωρις να εχει items. Και ατομο που επαιζε 2η φορα yasuo αποτι ελεγε. Δε ξερω κι εμενα αυτο το comeback του με παραξενεψε τοσο που δε θελω να φανταστω τι γινεται ετσι και feedaristei στοιχειωδως.

• Like 1
Δημοσ.

Nταξει υπερβολικο το παραπανω, ισως συνεβη επειδη ακομα πολλοι δεν ξερουν πως να αντιμετωπισουν τον yasuo.

Αλλα κι εγω ενα game που επαιξα και τον ειχα αντιπαλο τον αφανισα απο το top lane (3-1 εγω 0-3 αυτος και ειχε μεινει πανω απο 50 minions πισω στο 25') και ξαφνικα μπηκαμε στα tf's και αυτος που φαινοταν πιο snowball-αρισμενος απτο top ηταν πιο πολυ ο yasuo παρα εγω (tryndamere ειχα). Χωρις να εχει items. Και ατομο που επαιζε 2η φορα yasuo αποτι ελεγε. Δε ξερω κι εμενα αυτο το comeback του με παραξενεψε τοσο που δε θελω να φανταστω τι γινεται ετσι και feedaristei στοιχειωδως.

Το αυτό ακριβώς... Στο Lane phase εξαφανισμένος. Ήταν Mid ο αντίπαλος yasuo και η Leblanc της ομάδας μας τον είχε λιώσει (6-0 lb). Εγώ είχα 5-1 στο bot. Μιλάμε για τέτοιας γελοιότητας παιχνίδι. Ξαφνικά πάμε στα teamfight και με 2,5 item (mercury's + static shiv+wardens mail) ξεκίνησε τα double/triple kill.

Dash προς τα εδώ, dash από την άλλη. σου έβαζε και το wall μπροστά, οπότε δεν είχε καμία σημασία τα +2full items που ήμουνα μπροστά του (με vayne). Του έκανα Tumble και condemn αλλά με 1 dash ερχόταν πάνω μου πάλι, ή κάπου δίπλα μου (σε minion ή allied champ). Αδύνατο το kiting. Τέσπα μην πολυλογώ, από τα πιο αηδιαστηκά game που έχω παίξει.

Δημοσ.

δεν ξερω αν εχει αναφερθει..απο την μερα που βγηκε ο yasuo τον τσιμπησα στην αρχη εκανα καποια fail gamez μεχρι να μαθω να δω πως παιζουν και οι αντιπαλοι και τι items εχουν πανω τους..

ετσι μετα απο μερικες μερες μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλος παιχτης,κοβει αγρια,για οσους δεν μπορεσουν απο τα πρωτα 12 λεπτα να κοβουν σε late game ειναι κορυφη..

ιτεμς που βγαζω για οποιον ενδιαφερεται..

μποτουλες,statik,infinity,blade of the ruined king,randuin omen για τελος..

και μια συμβουλη αν πατε top καλο ειναι να εχετε ενα mid-tank τουλαχιστον για αρχη ωστε να μην τρωτε φαπες απο τους αλλους χΔ

Δημοσ.

Σε ένα ranked game δεν έγινε ban o yasuo. Πήρε 2 Pentakill και το κέρδισε μόνος του. Μιά χαρά... Δώσε RP κόσμε!!!

Ότι πεις φίλε. Disrupt όλο το team χωρίς Items + infinite gap closer.

Υ.Γ. ειληκρινά δλδ, 3 χρόνια παίζω lol και δεν το έχω ξαναδεί αυτό... Champ να πηγαίνει 1v5, να παίρνει penta και να φεύγει με 3/4hp. Και μιλάμε τώρα σε παιχνίδι που είμασταν 20 kill μπροστά.

Οσες φορες εχω παιξει εναντιον του εχω κερδισει.Οσες φορες τον εχωβ στο team μου εχω χασει.5-6 ματς συνολικα μιλαμε.Τυχαιο?Δεν νομιζω.

ριχτου ενα cc και bb.Με trynda δεν ειχα θεμα εναντιον του,ο αλλος απλα εινα ι assasin παιρνει ευκολα κιλλ ,αλλα δεν ειναι να τον παρεις αν ο αλλος εχει cc.Φαντασου τον εναντιον  renekton,riven,panth.

Θεωρω οτι συντομα θα τον δουμε με τανκυ build που θα γαζωνει,με αυτο το build [static shiv κτλslpit push],ειναι να μπαινει μετα το fight οπου υπαρχουν καλυτερα pick [rengar kha ].

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως οτι εχω παιξει με Yasuo το εχω παρει πανηγυρικα

Και μιλαμε για 20k dmg πανω απο τους αλλους 

Για builds ακομα δεν ειμαι σιγουρος . Δοκιμασα μεχρι κ FM με Atmas 

Το μονο σιγουρο ειναι οτι θες 1-2 defensive items αλλιως δεν προλαβαινεις να μπεις καν στο teamfight

Δημοσ.

Οσες φορες εχω παιξει εναντιον του εχω κερδισει.Οσες φορες τον εχωβ στο team μου εχω χασει.5-6 ματς συνολικα μιλαμε.Τυχαιο?Δεν νομιζω.

Δεν ξερω κατα ποσο ειναι carry champ, αλλά champ που να κανει τοσο sense στα teamfight ενω στο lane το εχουν διασυρει, δεν εχω δει αλλο.
Δημοσ.

Ε κατσε ρε τρελε, λιγες μερες εχει που παιζεται. Ακομα δεν ξερουν καλα καλα τα builds του, δοκιμες κανουν, προφανως και τα rate θα ειναι χαμηλα.

Δημοσ.

και μια συμβουλη αν πατε top καλο ειναι να εχετε ενα mid-tank τουλαχιστον για αρχη ωστε να μην τρωτε φαπες απο τους αλλους χΔ

Φαντάζομαι με έναν Cho'Gath στο Mid θα είναι μια χαρά. Tanky o Cho, το Q δουλεύει μια χαρά για την ulti του Yashuo, τι άλλο θες? :D

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως οτι εχω παιξει με Yasuo το εχω παρει πανηγυρικα

Και μιλαμε για 20k dmg πανω απο τους αλλους 

Για builds ακομα δεν ειμαι σιγουρος . Δοκιμασα μεχρι κ FM με Atmas 

Το μονο σιγουρο ειναι οτι θες 1-2 defensive items αλλιως δεν προλαβαινεις να μπεις καν στο teamfight

στα νορμαλς λες τωρα?

Αν θελετε broken champ ,παρτε rengar.

Δημοσ.

Nαι για normals εννοειται οτι λεω , δεν θα επαιζα ποτε στην πρωτη βδομαδα yasuo ranked

Αλλα still , συνηθως με βαζει με Diamonds στα normals

Δεν ειναι broken o rengar , τα tanks ειναι broken

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...