Zahariel Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Yasuo αγαπουλης! Πολυ skill intensive και απειρος κοφτης. Ερωτας <3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Περιμενω να φαει -αν φαει- nerf για να δω αν θα τον παρω. Σε 2 games τον εχω δει ως τωρα, κατι μεταξυ trynda και yi μου μοιαζει, αλλα νομιζω αρκετα πιο tanky. Επισης μου εκανε εντυπωση οτι ακομα κι αν μεινει πολυ πισω στο ξεκινημα του παιχνιδιου στο lane του, δεν γινεται outplay και μπορει να εμφανιστει καπου στο 25-30 και να κουβαλαει. Υπαρχει περιπτωση οσα λεω να ειναι εκτος τοπου και χρονου γιατι τον εκανα spec μονο σε 2 παιχνιδια σαν champ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Αν και το αναφερει και μεσα στο Client του Lol, για οσους θελουν εχει BotA και EU Lcs Promotion στο http://www.twitch.tv/riotgames. Να και Leblanc Mid αντε επιτελους ειχα βαρεθει να βλεπω ολο τα ιδια και τα ιδια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos112 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Περιμενω να φαει -αν φαει- nerf για να δω αν θα τον παρω. Σε 2 games τον εχω δει ως τωρα, κατι μεταξυ trynda και yi μου μοιαζει, αλλα νομιζω αρκετα πιο tanky. Επισης μου εκανε εντυπωση οτι ακομα κι αν μεινει πολυ πισω στο ξεκινημα του παιχνιδιου στο lane του, δεν γινεται outplay και μπορει να εμφανιστει καπου στο 25-30 και να κουβαλαει. Υπαρχει περιπτωση οσα λεω να ειναι εκτος τοπου και χρονου γιατι τον εκανα spec μονο σε 2 παιχνιδια σαν champ. Βασικά 100% balanced είναι, μην σου πω οτι χρειάζεται και Buff... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 ap sion που τον ξεθαψαν αυτον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 antized ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Yep απλα τον πηρανε για να μην ψοφαει instantly απο Zed Ειμαι σιγουρος οτι θα τον επαιρναν στο προηγουμενο game αν ηξεραν οτι θα παρει Leblanc o Burger king αλλα ηταν blue side κ την πατησαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 δώστε μου 2-3 champs που είναι πιο "δυνατοί" αυτή την περίοδο σε κάθε lane! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Top : Οποιοδηποτε tank . Mundo/Shyvana/Renekton/Rengar fotm Jungle : Δεν υπαρχει κατι πολυ fotm εκτος απο Evelynn . Elise/Olaf θα δεις πιο συχνα Mid : Nidalee / Gragas / Ziggs AD : Lucian/Sivir/Jinx i guess Support : Karma /Annie/Lulu . Βασικα λιγο πολυ ολα τα supports δουλευουν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Powerslave013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Ο mundo γιατί είναι τόσο op αυτή τη περίοδο; Μόνο λόγο των νέων masteries; Ή είναι νέα μόδα; Eπίσης πιο πολύ top τον βλέπουμε. Στην ζούγκλα δεν είναι τόσο viable; Sorry για τις πολλές ερωτήσεις αλλά βαρέθηκα να βλέπω mundo. Aν και είναι fun to play champion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Yup λογω των masteries που πανω του παιρνουν περισσοτερη αξια ΕΙναι viable και jungle αλλα στο top γινεσαι πιο γρηγορα το beast που πρεπει να εισαι μεχρι τα teamfights Το ιδιο ισχυει για ολα τα tanks atm Shyvana , Renekton , Rengar , Nasus . Αυτα θα βλεπουμε για αρκετο καιρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zahariel Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Yasuo top ρε. Θα λιωνει ολους τους Nasus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Powerslave013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Yasuo top ρε. Θα λιωνει ολους τους Nasus Streamare να πάρουμε κάνα μάθημα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OhgmaAurvanium Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 https://www.youtube.com/watch?v=XvchSpF5cRcΤι κανει ο ανθρωπας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Yasuo αγαπουλης! Πολυ skill intensive και απειρος κοφτης. Ερωτας <3 Εχει 0 cc ομως ρε συ,δεν νομιζω να μπορει να αντεπεξελθει στο τοπ.Περισσοτερο σαν mid assassin θα τον δουμε./ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις