Tobajara Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Αυτό που κερδίζεις στο Frozen Heart είναι η aura του, που κάνει ζημιά σε οποιοδήποτε autoattacker. Με δεδομένο πως είσαι ένας αψόφαντος κεφτές που είσαι μέσα στη μέση, και λόγω cooldowns δεν κάνεις και πολλά, οι αύρες είναι η κύρια συνεισφορά σου. Το Gauntlets είναι πολύ καλό αν αποφασίσεις πως θέλεις να κάνεις κάτι στη μάχη, αλλά λόγω CD + το passive του Taric, όχι λόγω του μικρού AP. Επειδή ο Taric βασίζεται σε ψηλό armor, δε μου φαίνεται πολύ αποδοτικό εκτός αν βγάλεις καουμπόικο Abyssal. Σκέψεις ενός Silver που σιχαίνεται αυτό το βλαμμένο άχρηστο κεφτέ που γυρίζει γύρω γύρω χωρίς να κάνει τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 κυρίως αυτό που θα χρειαστείς είναι το ΑotFA skin...πίστεψε με από μόνο του φτάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Αυτό που κερδίζεις στο Frozen Heart είναι η aura του, που κάνει ζημιά σε οποιοδήποτε autoattacker. Με δεδομένο πως είσαι ένας αψόφαντος κεφτές που είσαι μέσα στη μέση, και λόγω cooldowns δεν κάνεις και πολλά, οι αύρες είναι η κύρια συνεισφορά σου. Το Gauntlets είναι πολύ καλό αν αποφασίσεις πως θέλεις να κάνεις κάτι στη μάχη, αλλά λόγω CD + το passive του Taric, όχι λόγω του μικρού AP. Επειδή ο Taric βασίζεται σε ψηλό armor, δε μου φαίνεται πολύ αποδοτικό εκτός αν βγάλεις καουμπόικο Abyssal. Σκέψεις ενός Silver που σιχαίνεται αυτό το βλαμμένο άχρηστο κεφτέ που γυρίζει γύρω γύρω χωρίς να κάνει τίποτα. o taric ειναι op και εγω κεφτε τον ελεγα μεχρι που τον ειδα να κυνηγα support adc και τοπ μονος του 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 το άπειρο self heal του μαζί με το άπειρο armor + mr τον κάνει καλό ενοχλητικό ντουβάρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Tbh το self heal του ειναι το λιγοτερο Το shred ειναι το θεμα που απο 40 armor που εχει το αντιπαλο AD στο lane , τον φτανει στα 15 True damage λοιπον Αλλο ενα support card του Spellsy για s4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Σε ενα game ειχα αντιπαλο taric jungler που για καποιο λογο feedαριστηκε και με ετρωγε στο χαλαρο ως adc.Με τοσο armor που μου ηρθε, μεχρι να βγαλω LW με εδερνε.Τωρα επαιξα tarikio μετα απο καιρο μιας και το λεγατε.160 armor στα 14min, E>R>W>AA και εξαφανιζοταν το support στο lane. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 καποτε ηταν τι support παει με το adc τωρα ειναι τι adc παει με το support πως αλλαζουν οι καιροι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 καποτε ηταν τι support παει με το adc τωρα ειναι τι adc παει με το support πως αλλαζουν οι καιροι Επίσης κάποτε ήταν το adc vs adc mid, no junglers. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 δεν επαιζα τοσο παλια sry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ακραίος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Tbh το self heal του ειναι το λιγοτερο Το shred ειναι το θεμα που απο 40 armor που εχει το αντιπαλο AD στο lane , τον φτανει στα 15 True damage λοιπον Αλλο ενα support card του Spellsy για s4 Από πότε max W στον thresh και Q=E? Εγώ βλέπω E>W>Q στον tresh. Άντε και W πρώτο οκ αλλά μετά Ε οπωσδήποτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Φανταζομαι μετα το nerf στο AA του E , νταξει ο καθενας ανεβαζει οτι θελει Κι εγω E ανεβαζω με W δευτερο αλλα αν τρως πιο πολυ poke ειναι καλυτερο i guess Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@_zerocool Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 http://league.thealliance.gg/ huh? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar21 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 δεν επαιζα τοσο παλια sry Παλιά καλά games άσε...Εκείνα ήταν games. Δεν υπήρχαν 5χρονα να κλαίνε, να κάνουν rage quit, να τρολλάρουν. Απλά απολάμβανες το game και αυτό ήταν όλο. Είτε έχανες είτε κέρδιζες ήταν το ίδιο γιατί πολύ απλά το διασκέδαζες. Αυτή είναι κιόλας η ουσία του gaming. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 http://league.thealliance.gg/ huh? Θα φτιάξουν προφανώς ομάδα και στο LoL Μιας που το έφερε η κουβέντα(not) εγώ είμαι κατα κύριο λόγο παίκτης Dota (Dota 2 βασικά) Όμως παίζω και LoL τον τελευταίο καιρό και μου αρέσει πολύ σαν game παρότι noobas. Υπάρχει κάποιο καλό guide για beginners? Αν και τα βασικά τα έχω καταλάβει μιας και δεν είμαι άπειρος στα MOBA. Anyway Peace από το "αντίπαλο" στρατόπεδο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 οπως ειπες τα βασικα τα ξερεις, last hit , objectives control δηλαδη. απο εκει και περα για guides τσεκαρε solomid.net & lolpro.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις